Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:04 - 01/03/2015

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Τουρκική πειρατεία από Σκύρο μέχρι Λήμνο απορρίφθηκε με ..casus belli..από την Ελλάδα!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ!

Ως “casus belli” χαρακτήρισε η Αθήνα και πιο ειδικά το ΥΠΕΞ θρασύτατη τουρκική ΝΟΤΑΜ που συνοδεύεται και από NAVTEX και η οποία «απλώνεται» σε όλο το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο για ασκήσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Η τουρκική ΝΟΤΑΜ δεσμεύει ουσιαστικά όλη την περιοχή του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου από την 1η Μαρτίου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου και αφορά την θαλάσσια περιοχή από τη Σκύρο μέχρι και τη Λήμνο.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: Οι Τούρκοι έφτασαν στο σημείο να δεσμεύσουν ακόμη και χερσαίες περιοχές στην Λήμνο(!) καθώς περιλαμβάνονται εντός των πεδίου συντεταγμένων που περικλείονται στις τουρκικές διακοινώσεις.

Η κάλυψη χερσαίων περιοχών στη Λήμνο από την τουρκική ΝΟΤΑΜ σημαίνει πολύ απλά ότι οι Τούρκοι μονομερώς και καταπατώντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου θεωρούν ότι το νησί βρίσκεται εντός της δικαιοδοσίας τους και μπορούν να υπερίπτανται πάνω από αυτό στο πλαίσιο ασκήσεων θεωρώντας το χώρο διεθνή!

Στην τουρκική ανακοίνωση το ΥΠΕΞ απάντησε με διάβημα διαμαρτυρίας προς τις τουρκικές διπλωματικές αρχές απορρίπτοντας την τουρκική ΝΟΤΑΜ.

Παράλληλα διεμήνυσε πως κάθε τουρκική κίνηση εντός Εθνικών περιοχών που περικλείονται σε αυτή θα απαντηθεί με «κατάρριψη ή βύθιση».

Πρόκειται για πολύ σοβαρή κατάσταση η οποία βρίσκεται υπό εξέλιξη και σίγουρα θα αποτελέσει κρίσιμο σημείο σε ότι πρόκειται να συμβεί στο Αιγαίο τους επόμενους μήνες.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 03/01/2015 @ 10:12 ΜΜ

    ΩΡΑΙΑ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΘΑ ΑΜΟΛΑΜΕ ΑΕΤΟ .

  2. Ανώνυμος 03/01/2015 @ 10:46 ΜΜ

    ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ «κατάρριψη ή βύθιση» ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ 'Η ΔΗΜΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…
    SORRY ΠΟΥ ΓΙΝΩΜΕ ΚΥΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ -ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ- ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ…ΑΝ ΟΧΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ'ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΞΕΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΔΕΙΛΟΙ ΟΤΑΝ ΣΟΒΑΡΕΥΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  3. εδω κατι παιζεται …καποιοι εβαλαν τους τουρκους σε αυτη την συγκυρια….
    το απλωνει και παμε για ματ.Αναμενομενη η αντιδραση της ελληνικης πλευρας ερχονται και αλλοι παιχτες για καινουργιο παιχνιδι Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ.

  4. Ανώνυμος 03/02/2015 @ 12:14 ΠΜ

    Πλησιάζει 9 μαρτιου..απρίλιο η αυγούστου σπανακια νομζω ειναι τωραΣυντμα

    • Ανώνυμος 01/09/2016 @ 10:50 ΠΜ

      Παιδιά μην πιστεύεται βύθιση η κατάρριψη. Εδώ θέλουν να κάνουν τζαμιά σε όλη την Ελλάδα θα τους καταρρίψουν η θα τους βυθίσουν;;;;

  5. Κασιδοκωστας 01/06/2016 @ 11:40 ΠΜ

    Οι Γερμανοί είναι οι πρώτοι Τουρκόφιλοι και πρώτοι μεγάλοι εχθροί της Πατρίδας μας.
    Δεύτερον θα το πω και σας παρακαλώ να μην με παραξηγείσετε. Όσο υποχωρείς όσο θα σου ρίχνονται,
    δηλαδή όταν εσύ πηγαίνεις κώλου- κώλου εκείνοι έρχονται του ψώλου- ψώλου. Μία ορά ρε ας αλλάξει
    το σκηνικό να πάμε και εμείς του ψώλου- ψώλου και να έρχονται ιο Τούρκοι του κώλου – κώλου.
    με συγχωρείτε αλλά το διδάχτηκα από κάποια γιαγιά, αςείναι αναπαυμένη αλλά είχε πολύ δικιο.

  6. Γιαννης 01/08/2016 @ 9:41 ΠΜ

    Μα δεν υπαρχουν συνορα στο Αιγαιο.
    Γιατι δεν ακουτε την σωφρονα προταση του Τσιπραλεξ?
    Ε, και για να θυμηθουμε τον καταλληλοτερο, νανο, θα κανουμε πολεμο για κατι ξεροχωραφα στην Λημνο?
    (Δεικτικα τα οσα λργω)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*