ΕΝΤΟΝΕΣ ανησυχίες των ΚΑΤΟΙΚΩΝ στη ΣΚΟΠΕΛΟ: Κατεβαίνει η στάθμη της θάλασσας! Τι συμβαίνει;

Ένα παράξενο φαινόμενο , έχει ανησυχήσει πάρα πολύ όλο τον κόσμο του νησιού. Τις τελευταίες ήμερες η στάθμη της θάλασσας έχει κατέβει σημαντικά και όλοι θέλουν κάποια εξήγηση από κάποιον ειδικό προκείμενου να απαντηθούν κάποια ερωτηματικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν κατά πόσο κατέβηκε η στάθμη του νερού…

makelio


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

16 thoughts on “ΕΝΤΟΝΕΣ ανησυχίες των ΚΑΤΟΙΚΩΝ στη ΣΚΟΠΕΛΟ: Κατεβαίνει η στάθμη της θάλασσας! Τι συμβαίνει;

 1. Ανώνυμος says:

  12) Σχετικά με το νομισματικό σύστημα ορισμένα νομίσματα θα ανατιμηθούν σημαντικά για να ανταποκριθούν στην πραγματική τους αξία (όπως π.χ. το δηνάριο του Ιράκ για να ανταποκριθεί στα τεράστια αποθέματα πετρελαίου που έχει η χώρα). Επί πλέον, δεδομένου ότι οι μεγάλες ποσότητες χρυσού, που συνελέγησαν από την Νότιο Αμερική και αλλού, βρίσκονται στα χέρια των λευκών μυστικών οργανώσεων,θα αποτελέσουν (μαζί με άλλες πηγές), την βάση για να έχουν πραγματική αξία τα νέα νομίσματα που θα δημιουργηθούν. 13) Επίσης το τραπεζικό σύστημα αλλάζει και ξεκίνησαν να θεσπίζονται νέες αρχές για την λειτουργία με διαφάνεια των τραπεζών, ενώ η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (που αποτελεί και την κύρια ‘πέτρα του σκανδάλου’), έχει ήδη (ανεπίσημα) χρεοκοπήσει, (καθώς και πολλές άλλες μεγάλες τράπεζες ανά τον κόσμο), και οι λειτουργίες της αντικαθίστανται από άλλα τραπεζικά ινστιτούτα που δημιουργούνται στις ΗΠΑ και αλλού.
  14) Μια σημαντική αλλαγή στο οικονομικό κατεστημένο είναι και η δημιουργία της ομάδος των κρατών BRICS (που ανέφερα και παλαιότερα), που αφορά στις 5 μεγάλες χώρες Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, και Νότιο Αφρική, στις οποίες προστίθεται πρόσφατα και η Ινδονησία, (ενώ ακολουθούν η Αργεντινή και άλλες), οι οποίες ανεξαρτητοποιούνται από το δολάριο και την παγκόσμια τράπεζα κλπ (ενώ έχουν δημιουργήσει και τις δικές τους παρόμοιες τράπεζες), που αποτελούν τον βασικό πονοκέφαλο για το υπάρχον οικονομικό σύστημα, το οποίο πιέζεται έτσι να κάνει αλλαγές και βελτιώσεις, ώστε ανάγκασαν την Λαγκάρτ του Νομισματικού Ταμείου να κάνει πρόσφατα σχετικές δηλώσεις. Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία και η Νότιος Αφρική είναι οι μεγαλύτεροι παραγωγοί χρυσού παγκοσμίως. 15) Ακόμη οι ανά τον κόσμο οργανώσεις που έχουν υπογράψει την συνθήκη της NESARA (την οποία και αρκετά κράτη είχαν υπογράψει στο παρελθόν, και μέρος της οποίας περιέγραψα πιο πάνω), πιέζουν ήδη έντονα τις κυβερνήσεις για την άμεση εφαρμογή της συνθήκης λόγω και της οικονομικής κρίσης σε συνάρτηση με την υπερβολική διόγκωση των πάσης φύσεως χρεών διεθνώς, οπότε τους κλαίω τους δανειστές τοκογλύφους (άτομα, τράπεζες, κράτη, κλπ) που θα χάσουν ξαφνικά τα λεφτά τους.
  16) Σχετικά με τις επίσημες ανακοινώσεις για τους ΕΤς και τον ρόλο τους, χώρες όπως η Βραζιλία, το Μεξικό, η Νέα Ζηλανδία, οι Κάτω Χώρες, κλπ, που έχουν πειστεί σχετικά, πιέζουν τις ΗΠΑ και άλλες μεγάλες χώρες να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις. ενώ έχουν υπογραφεί και προκαταρτικές συμφωνίες με τις κυβερνήσεις των μεγάλων χωρών για από κοινού και σύγχρονες ανακοινώσεις περί των ΕΤς. Σημειωτέον ότι οι ανακοινώσεις θα επιτρέψουν στους ΕΤς να προχωρήσουν στην ομαδική και επίσημη κάθοδό τους, αντί της επιλεκτικής και εν κρυπτό καθόδου ορισμένων διαστημοπλοίων για να συναντηθούν με μυημένες ομάδες, (που γίνονται σήμερα).

  • Ανώνυμος says:

   Γιατι ομως το βλεπω το φαινομενο της καθοδου να αργει?Αν τελικα ειναι αληθεια ολα αυτα ξερουμε πολυ καλα οτι στο συμπαν ο χρονος ειναι μηδαμινος που σημαινει οτι το "σε λιγο" για εμας μπορει να ειναι αιωνες.Για μενα αν θες…..ποτε δεν θα ειναι ετοιμη η ανθρωποτητα και ποτε δεν προκειτε να αφυπνηστουν απαντες….οποτε,κατεβειτε και οποιος αντεξει.

 2. Ανώνυμος says:

  Οι αλλαγές που έχουν ξεκινήσει είναι οι κάτωθι. 1) Οι θεάσεις των διαστημοπλοίων την ημέρα γίνονται όλο και πιο συχνές και πιο καθαρές και λεπτομερείς,και αυτό γίνεται για να εξοικειώνεται ο κόσμος και να πάψει ο φόβος. 2) Ξεκίνησε η μετατόπιση του άξονος περιστροφής της Γης, ώστε να έχουμε τελικά ένα πιο ομοιογενές κλίμα. 3) Αυξάνει η θερμοκρασία του πλανήτη (που λιώνει και τους πάγους), ώστε να καταλήξουμε τελικά στο υποτροπικό κλίμα που έχουν οι πεμπτοδιαστατοι πλανήτες. 4) Διαπιστώνεται άνοδος του πυθμένα των ωκεανών στις θέσεις όπου καταποντίστηκαν οι τρεις μεγάλες ήπειροι (Ατλαντίδα, Λεμούρια, Μεγάλη Σριλάγκα), οι οποίες θα αναδυθούν, και μαζί με άλλες αλλαγές που θα γίνουν (επέκταση ορισμένων ακτών, συρρίκνωση της Μεσογείου, κλπ), η αναλογία ξηράς-θαλάσσης θα γίνει 50-50.Δεν θα ανέβει η επιφάνεια της θάλασσας, λόγω του ότι πολύ νερό θα αποτελέσει τις δυο μεμβράνες παγωμένων υδρατμών στην ατμόσφαιρα, που θα περιβάλουν την Γη και θα την προστατεύουν από ακτινοβολίες, όπως υπήρχαν παλαιά.
  5) Η εμφάνιση μεγάλων σεισμών και ηφαιστειακών εκρήξεων (που θα συνεχιστούν) στα λεγόμενα ‘δακτυλίδια της φωτιάς’ που περιβάλουν τις καταποντισθείσες ηπείρους. 6) Διάφορες αποδείξεις και μαρτυρίες της ύπαρξης της Κοίλης Γης. 7) Κίνηση του βορείου μαγνητικού πόλου προς τα νότια κατά μερικές μοίρες, που θα συνεχιστεί ώστε να καλύψει όλη την εξωτερική επιφάνεια του πλανήτη, ενώ ο νότιος πόλος κινείται προς το κέντρο της Γης, ώστε ο πλανήτης να εμφανίζεται εξωτερικά ως μονοπολικός, όπως όλοι οι 5Η πλανήτες. 8) Εμφάνιση σιγά-σιγά νέων ειδών ζώων και φυτών που υπήρχαν παλαιά. 9) Εμφάνιση, (λόγω των νέων ενεργειών που κατακλύζουν την Γη και των αλλαγών που υφίσταται το σώμα μας), κούρασης, αδιαθεσίας, διαφόρων πόνων κλπ, σε μεγάλο αριθμό του πληθυσμού (και μάλιστα των αφυπνισμένων), χωρίς να υπάρχει ιατρική αιτιολογία. 10) Εμφάνιση των παιδιών Ίντιγκο, των ‘κρυστάλλινων παιδιών’ και των ‘παιδιών του ουράνιου τόξου’, (με τρεις έλικες στο DNA τους, και με υπερφυσικές ιδιότητες, κυρίως για τις δύο τελευταίες κατηγορίες) 11) Η οργάνωση Disclosure Project (Πρόγραμμα Αποκάλυψης), όπου τα μέλη της (απόστρατοι στρατηγοί, πρώην στελέχη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, επιστήμονες, κλπ), πιέζουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αποκαλύψει επίσημα, τόσο την ύπαρξη των ΕΤς με τους οποίους τα μέλη είχαν συνεργασία (στις υπόγειες βάσεις των ΗΠΑ, κλπ), όσο και την τεχνολογία που έχει και αποκρύπτει η κυβέρνηση, που την πήρε αφ’ ενός από τους ΕΤς και αφ’ ετέρου από γήινους εφευρέτες που την κατέσχεσε.

 3. Ανώνυμος says:

  Σωστά. Το νησί ανεβαίνει βλάκες από φεωλογικές ανακατατάξεις. Αν κατέβαινε η θάλασσα, θα κατέβαιναν όλοι οι ωκεανοί, πράγμα το οποίο θα είχε πάρει άλλη έκταση. Έρχονται ….κι άλλα χειρότερα.

 4. Ανώνυμος says:

  Όχι, κατεβαίνει η θάλασσα και κατεβαίνει και η ξηρά μαζί, αλλά δεν την προλαβαίνει και έτσι δημιουργείται αυτή η διαφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *