Διαφημίσεις

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΑΝΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ…

Σε επιφυλακή βρίσκονταν τουρκικά πλοία στην κυπριακή ΑΟΖ, ενώ ένα από αυτά ανέκοψε μάλιστα την πορεία ιταλικού πλοίου που ενεργούσε για λογαριασμό της Cyta.

Τις προθέσεις τους, αναφορικά με την αμφισβήτηση της κυπριακής ΑΟΖ και γενικότερα τις εργασίες που γίνονται για το φυσικό αέριο, δείχνουν ολοένα και με πιο έντονο τρόπο οι Τούρκοι, σε μία προσπάθεια να στείλουν μηνύματα τόσο προς την Κυπριακή Δημοκρατία, όσο και προς τους διεθνείς «παίκτες» του φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης», το ιταλικό πλοίο «Odin Finder», ενώ εξερχόταν από το σημείου που συναντούνται τα οικόπεδα 7 και 1 της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της Κύπρου, καθώς πραγματοποιούσε εργασίες για την πόντιση ειδικού καλωδίου της Cyta, προσεγγίστηκε από πυραυλάκατο του τουρκικού πολεμικού στόλου, η οποία είχε ξεκινήσει από την κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Το τουρκικό πλοίο, ζήτησε από τον καπετάνιο του ιταλικού πλοίου να σταματήσει τις εργασίες του, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είχε εισέλθει στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας.

Το ιταλικό πλοίο προσπάθησε να συνεχίσει τις εργασίες του, αλλά η πυραυλάκατος ανέκοψε την πορεία του, αναγκάζοντας το σε ελιγμό, ενώ διενεργούσε συνεχώς κύκλους γύρω από το ιταλικό πλοίο.
NewsIt.com.cy



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…”
  1. 2ο εκτακτο σημερα μετα το εκτακτο στη σαμο που τελικα ηταν 1 βδομαδας παλια ειδηση ! Και τωρα παλι εκτακτο που εγινε πριν 5 μερες???? Μα καλα ,ειστε σοβαροι ???
    Κοιτατε μην γινει καποια στιγμη πολεμος κι εσεις το ανακοινωσετε εκτακτο τον αλλο μηνα!!!
    Ρε εργαζομενε που ανεβαζεις ειδησεις σημερα…Μπας κι ελειπες 10 μερες αδεια σε ερημικο νησι και γυρισες τωρα κ διαβασες τι εγινε οσο ελειπες???

  2. ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *