Διαφημίσεις

Η Νέα τάξη πραγμάτων ετοιμάζει μια προτεινόμενη νομοθεσία στα πρόθυρα της έγκρισης από το Βελγικό κοινοβούλιο, που θα επιτρέπει στα παιδιά να αποφασίσουν τα ίδια αν θα πρέπει να τους γίνει ευθανασία από ιατρικό προσωπικό.

Επί του παρόντος, η βελγική νομοθεσία περιορίζει την ευθανασία σε άτομα 18 ετών και άνω, αλλά με την άνοδο των αυτιστικών παιδιών, χάρη στα φυτοφάρμακα, τα ΓΤΟ και τα εμβόλια, τα έθνη προσπαθούν όλο και περισσότερο να υπολογίσουν τι θα κάνουν με όλα αυτά τα παιδιά που έχουν βλαφθεί μόνιμα από τις ιατρικές και βιομηχανίες βιοτεχνολογιών.

Η απάντηση, φυσικά, είναι απλά να τα σκοτώσουμε. Είναι δύσκολο βέβαια να σκοτώσουμε αυτά τα παιδιά κάτω από την ισχύουσα νομοθεσία, χωρίς να χρεωθούμε με δολοφονία.

Έτσι, η προτεινόμενη νέα νομοθεσία θα επιτρέπει άνετα στους γιατρούς να αποφασίζουν αν τα παιδιά κάθε ηλικίας (ναι, ακόμη και πέντε ετών) να μπορούν, τα ίδια, να δέχονται την ευθανασία χωρίς «γονική συναίνεση».

Δεν είναι μόνο τα παιδιά που θα τους γίνει ευθανασία, σύμφωνα με τη νέα αυτή νομοθεσία, θα συμπεριλαμβάνονται και οι ασθενείς με Αλτσχάιμερ. “Οι βουλευτές θα εξετάσουν επίσης εκτεταμένα χωρίς έλεος-δολοφονίες σε άτομα που πάσχουν από τη νόσο Αλτσχάιμερ, και παρόμοιου τύπου ασθένειες», δήλωσε ο σοσιαλιστής γερουσιαστής.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ”
  1. Η παρανοια στο μεγαλειο της. Καποιοι νομιζουν οτι θα γινουν Θεοι και θα αποφασιζουν για τις ζωες των ανθρωπων της γης. Ο Θεος δεν θα επιτρεψει να γινει τετοιο πραγμα. Ζουμε στην εποχη του παραλογου αλλα δυστυχως και στην εποχη της πληρης απαθειας. Αν δεν κτυπησει κατι και την δικη μας πορτα, δεν αντιδρουμε. Διερωτωμαι ποτε θα ξυπνησουμε επιτελους.

  2. Ευγονική… τί δε σας αρέσει; Εσείς το επιλέξατε όμως. Ο Χάριμαν στον Κρουπ από κει στους ναζί οι ναζί στις ΗΠΑ(ολοκληρώνοντας τον κύκλο ΗΠΑ-ΝΑΖΙ-ΗΠΑ) και τώρα καλώς ήρθες ευγονική στην "πολιτισμένη" και ναζιστική Ευρώπη. Ναζί δε θέλατε; έτσι είναι οι ναζί! Αχ πόσο χαίρομαι που είμαι ψηλός, αρτιμελής, έξυπνος και παρόλαυτά με βρίζανε που προειδοποιούσα για τους ναζί που ποτέ δεν έχασαν τον πόλεμο.
    Euthanasia!!!! το καλλίτερο επιτραπέζιο για τα παιδιά σας(αρκεί να είναι αρτιμελή ξανθά ψηλά, ζιγκ χάιλ!)
    ζιγκ χάιλ χρυσαυγίτες! θα σας στείλω όλους για euthanasia!!! ούτε ένας από εσάς δεν περνάει τα τεστς ευγονικής….
    http://youtu.be/PDy28havECM

    και βέβαια τεράστια ευθύνη έχετε όλοι εσείς οι bloggers που τους προωθήσατε και ανεβάσατε τη μισσαλοδοξία σε νέα ύψη. Νέοι άνθρωποι γίνατε νεοναζί εκ πεποιθήσεως χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες. Δε με ενδιαφέρει να το ανεβάσεις διαχειριστή. Την αυτοκριτική σας να κάνετε.

  3. εχουν παθει αλτσαιμερ οι ιδιοι γιαυτο πρεπει να γινει η αρχη των φονων σε αυτους κ ποτέ στα παιδια!!τα παιδια ειτε εχουν λογικη ειτε οχι δε ζουν στη παραλογια τη δικη τους! μπορει να απουσιαζει το κλικ του μυαλου τους αλλα τους εξουσιαζει το μεγαλειο της ψυχης τους. λοιπον θανατος στους υπογραφοντες!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΣΤΕ.ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΠΡΩΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ .ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΚΑΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΡΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΟ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *