Διαφημίσεις

Ένα μαχαίρι στα ματωμένα χέρια του κρατά ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στο Λονδίνο.
Αυτό φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το ITV news, στο οποίο ο δράστης κοιτά την κάμερα και στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:…

“Ορκιζόμαστε στον παντοδύναμο Αλλάχ ότι δεν θα σταματήσουμε να σας πολεμάμε. Ο μόνος λόγος που το κάναμε αυτό είναι γιατί οι μουσουλμάνοι πεθαίνουν κάθε μέρα. Αυτός ο Βρετανός στρατιώτης είναι οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντας αντί οδόντος. Ζητούμε συγγνώμη που έπρεπε να το δουν αυτό που έγινε σήμερα οι γυναίκες, αλλά στα μέρη μας, οι γυναίκες μας αναγκάζονται να βλέπουν τα ίδια. Δεν θα είστε ποτέ ασφαλείς. Διώξτε την κυβέρνηση σας. Δεν νοιάζονται για σας”.

Από πίσω του όπως βλέπετε στο βίντεο βρισκόταν η σορός του άνδρα που είχε σκοτώσει πριν από λίγο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Επιθεση στο Λονδινο !Δείτε το Βίντεο ντοκουμέντο του δράστη πριν το κόψουν !!”
  1. Σύντομα στις γειτονιές μας.
    Δε πειράζει…Όταν σε λίγο θα μας επιβάλλουν τη σαρία από βορρά μέχρι νότο και από ανατολή μέχρι δύση θα κλαίμε.Πού πήγε η Ελλάδα ρε;;;;;;;; Αλλά δε βαριέσαι..αρκεί που δε θα μας πει κανείς ρατσιστές. Άσε που έρχεται και καλοκαιράκι,η παραλίες μας περιμένουν. ΞΥΠΝΗΣΤΕ

  2. Οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε…καθε μερα στη χωρα μας γινεται κατι παρομοιο νιαζεται κανεις ; Η Σουηδια εδω και τρεις μερες καιγεται απο τους μουσουλμανους το ανεφεραι καπου καποιος ; μονο μη σταξει η μυτη τους μας νοιαζει και μας παραπονεθουν πως δεν τους προσεχουμε ειναι η ενοια μας , καλα κανουν λοιπον και σφαζουν τους ντοπιους σαν κοτες στους δρομους αφου κοτες γιναμε . Οσο για το "παλικαρι" του βιντεο , ειναι αθωο . Χορτα μαζευε με το μαχαιρακι του εκει πισω στο γκαζον και πανω στο κακο ταραχτηκε και εκοψε το χερακι του . Κι αυτα που λεει απο το σοκ ειναι…ρατσιστες ξενοφοβοι κακοι ανθρωποι .

  3. Ela ksekatharisma logariasmou itan.tosa xronia pou emena ekei mono oi asproi mou thn peftane kai pote oi mavroi. Aftos pou katharise ton stratiotiko malon apiloutan h zwh tou apo ton hroa kai ton efage gt ws sunithws oi mpatsoi ekei grafoun sta paparia tous tous mavrous. Episris pouthena den eipe gia theoulides kai tetoia.ksekolate.

  4. όλα θα ξεκινήσουν από την Αθήνα, μόνο που στην Αθήνα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ,όλοι οι αλλοδαποί έρχονται χωρίς να τους ελέγχει κανένας. Θα γίνει μεγάλη σφαγή στην Αθήνα κυρίως και έπειτα στις υπόλοιπες μεγαλουπόλεις.

  5. 1.33 ακομα κι αν εχεις δικιο δε βλεπω να αλλαζει κατι στη γενικη κατασταση , βλεπεις εσυ ; Αν πας ακαλεστος σε ενα σπιτι και σου πουν η σου δειξουν οι οικοδεσποτες πως εισαι ανεπιθυμητος , μενεις τσαμπουκα και ζητας και δικαιωματα που δεν εχεις και δεν δικαιουσε να εχεις και βριζεις και κλεβεις και σκοτωνεις οποιον δε γουσταρει τη φατσα σου που δεν ειναι και φυσικο να ειναι εκει ; Βασικα μιλαω για μας στην Αγγλια ας προσεχαν οταν εκαναν αποικιες και σκλαβους . Αυτοι να πληρωσουν , εμεις ομως τι καναμε για να ζουμε ξενοι στον τοπο μας ;

  6. Aftos pou katharise ton stratiotiko malon apiloutan h zwh tou apo ton hroa kai ton efage gt ws sunithws oi mpatsoi ekei grafoun sta paparia tous tous mavrous.

    ρε 1.33 θες να μας πεις πως ο "μαυρος" σαν καλος και φιλησυχος πολιτης βγηκε περιπατο (με χατζαρια και μαχαιρια επανω του) και του την επεσε ο στρατιωτης;;; και λες οτι ησουν και χρονια εκει!!!!

  7. ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΩΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΕΙ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ.ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ.

    Νικολας

  8. Ρε το εχετε παρει χαμπαρι οτι η Ελλαδα εξουσιαζεται απο εβραιους ναι η ου? Οι εβραιοι μας μισουν γιαυτο τα κανουν αυτα. Οι εβραιοι μας αφανιζουν Ξυπνατε. Εβραιουφασματα οι παπανδρεηδες , το ιδιο ο σημητης, και για σαμαρα υπαρχει σχετικο γενεαλογικο δεντρο. Ο εβραιος μισει θανασιμα τους ελληνες και μας θελει τελειωμενους. Αυτοι τα σκηνοθετουν ολα

  9. απο παραπονεμενος ςλλην

    ρε φιλοι εδω θα μας τερλανουν καλα σε αλλη αναρτηση εδω στο ιδιο site και με τιτλο http://www.katohika.gr/2013/05/to-psema-tis-sfagis-tou-londinou.html δεν μας λεει ο συντακτης της οτι ειναι μουφα το ολο θεμα και ψευτικο ? ρε τι να πιστεψουμε τελος παντων εδω μεσα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *