07:05 - 09/08/2014

ΗΠΑ: Έκλεισε ο εναέριος χώρος πάνω από το Ιράκ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΗΠΑ: Έκλεισε ο εναέριος χώρος πάνω από το Ιράκ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται στα αεροπλάνα των αμερικανικών αερογραμμών να πετούν πάνω από εναέριο χώρο του Ιράκ εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης κατάστασης στις περιοχές που επικρατεί το Ισλαμικό Κράτος.

Ο σημαντικότερος λόγος φυσικά είναι αυτός που δεν γράφεται στην ανακοίνωση.

Ο εναέριος χώρος έκλεισε επειδή ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί από τα μαχητικά των ΗΠΑ κατά των θέσεων του Ισλαμικού Κράτους.

Μετά τις ΗΠΑ και η Τουρκία και άλλες χώρες άλλαξαν τους αεροδιαδρόμους αποκλείοντας τον εναέριο χώρο του Ιράκ.

tribune.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*