Διαφημίσεις

Αναμένεται να χτυπήσει σε συγκεκριμένα τμήματα της χώρας από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ως περίπου την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, με ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από ισχυρές βροχές και αστραπόβροντα, αλλά και ισχυρούς ανέμους. Επισημαίνουμε ότι θα χτυπήσει σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας μας, τις οποίες σας δίνουμε παρακάτω.

Οι περιοχές στις οποίες αναμένεται να χτυπήσει αυτή η υπερκακοκαιρία, είναι με τα ως τώρα προγνωστικά μας στοιχεία :

– Όλο το Ιόνιο πέλαγος, η Ήπειρο, τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας, τα δυτικά τμήματα της Μακεδονίας, την δυτική και πιθανότατα και κεντρική Στερεά Ελλάδα και τέλος την Πελοπόννησο και κυρίως τα πιο δυτικά της τμήματα. Χιόνια θα πέσουν σε μεγάλο υψόμετρα των βουνών τόσο της βορειοδυτικής όσο και κεντρικής Ελλάδας.

Ο κύριος όγκος των ισχυρών φαινομένων θα χτυπήσει κυρίως το Ιόνιο πέλαγος, την δυτική Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου. Επειδή ακόμα τα στοιχεία μας βρίσκονται υπό μεγάλη ανάλυση και υπάρχει ενδεχόμενο τα φαινόμενα αυτά να επηρεάσουν και άλλες περιοχές της χώρας μας που βρίσκονται πιο ανατολικά, θα σας ενημερώσουμε και τις επόμενες ημέρες με νεότερο άρθρο μας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΕΡΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ;;”
  1. ΥΠΕΡΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ!!!!!! Δεν το είχα ξανα ακούσει , αστήρευτη ελληνική γλώσσα!!! χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά!

  2. ..oxi erxetai h dwrean yperprosfora -upersundesh Wi-Fi!! Sundetheite TWRA!!!…den ta eipe o Samaras!?Tha vreksei dwrean Wi-Fi gia olous!!!Tou Wi-Fi tha ginei!!!!

    …..GIA TO WI-FI RE GAMWTO!!!!!!!!!!

  3. Ετσι γινεται παντα . Πριν την επιθεση , καταστρεφεις την τροφη και τις οποιες υποδομες του εχθρου και δε μπορει να σου πει και κανεις τιποτα . ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ…ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΠΟΧΗ .

  4. Οριστε , στοχευστε στο νερο δεν λεγατε ;
    Και τωρα τι κανουμε , που δεν υπαρχει φραγκο για πετρελαιο ;Γιατι δεν λεει κανεις , στοχευστε στα λευτα ;;

  5. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΕΨΗ ΣΑΣ

    ΒΛΑΜΜΕΝΑ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟ-ΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ

  6. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ
    ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ….
    ΕΚΤΙΜΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ
    ΕΙΝΑΙ…….ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ / ΑΣΤΕΙΟ…

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ….
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ
    ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΚΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ)

    ΕΡΩΤΗΣΙΣ..
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;

    ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ….
    ΄΄Ο ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ΄΄
    ΄΄Η΄΄ ΣΚΕΤΟ ΄΄ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ΄΄

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΣΤΕΙΟ.
    ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΄΄ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ΄΄

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  7. Οι Δρακονιανοί σαυρήτες αφού χτύπησαν τις Φιλιππίνες με τον τυφώνα Haiyan θέλουν τώρα να μεταφέρουν τον τυφώνα Christianne που πλήττει τη Δυτική Ευρώπη ανατολικότερα.

    Η νέα καιρική βόμβα που αναμένεται να χτυπήσει την Ελλάδα στο ψαχνό θα μπορούσε κάλλιστα να ερμηνευτεί ως πράξη αντεκδίκησης στην άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να εφαρμόσει ένα νέο σκληρότερο τρομο-μνημόνιο το 2014. Ταυτόχρονα αντανακλά τον εκνευρισμό των Δρακονιανών με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Ρώσου ΥΠΕΞ Σεργκέϊ Λαβρώφ στην Αθήνα πριν από λίγες εβδομάδες.

    Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο της ερπετοειδούς αδελφότητας.

    Οι "Δράκοι" είχαν ξαναχτυπήσει 4 φορές στα τέλη του 2012 και στο πρώτο μισό του 2013. Αιτία γι' αυτές τις καιρικές επιθέσεις η εμμονή της τότε τρικομματικής κυβέρνησης να δημιουργήσει την δική της ΑΟΖ στο Αιγαίο και το Ιόνιο παρά τις αντιρρήσεις της Τουρκίας και της Αλβανίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek