Διαφημίσεις

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-20/08/2013

Επείγουσα Fema Περιφέρεια 3 Alert!

FEMA Region III: DC, DE, MD, Πενσυλβάνια, Βιρτζίνια, Δυτική Βιρτζίνια

Αποστολή: την Τρίτη 13 Αυγούστου, 2013 6:43 πμ

Θέμα: Εθνική ενημέρωση από τον Sheldon: Ο γερουσιαστής Sheldon R. Songstad, Ret. του South Dakota State

Πριν από λίγες νύχτες ο Donald Trump ήταν με τον Greta στο Fox News. Είπαν ότι κάτι μεγάλο επρόκειτο να συμβεί, πιθανότατα αρχής γενομένης την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ αυτή τη στιγμή.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ό, τι οι γερουσιαστές των εθνικών ερευνητικών βρίσκονται σε ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ …

Η FEMA παράγγειλε από την αγορά πάνω από 14.200.000 δολάριο για MRes και γεύματα θέρμανσης που πρέπει να παραδοθούν στην Περιφέρεια III μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Η FEMA παράγγειλε από την αγορά 22 εκατομμύρια σακούλες νερού έκτακτης ανάγκης που πρέπει να παραδοθούν στην περιοχή III μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Η FEMA παράγγειλε 13,6 εκατ. δολάρια για MRes και γεύματα θέρμανσης,που πρέπει να παραδοθούν στο Όστιν μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Εννέα εβδομάδες εκπαίδευσης για τις ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ στην CONUS,για να μάθουν το Urban Warfare, αγγλικά, και αμερικάνικα οπλικά συστήματα που ξεκίνησαν εκπαίδευση την 4η εβδομάδα του Ιουλίου, για 386.000 στρατιώτες θα ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

11 εκατομμύρια δολάρια τα αντιβιοτικά θα παραδοθούν από την FEMA στην περιοχή III μέχρι την 1η Οκτωβρίου με εντολή των CDC.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πραγματοποίησε τη δεύτερη έκτακτη συνεδρίαση στην ιστορία του για να συζητήσουν το MERS Coronavirus. Αποφασισμένοι για ένα εμβόλιο που πρέπει να είναι στη θέση του μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

2800 MRAPs πρέπει να παραδοθούν στο DHS μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Δεν θα υπάρξουν άδειες και δεν θα επιτρέπεται για τους αμερικανούς στρατιωτικούς από τις 28 Σεπτέμβριου έως τις 5 Νοεμβρίου 5. Η NORCOMM-η ετήσια κατάρτιση για την πολιτική αναταραχή-θα ανασταλεί μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Για να πραγματοποιηθεί στις βορειοανατολικές παράκτιες περιοχές.

Η ημερομηνία για την απελευθέρωση της έκθεσης QE3 μετακόμισε στις 16 Οκτωβρίου.

Όλα οι DHS αντιπρόσωποι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις με βραχίονα, καραμπίνα και AR 15 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Καμία αναφορά των ετήσιων θανατηφόρων προσόντων.

Σποραδικές δοκιμές του GPS και Επικοινωνιών με δορυφόρους συντονίζονται για πρώτη φορά με ημερομηνία δοκιμής τις 29 Σεπτεμβρίου.

Οι POTUS εντολές προς την FEMA και το DHS σχετικά με τη στήριξη για τις μητροπολιτικές κοινότητες που ασχολούνται με την ακραία κλιματική αλλαγή πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Οκτωβρίου. Οι εντολές αυτές εκδόθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών εβδομάδων.

Πάνω από 300 σχολικά συστήματα στις ΗΠΑ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι χρειάζονται τριήμερο κιτ για κάθε σχολείο και τριών ημερών κιτ για κάθε μαθητή,για να το πάρουν μαζί τους. Όλες οι παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για το μήνα Σεπτέμβριο.

Όλες οι μονάδες της Εθνικής Φρουράς θα ολοκληρώσουν τον έλεγχο των ταραχών και καταστροφών κατάρτισης σε βοήθεια κατά τη διάρκεια αυτής της χρόνιας στην ετήσια εκπαίδευση δύο εβδομάδων. Όλες οι μονάδες πρέπει να έχουν την εκπαίδευσή τους ολοκληρωμένη μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου.

Καθημερινές δοκιμές του συστήματος μετάδοσης έκτακτης ανάγκης θα ξεκινήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσουν μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Ανατολικά-με βάση τις μονάδες του Λιμενικού Σώματος για να εκτελέσουν μαζική κατάρτιση της ομάδας, που συνήθως πραγματοποιείται στον Κόλπο, στις περιοχές Βιρτζίνια και Delaware. Πρόκειται για μια 10ήμερη αποστολή κατάρτισης που θα αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

«Ο Θεός, να βοηθήσει την Αμερική.”

Sheldon R. Songstad

Γερουσιαστής Συνταξιούχος: South Dakota State.

http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2013/08/fema-preparing-for-the-worst-in-region-3-why-video-2698874.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

28 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην FEMA προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο στην περιοχή 3 – Γιατί; Αναστέλονται όλες οι στρατιωτικές άδειες.Τι θα συμβεί μετά την 1η Οκτώβρη;E-MAIL-ΒΙΝΤΕΟ”
  1. Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει όλη αυτή η στημένη ιστορία είτε αληθινή είτε ψεύτικη. Ημερομηνίες, φέρετρα, FEMA, MRes, εξωγήϊνοι, εσωγήϊνοι, αστρόπλοια, πλάσμα από τον ήλιο, τρομοκρατικά χτυπήματα, προφητείες…. Εντάξει. Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει. Οι παππούδες μου κι από τους δυό μου γονείς πρόσφυγες από την Μικρά Ασία ήταν. Ξεκληρισμένες οικογένειες, θαμμένα παιδιά και γονείς στο δρόμο του ξεριζωμού, αγώνας για επιβίωση στην μητριά Ελλάδα, διωγμός και απαξίωση. Επεβίωσαν. Κάνανε οικογένειες. Σαν παιδί δεν άκουσα το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας και της Χιονάτης. Για κάτι μέρη άγνωστα μου μίλαγαν, για όμορφα σπίτια και ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα κι ύστερα για ένα δράκο με γιαταγάνι που τα έκανε όλα κόκκινα από το αίμα αλλά εμείς έπρεπε να προχωρήσουμε μπροστά, να μην κοιτάμε ποτέ πίσω. Αυτό ήταν το ηθικό δίδαγμα από το παραμύθι. Και μέχρι τώρα προχωράω. Ελπίζω να δίδαξα σωστά τα παιδιά μου να προχωρήσουν κι αυτά με την δύναμη του Θεού μπροστά και τελικά όλοι αυτό πρέπει να κάνουμε. Όσοι επιβιώσουμε, επιβιώσαμε, οι υπόλοιποι θα πάμε στις άλλες διαστάσεις, όπου ανήκει ο καθείς τελικά ανάλογα με τα έργα του. Λυπάμαι, αλλά είναι κουραστικό. Μοιάζει με εκείνες τις εικονικές εκτελέσεις του Γκουαντάναμο. Fine. Let's get out of this fucking prison στην τελική. Δεν είναι και τόσο τραγικός ο θάνατος. Αιώνες προσπαθούν να μας φοβίσουν μ΄αυτό. Για να αντέξουμε τα δεινά, την φτώχεια, την πείνα, τον πόλεμο, τον κατατρεγμό και την αναξιοπρέπεια. Έχει κι άλλα πεδία stranger. Και πιστεύω να το ξέρεις. Καληνύχτα…

    1. Να αναφερεις και το ονομα του εθναρχη που ξεριζωσε τον ελληνισμο του Ποντου και της Μ.Ασιας.Το βαφτηστηρι του μας πηδαει ακομα……

      Χρηστος

  2. Καλά, δεν έχετε έναν αγγλομαθή να κάνει την μετάφραση? Γκουγκλομετάφραση μας σερβίρετε?

  3. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΣΟΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ.

  4. π@π@ριές είναι όλα αυτά…ασσκήσεις και σενάρια επί χάρτου κάνουν οι Αμερικάνοι όπως πάντα κάνουν και στις επιχειρήσεις τους τις περίφημες υποθέσεις εργασίας..Αντε καληνύχτα

  5. Δηλαδη πρεπει να αρχισουμε να κοιταμε εκει. Να μην βλεπουμε το χτες το σημερα το αυριο. Πρεπει να γινει ξαφνικα.. οτι ειναι να γινει. Αν λοιπον οι αποθηκες υλικου ειναι αδειες μεχρι τοτε πως θσ καταναλωθουν ολα αυτα που εχουν ηδη; Νομιζω οτι καλο ειναι να προσεχουμε και να ειμαστε ετοιμοι χωρις εκτροπη των σχεδιων που εχει ο καθενας απο την περασμενη εβδομαδα. Λεω να μην τσιμπισω….. σοκ και δεος. .. Αστο ειμουν χορτατος τοσο καιρο εχω πολυ λυπος. Πρακτωρ.

  6. τελικα θα μας πει καποιος
    τι εχει εκει κατω στο Σινα;
    τι κρυβεται στο μοναστηρι της Αγιας Αικατερονης;
    σχετιζονται ολα αυτα με την παρουσια του αρχηγου των ενοπλων δυναμεων ΗΠΑ στο ισραηλ;
    σχετιζονται με την αναστατωση των μζων στην αιγυπτο;
    τι σχεση εχει η ισραηλινη παρουσια στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρο;

  7. Να κανουν οτι θελουν . Επληνθηναν οι αμαρτιες σ αυτη τη ζωη , καποια στιγμη θα πρεπει και να πληρωσουμε ολοι το λογαριασμο . Το ζητουμενο ειναι καθε γενια που ερχετε να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη ετσι ωστε καποια στιγμη , στο βαθος του χρονου ο ανθρωπος να ξαναγινει αυτος που προοριστικε απο το Θεο να ειναι . Απο τη στιγμη που αυτο δεν συμβαινει-το αντιθετο μαλιστα γινετε-μπορει να μας κανουν και χαρη αν ξεπαστρεψουν αρκετους απο εμας . Προσπαθοντας με καθε τροπο να κανουμε ενα πολιτισμο ανθρωποκεντρικο , καταφεραμε να γεννησουμε ενα τερας απανθρωπο και εγωκεντρικο . Ακομα κι αν αλλοι το εκαναν για μας , εμεις με χαρα το αποδεχτηκαμε γιατι βολευε κι αυτο μας κανει διπλα ενοχους . Ας απολαυσουμε λοιπον τα κατορθωματα μας . Δεν αρκει το ΖΗΝ . Σημασια εχει το ΕΥ ΖΗΝ . Το οποιο βεβαια δεν εχει καμια σχεση με την καλοπεραση και την ασυδοσια που ζουμε και ονειρευομαστε αλλα με αξιες που δεν καταφεραμε καν να αγγιξουμε οπως η Δικαιοσυνη , η Αξιοπρεπεια , ο Σεβασμος και η Προστασια οχι μονο του ανθρωπου αλλα και καθε αλλου πλασματος που βρισκεται πανω στη γη . Μαχαιρα δωσαμε προς τερψην και ευχαριστηση του κατω μισου του σωματος μας και μαχαιραν θα λαβουμε . Απλα πραγματα .

  8. ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ''ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ'' ΣΚΑΤΑ , ΟΠΩΣ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ , ΟΠΩΣ ΤΑΤΙΑΝΕΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΣ………

  9. Σε κατι μπλογκ σαν και τούτο βλέπω συνεχώς κάτι φαντασιοπληκτα άρθρα εντελώς φεύγα κι από κάτω γνώμες ανθρώπων να απαντούν και να εκθέτουν συλλογισμούς σαν να ήταν όλα αυτά σοβαρά πράγματα.ΕΛΕΟΣ πόσο χαζοί μπορούμε να γίνουμε ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!

  10. Δε φοβόμαστε πια μετά από αυτά που ζούμε…Η δράση κι η αντίσταση είναι ο μόνος δρόμος για όσους έχουμε λίγο φιλότιμο μέσα μας.Όπως είπε κι ο φίλος οι παππούδες μας από τον Πόντο λέγανε τις ίδιες ιστορίες κι εμείς έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε αυτόν τον τόπο και τη ζωή που μας κλέβουν…Πάντα προδότες κυβερνούσαν,ανδρείκελα του "αόρατου"εχθρού…Κι εμείς τους έχουμε για εθνοσωτήρες κι έχουμε και αγάλματα του Βενιζέλου,του Καραμανλή κ.α.εθνοπροδοτών..Τέτοια ιστορία μας έμαθαν ,κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους…Ζούμε ιστορικές στιγμές…Το σύστημά τους ξεσκεπάζεται κι είναι μοναδική ευκαιρία να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας σαν λαός,ενωμένοι σε ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο,για να ανατραπεί το σύστημα της απάτης και της ρεμούλας…και θα το κάνουμε γιατί πια είναι θέμα επιβίωσης…Όλοι και όλα ξεσκεπάζονται κι εμείς ξυπνήσαμε…Δε φοβόμαστε το θάνατο μπροστά στη φρίκη που ζούμε!

  11. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η '' FEMA'' ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟI EKEI ΟΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ-ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑ Ι ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ jiannhs kozani

  12. Μη Φοβαστε ρε Ελληνες Μπορα εινε Μωρε@@@@ Απλως ηρθε η ΩΡΑ
    ΝΑ ΣΥΛΕΞΗ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ:-@:-@:-@ Η ΜΟΙΡΑ–ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΗ ΤΟ ΛΟΓΟ@@@ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ@@@ ΤΟ Ανορθογραφο

  13. Όλοι εσείς που τελικά διαβάζετε μόνον του τίτλους ή απλά σας αρέσει να τρολάρετε. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Στο Αμέρικα κινούνται σε ρυθμούς χρεωκοπίας. Το 97% των υπαλλήλων της ΝΑΣΑ, δεν πήγε για δουλεία. Το 100% των υπαλλήλων σε μουσεία, κοινωνικές δομές, κοινωνικές υπηρεσίες κλπ δεν πήγε για δουλειά. Εσάς σας φαίνεται τυχαίο. Τα χρηματιστήρια αντί να πέφτουν κρατούν. Γιατί; Γιατί εαν αρχίσει η κατατρακύλα ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ. Γι΄αυτό έχουν κάνει εφόδια οι άνθρωποι γιατί ξέρουν καλά. Η Ελλάδα, η πρώτη δυτική χώρα που δέχθηκε αυτό το πλήγμα 4 χρόνια τώρα δεν μπορει να σηκώσει κεφάλι.Γιατί; Μήπως τόσο χρήμα δεν έχει πέσει και πέφτει ακόμα. Αλλά οι λαοί έχουν πάρει ήδη την απόφαση τους η Ελλάδα είναι τελειωμένη. Το ίδιο φαβούνται και στην Αμερική, μόναχα που αυτή δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Κάτι θα βρει να σκηνοθετήσει θυσιάσειμ ξέρει από τέτοια κόλπα. Φίλοι μου ξυπνήστε οι εξελίξεις εδώ και καιρό (από το καλοκαίρι) έρχονται με γεωμετρική πρόοδο (το ν+1, όποιος θυμάται) και η απήχηση των εξελίξεων είναι επίσης εκθετική (μακάρι να ήτνα μόνο στο τετράγωνο)..

    Μυτιληνίος 2

  14. ΦΙΛΕ 9.38 ΠΟΙΟ ΘΕΣ ΨΕΥΔΟΝΗΜΟ =ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ= ΜΠΕΝ ΙΣΡΑΕΛΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ jiannhs kozani

  15. Δηλαδή η ΗΠΑ θα πληγούν οικονομικά!Γιαυτο κάνουν προμήθειες σε νερό τροφή και κιτ τριών ημερών για τα παιδιά στα σχόλια.Κάτι δεν μου κάθετε καλά εδώ.Πάντως οι Αμερικανοι είναι μεγάλοι καταναλωτές.Δεν πάνε σούπερ να πάρουν μια κονσέρβα.Ειδικά αυτοί που έχουν οικογένεια ψωνίζουν τον μήνα τους και βάλε με μια φορά.Το έχω δει από κοντά και ξέρω.Περνούμε ποσότητες Γιατι οι περισσότεροι έχουν γκαράζ ΑΠΟΘΗΚΗ με ψυγεια και γεννήτρια για υποστηρίξει ηλεκτρικης ενέργειας αν χρειαστεί.Άρα οι περισσότεροι έστω και καταφαντασιαν είναι υποψιασμένοι με σενάρια καταστροφολογίας.Και μην ξεχάσω τα χιλιάδες καταφύγια που υπάρχουν έτοιμα κατασκευασμένα κάτω από τα θεμέλια των σπιτιών τους.Αυτοί καλά την έχουν.Ότι και συμβεί είναι έτοιμοιΕμείς τα ζώα τι κάνουμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *