Διαφημίσεις

ΦΩΤΙΑ & ΑΤΣΑΛΙ στον ΈΒΡΟ!
Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από απόψε και όλος ο Στρατός στον Έβρο είναι στο πόδι … ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013 ! Από το βράδυ Γενική Eπιφυλακή με τις οι ερπύστριες των Αρμάτων να κολλάνε στο χώμα και τους Αρματιστές να ετοιμάζουν πυρομαχικά και προσωπικό !

Στο Πυροβολικό οι Πυροβολητές έχουν ένα σύνθημα που περνάει απο τους όρχους των Πυροβόλων στις Μονάδες και στα στελέχη μας : ΦΩΤΙΑ & ΑΤΣΑΛΙ στον ΈΒΡΟ!…Απο εδώ δεν θα περάσει κανείς !

Θα κατεβάσουμε το βουνό με την μεγάλη συγκέντρωση πυρός ,μας είπε Επιτελής που είναι από απόψε στο Δ΄Σώμα Στρατού ,ενώ Υψηλόβαθμοι καταδρομείς είχαν Πολεμική Σύσκεψη σε φωλιά πολυβόλων !

Το Μεγάλο στοίχημα σε πρώτη φάση θα δοθεί στον Έβρο …Στο Ποτάμι ,στο Σύνορο ,στα Λάβαρα…Εκεί που παιδιά των Ελλήνων στήνουν ενέδρες κάθε βράδυ και αντιμετωπίζουν απο λαθρομετανάστες μέχρι λαθρεμπόρους !

Το Μήνυμα είναι ένα και είναι Ισχυρό : Aπο εδώ δεν περνάς Μεμέτη μου που να έχεις τον Αλλάχ μπάρμπα !

Η Δεύτερη φάση με καθαρά επιθετικό σχεδιασμό και με σχεδιασμένο σενάριο ίσως για να (” δοθεί” και εκτός Εθνικού εδάφους) θα δοθεί ”αλλού” με τα Πυροβόλα των Πολεμικών μας στη Θάλασσα ,με τους Ψυχρούς Χειριστές των Μαχητικών μας να σκοπεύουν ακριβώς στο στόχο και με τους πάντα ετοιμοπόλεμους αλλά και ” Οργισμένους Καταδρομείς” και από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων να είναι έτοιμοι να δείξουν αλλα και να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν ….
Ο Θεός είναι Μαζί μας και η Αγία Βαρβάρα θα κάψει τους εχθρούς της Πατρίδος !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Ζεσταίνουν τις μηχανές τα Άρματα και τα Αυτοκινούμενα στον Έβρο…”
  1. Αφου τα μισα και παραπανω παθενουν εμπλοκη βρε με την πρωτη βολη
    Μην το δειξετε θα γελαει ο κοσμος
    μονο ο ντορος απο τις οβιδες αξιζει
    κατα τα αλλα ας ευχηθουμε να εχει γινει καλη συντηρηση μπας και τρομαξουμε τα μεμετια

  2. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑΝ ΜΟΥ,
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙΜΗΜΕΝΑ.
    Τ Ω Ν Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Δ Ο Ξ Α,
    ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΑ.

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ.

    Α Ξ Ι Ο Ι .

  3. βλεπω κανεις δεν εχει σχολιασει…γιατι?φοβαστε κοτουλες μηπως σας καλεσει η μαμα πατριδα??μονο ειρωνεια ειστε πισω απο τα iphone!μετα απο αυτο οφειλω να πω οτι η νεολαια ειναι κοτες..κριμα

  4. Τι άλλο γράφεται στα blogs – απόσπασμα:

    "…..σύλληψη της εγκληματικής οργάνωσης (Συνένωση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, για διάπραξη κακουργημάτων από κοινού εις βάρος του Ελληνικού λαού άρθρα 299 ανθρωποκτονίες με πρόθεση, 323 εμπόριο δούλων, 323Α΄ εμπορία ανθρώπων, 374 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, παρ. 5 άρθρο 87 Ν. 3386/2005 διευκόλυνση της παρανόμου εισόδου υπηκόου τρίτης χώρας εκ κερδοσκοπίας ) …." ….απο το blog news-bomb

  5. ΦΙΛΕ 6.59 ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΛΕΟΠΑΡΤ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΙΞΟΥΜΕ jiannhs kozasni

  6. ρε παιδια μισο λεπτο. Τι σοι αρθρο ειναι αυτο? δεν ειναι τοσο ξεκαθαρο? Ειπε κανεις πως παμε για πολεμο? Αν ναι ποιος? ποτε? που? Αν οχι τι ειναι ασκηση???Αν ειναι ασκηση γιατι το αρθρο εχει το υφος του σοβαρου και επειγοντος? Ας μας πει καποιος γιατι ηδη αρκετα εχουμε στο κεφαλι μας αυτο μας ελειπε τωρα

  7. 29 Σεπτεμβρίου 2013 – 8:30 μ.μ.
    Πολύ σωστά, και μετά από κάμποσους αιώνες θα αποδωθεί κάποιο άλλο όνομα! Ξέρεις πως προσαρμόζονται οι θρησκείες σύμφωνα με τα θέλω της εποχής!!!

  8. ελληνες στρατιωτες ζωντα ζωα προς σφαγην. εδω μου μυριζει Χ.Α. και ελληνες συνταγματαρχες .

    υ.γ. να το βγαλεις το σχολιο οχι σαν τα αλλα που τα τρως

  9. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣEΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΞΕΚΟΜΠΛΑΡΙΖΑΤΕΡ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΠΑΣΙΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek