ΕΠΕΙΓΟΝ γιὰ ΕΝΦΙΑ. ΜΗΝ ὑπογράφετε τὴν ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!

ΕΠΕΙΓΟΝ γιὰ ΕΝΦΙΑ. ΜΗΝ ὑπογράφετε τὴν ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!
Ε Π Ε Ι ΓΟ Ν !!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!

ΘΕΜΑ: ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ !

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ -ΚΕΦΑΛΙΚΟ-ΦΟΡΟ ΕΝΦΙΑ!

ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΝ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ!!!!!!


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΑΥΤΟΝ «ΝΟΜΟ», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ Α΄ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΣΔΑ.

ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ Δ Ε Ν ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΟΠΟΤΕ Η 60ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ/ΕΔΡΑ ΣΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΤΕ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΦΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΡΑ (ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ) ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ!

Γεώργιος Κωσταρέλλος

Δικηγόρος

ΥΓ.: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ.

ΙΔΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ , ΑΥΤΟ ΤΗΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ-ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ/ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 29.07.2014 : 07:24

Από 1η Αυγούστου ξεκινά η ηλεκτρονική αποστολή των ειδοποιητηρίων ΕΝΦΙΑ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Συνολικά το υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει να εισπράξει από τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων περίπου 2,65 δισ. ευρώ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου ξεκινά η ανάρτηση στο Taxisnet των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) και του συμπληρωματικού φόρου (επιβάλλεται σε όσους έχουν ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 300.000 ευρώ). Ωστόσο η σχετική διαδικασία αναρτήσεων των εκκαθαριστικών μπορεί να διαρκέσει μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Οι υπόχρεοι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν με τους κωδικούς που διαθέτουν να εισέρχονται στο ηλεκτρονικό σύστημα προκειμένου να ενημερωθούν για τους φόρους που θα πληρώσουν και το χρονοδιάγραμμα πληρωμής των δόσεων. Για κάθε σύζυγο θα εκδοθεί ξεχωριστό εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ, ενώ σε περίπτωση που η σύζυγος δεν διαθέτει δικούς της κωδικούς πρόσβασης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τους κωδικούς του συζύγου. Πάντως το υπουργείο Οικονομικών θα αποστείλει ηλεκτρονικά μηνύματα στους ιδιοκτήτες ακινήτων με τα οποία θα ενημερώνονται ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης. Οπως όλα δείχνουν, ο φόρος θα εξοφληθεί σε πέντε ισόποσες δόσεις εκ των οποίων η πρώτη στα τέλη Αυγούστου και η τελευταία τον Δεκέμβριο.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι η βεβαίωση του φόρου θα γίνει με ημερομηνία 31 Ιουλίου. Δηλαδή ακόμα και εάν η εκκαθάριση γίνει στα μέσα Αυγούστου στο εκκαθαριστικό σημείωμα θα αναφέρεται ως ημερομηνία προσδιορισμού του φόρου η 31η Ιουλίου. Και αυτό διότι στην περίπτωση που αναγραφεί ημερομηνία για παράδειγμα 5 Αυγούστου, ο φόρος θα πρέπει να καταβληθεί σε τέσσερις δόσεις. Ο νόμος προβλέπει ότι «η πρώτη δόση καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από την έκδοση της πράξης προσδιορισμού φόρου και η τελευταία δόση καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Δεκεμβρίου του ίδιου έτους».

Σημειώνεται ότι υπολογισμός του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων καθώς και του συμπληρωματικού φόρου πραγματοποιείται με βάση τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί από τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο έντυπο Ε9. Οσοι λοιπόν θέλουν να διορθώσουν στοιχεία του Ε9 μπορούν να το πράξουν μέχρι αύριο στις 11 το πρωί. Αμέσως μετά η ηλεκτρονική εφαρμογή θα κλείσει και όσες προσωρινές δηλώσεις δεν θα οριστικοποιηθούν μέχρι τότε θα διαγραφούν, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της Γενικής Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Μετά την ολοκλήρωση ανάρτησης των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ θα ξανανοίξει η εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής του Ε9 προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη. Συγκεκριμένα παρέχεται στους φορολογουμένους η δυνατότητα ειδικά για το έτος 2014 να συμπληρώσουν ή να τροποποιήσουν στοιχεία της δήλωσης ακινήτων με την υποβολή τροποποιητικής δήλωσης μέχρι 30/11/2014. Εφόσον από την εκκαθάριση της δήλωσης αυτής προκύπτει μείωση του φόρου μεγαλύτερη των 300 ευρώ, η σύνθεση της νέας δήλωσης ΕΝΦΙΑ και η εκκαθάριση αυτής πραγματοποιείται μετά τον έλεγχο της φορολογικής διοίκησης.

Σημειώνεται ότι υπόχρεοι σε ΕΝΦΙΑ είναι όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς φέτος για πρώτη φορά θα φορολογηθούν τα αγροτεμάχια και οι «τακτοποιημένοι» αυθαίρετοι χώροι. Οσοι διαθέτουν μόνο ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα θα πληρώσουν μικρότερους φόρους σε σχέση με το ειδικό τέλος ακινήτων (που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ). Αντίθετα θα πληρώσουν περισσότερους φόρους όσοι εκτός από διαμέρισμα ή μονοκατοικία διαθέτουν και ένα οικόπεδο ή αγροτεμάχιο.

Συνολικά το υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει να εισπράξει από τον ΕΝΦΙΑ περίπου 2,65 δισ. ευρώ. Ωστόσο ο ΕΝΦΙΑ που έχει καταλογισθεί σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων ξεπερνά τα 3 δισ. ευρώ και αυτό διότι υπολογίζεται περί τα 500 και πλέον εκατ. ευρώ δεν θα καταβληθούν και θα οδηγηθούν στη μεγάλη δεξαμενή των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

ΠΗΓΗ

Loading...

37 thoughts on “ΕΠΕΙΓΟΝ γιὰ ΕΝΦΙΑ. ΜΗΝ ὑπογράφετε τὴν ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!

 1. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΣ , ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ Η ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΥΨΗ ; ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .

 2. Ανώνυμος says:

  ..για την επόμενη μέρα θα μας μιλήσει κανένας ;;;;;
  γιατι πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να είναι και πολύ μακριά……..

 3. Ανώνυμος says:

  ..για την επόμενη μέρα θα μας μιλήσει κανένας ;;;;;
  γιατι πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να είναι και πολύ μακριά……..

 4. Ανώνυμος says:

  ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙΜΕ ΤΟΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ.

 5. Ανώνυμος says:

  ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ.

 6. Ανώνυμος says:

  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ Η ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ…..

  ενας αμόρφωτος

 7. Ανώνυμος says:

  Αγαπητέ Κωσταρέλο:
  Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι είσαι αιχμάλωτος μιας εγκληματικής συμμορίας και είτε κοιτάξεις είτε όχι το ίδιο τους κάνει.

  ΞΥΠΝΑ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟ!!!!!….

 8. Ανώνυμος says:

  Εάν όλοι εμεις ΔΕΝ δεχτουμε και αυτή την νέα καταδίκη που μας επιβάλλουν θα τους κοπεί η φόρα και τα πόδια οπότε κοίτα να ξυπνήσεις και εσύ και όλοι μας γιατι εμείς τους κάνουμε μάγκες με την ανοχή και την παραδοχή μας σε ΟΤΙ κάνουν και κυρίως με την ψήφο μας…

 9. Ανώνυμος says:

  ο εισαγγελεις και οι δικαστες ειναι υπερ των εχθρων αλλιως θα αντιδρουσαν ποσο μαλλον να παω εγω να πω σε εναν απο αυτους οτι το ενφια ειναι παρανομο???ευχομαι να τιμωρηθουν οι ενοχοι….

 10. μπλακ-αης says:

  ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

  ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ

  ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ελληνικες ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

  ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

  ΑΦΥΠΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ

  ΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ

  ΟΙ ΑΔΙΚΕΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ

  Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ …ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ….

  αηντε χαχολοι και χαχολες φοβισμενα ελληνακια…
  πληρωστε τους μισθους του Σαμαροαπατεωνα και του Βενιζελοπατσα
  αλλα και του Γεωργιαδη…του Βαρβιτσιωτη…του Μητσοτακη…της Γεννηματα…

  και εσυ μην δινεις ουτε τα απαραιτητα στο παιδι σου για να ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ!!!!

 11. Pandora says:

  Παιδιά…ξέρουν ότι δεν έχουμε άλλα να τους δώσουμε…. Ωστόσο , όσο και να μην μπορούμε να πληρώνουμε όλα αυτά όσο δεν γίνεται κάτι , θα βαρύνουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας δυστυχώς…!!! Δεν υπάρχει κάτι να πάρουν !! Τι ;; Τα σπίτια μας ;;; Για να δοκιμάσουν να πειράξουν σπίτια έξη εκατομμυρίων Ελλήνων … Το άβατο δεν είναι μόνο για το Όρος…το σπίτι της Παναγίας..είναι και για το σπίτι του καθένα από εμάς !!

  • Ανώνυμος says:

   30ήμερη προθεσμία από την ημερομηνία αποστολής του εκκαθαριστικού (ηλεκτρονικά) ΕΝΦΙΑ για να ασκήσει ο φορολογούμενος ενδικοφανή προσφυγή και εν συνεχεία 60 μέρες (σιωπηρή άρνηση, απόρριψη του αιτήματός του) για να προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια.
   Οπότε κάτι ξέφυγε στο νομικό συλλογισμό

 12. Ανώνυμος says:

  μην γαματε τοσο.σας βλεπω ολους να τρεχετε και να τα σκατε.τι εγινε μπαινουμε ενω κανουμε διακοπες και μετα θα λετε δεν εχουμε λεφτα;σκατα στην μαπα σας ραγιαδες.φατε δημοκρατια το βραδυ

 13. Ανώνυμος says:

  ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΤΑΤΕ….ΜΑ ΞΕΧΝΑΣ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ Η ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΙΣΤΑΝ…ΟΤΑΝ ΙΣΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ………..

 14. Ανώνυμος says:

  το θεμα ειναι οτι θα σου ρθει με ταχυδρομειο ετσι κι αλλιως… κι αυτοί που ειναι να παρουν κανενα φραγκο από καποιο επίδομα και τους ζητανε φορολογικη ενημερωση αλλιως θα τα κρατησει το δημοσιο πρεπει να το πληρωσουν… δεν γινεται ετσι η επανασταση δυστυχώς… ακόμη βολευονται με αυτα που παίρνουν ή τουλαχιστον τρωνε ενα κομματι ψωμί όπως λενε…

 15. Ανώνυμος says:

  Τόσα χρόνια έχουμε μάθει από σωτήρες και συμβουλάτορες! Ο κάθε δικηγόρος μας βομβαρδίζει με το τι πρέπει να κάνουμε αλλά στην πράξη όταν έρχεται η ώρα να διεκδικήσει κάτι κοιτάζει μόνο το συμφέρον του, π.χ. όταν έγινε η μείωση μισθών, το έκριναν παράνομο μόνο για την πάρτυ τους. Ας συνεχίσουν λοιπόν να κοιτάνε αυτήν….

 16. Ανώνυμος says:

  geitonia geitonia kai polykatoikia polikatoikia sinenoitheite na min plisrosete. an erthoun gia katasxesi na paroun ton poulo! alla oloi mazi oxi enas i dio memonomena. kaloi tixi se olous sas!

  • Ανώνυμος says:

   ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΡΙΞΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΒΙΚΟΙ!!!!

 17. Ανώνυμος says:

  δυστυχως ο χωρος που ζουμε και οχι χωρα, ειναι η συγχρονη κολαση αυτη την παρατεταμενη περιοδο που την προκαλεσαμε εμεις οι ιδιοι με την ψηφο μας. Μας αξιζει λοιπον η τιμωρια αυτη που μας επεβαλε ο κυριος Βενιζελος μας,με το χαρατσι αυτο.Οι Ελληνες εχουμε το συνδρομο της Στοκχολμης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *