Διαφημίσεις

..Τρία δάκρυα .. δυο στιγμές … δυο ανάσες… και η αβυσσος του υγρού!

…Πόσο θα αντέξει; …

..Πρέπει να αντέξει …!

..Πρώτη φορά έβλεπα την Μαρία τόσο αναστατωμένη , μπορούσα να διακρίνω τον πανικό ακόμα και στο δέρμα της .

Όσο και αν προσπαθούσε να δείξει την ακεραιότητα της ,τον επαγγελματισμό της ,αισθανόσουν εύκολα ότι αυτή η στιγμή ήταν από αυτές που θα της σημάδευαν την Ζωή !

..Βγαλτην αρκετά …!!

..Όχι πρέπει να αντέξει .!

..Μαρία βγαλτην σου λέω και ξαναπροσπαθησε … μην ρισκάρεις έχουμε χρόνο !

..Όχι είπα! …Ήταν πρώτη φορά που την άκουγα να υψώνει την φωνή της ,πλέον έβλεπα στο πρόσωπο της σπασμούς άγχους , που όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα γινόντουσαν πιο έντονοι!

…Η Μπριγκετ βρισκόταν κάτω από το νερό ήδη εδώ και 90 δευτερόλεπτα άλλα δεν αντιδρούσε καθόλου… Τράβηξα τον απινιδωτή πιο κοντά μου …αν χρειαζόταν θα πέταγα τα ηλεκτρόδια μέσα …έτσι θα έσπαγα την εμμονή της Μαρίας και ταυτόχρονα θα έστελνα την μικρή πίσω …έστω με το ρίσκο να μην γυρίσει ποτέ !

..Λίγο ακόμα ,λίγο ακόμα ψιθύρισε η Μαρία …μπορείς καλή μου πέρνα ..πέρνα τώρα ..ΠΕΡΝΑ ,ΠΕΡΝΑ! …

Η εμμονή της Μαρίας να μην ματαιωθεί η αποστολή με είχε βάλει σε σκέψεις κατά πόσο ειχε αφησει το συναίσθημα να μας ακολουθήσει σε ένα κόσμο που μπορείς να επιβιώσεις μόνο αν έρθεις σαν άδειο κουφάρι! Ετοιμαστηκα ανοίγοντας τον διακόπτη για φόρτιση …λίγα μόνο δευτερόλεπτα αν συνεχίσει να την κρατά μέσα στο νερό ….θα της ζαπαρο και της δυο !!

…ΕΛΑ ΜΠΡΙΓΚΕΤ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥ …Ούρλιαξε η Μαρία …ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!

Δεν είχα αλλά περιθώριο έπιασα το ένα ηλεκτρόδιο και προχώρησα ένα βήμα πιο κοντά …όταν η Μπριγκετ έκανε ένα σπασμό…. και μετά ένα δεύτερο πιο δυνατό…!

..Ναι Μπριγκετ ..Ναι..ελα γύρνα!

Ακόμα δυο ποιο έντονοι σπασμοί και η μικρή πετάχτηκε έξω παιρνοντας την μεγαλύτερη και την πιο ανατριχιαστική ανάσα που έχω ακούσει στην Ζωή μου!!

Τα μάτια της Μαρίας έλαμψαν από χαρά και ίσως και κάποια περηφάνια έκανε την εμφάνιση της όταν με κοίταξε με το κεφάλι να γέρνει λίγο προς τα πάνω!

Έκανα πίσω διακριτικά και με τέχνη τσιγγάνου κλέφτη άφησα πίσω το ηλεκτρόδιο!

Η Μπριγκετ ήταν ακόμα σαν χαμένη και ανάσανε βαριά ! Άπλωσε το χέρι της προσπαθώντας να μου δώσει κάτι. Πλησίασα και κράτησα την παλάμη της ,την γύρισε και άφησε να φανεί μια λεπτή διάφανη πλαστική θήκη . Η Μαρία με κοίταξε με νόημα να την πάρω και έτσι έκανα !

Πήγα στον πάγκο του εργαστηρίου και την σκούπισα καλά για να προστατέψω το περιεχόμενο της .Πάνω στον πάγκο δίπλα από την θέση που σκούπιζα την μικρή πλαστική θήκη ήταν ένας χάρτης της γης .Παγκόσμιος Άτλας !

Τα νερά κύλησαν αργά προς τον χάρτη άγγιξαν τον Ειρηνικό και συνέχιζαν να ποτίζουν τον χάρτη μέχρι την Αμερική . Ο Ειρηνικός Ωκεανός εκτείνεται βόρεια από τον Νότιο Ωκεανό ως τον Βερίγγειο Πορθμό (Bering Strait). Το όριο μεταξύ Ειρηνικού και Ινδικού ακολουθεί τη γραμμή από τη χερσόνησο της Μαλαισίας, περνά από τη Σουμάτρα, την Ιάβα, το Τιμόρ, το ακρωτήριο Londondery της Αυσταλίας και την Τασμανία. Από την Τασμανία στην Ανταρκτική το όριο υλοποιείται από τον μεσημβρινό που διέρχεται από το ακρωτήριο South East της Τασμανίας (147οΕ). Στον Ειρηνικό ωκεανό συμπεριλαμβάνονται η Βερίγγειος Θάλασσα, η θάλασσα Okhtsok, η Ιαπωνική Θάλασσα και η Θάλασσα της Ανατολικής και της Νότιας Κίνας.

Δεν ξέρω γιατί αυτή η απλή διαδικασία με απορρόφησε από την εργασία μου άλλα έμεινα για λίγο αποσβολωμένος να κοιτάζω τον χάρτη να ποτίζεται αργά και σταθερά από το νερό πάνω στον πάγκο !!

Κοίταξα για λίγο την Μαρία που με κοιτούσε με παράξενο ύφος περιμένοντας με αγωνία να δει το περιεχόμενο από το μικρο σακουλάκι .Η Μπριγκετ αποκαμωμένη κοιμόταν η μισή έξω από το νερό!

Άνοιξα με προσοχή το σακουλάκι και έβγαλα ένα κομμάτι χαρτί διπλωμένο με μαεστρία πολλές φορές ! Ήταν ένα είδος πολύ λεπτού χαρτιού ίσως ριζοχαρτου με απίστευτη ιδιότητα δίπλωσης, κάτι που έβλεπα για πρώτη φορά με εντυπωσιασμό όση ώρα το ξεδίπλωνα και ανακάλυπτα το εμβαδόν του!

Η Μαρία έφερε γρήγορα πιο κοντά την λάμπα για να έχουμε περισσότερο φως !

Τα μεγάλα χρυσα και κόκκινα γράμματα μας ξάφνιασαν άλλα ταυτόχρονα με ένα περίεργο τρόπο ξεκουρασαν τα μάτια μας ,κοιταχτηκαμε για λίγο ….και άρχισα να διαβάζω δυνατά!

…..Δεν έφυγε …δεν έφυγες …δεν άλλαξε ..γυρίζει ..μην πιστεύεις το τώρα..

…γυρνάνε τα πουλιά …

…θυμήσου …

…το είχες δει άλλα μπερδεύτηκες..

..σε μπέρδεψαν..

….το είχες πει ..

..θυμήσου …

..θα προσπαθήσουν με ρουκέτα..

..δεν ήταν ο κομήτης…

…άλλαξε το…

…το νερό μπορεί να είναι η σωτηρία..

..γύρνα στο μέλλον τώρα …

..είσαι και εσύ σε στόχευση πια…

..ένα κακό μπροστά σε ένα τεράστιο κακό είναι ίσως η καλύτερη διέξοδος….

..στόχευσε στο νερό…

..στόχευσε …

..Ξανά..

..αυτη την φορά θα σε βοηθήσουν όλοι..

..δεν θα τολμήσουν ξανά ..

..στόχευσε ..

..μην τον πιστεύεις αν δεν δεις το σημάδι πάνω του…

..μόνο αν το δεις θα έχει αλλάξει ..

.. μέχρι τότε θα προσπαθεί να φέρει τον εαυτό του …

…στόχευσε στο νερό…

..θυμήσου σαν βελονισμός ..

..Ο σεισμός έγινε φωτιές…

.. Η Κωνσταντινούπολη έγινε Αλάσκα ..

.. στόχευσε στο νερό..

..ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ..

..ΚΑΡΛΟΣ..

Η Μαρία με κοίταξε προσπαθώντας να καταπιεί ένα δάκρυ με το μάτι της. Γνώριζε της λέξεις , ήμασταν εμείς τώρα σε στόχευση, και το νερό ..δεν ήταν νερό …άλλα θα μπορούσε να ήταν νερό…σαν το αρνητικό στην φωτογραφία!..

Έπρεπε να φύγω και αυτή ήταν που θα με οδηγούσε τώρα μέσα στο νερό ..στην ανάποδη διαδικασία να μην μπορώ να βγω να πάρω ανάσα μέχρι να αφαιθω …

Ίσως αυτό το δάκρυ που πνίγηκε μέσα στα μάτια της να ένοιωσε όπως εγώ θα νιώσω σε λίγο άλλα σίγουρα το ταξίδι μέσα σε αυτά τα μάτια είναι ένα ονειρικό ταξίδι!

Stranger ….Τα πεντε στοιχεια …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

31 σχόλια στο “..ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..!”
  1. DEN KATALABA TIPOTA STRANGER.MPOREIS NA MAS EKSIGISEIS TI EINAI AFTO POU MOLIS DIAVASAME ME DYO LOGIA? ME SYXOREITE GIA TA GREEKLISH MOU APLA TO KINITO MOU DEN EXEI ELLINIKA. ELPIZO NA EXOUN KAI ALLOI APOREIA ME AFTO TO KEIMENO.

  2. Φίλε STRANGER συμφωνώ μαζι σου σε παρά πολλα απο αυτα που γράφεις απο την αρχή που ξεκίνησες αυτην σου την προσπάθεια.Δεν εχω ξαναγράψει σχόλιο γιατι δεν χρειάστηκε.Πιστεύω οτι εχω αντιληφθεί σε τι κοσμο ζούμε πλέον.Πιστευω όμως οτι και εσυ πλεον πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος εστω και λιγο αν ξέρεις κατι παραπάνω για να μας βοηθήσεις αυτη την χρονική στιγμή περισότερο.Ευχαριστώ.

  3. δηλ. frindge + doctor house = πληροφοριες απο την αλλη διασταση…εγω αυτο καταλαβα!!!

    ενας αχταρμας απο μεγαλοπολεομαντεια, με επιστημονικη κβαντομηχανικη, ψυχολογια κ μαγεια!! δουλευει δηλ? πρεπει να δουλευει..γιατι οχι?

    μαλιστα, τωρα μαθαμε κ πως αντλεις τις πληροφοριες σου

  4. Σαν απόσπασμα από το inferno… Πολύ Dan Millman διαβαζεις stranger…"και το νερό ..δεν ήταν νερό …άλλα θα μπορούσε να ήταν νερό…σαν το αρνητικό στην φωτογραφία!.." ΑΥτό συμβαινει στους ναυτικούς χάρτες. Φαινεται η στεριά σαν θάλασσα και η θάλασσα σαν στεριά.

  5. (άλλα θα μπορούσε να ήταν νερό…σαν το αρνητικό στην φωτογραφία!.." ΑΥτό συμβαινει στους ναυτικούς χάρτες.Φαινεται η στεριά σαν θάλασσα και η θάλασσα σαν στεριά……………….) δηλαδή μιλάμε για το μεγάλο σεισμό που περιμέναμε και να παρακαλάμε να είναι υποθαλάσσιος ;;;;

  6. Τώρα εμένα γιατί το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο video της bad robot productions εν'ονόματι "stranger" με τον τύπο στο νερό???

    κ.

  7. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΗΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 4 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:27 π.μ. ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ.
    ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΙΣ 3/9/2013 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ.
    Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ (ΒΛΕΠΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 28 Αυγούστου 2013 – 11:24 μ.μ. ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/soy-exv-milhsei-gia-ena-epikindino-parathiro.html)
    (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ) ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΠΕΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 1817 ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΣΑ (ΛΟΓΩ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ – ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΑΞΕΩΣ Α΄- ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ)
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ (10 ΕΩΣ 12) ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΚΥΝΔΥΝΟΥ ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ : ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ – ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΥΒΙΚΟ – ΣΑΡΩΝΙΚΟ – ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ.
    ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ (ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΝ ΑΠΟ 28/8/2013) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3/9/2013) ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ Α-ΝΟΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ (ΗΔΗ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ) ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΕΔΩ (εκτοξεύσεις βλημάτων Anchor; cruise ; ΣΤΙΣ 3/9/2013 ΩΡΑ 09:15) ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ ΕΚΕΙ (…………) – ΚΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΕΔΩ (………. ) ΤΑ ΚΙΝΩ ΕΚΕΙ (………. )
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΥΜΑ (ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ) ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ (ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ – ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΙΒΟ ΠΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ) ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1881 ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ 6,4 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΡΙΧΤΕΡ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ – ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ (ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ). ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΟΥ STRANGER ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/mia-fantastiki-istoria.html
    ΟΠΩΣ : Δεν γίνεται έχουν ρίξει λοκαρισμα στο 818 …κατεβαίνει με τόννους δύναμη …..είναι συνδυαστικό με αρχέτυπα …και δυστυχώς ενισχυμένο με κάτι που δεν έχουμε δει …κάτι μας έχει ξεφύγει!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
    ΕΔΟΘΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ – ΠΟΛΕΜΟΥ (ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ) ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ – ΚΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ) ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.
    ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΩ ΤΩΡΑ :
    ΓΗΣ ΤΕ ΑΛΜΥΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΓΡΙΟΝ ΜΟΧΛΕΥΤΗ
    ΜΗΝΙΣΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ
    ΤΑΣ ΑΣΕΒΟΥΣΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΥΜΗΝΕΣΘΑΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ;
    ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ 24 ΚΑΙ 25 – ΚΑΤΑ 27 ΚΑΙ 29;
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΕΡΩΤΩ; ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ;
    ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ….ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ….
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΩΑΣ (Τ + ΡΟΗ;) (ΕΦΡΑΤΗΣ; ΤΟΥΡΚΙΑ; ΣΥΡΙΑ; ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΤΑΥΡΟ (Τ+ΑΥΡΟΣ;) (ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ;) (ΘΝΗΣΚΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ;) ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ (Τ+ΕΡΩΣ;) (ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΟ;) (ΠΟΝΟΣ;) (ΘΛΙΨΗ;) (ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΣΜΑ;) ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑΥ (ΚΑΡΦΙ;) (ΣΗΜΑΔΙ;) (ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ;).
    ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ – ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ (Ι) ΙΩΤΑ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  8. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 7 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:02 π.μ. ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/seismos-4-2-stin-kriti.html ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ Littlepartofsoul :
    1) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΚΔΟΧΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΣ ΒΑΣΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΣΤΙΣ 2 ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΚΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ : Συσσωρευμένη ενέργεια λοιπόν προς εκτόνωση.
    ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ; Η ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ;
    Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΡΟΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΛΗ Η (ΔΙΑΖ) ΡΕΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΕΚΔΟΧΕΣ.
    2)ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
    ΧΜΜΜ…. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΕΚΕΙ; δύο ενωμένα σώματα; έτσι είναι ο δεύτερος αστεροειδής στην Ιστορία τον οποίο επισκέφθηκε τεχνητό αντικείμενο και ο ΠΡΩΤΟΣ του οποίου ανακαλύφθηκε φυσικός δορυφόρος, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο «Δάκτυλος»; που περιφέρεται γύρω από την Ίδη; ΚΑΙ προέρχεται από τους Ιδαίους Δακτύλους, δαίμονες που κατοικούσαν στο Όρος Ίδη της Κρήτης;
    ΧΜΜΜΜ….ΚΥΒΕΛΗ Η (ΔΙΑΖ) ΡΕΑ Ρέα = αυτή που ρέει, η μητέρα των θεών, ήταν μητέρα του θεού Δία, Συμμάχησε με τον μικρότερο γιο της τον Δία, για την καθαίρεση του Κρόνου, ΔΙΑΣ, ΙΔΗ ΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΧΜΜΜ… ΑΜΑΛΘΕΙΑ… ΛΙΘΟΣ; ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΩΑΣ (Τ + ΡΟΗ;) (λιθώδεις)…(ΛΙΘΟΣ;) Ίδη (243 Ida).ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο «Δάκτυλος»; ΠΡΩΤΟΣ του οποίου ανακαλύφθηκε φυσικός δορυφόρος.
    ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ.
    ΑΑ…. ΞΕΧΑΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ISON ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ; ΕΦΤΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ; ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΩ ΗΛΙΑΚΟ ΣΑΝ ΛΙΘΟΣ ΦΩΤΟΣ;
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο κομήτης παρατηρήθηκε ξανά τις 12 Αυγούστου 2013, περίπου δύο εβδομάδες πριν το αναμενομένο. Οταν αρχίσει να γίνεται ορατός στον πρωϊνό ουρανό, μπορεί να μοιάζει με το μεγάλο κομήτη του 1880 ή του 1887.
    3) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ : Littlepartofsoulείπε… ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/pou-eisai-iroa-samara.html
    Δεν ξέρω τί θα κάνει αυτός ο Sam ar Ass ή αλλιώς "γ@$#%$ το κεφάλι μου μ%^%&#", αλλά έγινε σεισμός 5,3R κοντά στο όρος Ίδη της Τουρκίας όπως ανέλυε εχθές ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ για τα 3 ενδεχόμενα της Ίδης (Κρήτη, Ίδη Τουρκίας και 243 Ίδη)…. Αυτό κι αν δούλεψε στο πεδίο…..
    Όσο για τον Sam ar Ass είναι ειδικός στις κωλοτούμπες οπότε όλα να τα περιμένεις…. Εις Φιλίππους αναμένομεν….
    7 Σεπτεμβρίου 2013 – 10:50 μ.μ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΑΣΚΑ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, Ο ΑΣΤΕΡΟΙΔΗΣ 243 Ida ΜΕ ΤΟΝ (243) Ίδη I Δάκτυλος ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, Ο GJ 1214b ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ GJ1214b; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΘΑΝΤΟ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ) ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/mia-fantastiki-istoria.html ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΜΗΠΩΣ;
    ΟΠΩΣ : ΡΕ ΕΣΥ ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΒΑΑΛ (ΒΑΛΑΛ – ΒΟΩΤΗ E' ΑΛΛΑΛ) ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΥΠΕΡΘΕΡΜΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ GJ 1214 b ΤΟΥ ΟΦΙΟΥΧΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΤΕΛΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    Χμμμ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ 8ΑΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΣΣΟ (+) , (-).

  9. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΣΩΣΤΑ ΩΣ ΕΔΩ;
    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Ή ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΤΟ ΔΙΑΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

  10. Αυτος που βλεπει πρεπει να βοηθησει και τους αοματους..ή εστω τους μονοφθαλμους να κοιταξουν καλυτερα…
    Μιλησε καθαρα για το παιχνιδι που παιζεται τωρα χωρις να αναφερθεις σε μελλοντικα γεγονοτα..
    Ετσι δεν θα υπαρξει προβλημα ,με το πεδιο…

  11. =Ο σεισμός του 1881 κατέστρεψε την Χίο… Το όρος Ίδη της Τουρκίας βρίσκεται στα παράλια της Μ. Ασίας απέναντι από την Λέσβο. Εκεί καταλήγει το 3ο παρακλάδι του μεγάλου ρήγματος της Ανατολίας . Η περιοχή του Β. Αιγαίου και των παραλίων της Μ. Ασίας έχει έξαρση το τελευταίο καιρό και από εχθές είχαμε και μερικές δονήσεις στο στενό του Ελλησπόντου και τον Βόσπορο παράλληλα με το κύριο ρήγμα της Ανατολίας.

    =Εκτός από τον ISON για τον οποίο διαβάσαμε πριν και για την επιτάχυνση που παρουσιάζει, έχουμε τώρα και τον μέγα Γαία πλανήτη που μπαίνει στο παιχνίδι (GJ 1214 b (alternatively Gliese 1214 b[citation needed]) is an extrasolar planet that orbits the star GJ 1214. The parent star is 42 light-years from the Sun, in the constellation Ophiuchus. The planet was discovered in December 2009. It is classified as a super-Earth because it is larger than Earth but has a mass and radius significantly less than those of the gas giants in the Solar System)……για να κρατήσει τις ισορροπίες.

    =Και είναι κι εκείνη η στόχευση στο νερό…. ένα κακό μπροστά σε ένα τεράστιο κακό είναι ίσως η καλύτερη διέξοδος….

    =Άρα σε 3 τελευταίες αναρτήσεις έχουμε οδηγίες προς ναυτιλωμένους για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα αλλά και για τα παγκόσμια…. Έχουμε και μία Αμερική που θα υποστεί δεινά… πολύ σοβαρά

    =Και εγώ θα μείνω και πάλι -εμμονικά -σε εκείνο του "ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ":
    ΓΗΣ ΤΕ ΑΛΜΥΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΓΡΙΟΝ ΜΟΧΛΕΥΤΗ
    ΜΗΝΙΣΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ
    ΤΑΣ ΑΣΕΒΟΥΣΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΥΜΗΝΕΣΘΑΙ.

  12. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣείπε. 10 Σεπτεμβρίου 2013 – 4:22 μ.μ.
    ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ/ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ,
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΣΤΟ katohika.gr ΑΦΗΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ: ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΗ – ΑΛΗΘΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ – ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΑ ΣΑΣ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ – ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ – ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ katohika.gr ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
    http://www.katohika.gr/2013/09/krifi-mtafora-pirinikon-kefalon-apo-tous-amerikanous.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/mia-fantastiki-istoria.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/soy-exv-milhsei-gia-ena-epikindino-parathiro.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/pote-tha-ksipnisete-re-sas-skotonoun.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/anamenete-isxiri-magnitiki-kataigida.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-ti-sto-diaolo-psaxnoun-ta-erpeta.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/seismos-4-2-stin-kriti.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/pouroeidi-skafi-sinodeuoun-ton-komiti-ison.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/erpetoidis-kai-selini.html
    ΓΡΑΦΕΙΣ : Μιλησε καθαρα για το παιχνιδι που παιζεται τωρα χωρις να αναφερθεις σε μελλοντικα γεγονοτα..
    Ετσι δεν θα υπαρξει προβλημα ,με το πεδιο…
    ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ (ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.
    ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ (ΒΡΑΧΥ) ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ) ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΜΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ).
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΛΟΝ)ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ) (ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ) ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ-ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ : Ο (ΧΡΟΝΟΣ) ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – Ο (ΧΡΟΝΟΣ) ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ-ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ (ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ-ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ – ΒΟΥΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ). ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  13. ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΟΝΟ. ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ ΒΑΡΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ!!!! ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ..

  14. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΠΡΟΣ: Littlepartofsoul
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ : ΕΥΓΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΠΩΣ :
    1) Το όρος Ίδη της Τουρκίας βρίσκεται στα παράλια της Μ. Ασίας απέναντι από την Λέσβο. Εκεί καταλήγει το 3ο παρακλάδι του μεγάλου ρήγματος της Ανατολίας
    2) από εχθές είχαμε και μερικές δονήσεις στο στενό του Ελλησπόντου και τον Βόσπορο παράλληλα με το κύριο ρήγμα της Ανατολίας.
    3)Εκτός από τον ISON για τον οποίο διαβάσαμε πριν και για την επιτάχυνση που παρουσιάζει
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ (ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΜΠΡΑΒΟ.
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ : Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ… ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΜΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΠ) , Η (ΔΙΑΖ) ΑΛΛΟΥ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    4) έχουμε τώρα και τον μέγα Γαία πλανήτη που μπαίνει στο παιχνίδι (GJ 1214 b) για να κρατήσει τις ισορροπίες.
    ΜΠΡΑΒΟ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    5) =Και είναι κι εκείνη η στόχευση στο νερό…. ένα κακό μπροστά σε ένα τεράστιο κακό είναι ίσως η καλύτερη διέξοδος….
    ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ Νο4 ΕΠΙΑΣΕΣ 10 ΣΤΑ 10 ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΓΑ ΓΑΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗΣ GJ 1214 b ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΓΡΟΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ (ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ ΓΑΙΑΣ) ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΕΛΕΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ GJ 1214 b ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
    6) =Άρα σε 3 τελευταίες αναρτήσεις έχουμε οδηγίες προς ναυτιλωμένους για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα αλλά και για τα παγκόσμια…. Έχουμε και μία Αμερική που θα υποστεί δεινά… πολύ σοβαρά
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Ο-ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥ.
    7) =Και εγώ θα μείνω και πάλι -εμμονικά -σε εκείνο του "ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ":
    ΓΗΣ ΤΕ ΑΛΜΥΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΓΡΙΟΝ ΜΟΧΛΕΥΤΗ
    ΜΗΝΙΣΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ
    ΤΑΣ ΑΣΕΒΟΥΣΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΥΜΗΝΕΣΘΑΙ.
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ: ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΡΚΟΣ : ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    Littlepartofsoul ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΘΥΜΗΣΗ ΜΟΥ:
    ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΡΗ (Αριάδνη > Αριάγνη >αρια+αγνή = πολύ αγνή = υπεραγία,
    Στην Κρήτη, πολύ στη Νάξο, στη Δήλο, στην Κύπρο, στην Αττική, Πελοπόννησο, Αιγαίο ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ στην Ανατολική Μεσόγειο) ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΝΩΑ (ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΙΦΑΗΣ ΕΣΥ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ (ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ) ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ. Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ στο ουράνιο στερέωμα στον αστερισμό του Βορείου Στεφάνου (Στέφανος = στεφάνι ή στέμμα («κορώνα»).
    ΠΡΟΣΟΧΗ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙΣ με τους αστερισμούς Όφι προς ΒΟΡΡΑ , Βοώτη προς ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ 20 μοίρες βορειοανατολικά του Αρκτούρου ΕΤΣΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ (ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝ) ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
    ΠΡΑΞΕ ΣΕ ΘΕΣΗ…..ΒΟΡΡΑΣ – ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ…..ΣΕ 20 ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ….ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΕ…88…1…
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Α-ΜΕΡΙΤΟ. ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ, ΑΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ. ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑ. ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ. ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. ΑΥΤΗ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΣΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΔΡΑΚΟ ΓΙΑ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ. ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΑΣΤΡΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΔΑΛΟΥΣ ΤΗΣ Α-ΚΑΤΑΝΟΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  15. ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΑΙ,ΑΚΟΥΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΟΥΤΕ 0ΥΔΕΙΣ ΗΤΟ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ,ΕΘΑΥΜΑΣΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΝ ΕΜΕ,ΟΘΕΝ Ο ΒΡΑΧΙΩΝ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΣ ΕΜΕ,ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΥΠΕΣΤΗΡΙΞΕ………ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΚΤΙΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΜΟΥ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ…ΦΟΡΤΩΝΩ,ΦΟΡΤΩΝΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΩ …….ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΧΩΡ.ΓΕΝΟΙΤΟ!!!!!!!!!!!!!

  16. Προς ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ :

    Corona Borealis ==> και από περίπου ?? τον (ε) Β-ΒΑ του Αρκτούρου (στην νοητή ουρά της Μεγάλης Άρκτου) στον (ρ)??. Ίσες μοίρες Β-ΒΔ αλλά και
    – ΑΡΚΤΟΝ ΗΝ ΚΑΙ ΑΜΑΞΑΝ ΕΠΙΚΛΗΣΙΝ ΚΑΛΕΟΥΣΙΝ
    και λίγο πιο πέρα
    – ΑΕΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΠΟΛΟΝ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΩΕΚΑΝΟΝ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΗΝ

    κι από εκεί στον Σκυθία (όλοι τελικά στον Καύκασο θέλουν να πάνε), να αποτίσω φόρο τιμής στον Προμηθέα τον Δεσμώτη, τον Λυόμενο, τον Πυρφόρο αυτόν που έδωσε την φωτιά και την γνώση στον άνθρωπο, αυτό τον μοναδικό Τιτάνα, τον επαναστάτη και φιλάνθρωπο που σιωπηρά εις τους αιώνες λέει:

    «Ω θείε αιθέρα, γοργόφτερες αύρες,
    πηγές ποταμών κι αναρίθμητο γέλιο
    θαλάσσιων κυμάτων, ω Γη, η μάνα όλων,
    και ω παντεπόπτη του Ήλιου κύκλε,
    για δείτε οι θεοί το θεό πώς παιδεύουν!»

    Ερωτήσεις : Α-ΜΕΡΙΤΟ ? Στόχευση 88…1 από πού?

    Και πραγματικά δεν ξέρω τί καταλαβαίνω, περισσότερο είναι η διαίσθηση και ίσως κάποιες μνήμες….. από αλλού.

  17. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΠΡΟΣ Littlepartofsoul
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ, ΕΥΓΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΕΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/otan-to-pedio-paizei-me-to-mialo-sou.html ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/krifi-mtafora-pirinikon-kefalon-apo-tous-amerikanous.html ΣΤΙΣ 10 Σεπτεμβρίου 2013 – 2:44 π.μ. ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ/ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο-ΜΠΑΜ(Α) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ / ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ (ΥΠΟΒΑΘΡΟ) ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/otan-to-pedio-paizei-me-to-mialo-sou.html.
    ΑΡΑ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΣ (ΤΟ ΑΡΚΤΟΝ ΗΝ ΚΑΙ ΑΜΑΞΑΝ ΕΠΙΚΛΗΣΙΝ ΚΑΛΕΟΥΣΙΝ) ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝ ΦΑΕΘΩ = ΛΑΜΠΩ ΦΩΤΙΖΩ ΦΩΣ – ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ – ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ – Ο ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΡΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ (ΤΟ ΑΡΚΤΟΝ ΗΝ ΚΑΙ ΑΜΑΞΑΝ ΕΠΙΚΛΗΣΙΝ ΚΑΛΕΟΥΣΙΝ) ΣΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΦΑΕΘΩΝ (ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΜΑ (ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΟΠΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ/ΔΗΛΩΣΗ/ΑΙΤΗΣΗ/ΑΠΑΙΤΗΣΗ) ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Β' ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΠΡΟΣ ΛΗΞΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΓΡΑΦΕΙΣ: ΑΕΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΠΟΛΟΝ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΩΕΚΑΝΟΝ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΗΝ
    ΣΥΜΛΗΡΩΝΩ :ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΘΕΑΣΗΣ ΓΗΙΝΟΥ ΠΕΔΙΟΥ Β' ΣΤΕΦΑΝΟΥ
    ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ (ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΗ/ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΚΑΙ ΘΕΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ, ΤΑ ΛΕΩ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ Ο-ΜΠΑΜ(Α) ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΓΡΑΦΕΙΣ: Α-ΜΕΡΙΤΟ ? = ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΩΦΡΑΦΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ, ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΘΕ 25.500 ΧΡΟΝΙΑ).
    ΒΟΗΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ: ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ο-ΜΠΑΜ(Α).
    ΓΡΑΦΕΙΣ: Και πραγματικά δεν ξέρω τί καταλαβαίνω, περισσότερο είναι η διαίσθηση και ίσως κάποιες μνήμες….. από αλλού.
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    Littlepartofsoul ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΚΙΣΕΣ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  18. Προς ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ:

    Άρα:
    – Ο Θεός Ήφαιστος, ο Θεός της φωτιάς δεν βρίσκεται δεν υπάρχει στην χρονική μας στιγμή
    -Υπάρχει όμως η όμορφη και άπιστη Θεά Αφροδίτη και ο εραστής της ο Άρης και 2 από τα παιδιά που έκανε μαζί του ο Δείμος και ο Φόβος. Η Θεά Αφροδίτη είναι το κοντινώτερο άστρο στο ηλιακό μας σύστημα. Τελευταία της διέλευση μπροστά από τον ήλιο το 2012. Δεν γνωρίζω την θέση της αυτή τη στιγμή. Χωρίς στοιχεία επικεντρώνομαι στον Δείμο και τον Φόβο… Πιθανώτατα λάθος συνειρμός…
    – Όμως εκεί αρχίζω να συνδέω τον 243 Ida με τα δύο ενωμένα κομμάτια του και τον επιταχυνμένο ISON… και η στόχευση στο νερό… Ένα ηλεκτρομαγνητικό σώμα σε πρόσκρουση στο νερό… κατακλυσμιαία φαινόμενα.. Στον Ειρηνικό…?
    – ένα κακό μπροστά σε ένα τεράστιο κακό είναι ίσως η καλύτερη διέξοδος…. ==> πτώση στο νερό αλλά όχι τόσο ισχυρή που να επιφέρει ένα χειμώνα πρόσκρουσης που θα είναι το μεγαλύτερο κακό…Ελάχιστη κατά το δυνατόν διαταραχή της μαγνητικής ροής στην Γαία…
    Και ξανά:ΓΗΣ ΤΕ ΑΛΜΥΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΓΡΙΟΝ ΜΟΧΛΕΥΤΗ
    ΜΗΝΙΣΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ
    ΤΑΣ ΑΣΕΒΟΥΣΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΥΜΗΝΕΣΘΑΙ. ==> Νέμεση ==> Τίσις

    Πραγματικά σ΄ευχαριστώ γιατί μου λύνονται πάρα πολλές απορίες αλλά και γεγονότα, και οράματα…. και τελικά δεν χρειάζομαι ψυχίατρο.. Είχα αρχίσει να ανησυχώ…

    Αυτό όμως για το οποίο ανησυχώ είναι αν αυτά που εικάζω, διαταράσσουν το πεδίο …. αλλά προφανώς αυτό το αναγνωρίζεις εσύ.

  19. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΠΡΟΣ Littlepartofsoul ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ: ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ.
    Στον πλανήτη Άρη πλησιάζει ο κομήτης ISON, επονομαζόμενος και Κομήτης του Αιώνα.
    Δείμος Δαίμονας, γιος του Άρη και της Αφροδίτης.
    Ο Δείμος, η ενσάρκωση της φρίκης του πολέμου και ο αδελφός του Φόβος, η ενσάρκωση του τρόμου του πολέμου, συνόδευαν τον θεό του πολέμου και πατέρα τους Άρη στα πεδία των μαχών ως ηνίοχοί του.
    Συνοδοί του Άρη ήταν επίσης η θεά της σφαγής του πολέμου Ενυώ, η θεά της φιλονικίας Έριδα, οι Κήρες που ρουφούσαν το αίμα των νεκρών κι ο Κυδοιμός, η προσωποποίηση του θορύβου της μάχης.
    ΘΑ ΠΩ ΕΝΑΝ ΜΥΘΟ.
    Ο Άρης εμοίχευε την Αφροδίτη γυναίκα του Ηφαίστου, μαθαίνοντάς το
    αυτό ο Ήφαιστος, κατασκεύασε δεσμούς άλυτους και άρρηκτους, οι οποίοι ήταν είδος ΔΙΚΤΥΟΥ , ΠΛΕΓΜΕΝΟ τόσο λεπτό που δεν φαίνονταν ΑΟΡΑΤΟ.
    Το έστησε λοιπόν αυτό, στο κρεβάτι, και έφυγε να εργασθεί στο σιδηρουργείο του. Μετά από λίγο, ο Άρης βρίσκοντας την ευκαιρία, εγυμνώθη κι έπεσε στο κρεβάτι.
    Το ίδιο έκανε και η Αφροδίτη, και δέθηκαν και ΠΕΡΙΠΛΕΧΘΗΚΑΝ με τους δεσμούς, ώστε ήταν αδύνατο να λυθούν.
    Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΜΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ.
    Ο Άρης είχε μεν έναν υπηρέτη, τον Αλεκτρύονα, και τον έβαλε να φυλάει στην πόρτα του σπιτιού, μήπως και έρθει κανείς. Αυτός όμως κοιμήθηκε, και βλέποντας ο Ήλιος τον Άρη να μπαίνει στο σπίτι, έτρεξε να ειδοποιήσει τον Ήφαιστο.
    Και βρίσκοντας αυτούς δεμένους, κάλεσε όλους τους Θεούς, για να ντροπιάσει τους μοιχούς.
    Οι Θεοί, βλέποντάς τους σ' αυτή την κατάσταση, δεμένους και γυμνούς, πρώτα γέλασαν, και ύστερα με θαυμασμό σχολίασαν το πώς ο χωλός Ήφαιστος κατάφερε να παγιδεύσει τον ακαταμάχητο και ακράτητον Άρη, με την τέχνη του.
    Οργισμένος με την απροσεξία του δούλου του, τον μεταμόρφωσε στο ομόνυμο όρνεο, τον πετεινό.
    Γι'αυτόν το λόγο φωνάζει όταν πλησιάζει ν'ανατείλει ο Ήλιος, θυμούμενος εκείνο το περιστατικό, για να ειδοποιήσει τον αυθέντη του ότι πλησιάζει ο Ήλιος.
    Τέλος ο Ποσειδώνας, έγινε εγγυητής παρακάλεσε τον Ήφαιστο και τους έλυσε.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΦΑΕΘΩΝ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΡΗΣ-ΦΟΒΟΣ -ΔΕΙΜΟΣ-ISON-243 Ida –ΓΑΙΑ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ) ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΕΜΨΥΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΥΤΟ ΠΕΡΙΠΛΕΓΜΕΝΟ ΑΟΡΑΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΝΑΚΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2 : ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΚΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕΣ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ:
    ‘’Αυτό όμως για το οποίο ανησυχώ είναι αν αυτά που εικάζω,
    διαταράσσουν το πεδίο ‘’
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΑΣΗΣ ΠΕΔΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΕΥΓΕ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΣ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  20. Προς ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ:

    Σταματώ εδώ, αναλύω και κρατώ τα δεδομένα. Μακάρι να είναι Ελληνική σοφία… εγώ το λέω ένστικτο… όπως και άλλα πολλά που συμβαίνουν αλλά δεν θέλω να γίνω Κασσάνδρα. Προφανώς όλα υπάρχουν στον γενετικό κώδικα που ορίζει την συνείδηση και η οποία έχει περιόδους θολότητας θα το έλεγα και άλλοτε έχει πολύ καθαρή εικόνα. Ας πούμε ότι αυτή την εποχή είναι σε θολότητα. Σ΄ευχαριστώ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *