20:40 - 19/02/2015

Ερίκ Τουσέν: Έχετε δικαίωμα να κάνετε λογιστικό έλεγχο και να διαγράψετε το χρέος σας ως παράνομο και επαχθές(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ερίκ Τουσέν, πρόεδρος του Βελγικού τμήματος της επιτροπής για την ακύρωση του χρέους του τρίτου κόσμου (CADTM) και μέλος της επιτροπής λογιστικού ελέγχου του δημοσίου χρέους του Ισημερινού, εξηγεί στον Σταμάτη Στεφανάκο και τον Μωυσή Λίτση, την παράνομη διάρθρωση του Ελληνικού χρέους και καλεί την κυβέρνηση να συστήσει άμεσα επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους και να διαγράψει, όπως δικαιούται, το μεγαλύτερο μέρος του ως παράνομο και επαχθές.

Στη συνέντευξη ακούγονται πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία για το Ελληνικό χρέος καθώς και για αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων χωρών στις οποίες συμμετείχε ο ίδιος ο Τουσέν αλλά και για τις επαφές που είχε κατά την παραμονή του στην Ελλάδα με μέλη της κυβέρνησης.

Δείτε την εκπομπή:

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Φιλοσοφία θέλει; Απλό είναι… Λογιστικός έλεγχος με ορκωτούς λογιστές που θα έχουν ευγενές κίνητρο, όχι άλλα μαγειρέματα!
 2. 0
  0
  Προφανώς το συζήτησε προηγουμένως με τους Α.Ντινόπουλο, Θ.Πλεύρη, Α.Γεωργιάδη, Σ.Βούλτεψη και Τ.Ιακωβίδου έχοντας την Σύμφωνη Γνώμη Τους αφού Έμπειρος περί το Γνωστικό Αντικείμενό του έπρεπε να εξασφαλίσει Σύμμαχους ‘’Εντός των Τειχών’’.
 3. 0
  0
  Τώρα σέ άκουσε ό alexis κύριε Βέλγε μου! Αύριο πρωί πρωί μέ τήν αυγούλα θά τούς στριμώξει όλους νά κάνουν λογιστικό έλεγχο, καί νά τιμωρήσουν τούς γνωστούς προδότες. Πρώτος τόν χορό τού λογιστικού ελέγχου θά κάνει ό ''πατριώτης'' πανούλης-μπούλης πού κάπωτε ήταν τό όνειρό του.
 4. 0
  0
  Έχουμε Επίσης το δικαίωμα να στείλουμε το σφύριζα με το ίδιο τρένο πριν να είναι πολύ αργά!
  Έτσι είχε κάνει και ο Ισημερινος σε ένα λαοπλανο κ ψεύτη πρωθυπουργό τους τον έστειλε μέσα σε ένα μήνα σπίτι του
  Επέλεξε άλλο και Ανακοινώσε το χρέος παράνομο και απεχθές
  Ναι ρε ξεχρεώσε και τα αρπακτικά του ΔΝΤ τα φορτώθηκαν οι Έλληνες τα ζώα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί