Διαφημίσεις

ΙΣΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :

μετά από 6 (1)αναβολές, στις 20.1.2011
στο Γʼ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών

για την παράνομη διακίνηση πορνοταινιών.

Συγχαρητήρια στον γενναίο Δικηγόρο που έδειξε τον δρόμο,
που διστάζουμε να ακολουθήσουμε για να προστατεύσουμε τα παιδία μας !

ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ….

Ενώσεων Γονέων,
Χριστιανικών Σωματείων,
Πολυτεκνικών Συλλόγων κλπ
να έλθουν ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της 20ης Ιανουαρίου 2011 στο Γ΄Μονομελές Πλημ/κείο Αθηνών, να κάνουν αυτό που δεν κάναμε μουδιασμένοι για χρόνια !
επικοινωνία :
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (Ε.Π.ΚΑ.Σ) ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Διεύθυνση Π. Κωστοπούλου 12,
1ος όροφος, Σέρρες
Τηλ. 23210 22518
Fax 23210 22518
Κιν. –
Email info@epkas.gr

Ας του συμπαρασταθούμε …

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Σερρών (ΕΠΚΑΣ) [www.epkas.gr] το Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2006 διαπίστωσε μετά από προφορικές καταγγελίες καταναλωτών, ότι σε πολλές εφημερίδες διακινούνται ψηφιακοί δίσκοι (DVD) με πορνογραφικό περιεχόμενο.
Για το λόγο αυτό η ΕΠΚΑΣ υπέβαλε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Μηνυτήρια Αναφορά (βλ. συνημμένο κείμενο) επισυνάπτοντας σχετικά DVD των εφημερίδων εκείνης της εποχής, με τα οποία προσβάλλεται βάναυσα η αιδώς κατά το κοινό αίσθημα του μέσου ανθρώπου.
.
Για τον ίδιο λόγο η ΕΠΚΑΣ κατήγγειλε την τακτική των εφημερίδων στον Συνήγορο του καταναλωτή (βλ. συνημμένο κείμενο). Για αυτό ακριβώς το θέμα εξεδόθη η 926/25-4-2007 Σύσταση του Συνηγόρου του Καταναλωτή (βλ. συνημμένο κείμενο), που ζητούσε απο τις εισαγγελικές αρχές την εφαρμογή του ποινικού νόμου καθόσον η διακίνησή τους μέσω των εφημερίδων συνιστά ευθεία παράβαση του νόμου (αρθρ. 29 Ν. 5060/1931) που απαγορεύει τη θέση σε κυκλοφορία ασέμνων, καθόσον στην έννοια των ασέμνων υπάγονται και οι πορνοταινίες.

Αμέσως μετά την Σύσταση του Συνηγόρου εξεδόθη η 8/2007 Εγκύκλιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Σανιδά (βλ. συνημμένο κείμενο), με την οποία ερμηνεύεται ως ποινικά κολάσιμη αυτή η πρακτική και διατάσσονται όλες οι αστυνομικές αρχές σε άμεση κατάσχεση των DVD.
Η μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβληθεί είχε οδηγήσει σε ποινική δίωξη όλων των ιδιοκτητών και εκδοτών των εφημερίδων που διακινούσαν πορνογραφικό υλικό.
Μετά από 6 αναβολές, στις 20.1.2011 στο Γʼ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάζονται όλοι οι εκδότες/ιδιοκτήτες εφημερίδων για την παράνομη διακίνηση πορνοταινιών.
Θα σπεύσουν άραγε κι άλλοι φορείς (ενώσεις γονέων κλπ) να καταθέσουν αυθόρμητα ως μάρτυρες κατηγορίας κατά αυτών που εμβοθρεύουν την κοινωνία μας;

Φ. Βαγενάς
τέως πρόεδρος
ΕΠΚΑΣ

www.tideon.org
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *