Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

32 σχόλια στο “Ελλάδα ο θάλαμος αερίων -Οι δικές σας φώτο!”
  1. ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΠΕΡΝΑΓΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΕ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΛΩΘΗΚΕ…..

  2. Δεν ειναι αεροψεκασμοι αυτοι βρε χαζα . Το " δημοκρατικο τοξο " ειναι που κλ@νει μεντες απο χτες το βραδυ προς πασα κατευθυνση και σε ολη την επικρατεια . Σκεφτειτε τωρα μονο ο μπενη τι ζημια κανει . Δεν τη γλυτωνουμε με τιποτα . Θα παμε απο ασφυξια οπως και δηποτε . ΟΙΜΕ ΚΙ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΜΑς .

  3. ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΥ ΛΑΚΚΟ ΣΚΑΒΕΙ, ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ! ΚΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΨΕΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΣΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ Μ.Μ.Ε, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΑΚΡΑΙΟΙ ΔΕΞΙΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ!! ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ Κ Ο Τ Ε Σ…………….

  4. Σήμερα το πρωί πάνω από την Βάρκιζα άφησαν τουλάχιστον 5-6 γραμμές.Οι γραμμές που άφησαν κάλυψαν αργότερα τον καταγάλανο ουρανό με ένα πέπλο.

  5. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΣΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ….

  6. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Στο κέντρο της Αθήνας. Ξεσκιστήκανε, καλά τα λέει ο ανώνυμος πριν… Πήραν φωτιά οι βαλβίδες….

    Σκ&τά μασάνε (που θα έλεγε και ο Σεφέρης) όταν ρίχνουν τα βοθροαέρια στο κεφάλι μας;

    Κι εμείς, πρόβατα, μπεεεε μπεεεεε

  7. ειχα βγαλει μια ξυλινη πορτα να τη βαψω κ τωρα εγινε αλουμινιου,δεν ταιριαζει..καταραμενοι

  8. Ερώτηση! Αυτοί που δίνουν εντολές , για ψεκασμό τι κάνουν ρε παιδιά? Κατεβαίνουν στα δωμάτια ''καθαρού αέρα'' ή φοράνε μάσκες ή πίνουν όλη μέρα λεμονάδα-αντίδοτο για να μην τους πιάνει! Θέλω μια καθαρή απάντηση…χωρίς βάριο και αλουμίνιο παρακαλώ…!!!

  9. 1ον: Όποιος δεν πιστεύει στους αεροψεκασμούς το δηλώνω ξεκάθαρα είναι
    ΣΟΥΠΕΡ μαλάκας.
    2ον: Η πέμπτη φωτό από το τέλος είναι πλαστή. Συγκεκριμένα η original φωτό είναι αυτή του ουρανού. Πάνω σε αυτήν "κόλλησε" ένα layer με το κτίριο και επιπροσθέτως πειράχτηκαν και οι αεροψεκασμοί. Τις υπόλοιπες δεν τις ήλεγξα – βαρέθηκα.
    3ον.: Ψεκάζουν και την νύχτα ειδικά τον τελευταίο καιρό.

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  10. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ…

    ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ?

    ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΥ ????

  11. Και εδώ στο βορρά ψεκάζουν τρεις μέρες τώρα ασταμάτητα, σα μπακλαβάς έγινε ο ουρανός. Πονοκέφαλος, αναγούλες, ζαλάδες, αστάθεια και πολλά άλλα στα μούτρα σας βρωμιάρηδες. Αυτά, από το πολύ ψέκασμα το μόνο που κάνουμε είναι να σχολιάζουμε, κατά τ΄ άλλα πιο ΝΙΡΒΑΝΑ δε γίνεται.

  12. τιποτα δεν είναι τυχαίο…….αν παρατηρούσατε τον ουρανό όλο το καλοκαίρι δεν υπήρχε ούτε μία γραμμή μόλις έπιασε ο Σεπτέμβρής άντε πάλι απο την αρχή….δεν σας κάνει αυτό εντύπωση?Αν όχι για σκεφτείτε τους χιλιάδες τουρίστες που ήρθαν απο τας εξωτερικάς και τώρα επέστρεψαν αφράτοι και παχνάτοι στα σπιτάκια τους μαυρισμένοι απο τον δικό μας ήλιο….γιατί να τους χαλάσουν το μαύρισμα και την υγεία τους …..το κάνουν μόνο στους ντόπιους (ποιος στην χάρη μας)…..Ασε που ξεκίνησαν αμέσους με τους αεροψεκασμούς και οι διαφημίσεις για τα φάρμακα…λαιμός ,πόνος στις αθρώσεις κλπ………..

  13. Στην Κατερίνη ρίχνουν ασταμάτητα εδώ και μέρες. Εδώ όμως διάλεξαν το καρό σχέδιο, φαίνεται ταίριαζε καλύτερα γιατί έχουμε καί θάλασσα καί βουνό και το καρό τα συνδιάζει και τα δύο.

    Και ξαφνικά όλοι είναι άρρωστοι με πυρετό, μπουκωμένη μύτη, ζαλάδες, κοιλόπονο και χωρίς διάθεση για τίποτα. Αυτό το τελευταίο είναι το χειρότερο, βλέπεις ανθρώπους στο δρόμο να μην βλέπουν πού πηγαίνουν, να μην καταλαβαίνουν αν τράκαραν, αν έπεσαν, αν υπάρχουν.

  14. Καλά τα λέμε και είμαστε σίγουροι ότι μας ψεκάζουν.Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να αλλάξει η κατάσταση?Έχει κάποιος να προτείνει κάτι συγκεκριμένο ή να γνωστοποιήσει συγκεκριμένες κινήσεις που γίνονται?

  15. Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άμεσα να σταματήσουμε τους ψεκασμούς, ας λάβουμε προστασία για μας τους ίδιους, ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ. Πώς;Έχουμε και λέμε: ΖΕΟΛΙΘΟΣ, ΧΛΩΡΕΛΑ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ. Επίσης, κατασκευάζουμε, αν μπορούμε chembusters ως αντίμετρα. Δείτε κι εδώ: http://www.katohika.gr/2012/05/m.html

  16. Την επομενη φορα που θα ξαναγινουν τα ιδια :

    Παρτε ρολοι, πυξιδα, χαρτι και μολυβι.

    Καντε ενα κυκλο στο χαρτι
    και προσθεσατε τα 4 σημεια του οριζοντα, οπως φαινονται στη πυξιδα που θα εχετε τοποθετηση στο κεντρο του κυκλου στο χαρτι.

    Καταγραψετε τη τροχια του καθε αεροσκαφους που αφηνει λευκη ουρα
    μαζυ με το τι ωρα μπηκε
    και απο ποιο σημειο του του οριζοντα
    ( που ειναι ορατος στην γεωγραφικη περιοχη που κανετε τις παρατηρησεις)
    μαζυ με το τι ωρα βγημε
    και απο απο ποιο σημειο του του οριζοντα
    ( που ειναι ορατος στην γεωγραφικη περιοχη που κανετε τις παρατηρησεις)

    Σκαναρετε ή φωτογραφησετε το χαρτι αυτο, και

    Επισυναψετε το σε εμαιλ στο "κατοχικα"

    Ελεος πια, καποια στιγμη, πρεπει να βγει ακρη με αυτο το θεμα πια !

  17. Συγνώμη 12:54 αλλά νομίζω ότι κάνεις πλάκα, προς τα ΕΠΑΝΩ-ΟΥΡΑΝΟ κοιτάζεις καθόλου, βλέπεις, παρατηρείς ή δεν; Τόσο λοβοτομή πια;

  18. @ 2:21 μ.μ. :

    Αυτο που λεω ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ οτι αυτος που θα το κανει, προς τα ΕΠΑΝΩ-ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ κοιτάζει !!!!

    Αν το κανουνε και αλλοι, και σταλουνε ολες αυτες οι καταγραφες καπου, μετα απο συσχετιση συνδιασμο, ΙΣΩΣ βγει καποια ακρη !

    Θα ακολουθησουνε ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ προς καθε ανευθυνο-υπευθυνο !

    Και προβληματισμος στους καθε λογης επιστημονες του κ_λ_ !

    Με την πιεση που θα δη ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ανοιξουν !

    Και ισως να "αρχισει να ξηλωνει το πουλοβερ" απο καπου !

    Με μια φωτο δεν γινεται δουλεια !

    Με το κινητο σου ομως ακινητο στο βορεινο οριζοντα να τραβαει μια φωτο ανα 10 δευτερολεπτα, και ομαδοποιηση των φωτο σε ταινια, βλεπεις ενα τελειως διαφορετικο κοσμο !

    Ανώνυμος 12:54 !

    Υ.Γ Καποιοι το καταλαβανε, αλλα ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ χρειαστηκε παρολα αυτα ΚΑΙ να το εξηγησω ! Ναι, δυστυχως, τόσο λοβοτομή πια !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek