Διαφημίσεις

Τραγικό Βατερλώ στην Οικονομία της χώρας αποκαλύπτεται από τη μελέτη των στοιχείων που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η EUROSTAT.
Παρά τα περί “success story” λεγόμενα και τις κούφιες υποσχέσεις,με την παράλληλη φοροφονική και ανελέητη επιδρομή κατά του ελληνικού λαού, όλη η συνταγή είναι οικτρά αποτυχημένη και οδηγεί μαθηματικά σε θάνατο μετά βασανιστηρίων την Οικονομία και δυστυχώς την ίδια την Ελλάδα!

Τα αναλυτικά στοιχεία της Eurostat που φέρνουμε στο φως, σπάζοντας τα στεγανά του εκδοτικού κατεστημένου, που θα έπρεπε σήμερα να βοά για το συνεχιζόμενο έγκλημα και την πρωτοφανή εξαπάτηση του λαού μας, είναι εξόχως αποκαλυπτικά και θα προκαλέσουν σεισμό!

Όπως φαίνεται από την πίνακα της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, η Ελλάδα το Α΄ Τρίμηνο του 2012 είχε Χρέος 280,407 δισ.! Ενώ μέσα σε ένα μόλις χρόνο, το Α΄ Τρίμηνο του 2013, το Χρέος εκτινάχθηκε στα 305,291 δισ.! Αύξηση Χρέους σχεδόν 24,9 ολόκληρα δισ. ευρώ! Δηλαδή παρά τα εξοντωτικά μέτρα, τα κουρέματα και την εγκληματική συνταγή της δήθεν διάσωσης της οικονομίας, η Κυβέρνηση με την πολιτική της Ύφεσης, ανέβασε το Χρέος 2 δισ. κάθε μήνα κατά μέσο όρο!

Ως προς ΑΕΠ, τα στοιχεία είναι το ίδιο τρομακτικά! Έτσι το Α΄ Τρίμηνο του 2012 το Χρέος αποτελούσε το 136,5% του ΑΕΠ, ενώ ένα χρόνο μετά, το Α΄ Τρίμηνο του 2013, το Χρέος αποτελεί πλέον το 160,5 % του ΑΕΠ, το οποίο έχει συρρικνωθεί τραγικά, με τη διπλή ευθύνη της Κυβέρνησης που το δέχεται και της Τρόικας που το ζητά, πέραν πάσης λογικής και μαθηματικής επιστήμης!
Επομένως, η αύξηση του Χρέους ως προς ΑΕΠ, είναι από πέρυσι 24%!

Σε άλλες χώρες με τέτοια ακλόνητα στοιχεία της τραγικής αποτυχίας και του εμπαιγμού του λαού, Πρωθυπουργοί, Αντιπρόεδροι και Υπουργοί Οικονομικών τουλάχιστον θα είχαν παραιτηθεί από στοιχειώδη ευθιξία από τη μια και από την άλλη ως πράξη διεθνούς διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικής όπως αποδεικνύεται πολιτικής της Τρόικας στην “κατεχόμενη” Ελλάδα!

Χαρακτηριστικό όμως της τακτικής της Τρόικας, είναι ότι παρά την οικτρή αποτυχία του Προγράμματος, επιδιώκει για να διασωθεί στα μάτια της διεθνούς κοινότητας, μόνο τον εντυπωσιασμό πλέον του “πρωτογενούς πλεονάσματος”… Δηλαδή την επίτευξη πάση θυσία, του εικονικού βέβαια “πρωτογενούς πλεονάσματος” στο τέλος του 2013, υποχρεώνοντας την Κυβέρνηση των αφελών Αθηνών, να επιβάλει μέσα στους επόμενους μήνες, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο, 9 νέους μαζεμένους φόρους στον εξοντωμένο ήδη ελληνικό λαό!

Και εάν δεν τα εισπράξει η Κυβέρνηση, για να διασωθεί και αυτή μαζί με την Τρόικα, θα είναι αναγκασμένη να τα βρει με κάτι που δεν λένε ούτε στον ύπνο τους! Δηλαδή με άμεση φορολόγηση-κράτηση των καταθέσεων, όπως στην Κύπρο! Που τα πάει σχεδόν εξίσου χάλια λόγω της ίδιας ανόητης Συνταγής…

Όμως, όσο εμπαίζει τον λαό η Κυβέρνηση, άλλο τόσο τον εμπαίζει και ολόκληρη η Αντιπολίτευση, επειδή άλλη λύση από την παύση πληρωμών του Εξωτερικού Χρέους δεν υπάρχει! Όταν μάλιστα αυτό το Χρέος το συνθέτουν κατά 113,3% τα Δάνεια κυρίως της …Τρόικας και μόλις κατά 46,8% ως προς ΑΕΠ τα Ελληνικά Ομόλογα…

Αυτή τη στιγμή τελικά διασώζει την ελληνική οικονομία, μόνο ο Θεόσταλτος Τουρισμός, που όμως απαιτεί άριστη εικόνα για τη χώρα, χωρίς ταραχές, χωρίς διαδηλώσεις, χωρίς επεισόδια, με χαμόγελο και σιγουριά! Κάτι που γνωρίζουν καλά οι Έλληνες, αφήνοντας το ξεκαθάρισμα της κατάστασης από Σεπτέμβριο και μετά, οπότε ο κάθε κατεργάρης θα πάει στο …”ελικόπτερό του”…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! ΑΥΞΗΣΑΝ 24% ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ! ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΤΗΣ EUROSTAT ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ!”
  1. τσεcarε τα κολεγια μαζι με τις ανωτερες σπουδες στα αμερικανικα κολεγια αντωνη σπουδαζεις και μια ψευδαισθηση ποια ειναι αυτη εμπασυ βενι?

  2. Επισημη χρεωκοπια και επιστροφη σε εθνικο νομισμα. Κκαι κρεμαλες για τους προδοτες.

  3. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ… ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. Ο ΟΜΠΑΜΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ… ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α.

    ΟΙ Η.Π.Α. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ.. ΚΑΙ ΤΗΣ BND. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ.Λ.Π.

    ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 1996 ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α." ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ… ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ!

    http://www.youtube.com/watch?v=HyXtOIRHyno

    ΚΑΥΛΑ!

    ΚΑΠΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 8… ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ.. ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…. ΝΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

    ΑΝ Η Η.Π.Α. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΑΙ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΘΗ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ C.I.A.) ΥΠΕΡ ΤΗΣ…. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΔΥΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ..

  4. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ…

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΣΕΝΑΡΙΑ ΦΕΡΟΥΝ 4 ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ 1,2,3,4.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΟΠΩΣ:
    1,234, 1,342, 1,423, 1,234, 1,243..
    2,134, 2,341, 2,413, 2,143, 2,314…
    3,241, 3,412, 3,124, 3,214, 3,421…
    4,123, 4,231, 4,312, 4,132, 4,231…

    1 Η 2 ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ Η ΤΑΞΗ.

  5. Ο χοντρος και ο ψηλολιγνος ακομα δεν εχουν μαθει οτι σπουδασαν μια αιρεση α χα χα χα μια αιρεση με σπουδη τι βλακες τι μαρμαρο μαφησαν

  6. βρε πω και πω και πω!!!!τοση σοφια και διορατικοτητα μαζεμενη σε ενα σημειο ε,δεν εχω ξαναματαδει!!!!!!!
    βρε μηπως βλεπεται φλυτζανι,για σε καμια μαγικη υαλοσφαιρα!!!!
    μαθενεται τετοιες συνταρακτικες πληροφοριες!!!!1234 4321 σε βλεπω για τσουραπα χωρις αριθμο!!!
    σταματατε ρε να τρελενεται τον κοσμο γαμω τα τα σχολια σας γαμω μεσα!!!!!!!!!!!!ετσει βοηθατε λετε!!!καιτα βοιδια αγρον ηγορασε!!!!!!!!!!!!!!!!1

  7. Αγαπητε , 11.04 -11.06,θα συμβει, πραγματι, καπως ετσι…Οι αριθμοι 1234 που δινεις ,μπερδευουν τους αναγνωστες, αλλα προφανως εννοεις διορθωσεις και προσαρμογες του ιδιου σεναριου που δεν θα αλλαξουν το αποτελεσμα…Προς επιρρωσιν, ενημερωνω, οτι περι τις 12.00 το μεσημερι (πριν λιγο) , ο βουλευτης ΝΔ Ν.Κακλαμανης ειπε στον Ρ/Σ Real News οτι ο Σαμαρας, δεν παει να δει τον Ομπαμα, για τους λογους που ανακοινωθηκαν!!!!!! ,αλλα για να του πει ο President, ποιο ειναι το πακετο στα Εθνικα ζηηματα, που θελουν να εφαρμοσουμε…Και εξηγησε, οτι προκειτε για Σκοπιανο, ΑΟΖ, ΕλληνοΤουρκικα…Η απορια μου, λοιπον, ειναι, πως αβασανιστα απορριπτουν μερικο, ακομη και τα οφθαλμοφανη ;;;;

  8. Τα πάντα γίνονται για τα πετρέλαια.
    Εαν ο Αντωνάκης πει το ναί στο σενάριο 50-30-20 τότε μπορεί να βγούμε απο την ΕΕ αλλά τουλάχιστον δεν θα ψωμολυσαξουμε.
    Φυσικά μην περιμένετε να βελτιωθεί η κατάσταση μας, αλλά τουλάχιστον δεν θα χειροτερέψει…
    Όσο για τη Γερμανία και την ΕΕ τότε μόνο μια λύση θα έχει.
    Να περιορισθεί στο Βορρά και τις χώρες δορυφόρους ή να έρθει αντιμετωπη με Αμέρικα!
    Εσείς τι λένε να διαλέξει;

  9. ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ(ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤ ΑΥΤΑ).ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ SUCCSES STORY.

  10. ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΙΑ… ΟΥΤΕ ΣΟΥΛΑ… ΟΥΤΕ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. 1996… 1999… 2008…

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΟ!…

    ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΙ… ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ… ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ (ΥΜΗΤΟ) ΚΑΙ ΔΥΕΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ…

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΕΤΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ:

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

    ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΛΑΟ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕ!! ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ… ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟ ΑΕΙ..

    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ… ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ… ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.

    ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΡΕΦΡΩΝ… Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ, ΠΕΡΙ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ… Ο ΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΙΤΗΣ… ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!!

    ΕΝΑ 2% ΜΕ 5% ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;

    ΑΥΤΟ (ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ) ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο "ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ"… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

    ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΙ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.

    ΟΧΙ! ΟΧΙΙΙΙΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *