Διαφημίσεις

Toυρκικά μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το ελληνικό έδαφος πριν από λίγο μεταδίδεται από την περιοχή των Φούρνων.

Συγκεκριμένα τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη κρούσης στόχων εδάφους F-4E Terminator πραγματοποίησαν εικονική προσβολή στην περιοχή των νήσων Φούρνων από υψόμετρο 1300 μέτρων προκαλώντας τον τρόμο σε τουρίστες και παραθεριστές που έβλεπαν τα τουρκικά μαχητικά να περνάνε επάνω από τα νησιά στις 11.28

Άλλα 2 μαχητικά F-16, παρακολουθούσαν την πορεία των tess;arvn αεροσκαφών κρούσης από μεγαλύτερο ύψος προστατεύοντάς τα από τυχόν προσπάθεια αναχαίτισης των ελληνικών μαχητικών που έσπευδαν στην περιοχή.

Τα αεροσκάφη αποχώρησαν στις 11.31 από το FIR Aθηνών.

Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του μορατόριουμ που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο χωρών, δηλαδή της αποχής από στρατιωτικές ενέργειες της μίας ή της άλλης πλευράς.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ στην οποία αναφέρεται ότι:

“Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 4 F-4 και 2 F-16, εισήλθε στις 11:13 στο FIR ΑΘΗΝΩN μεταξύ Σάμου και Χίου και στις 11:28 τα 4 F-4 του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπέρπτηση άνωθεν ν.Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων στα 4000 πόδια. Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 11:31.

Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική”.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ!! 6 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έσπειραν τον τρόμο στους Φούρνους!!”
  1. …η οπλιζουμε τ αεροσκαφη μας με τον γνωστο
    τροπο η ας παψουμε πλεον να μιλαμε για προκλησεις των τουρκων στο Αιγαιο.Εχουμε
    πλεον γινει γραφικοι.Πιστευω το GAME OVER
    δεν θα τελειωσει ποτε.Το εχω ξανα γραψει σε
    σχολια αλλης ενοτητας.

  2. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ:
    παρακαλουμε μην κατεβει το κειμενο περι ΣΩΡΡΑ κ.τ.λ.
    γινεται τρομερη κοκορομαχια μεταξυ εελληναραδων
    θα χασουμε την συνεχεια της
    να ξανα μπει σε πρωτη προτεραιοτητα

    ΕΠΙΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΥΥΥΥΣ;
    μην καθυστερουνται τοσο πολυ οι αναρτησεις των σχολιων
    χανουμε τις διασυνδεσεις μας

  3. η τουρκια μπαινει σε φαση γιουγκοσλαβοποιησης δηαλη του τεμαχισμου της στα τρεια! και εννοω οτι ο ηλιθιος "μαυρουλις" της ουασιγκτωνας μπορει μεχρι τωρα να μην ηξευρε τι γινοτανε στην νοτιοανατολικη μεσογειο γιαυτο και τα αφηνε στην ερπετικη κλιτωνα (υπουργο εξωτερικων ) αλλαεπειδη τωρα σφιξανε ταπραματα με τους μουσουλμανους στο ξεσηκωμο τους τον αναγκασαν να παρει θεση και εφοσον οι αμερικα εχουν υποχρεωση στους κουρδους και πρεπει να στηριξουν το κρατους (οταν θα…) και εφοσον εχουν υποχρεωση στους οβραιους της αμερικα (μην τους πανε σε πτωχευση την αμερικα….) και εφοσον εχουν υποχρεωση στο δολαριο τους (πρεπει να ελεγχουν την οικονομια του γερμανικου "ευρω") θα προχωρησουν στην μετα ερτογιαννη εποχη στον διαμελισμο της σε ευρωπαικη τουρκια που θα μπει στην Ε.Εκαι θα ελεχει το ευρω και τα στενα περασματα της ρωσσιας στην ανατολια που θαελεχει το μουσουλμανικο στοιχειο του ιραν και της κινας και το κουρδισταν που θα της παρουν πολλη γη! Με δεδομενο οτι στην ουασιγκτωνα τωρα μετα απο πολλα χρονιαυπαρχει σαφως ελληνοκεντρικη διαθεση και φιλελληνιστικη σκεψη τααποτελεσματα εξαρτωνται απο το ποιος ειναι στην κυβερνηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κορμου της νοτιοανατολικης περιοχης (μητροπολης /αθηνακαι νησιου/ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ) . Στην κυπρο ο χαλαστασιαδης θα τους κανει ταχατηρια ο εδω γερμανοδουλος που μιλα ακομη για"ευρωπαικης ΑΟΖ" και δεν του εχουν εμπιστοσυνη περιμενουν το πως πεσει και θα αντικατασταθει κ.τ.λ.κ.τ.λ. Νασαι σιγουρος οτι αυτα θα τα ζησουμε και πολυ συντομα διοτι ηανεξελεγκτη μουσουλμανικη οργη/ανεξαρτησια/απελευθερωση δεν ελεγχεται απο κανεναν (ουτε κινα ουτε ρωσσια ουτε αμερικα ουτε εγγλεζα) και θελουν να δυναμωσουν την παρουσια με την μονη σιγουρη βαση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ -ΕΛΛΑΣ -Ισραηλ.

  4. ΑΝΩΝΥΜΟΣ20.8.137.43:-)
    ο ανθρωπος που εχει τα τρεια γαμμα να τον συνοδευουν να μην τον φοβασαι ποτε διοτι το πηγαδι των πληροφοριων του δεν εχει πατο
    και για να μαθαινεις 3Γ= Γενηση Γνωση Γονιδιο.-
    ετσι και αλοιως η παρουσια του εδω ειναι πολλα "συν" αφου προκαλει το ενδιαφερον και την συμμετοχη και τελικα δεν σου ζητα αλλα σου προσφερει!
    συνενοηθηκαμε οι δυο μας …ετσι!

  5. ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΕ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ…

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ!!!

    ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ!!!

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ? ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!

  6. Κ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΟΡΑΤΟΠΙΟΥΜ?
    ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑ Ο ΜΠΕΝΙ??
    Η ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΠΡΕΜΕΤΗ??

  7. Ας κάνουμε μία μικρή ανάλυση του τί συμβαίνει αυτή την στιγμή στον Ελληνικό χώρο. Οι Μογγόλοι (βλ. Τούρκοι) συνεχίζουν ακάθεκτοι τις παραβιάσεις για να μην ξεχνάμε και τα πανηγυρικά τους περάσματα την ημέρα συνάντησης του Ε. Βενιζέλου, το γένος Τούρκογλου, με τον ομόλογό του Νταβούτογλου τον περασμένο μήνα όπου και μας προδιάθεσε περί αλλοιώσεων την Εθνικής Κυριαρχίας. Την ίδια στιγμή οι πράκτορες της ΜΙΤ δρουν ανενόχλητοι στη Θράκη βάζοντας βάσεις για την ανεξαρτοποίησή της χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο και της στήριξης των μουσουλμάνων της Θράκης με όπλα. Από τα δυτικά, οργανώνεται η Μεγάλη Αλβανία με τους καινούριους χάρτες που συμπεριλαμβάνουν την Ήπειρο, την Θεσπρωτία και την Κέρκυρα. Ταυτόχρονα, οι δικοί μας (τρόπος του λέγειν) κλείνουν το 1ο Σώμα Στρατού στην Κοζάνη και την 2η Μοίρα καταδρομών Βέροιας. Ακόμη, το ΝΑΤΟ διορίζει για πρώτη φορά Τούρκο Διοικητή Ταξιαρχίας στην Λάρισα για την ειρήνευση στα Βαλκάνια με τις ευλογίες των κυβερνώντων !!! Ο κάθε άσχετος μπορεί να καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή η χώρα βρίσκεται σε κλοιό αρπακτικών προαιώνιων εχθρών όταν οι κυβερνώντες αφοπλίζουν το στράτευμα και αφήνουν ανοιχτές διόδους προέλασης των ενδιαφερομένων. Το θέμα είναι μεγάλο, έγραψα όσα λιγώτερα μπορούσα αλλά μήπως να αφήναμε λίγο την Αμερική στα προβλήματά της γιατί σε λίγο θα σφάζουν γυναικόπαιδα στην Βόρεια Ελλάδα και απλά θα κλαίμε? Να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα διαμελίζεται και σε λίγο θα έχουμε πρόσφυγες μέσα στη χώρα ΜΑΣ?

  8. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ; ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ -ΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
    ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΣΤΕ ΠΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *