in ,

Επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο Άγιο Όρος – Θέλουν να καταργήσουν το άβατο του “Περιβολιού της Παναγίας”

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

XTYΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο Άγιο Όρος – Θέλουν να καταργήσουν το άβατο του “Περιβολιού της Παναγίας”
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι έτοιμη να εισβάλλει στο Ορθόδοξο “Βατικανό”, στο προπύργιο της Ορθοδοξίας, καθώς το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, στην τελευταία συνεδρίασή του στο Πουσάν της Νοτίου Κορέας, αποφάσισε την κατάργηση του άβατου στο “Περιβόλι της Παναγιάς”. Ένα άβατο που σεβάστηκαν ακόμα και οι Οθωμανοί Τούρκοι

Πρόκειται για μια κατά μέτωπο επίθεση ενάντια στο σκληρό πυρήνα της Ορθοδοξίας, καθώς οι νεοταξίτικες δυνάμεις επιχειρούν να χτυπήσουν τους Φρουρούς της Ζώσας και Αληθινής θρησκείας.

Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος», που αναφέρει ότι αποφασίσθηκαν επίσης «διοργανώσεις πορειών προς όλα τα θρησκευτικά κέντρα του πλανήτου, ιδιαιτέραν αναφοράν εις το Άγιον Όρος, εις την Πάτμον και την Ρόδον, ανακήρυξις ιερών βουνών, ελευθερία εις όλας τας χώρας των θρησκευτικών πεποιθήσεων και ανέγερσις ναών, διοργάνωσις ειδικών χώρων εις τας Ι. Μονάς διά την πραγματοποίησιν Συνεδρίων, κατάργησις της Ι. Παραδόσεως».

Φυσικά κατι τέτοιο αποκλείεται λόγω του καταστατικού χάρτη, αλλά υποδηλώνει την λαχτάρα των νεοταξιτών να πατήσει πόδι στον ιερό χώρο. Αλήθεια το Οικουμενικό Πατριαρχείο τι απαντά στο δημοσίευμα;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, υπεγράφησαν 16 Συμφωνίες των Χριστιανικών «Εκκλησιών» και 16 άλλες, μετά των άλλων θρησκειών.

Τρεις από τις Συμφωνίες των Χριστιανικών «Εκκλησιών» αφορούν και στο Άγιον Όρος:

7η Συμφωνία:

Αλλαγή διαρρυθμίσεως εις Ιεράς Μονάς και διοργάνωση Συνεδρίων εντός αυτών όπως ήδη γίνεται διά ποίηση (εκφώνηση ποιημάτων) και εορτάς Ισημερίας, κατάργηση πολλαπλών Ακολουθιών εις Ιεράς Μονάς.

8η Συμφωνία:

Κατάργησις ΑΒΑΤΩΝ σε διάφορα μέρη του πλανήτη κόσμου των Χριστιανικών “Εκκλησιών” καθώς και διαφόρων θρησκειών.

16η Συμφωνία:

Διεξαγωγή κοινών Ακολουθιών μεταξύ Χριστιανικών «Εκκλησιών» και κοινής Λατρευτικής Ακολουθίας, μεταξύ «Εκκλησιών» με μήνυμα διά την Νέαν Εποχήν.

«Το “άβατον” του Αγίου Όρους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί». Τη διαβεβαίωση αυτή δίνει, σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ορθόδοξος Τύπος» -σύμφωνα με το οποίο κατά την τελευταία του συνεδρίαση στο Πουσάν της Νότιας Κορέας το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών αποφάσισε την κατάργηση των αβάτων των Χριστιανικών Εκκλησιών σε διάφορα μέρη του πλανήτη συμπερλαμβανομένου και του Αγίου Όρους- ο πολιτικός διοικητής της Αυτόνομης Μοναστικής Πολιτείας Αγίου Όρους, Αρίστος Κασμίρογλου.

«Το Άγιον Όρος ανήκει στους οικιστές του και ουδείς μπορεί να εισέλθει σε αυτό χωρίς την άδειά τους, πόσο μάλλον να αλλάξει τους κανόνες του» τονίζει ο κ. Κασμίρογλου προσθέτοντας: «Ακόμη και για τις επισκέψεις προσκυνητών απαιτείται η προηγούμενη έκδοση ειδικού “Διαμονητηρίου”».

«Το “άβατον” ισχύει αιώνες και είναι κατοχυρωμένο με διεθνείς συμβάσεις. Στο σύμφωνο προσχώρησης της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατοχυρώνονται όλοι οι ιεροί κανόνες του Αγίου Όρους, ακόμη και οι “εθιμικώς ισχύοντες”» καταλήγει ο διοικητής της αθωνικής Πολιτείας.

Η προσδοκία όμως των νεοταξιτών παραμένει, και η απόφαση αυτή δείχνει ότι είναι διαθέσιμοι να αλλάξουν αυτά τα δεδομένα ακόμα και σε βάθος χρόνου.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (Αγγλ. World Council of Churches, συντομογρ. ΠΣΕ) είναι μια οικουμενική χριστιανική οργάνωση, της οποίας σκοπός είναι η προώθηση της “χριστιανικής ενότητας”. Αποτελεί κοινωνία 340 εκκλησιών, από τις οποίες οι 157 είναι μέλη του, και αντιπροσωπεύει πάνω από 550 εκατομμύρια Χριστιανούς, σε περισσότερες από 100 χώρες.

Ιδρύθηκε τις 23 Αυγούστου 1948, και στα ιδρυτικά μέλη του συμπεριλαμβάνονταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, η Εκκλησία της Ελλάδος και η Εκκλησία της Κύπρου.

Σήμερα συγκεντρώνει τις περισσότερες Ορθόδοξες, και έναν αριθμό Προτεσταντικών εκκλησιών, όπως την Αγγλικανική Εκκλησία, πολλές Λουθηρανικές, Μεθοδικές και Μεταρυθμισμένες, και μερικές Βαπτιστικές και Πεντηκοστιανές εκκλησίες. Επίσης συμμετέχουν Παλαιοκαθολικές, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ενωμένων και ανεξάρτητων εκκλησιών.

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, αν και δεν είναι εκκλησία-μέλος, συνεργάζεται στενά με το ΠΣΕ, στο οποίο αποστέλλει παρατηρητές και εκπροσώπους. Από την Ελλάδα, εκτός από την Εκκλησία της Ελλάδος, στο ΠΣΕ συμμετέχει και η Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία.

Τα πράγματα είναι απλά. Η Ορθοδοξία ενοχλεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ως θεματοφύλακας της Θείας Γνώσης και του Ελληνισμού. Δεν επιθυμεί να υπάρχουν φάροι της Ελεθερίας και της Πνευματικότητας, ώστε μέσω του Υλισμού να μετατρέψει τις κοινωνίες σε μάζες ανθρώπινου πολτού, χωρίς έθνος, θρησκεία, και οικογένεια, και εύκολα διαχειρίσημες και υπταγμένες σε ποταπά ιδεώδη και πάθη, άρα μη έχοντας ουδεμία διάθεση να αμφισβητήσουν την εξουσία της. Για να επιβληθεί η Παγκοσμιοποίηση, απαιτείται μια κοινή Πανθρησκεία, για να γίνει αυτό πρέπει να εξαφανιστούν οι παλιές θρησκείες ή να στρογγυλέψουν τόσο πολύ που να γίνουν ίδιες, ώστε να ενωθούν σε μια. Το Άγιο Όρος διαθέτει μια πνευματική ανεξαρτησία που καθιστά κάτι τέτοιο αδύνατο.

Βασικό γεωπολιτικό εμπόδιο για την επικράτηση των Παγκοσμιοποιητών είναι η Ορθόδοξη Ρωσία του Β.Πούτιν, στην οποία στρέφονται τα μάτια και τα ώτα όλων των ορθόδοξων πληθυσμών του πλανήτη, δεν είναι τυχαία η εκρίζωση πανάρχαιων ορθόδοξων κοινοτήτων από τους ισλαμιστές της Αλ Κάιντα και του ΙSIL σε Ιράκ και Συρία, όπως και έντεχνη μετατροπή της άλλοτε βαθιά θρησκευόμενης Ελλάδας σε χώρα άθεων και άθρησκων (είναι της μόδας να έισαι άθεος, για να σε αποδέχονται κοινωνικά) μέσω του lifestyle που επί δύο δεκαετίες κατέστρεψε στην χώρα οτιδήποτε άξιο λόγου, στο όνομα της ελευθερίας της “έκφρασης”. Στο Άγιο Όρος υπάρχει μεγάλος αριθμός Ρώσων μοναχών και ο ίδιος ο Β.Πούτιν είναι λάτρης του Ιερού Βουνού.

Δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις του γνωστού νεοταξίτη και ανθέλληνα Σουηδού ΥΠΕΞ Καρλ Μπιλντ προ μερικών μηνών.

Ο φιλότουρκος (γνωστή η υπόθεση με τις αμοιβές του από την Τουρκία ως λομπίστας των τουρκικών συμφερόντων) και γνωστός θαμώνας της Λέσχης Μπίλνερμπεργκ (2006, 2008, 2009, 2013) του Council on Foreign Relations (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής, ο Σουηδός ΥΠΕΞ Καρλ Μπιλντ (Nils Daniel Carl Bildt) προχώρησε σε πρωτοφανείς δηλώσεις κατά της Ορθoδοξίας.

Δηλώσεις οι οποίες δεν έχουν απαντηθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Ο Καρλ Μπιλντ, ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991-1994), δήλωσε συγκεκριμένα ότι “Η Ορθοδοξία αποτελεί απειλή για το δυτικό πολιτισμό” και ο Β.Πούτιν δεν δεσμεύεται από τις διεθνείς αξίες, αλλά δεσμεύεται από την Ορθοδοξία”!

Κηρύσσοντας κατ’αυτόντον τρόπο έναν θρησκευτικό “πόλεμο” στην Ευρώπη που είναι ότι πιο σίγουρο όχι απλά για να διαλυθεί αλλά για να κυλήσει πάαλι σε πολυαίμκτους θρησκευτικούς πολέμου.

Ο Σουδός ΥΠΕΞ προφανώς για να βρειμκάτι πρωτότυπο να πει για τον Β.Πούτιν, υποστήριξε ότι : “Έδειξε σύνδεση με τις δυτικές αξίες κατά την πρώτη δεκαετία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και προσπάθησαν να τις επιβάλλει στους πολίτες της, αλλά η σημερινή ηγεσία της Ρωσίας παίρνει μια σταθερή στάση κατά της Δύσης’,

Σύμφωνα με τα λόγια του Bildt, “ο Βλαντιμίρ Πούτιν καταδεικνύει την προσήλωσή του όχι στις παγκόσμιες αξίες, αλλά στις αξίες της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας”, σε σχετικό post στο Twitter του.

“Η νέα αυτή συμπεριφορά κατά της Δύσης του Πούτιν βασίζεται στο βαθύ συντηρητισμό των ιδεών της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας”, είναι πεπεισμένος ο Καρλ Μπιλντ.

Ο Σουηδός υπουργός εξηγεί την επιδίωξη να καταστραφεί η ουκρανική εκκλησία και να φερθεί η ουκρανική αυτοκέφαλη εκκλησία πίσω στις πτέρυγες του Πατριαρχείου Μόσχας, με τον Πούτιν να επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο της Ουκρανίας. Αλλά ακριβώς η Ανατολική Ορθοδοξία, σύμφωνα με τον Mpild, είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό.

Η δήλωση του Καρλ Μπίλντ είναι η ακόλουθη και το θέμα το ανέδειξε το εξαιρετικό ιστολόγιο redskywarning.blogspot.gr (Κόκκινος Ουρανός) το οποίο κάνει κταπληκτικη δουλειά.

«Στη σημερινή Ρωσία, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη. Ο Πούτιν δείχνει ότι δεν δεσμεύεται από τις διεθνείς αξίες, αλλά δεσμεύεται από την ορθοδοξία και πυροδοτεί το φόβο και το μίσος.

Η υποστήριξή που προσέφερε στον Άσαντ στη Συρία μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι ο Άσαντ προστατεύει την Ορθοδοξία στη Συρία.

Επιπλέον, η ορθοδοξία είναι πιο επικίνδυνη από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και ως εκ τούτου, αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για το δυτικό πολιτισμό».

Ο Καρλ Μπιλντ, ο οποίος είναι διαβόητος για τον ανθελληνισμό του, αφού όπου υπάρχει αντίπαλος της Ελλάδας αυτός εμφανίζεται να τον υποστηρίζει (Σκοπια, κατεχόμενα στην Κύπρο, Τουρκία), προέκυψε ότι είναι και πληροφοριοδότης των Αμερικανών.

Ο Τζούλιαν Ασάντζ του «WikiLeaks», έδωσε το «πράσινο φως» στους συνεργάτες του να δείξουν στη σουηδική εφημερίδα Expreseen απόρρητο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη προς το State Department, από το οποίο προκύπτει ότι ο Μπιλντ «συνεργάστηκε με την αμερικανική κυβέρνηση με παράνομο τρόπο».

Ο Καρλ Μπιλντ αποκαλύπτεται στο τηλεγράφημα ότι είναι πράκτορας των Αμερικανών από τα μέσα της δεκαετίας του 1970!

Φέρεται να στρατολογήθηκε από τον υπεύθυνο στρατηγικής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Καρλ Ρόουβ με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση από παλιά.

Δεν είναι τυχαία η νέα επίθεση εναντίον του άβατου του Αγίου Όρους, βλέπετε η Παράδοση λέει κάτι πολύ σημαντικό. Στα χρόνια του Αντιχρίστου, σε ένα από τα τρια μέρη που ο “υιός της απωλείας” δεν θα περπατήσει ποτέ θα είναι το Άγιο Όρος.

defencenet

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Στ' αρχιδια μας κι' μας Κωστής Παλλαμας κι' αν πέθανε ο Θωμας ξανά στ' αρχιδια μας κι' μας εν τελεί μας μας!!!

  Το ιδιο έγινε και με την κουρελαρεια το Δωδεκάθεο αυτοί λύνουν αυτοί δένουν από πριν, από τότε, από τώρα στο πάντα!

 2. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα καταφέρουν ,γιατί πολύ απλά δεν θα το αφήσει ο Θεός και η Παναγία…

  • ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ? ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΕΣΕ ΣΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΤΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ… ΠΡΟΤΑ ΚΟΛΗΜΠΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΝΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ….

   Ο ΜΑΡΜΑΡΟΜΕΝΩΣ Β…

   • τι λες ρε ανεγκεφαλε…αντε ρε κανε καμια βουτια.
    το μονο μαρμαρωμενο ειναι τα εγκεφαλικα σου κυταρα.
    σαλτα να κοιταχτεις

 3. Παραμυθια. Ουτε υπαρχει κατι τετοιο ουτε τα ομοια με τα καταγγελομενα συναποφασισαν οι ορθοδοξοι. Κιτρινη προπαγανδα του επαιρομενου ως ορθοδοξου τυπου.

 4. Μια έγκριτη εφημερίδα να έκανε ένα τόσο μεγάλο λάθος; Ας ανακαλέσει το δημοσίευμα , αλλά είναι δυνατόν να υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά; Να είμαστε επιφυλακτικοί , γιατί η ορθοδοξία ήταν , είναι και θα είναι στόχος των πάντων .

 5. MOY AΡEΣEI ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΡΧΙΤΡΑΓΟΣ BARTOLOMI ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ . ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ-ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ;

 6. 2.44

  …και εσυ θεουσα μου …τι εισαι; η καντηλαναυτισσα;…η θεραπενιδα των παπαδαριων;…
  ααΑ! ξεχασα…παιρνεις μερος μεσα στην τελετουργια του ιερου…

  εκει μεσα ειναι που θα κρυβεστε και θα κανετε ολα αυτα τα χριστιανικα κατα των αντιφονουντων με την μονη και αληθινη και ορθοδοξη θρησκοβλακεια σας

  αρα τωρα θεουσα θα γινεις και ελεω του μεσανατολιτη προφΥτη σου η επισημη …"ξεματιαστρα" των βλαμμενων που πιστευουν …τοσον σε αυτα…οσον και σε εσας…

  ποσα θες να σε "ασημωσω" ματια μου;… η θα τα παρεις απο τον …"δισκο";;…

  τελικα …η κακκια…η μαγγανια…η εχθροτητα…το αιμα…η εκδικητικοτητα…
  πανε γαντι με τις διδαχες της μεσανατολιτικης κουλτουρας σας…

  οτι δηλαδη κανουν τωρα και στην Γαζα οι εμπνευστες των διδαχων σας!!!!

  το τελειως αντιθετο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ και των ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ που γνωριζουν τις αρχες και το ηθος του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ….

  αντε γεια… κακια χριστιανη μαγισσα….ψουτ…ψουτ…ψουτ….

  • Παπαρολογιες για να καλυψετε την αδεια ψυχη σας
   Οι Ελληνες στην ψυχη και οχι στα λογια δεν λεγαν λενε λογια!
   Εκαναν Κανουν εργα !και συ δεν καταλαβαινεις απο οτι φαινετε παρα μονο τους ψευτοκαπετανιους που αντιπροσωπευεις και εχετε πολυ ξερολικο μπλα μπλα !!!!

 7. Ο Ελληνισμός στην πιστή εφαρμογη του μπακυ ειναι πιό βαρύς απ τον Χριστιανισμό.Θα θελες να μάθεις πόσο πολύ αυστηρα ηταν τα ιερά των δελφων η της αρκοπολης.Σταμάτα να λιάζεις σαν κοπρόσκυλο γίνεσαι κουραστικός ….τα πολλά προσωπεία που χρησιμοποιείς απλά καλύπτουν η εκδιώχνουν την ευαίσθητη φύση σου που εχεις καιρό θαμένη

 8. λυπητερο και δυστυχες ανθρωποειδες 11.50

  στην πιστη εφαρμογη τοσον στα Ελευσινια μυστηρια και στους Δελφους και στα Καβειρια και οπου αλλου ψαχνεις επιχειρηματα ο Πολιτης Πιστος ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ,!!! στα δρωμενα!!! και ΣΥΝΥΠΗΡΧΕ!!! με το ιερατειο
  με την Ανθρωποκεντρικη φυση του…

  δεν καθοταν σαν πιστος δουλος αφωνος αβουλος απραγος υπηρετης για να χαφτει οτι του ψελνει ο ρασοφορος σκοταδιστης
  και να ασπαζεται οτι ακουει απο το κηρυγμα χωρις να μπορει να συνυπαρχει και να συμμετεχει διοτι η τυχων ερευνα θα ξεσκεπασει το αβασιμο των παραμυθιων και θα του αφυπνησει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγη του…

  οποτε κοπροσκυλλο 11.50 που σε ακουμπησε λιγο παρα πανω ο ηλιος και παραμιλας μπορεις τωρα να κοιμηθεις ησυχος …πηρεςς την δοση της εκτονωσης σου…

  οσο για σενα αχρηστε 10.06

  οσο ηλιθιος και βλακας εισαι η αντιληψη σου κατανοει οτι η παρουσια μου αξιζει πολλα κιλα

  ατυχως για σενα το ανηθικο και χυδαιο ηθος σου δεν σε αφηνει να διακρινεις γιαυτο και το μλκς που διανθησες το σχολιο σου στο επιστρεφω μετα επαινων κεφαλαιων γραμματων!!!

  (εξυπακουεται εαν εισαι γυναικα βαζεις ενα -η- στο τελος και στο μλκς βγαζεις το -ς- και βαζεις το δημοφιλες για σενα -ω-)

 9. Στήσε λοιπόν μπλάκυ τα ελευσίνια μυστήρια ξανα ….σε εμποδίζει κανείς;…Αλλα να συμετέχεις έμπρακτα να λιαζεις και την…..Σε προειδωποιώ ομως ειναι βαρειά η Ελευσινιακή και αλλο η συμετοχη με τα λογια αλλο με τα εργα….Εξάλου οι θρησκείες δόθηκαν για να ικανοποιήσουν όλα τα γουστα….και όλες έχουν τον σκοπο τους.Οι ανθρωποι δημιουργούν προβλήματα οχι οι τρησκιες

 10. Kai αφου φαινεσαι οτι γνωρίζεις πλήρως τα Ελευσίνισ μυστήρια πές μας για την τελετή τους μπλάκυ τι εκαναν

 11. Εκει λοιπόν πάντα τα χαλάμε μπλακυ στη συμμετοχή.Οταν ειναι να αφιερώσεις κάποιο χρονο καθημερινά στα Θεια την κάνεις με ελαφρα πεδιματακια απ το γιαλό λοξα.Ιδιος ο ανθρωπος…τεμπελης ηταν ασεβής και κυκλωπας φαυλος

 12. Νικολα…σου φαινομαι…"γραφικος" ;;;
  ευγενεστατε συνσχολιαστα…σου μοιαζω για …"ουφο";;;;
  καλιεργημενε αντιφονουντα…λες να μην αντιλαμβανομαι…"τα μηνυματα των καιρων" ;;;
  σκεπτομενε Νικολα …λες να ειμαι…"ψωνιο" ;;;

  σιγουρο ειναι το τελος των …-ισμων …

  οπως και βεβαιο ειναι ο επαναπροσανατολισμος των ορθα σκεπτομενων Ανθρωπων στις αρχες στο ηθος και στις ποιοτητες του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  σε αυτο επενδυω με τα σχολια μου …ακομη και αν φαινομαι οτι ισχυουν …ολα τα πιο πανω …που περιεγραψα…

  με εκτιμηση σε εναν καλιεργημενο και ερευνουντα συνσχολιαστη…

 13. οι αρχες και το ηθος του Ελληνισμου δεν ταιριαζουν με ειρωνειες,χλευασμους και προσβολλες
  αυτα για μερικους μπερδεμενους..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ο πόλεμος για το νερό

Στις ΗΠΑ ο Αμερικανός γιατρός που προσβλήθηκε από Έμπολα