Ελληνικό Χρέος: «Δεν θα πληρωθεί διότι θα συμβεί κάτι τρομερό»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Χιλιάδες μηνύματα από πολλές πηγές εγείρουν πολλά ερωτήματα, τα οποία στο σύνολο τους, οδηγούν όλα στο συμπέρασμα ότι οι ΗΠΑ, είναι έτοιμες για έναν μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη.

Μέχρι εδώ όλα καλά και γνωστά , το ζήτημα όμως είναι ότι οι ρωσικές υπηρεσίες ανακάλυψαν στοιχεία, τα οποία υποδεικνύουν ότι ότι η Βρετανία ετοιμάζονταν για πυρηνικό πλήγμα κατά της Ρωσίας.!!!

Αυτές οι πληροφορίες , πιθανόν ¨ξεκλειδώσουν» και το θρίλερ με την τηλεοπτική εξαφάνιση του Ρώσου Προέδρου , μετά την ακύρωση δύο προγραμματισμένων εμφανίσεων του, και την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από αυτό.

Σε αυτή την περίπτωση, η γενική τάση των γεγονότων είναι πολύ προφανής και δεδομένου ότι είναι γνωστά τα περισσότερα γεγονότα, είναι εντελώς άδικο να αρνηθούμε το δικαίωμα της ύπαρξης αυτής της ερμηνείας, για το τι πραγματικά συμβαίνει, αυτήν την στιγμή στον πλανήτη, αναφέρει άρθρο της ρωσικής εφημερίδας newscom.md .

Υπενθυμίζουμε ότι πολλά σημεία υποδηλώνουν την ενεργό συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών σε ένα νέο μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα στην Ουκρανία.

Ωστόσο, η αυξημένη αμερικανική στρατιωτική δραστηριότητα στην περιοχή επιτρέπει να μιλάμε ακόμη, και για την δημιουργία ενός ολόκληρου «θεάτρου του πολέμου» στην γηραιά ήπειρο. Ειδικότερα, αναφέρθηκε ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες αναπτύσσουν στρατεύματα , δημιουργώντας μια αμυντική γραμμή για την προστασία από ενδεχόμενη ρωσική προέλαση.

Μόλις χθες μάλιστα τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι λόγω της «ρωσικής επιθετικότητας», η Ευρώπη θα προστατευθεί με την χρήση 800 αμερικανικών αρμάτων μάχης Μ1Α2 Abrams, στην Γερμανία . Πρόσφατη δήλωση Αμερικανού απόστρατου στρατηγού σε κορυφαίο αμερικανικό κανάλι είχε ως «μότο» το «Kill Russians” , δείχνοντας ότι αυτό που συμβαίνει στα σύνορα της Ρωσίας θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

«Μια πηγή στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας , δήλωσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έθεσε σε λειτουργία το πληροφοριακό σύστημα «Периметр» ή όπως λέγεται «Dead Hand »,το οποίο ενεργοποιήθηκε πλήρως, σύμφωνα με το εντολή του Προέδρου Πούτιν, από τις 29 Ιουλίου 2014. Το σύστημα αυτό αφορά και την στρατηγική διοίκηση πυρηνικών πυραύλων (RVSN).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρωσικό πληροφοριακό σύστημα «Периметр» , αποκάλυψε με την παραλαβή και των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων, ότι «οι πυρηνικές δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου (UK) , ετοιμάζονταν για την υλοποίηση ενός πρώτου πυρηνικού χτυπήματος, εναντίον στρατιωτικών και πολιτικών στόχων στη Ρωσική Ομοσπονδία».!!!!

Η πρόθεση των πυρηνικών δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου να προετοιμάσουν ένα πρώτο «ενδεχόμενο» πυρηνικό χτύπημα εναντίον της Ρωσίας, ανέφερε η έκθεση, εντοπίστηκε από τους εμπειρογνώμονες των ειδικών επί των ηλεκτρονικών συστημάτων , της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), ( προφανώς χάκερς) σε στενή επαφή με το ινστιτούτο Kaspersky Lab. Το περασμένο μήνα, ανακαλύφθηκε, και σήμερα δημοσιοποιήθηκε, ότι το πρόγραμμα κατασκοπείας στον κυβερνοχώρο της αμερικανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA), δεν είχε έμφαση στην Ρωσία, αλλά και σε άλλες χώρες.

Οι ειδικοί της FSB και του ινστιτούτου Kaspersky Lab, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε θέση να επανασχεδιάσουν ταχύτατα κωδικό (-ούς) των υπολογιστών που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα κατασκοπείας της NSA. Αυτό τους επέτρεψε να λάβουν ηλεκτρονικά, κωδικούς, «εκτοξεύσεων και συντεταγμένων όλων των πυρηνικών όπλων του Ηνωμένου Βασιλείου , οι οποίες κατέδειξαν σαφέστατα την παρουσία σχεδίου ενός πρώτου πυρηνικού πλήγματος κατά της Ρωσίας σε μια εβδομάδα, αρχής γενομένης από τις 15 Μαρτίου»!!!!!!!!!!!.τονίζει το δημοσίευμα.

Δηλαδή σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι Ρώσοι, «αντέστρεψαν» την χρήση του κατασκοπευτικού συστήματος της NSA , για λογαριασμό τους , ανακαλύπτοντας «προετοιμασίες και σχέδια εκτοξεύσεων πυραύλων» κατά της Ρωσίας .

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών της FSB, και του ινστιτούτου Kaspersky Lab, έχουν « χαθεί» από τα δυτικά ΜΜΕ, κάποιες έμμεσες ειδήσεις σχετικά με αυτό το θέμα εμφανίστηκαν σε διάφορες τεχνικές ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας The Verge. Στο άρθρο «ένα σφάλμα του δικτύου δρομολογεί εξελίξεις για το Ηνωμένο Βασίλειο και την χρήση πυρηνικών όπλων μέσω της ρωσικής Telecom», που δημοσιεύτηκε σε αυτή τα αναφέρει τα εξής :

«Την περασμένη εβδομάδα, κάτι παράξενο συνέβη στο ευρωπαϊκό Διαδίκτυο. Μέσα σε πέντε ημέρες εντοπίσθηκαν ορισμένες διευθύνσεις WEB του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίες χρησιμοποιούσαν «παράξενες διαδρομές» , μαζί με «ίχνη» μέσω της Ουκρανίας. Η κυκλοφορία του διαδικτύου συχνά χρησιμοποιεί ένα έμμεσο τρόπο, λόγω της συμφόρησης του δικτύου ή λόγω δυσκολιών, αλλά κανένας από αυτούς τους λόγους δεν εξηγεί τις παράξενες διαδρομές.

Εκεί οι Ρώσοι επιβεβαίωσαν την πρόθεση του Ηνωμένου Βασιλείου να πραγματοποιήσει την πρώτη πυρηνική επίθεση εναντίον τη Ρωσικής Ομοσπονδίας, για αυτό και τα ρωσικά στρατεύματα σε όλη η επικράτεια τέθηκαν αμέσως σε υψηλή επιφυλακή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις μονάδες πυρηνικών πυραύλων μακρού βεληνεκούς , μέσω ασκήσεων στα νότια σύνορα της Ρωσίας .

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησε τη Δύση αυτή την εβδομάδα ότι η Μόσχα θα αντιδράσει στις ενέργειες του ΝΑΤΟ «επαρκώς», μετά την γνωστοποίηση ύπαρξης χιλιάδων Νορβηγών στρατιωτών κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την άφιξη Αμερικανικής ταξιαρχίας στην περιοχή . Εκτιμάται ότι ο αριθμός των ανδρών των στρατιωτικών μονάδων κυμαίνεται από 14.000 έως 18.000 άτομα, μαζί με άρματα μάχης , τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, πυροβολικό, πυρομαχικά και στρατιωτικό εξοπλισμό με τον οποίο οι ΗΠΑ θα «πλημμυρίσουν» την Νορβηγία.

Η πηγή αναφέρει επίσης ότι στις ρωσικές εγκαταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο Υπουργείο Εσωτερικών , έχει απαγορευθεί σε πυροσβέστες, οδηγούς ασθενοφόρων, μέλη των ομάδων διάσωσης, και σε δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς, φύλακες φυλακών και άλλων οργάνων επιβολής του νόμου, όλες οι άδειες , θέτοντας όλο αυτό το προσωπικό σε ύψιστη επιφυλακή.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ορισμένα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Λονδίνου ανέφεραν ότι ένα μέρος του ρωσικού προσωπικού και της Ρωσικής Πρεσβείας εκκενώθηκε, και ότι «διάφορα γεγονότα» αυτή τη στιγμή λαμβάνουν χώρα σε διάφορες τοποθεσίες στη Μόσχα, ειδικά γύρω από την Κόκκινη Πλατεία.
Ο Πρόεδρος Β. Πούτιν, έδωσε εντολή σε ανώτερους πολιτικούς υπαλλήλους και στρατιωτικούς να θέσουν σε συναγερμό το σύστημα προστασίας της Άμυνας της χώρας , ενώ άλλες πληροφορίες (άγνωστης ποιότητας) αναφέρουν ότι το Κρεμλίνο επίσης «συμβουλεύει» τους δημοσιογράφους να μην «αφήσουν» την Μόσχα και να προετοιμαστούν για μια «σημαντική δήλωση», η οποία θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες .

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κρίση στις σχέσεις μεταξύ της Μόσχας και της Δύσης είναι σήμερα σε εξέλιξη, και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, δήλωσε ότι η συμμαχία δεν έχει σχέδια να παρέμβει στη σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία … «Η Ουκρανία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ, έτσι ώστε να υπάρχει μια στρατιωτική συμμαχία μεταξύ της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ, διότι εγγύηση ασφάλειας έχουν μόνο οι χώρες σύμμαχοι του ΝΑΤΟ», όπως αναφέραμε και σε άρθρο μας στο pentapostagma.gr.

Αυτές οι «εγγυήσεις» του ΝΑΤΟ, ωστόσο, δεν αξίζουν και πολύ, και δεν μπορούν να ηρεμήσουν την κατάσταση ασφαλείας και να αποτρέψουν έναν πυρηνικό πόλεμο, τονίζει το άρθρο .

Σύμφωνα με έναν Αμερικανό υποστράτηγο εν αποστρατεία και στρατιωτικό αναλυτή, σε δηλώσεις του στο Fox News, τόνισε ότι «Στην Ουκρανία, όλα έχουν ήδη λυθεί. Ο μόνος τρόπος που διαθέτουν οι ΗΠΑ για να επηρεάσουν με κάποιο τρόπο την κατάσταση στην περιοχή, είναι να αντιστρέψουν την πορεία των πραγμάτων , αρχίζοντας να εξολοθρεύουν Ρώσους» .

Εμείς εδώ στο pentapostagma.gr, δεν είμαστε σε θέση ούτε να επιβεβαιώσουμε , ούτε να διαψεύσουμε το ρωσικό δημοσίευμα, απλά παραθέτουμε τα γεγονότα στους αναγνώστες για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Υπενθυμίζουμε όμως ότι τις τελευταίες ημέρες εκτυλίσσετε ένα θρίλερ με την « εξαφάνιση του Ρώσου Προέδρου», τον οποίο όλοι αναζητούν . Επίσης χθες και προχθές ήρθαν στην δημοσιότητα από επίσημα ρωσικά χείλη , ότι, η Ρωσία ήταν έτοιμ η να προβάλει τις πυρηνικές της δυνάμεις, προκειμένου να διασφαλίσει την προσάρτηση της ουκρανικής Κριμαίας, όπως ανέφερε σε βιντεοσκοπημένο ντοκιμαντέρ το οποίο προβλήθηκε στη ρωσική τηλεόραση την Κυριακή, ο ίδιος Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΓΙΑΤΙ; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

18 thoughts on “Ελληνικό Χρέος: «Δεν θα πληρωθεί διότι θα συμβεί κάτι τρομερό»!

 1. Ανώνυμος says:

  Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΣ–ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ–ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
  –ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ–
  Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΝΕΜΕ–ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ Η΄΄ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΖΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ–ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ—Κ-Λ-Π
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΦΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ Ν Ε Μ Ε Σ Ε Ω Σ– ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ—ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ–ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΥΛΟΓΙΕΣ—ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ—-
  ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ—
  —ΓΙΑΝΝΗ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ—-
  ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ

 2. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ says:

  ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ
  ΘΑ ΑΕΡΟΛΟΓΗΣΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ….

  ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,
  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΗΘΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΧΝΙΚΟ.

  ΄΄ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΄΄ΔΟΥΛΕΙΑ΄΄ (ΑΝΑΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ΄΄

  ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΩΣ, ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΑΒΕΣ ΚΑΘΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.

  ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΛΩΒΗΤΗ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ,
  ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΕ ΕΝΑ 10ΗΜΕΡΟ

  ΄΄ΣΙΩΠΗΣ-ΚΕΝΟ-ΣΙΩΠΗΣ΄΄

  Η ''ΔΟΥΛΕΙΑ'' ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ..

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.

  ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ.

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ

  • ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ says:

   ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

   Ανώνυμος17 Μαρτίου 2015 – 10:21 π.μ.

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΓΡΑΦΕΙΣ
   ΄΄Ποιο προφίλ, "ενας που βλέπει"?
   Αφούτ το προφίλ ειχε τα ίδια 5-6 μήνες….΄΄
   ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ..
   ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΠΑΛΙ..
   ΄΄ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
   —ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΟ—
   ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ΄΄

   ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.
   14/03/2015 ΩΡΑ 21:45
   11/02/2015 ΩΡΑ 00:27
   11/11/2014 ΩΡΑ 00:20
   09/11/2014 ΩΡΑ 23:28
   18/10/2014 ΩΡΑ 20:49
   18/10/2014 ΩΡΑ 00:11
   09/10/2014 ΩΡΑ 01:34
   28/09/2014 ΩΡΑ 03:24
   27/09/2014 ΩΡΑ 02:54
   24/09/2014 ΩΡΑ 18:26
   17/09/2014 ΩΡΑ 01:59
   15/09/2014 ΩΡΑ 02:52
   13/09/2014 ΩΡΑ 00:28
   08/09/2014 ΩΡΑ 02:58
   04/09/2014 ΩΡΑ 01:16
   03/09/2014 ΩΡΑ 01:19
   02/09/2014 ΩΡΑ 00:10
   01/09/2014 ΩΡΑ 09:34
   ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ…
   ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ
   (ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ)
   ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
   ΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ..
   ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΡΟΗ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ (ΝΕΟ) ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ (ΠΑΛΙΟ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΩΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ) ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ.
   ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΙΤΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΄΄ΠΑΡΑΔΟΞΑ΄΄ .
   Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.
   ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ.
   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

   ΕΝΑΣ
   ΠΟΥ
   ΒΛΕΠΕΙ

  • Ανώνυμος says:

   Αγαπητέ φίλε, εγώ έβλεπα για μεγάλο διάστημα τα ίδια,
   πχ για τον έμπολα και για μεγάλο διάστημα την αφύπνιση των Ελλήνων.
   Οτι είδα, έγραψα….

   Ευχαριστώ για την απάντηση.

 3. Ανώνυμος says:

  ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ …..ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ??
  ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ?? ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΜΑΝΚΙΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΣΕ ΝΤΕ ΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΝΗΝΟΥΣΑ !!! ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ123!!!

 4. Ανώνυμος says:

  Η " στρατιωτικη ασκηση " που διεταξε ο Πουτιν ….ειναι κινηση στρατηγηκη πανω στην πολεμικη σκακιερα !!
  Σειρα να παιξουν….εχουν τα…ΜΑΥΡΑ!!!!!!!
  @#@

 5. Ανώνυμος says:

  Θα πολεμήσει η ανυπότακτη ομάδα Ο.Ε.Α του ιστολογίου Έλλην και Χάος και θα γίνει ένας πόλεμος τρομερός.Θα ξεσκίσουνε όλους τους στρατιώτες με τον πισινό τους.

 6. Ανώνυμος says:

  Όλοι στο κόλπο είναι!! μας δείχνουν ταχα την κακιά Ρωσία, για να φοβούνται οι Ευρωπαϊκες χώρες και να συνεχίζουν να παραμένουν υπάκουες στους Διεθνείς τοκογλύφους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *