Διαφημίσεις

Τα παιδιά στην Καλιφόρνια θα είναι σε θέση να έχουν νόμιμα τρεις γονείς βάσει ενός νέου νόμου που οι επικριτές του έχουν ονομάσει «Δούρειο Ίππο της ατζέντας του ‘γάμου’ των ομοφυλόφιλων».

Η νέα νομοθεσία έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχουν ένα παιδί από βιολογικό γονέα του αντίθετου φύλου (ΚΟ: Μα πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά;;;!! Είδατε; Το φυσιολογικό, έγινε απλώς ένας «τύπος γονέα».)

Το νομοσχέδιο εν μέρει προκλήθηκε από μια περίπλοκη δικαστική μάχη επιμέλειας τέκνου το 2011, όπου το παιδί ενός ζευγαριού λεσβιών δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια, αφού από τους «γονείς» του η μία κατέληξε στη φυλακή και η άλλη στο νοσοκομείο.

Στον βιολογικό πατέρα του παιδιού χορηγήθηκε αρχικά η γονική μέριμνα από το δικαστήριο, αλλά η απόφαση ανατράπηκε στη συνέχεια από απόφαση εφετείου το οποίο έκρινε ότι ένα παιδί δεν μπορεί να έχει περισσότερους από δύο γονείς.

«Από τη στιγμή που αρχίσαμε να προσπαθούμε να κάνουμε ‘φυσιολογικό’ να ανατρέφεται ένα παιδί από ζευγάρια ατόμων του ίδιου φύλου και να επαναπροσδιορίζουμε το γάμο ώστε να αφαιρεθεί η προϋπόθεση να είναι μεταξύ ατόμων των δύο φύλων, αναμενόμενο είναι να καταλήξουμε στην τριπλή ανατροφή των παιδιών», λέει η Jennifer Roback Morse, ιδρύτρια του Ινστιτούτου Ruth, το οποίο υπερασπίζεται τον ‘παραδοσιακό’ γάμο.

Η νομοθεσία, η οποία υπεγράφη από το κυβερνήτη Τζέρι Μπράουν*, θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές του επόμενου έτους, κάνοντας την Καλιφόρνια την πέμπτη πολιτεία στην Αμερική που έχει περάσει ένα τέτοιο νόμο.

Το νομοσχέδιο που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Κέντρο για τα Δικαιώματα των Λεσβιών και το Ινστιτούτο Υπεράσπισης των Παίδων στη Νομική Σχολή του Σαν Ντιέγκο.

Ο Brad Dacus, πρόεδρος του Pacific Justice Institute, λέει, «Αυτό, σε μακροπρόθεσμη βάση, θα αποδειχτεί ένα λάθος.»

Και προσθέτει: «Αυτοί που θα πληρώσουν το τίμημα δεν είναι οι ακτιβιστές, αλλά τα παιδιά, τα οποία θα ζήσουν μεγαλύτερες συγκρούσεις και αναποφασιστικότητα για θέματα που αφορούν την ευημερία τους».

Ο Dacus λέει ότι οι περισσότεροι από δύο νόμιμους γονείς θα δημιουργήσει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη διαμάχη για το τι είναι καλύτερο για ένα παιδί και θα οδηγήσει σε πιο περίπλοκες δικαστικές μάχες.

Το 2010, μια λεσβία μητέρα στη Βρετανία έχασε μια πικρή δικαστική μάχη για την επιμέλεια από τον ομοφυλόφιλο άνδρα που γέννησε τα δύο της παιδιά μέσω τεχνητής γονιμοποίησης.

*Περί Μπράουν διάβασε: ΗΠΑ: Νόμος στην Καλιφόρνια υποχρεώνει τα σχολεία να αφήνουν τους μαθητές να «επιλέγουν» την τουαλέτα που ταιριάζει στην «ταυτότητα φύλου» τους

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΗΠΑ: Η Καλιφόρνια νομιμοποιεί την οικογένεια με τρεις «γονείς»”
  1. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!

    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

    Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ-Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!

  2. OI KOYMΠΑΡΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΕ [ ΣΤΡΕΗΝΤΕΡ ] ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛ Ι ΘΑ ΣΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ jiannhs kozani…

  3. Με τον αράπη πρόεδρο μας έδειξαν ότι ξεπέρασαν τον ρατσισμό τους.
    Με τέτοιους νόμους μας δείχνουν το εύρος της δημοκρατίας τους.

    Διαβάζω:"Το 2010, μια λεσβία μητέρα στη Βρετανία έχασε μια πικρή δικαστική μάχη για την επιμέλεια από τον ομοφυλόφιλο άνδρα που γέννησε τα δύο της παιδιά μέσω τεχνητής γονιμοποίησης."
    Μήπως το προηγούμενο αποδεικνύει πως τρεις γονείς δεν καλύπτουν κάθε δυνατό συνδυασμό και πρέπει να γίνει πρόβλεψη για τέσσερις;
    Μήπως μια τροπολογία για την κηδεμονία παιδιών που συλλαμβάνονται κατά τη διάρκεια παρτούζας είναι απαραίτητη;
    Τι να πω;
    Δουλειά δεν είχε ο Διάβολος ασχολούταν(;) με τα παιδιά του.

    Νίκη

  4. Αυτό που αναφέρετε ως μη φυσιολογικό συμβαίνει ήδη στα δελφίνια! τα ομοφυλόφιλα δελφίνια, που όπως όλα τα δελφίνια παραμένουν με το συντροφό τους εφ' όρου ζωής, τεκνοποιούν με θηλυκό στη φάση αναπαραγωγής και το παιδί μεγαλώνει και με τους τρεις μεσα στην κοινωνική ομάδα των δελφινιών. Η ανθρωπότητα όμως, όπως φαίνεται και από τα σχόλια, δεν είναι σε αυτό το επίπεδο νοοτροπίας. Προσωπικά είμαι υπέρ του γάμου και της υιοθέτησης εγκαταλελειμμένων παιδιών από ομοφυλόφιλους/ ες.

  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ 1.48 Ο ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ ΜΟΝΟ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek