Διαφημίσεις

Βάλε το χέρι στην καρδιά και κοίταξε την Ελλάδα και την αλήθεια στα μάτια. Θα δεις ότι: οι πολιτικοί της Μεταπολίτευσης γέννησαν ανηθικότητα, απάτη, διαφθορά, επίπλαστο πλούτο, τερατώδες κράτος, ατιμωρησία, αλαζονεία, και τώρα ανίκανοι να αυτο-διορθωθούν, να δημεύσουν περιουσίες, φέρνουν, τι άλλο, καταστροφή: μας υποθηκεύουν στην Τουρκία.

Σάλπισμα χρέους, ώρα για μια άλλη Ελλάδα!Αξίζουν την απαξίωσή μας!

Ο λαός των ηρώων πρέπει να πάρει στα χέρια του την εξουσία και την κοινωνία
για να σώσει την οικονομία, την εθνική κυριαρχία, και την αξιοπρέπειά μας.

Ρήξε την Μεταπολίτευση, κήρυξε τα κυρίαρχα κόμματα εχθρούς της κοινωνίας, για να φύγει η λαίλαπα!!!

Κάνε άοπλη επανάσταση μ’ ένα κίτρινο γαρύφαλλο στο πέτο.

Αυτό είναι το σύνθημα και όπλο σου είναι το δίκιο σου και όραμα για ηθική,
δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια, πρόοδο, ευημερία, εθνική ευρωστία και ισχύ, πρωτοπορία των Ελλήνων!!!

Ας επιτελέσουμε την πρώτη κοινωνική επανάσταση της νέας ανθρωπότητας, για μια κοινωνία γνώσεως και αρετής.

Μην περιμένεις τον άλλο, αγανάκτησε, οργίσου, συσπειρώσου και κάνε την οργή σου χείμαρο.

Μη φοβάσαι και μην αντιμάχεσαι την αστυνομία, τον στρατό, πονούν μαζί μας, είναι δικοί μας άνθρωποι!

Ετοιμάσου για το σάλπισμα της άοπλης επανάστασης.

Όταν δοθεί το σύνθημα γίνε αιθέρας, γίνε ορμή, γίνε θύελλα, γίνε κεραυνός, για να κάνεις την μεγίστη πράξη της ζωής σου!!!

Είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνεις ένας όντως Έλλην, να γίνει η Ελλάς όντως Ελλάς και η κοινωνία κοινότητα αισιοδοξίας κι ευδαιμονίας.

Έλληνα, ήλθε η στιγμή, ετοιμάσου, μην καθυστερείς, τίναξε τη σκόνη, γίνε επαναστάτης!!!!

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Επανάσταση Εντίμων Ελλήνων”
  1. Ολα ομορφα και σεβαστα οσα λες και μακαρι να γινουν . Πες μου ομως μονο αυτο . Ποτε υπερασπιστηκαμε ΠΑΤΡΙΔΑ , ΒΩΜΟΥΣ ΚΙ ΕΣΤΙΕΣ ΜΕ ΓΑΡΥΦΑΛΑ ΚΑΙ ΤΣΕΤΣΕΚΙΑ κι εγω η ασχετη δεν το μαθα ποτε ? Εγω η ταπεινη ελληνιδα ενα γνωριζω και δεχομαι ως ΕΛΛΗΝΙΚΟ οτι θα υπερασπισθω την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ακομα και με την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. Γι αυτο γεννηθηκα ΕΛΛΗΝΙΔΑ.Αλλωστε στον τοπο μας εμεις τα γαρυφαλλα τα εχουμε για τις κηδειες .ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ…ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .

  2. ΦΕΥΓΕ ΠΟΛΕΜΙΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΝ…
    Φεῦγε πολέμιον και τύραννον δανειστήν, οὐ γῆν αἰτοῦντα καὶ ὕδωρ ὡς ὁ Μῆδος, ἀλλὰ τῆς ἐλευθερίας ἁπτόμενον καὶ προσγράφοντα τὴν ἐπιτιμίαν.

    Κοίτα να ξεφύγεις από τον εχθρικό και τυραννικό Δανειστή, ο οποίος δεν ζητάει «γήν και ύδωρ», όπως οι Μήδοι, αλλά βάζει χέρι στην Ελευθερία σου και προσημειώνει τα Πολιτικά και Περιουσιακά σου Δικαιώματα!

    (Πλούταρχος, Ηθικά – Περί του μη δειν δανείζεσθαι.

  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,
    ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ.
    Η ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ.
    Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ????

  4. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι επαναστάτες της δεκάρας ….
    Οι δήθεν …… Οι …. οι , οι , οι ……
    Μήπως θέλουν να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των Χίπις ???!!!
    Τι γελοιότητες είναι αυτές !!!!
    Ειρηνική επανάσταση δεν υφίσταται ούτε σαν έννοια .
    Εάν δεν τιμωρηθούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΆ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ της μεταπολίτευσης από τον ίδιο τον λαό , με γαρύφαλλα και τεντζερέδια δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ .

    ΠΥΡ ΚΑΙ ΑΤΣΆΛΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ .
    Η ΏΡΑ ΉΡΘΕ ……..
    Ο ΘΕΌΣ ΜΑΖΊ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ……
    ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΆ ΕΛΛΑΣ …..

  5. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΓΑΡΙΦΑΛΛΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ;ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ-ΝΟΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek