Διαφημίσεις

Μόλις τώρα μας ενημέρωσαν ότι σήμερα το πρωί στις 7¨45 επιχειρήθηκε επέμβαση της αστυνομίας η οποία αποκρουσθει επιτυχώς .

Ερρίφθησαν Μολότοφ από ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ μοναχούς και πυροβολισμοί από καραμπίνες η κατάσταση είναι έκρυθμη !

Μέσα στο κονάκι υπάρχουν περίπου 30 άτομα λαϊκοι και μοναχοί !

Η επέμβαση έγινε πριν ξεκινήσει η τακτική σύναξη των 20 μονών! Δεν υπάρχουν ευτυχώς τραυματίες!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

28 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ….ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ”
  1. ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΣ? ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕ Ν ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΣ?

  2. Οι άγιοι πατέρες του όρους αφού πιστεύουν στο λογο του θεού γιατί δεν αφήνουν τους εσφιγμενητες να πιστεύουν οτι θέλουν;η ορθοδοξια ειναιελευθερια….μην τα λέμε μονο κ να τα πραττουμε….κ οι ηγούμενοι μη φοράνε θώρακες αγίων κ να έχουν πίσω καλογεράκια να τους κρατάνε τις κορυφές……ούτε….ούτε….γραμματείς κ φαρισαιοι

  3. Οι άγιοι πατέρες του όρους αφού πιστεύουν στο λογο του θεού γιατί δεν αφήνουν τους εσφιγμενητες να πιστεύουν οτι θέλουν;η ορθοδοξια ειναιελευθερια….μην τα λέμε μονο κ να τα πραττουμε….κ οι ηγούμενοι μη φοράνε θώρακες αγίων κ να έχουν πίσω καλογεράκια να τους κρατάνε τις κορυφές……ούτε….ούτε….γραμματείς κ φαρισαιοι

  4. Εσένα όταν θα έρθουνε στο σπίτι σου να σε πετάξουνε έξω, πέτα τους μπανανόφλουδες από το παράθυρο.

  5. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΝΑΣΟΥΝ Ο ΓΑΠ,Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ,Ο ΦΩΤΗΣ,Κ.Λ.Π.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ?????

  6. Θα έπρεπε να ντρέπονται όποιοι ελεεινοί βάλανε την αστυνομία εναντίων των μοναχών!!! Αλλά πάλι δεν θεωρώ σωστό και οι μοναχοί να απαντούν με μολότοφ και ντουφεκιές (αν βέβαια είναι αλήθεια αυτό)γιατί ας υποθέσουμε ότι έστω και άθελά τους τραυμάτιζαν ή σκότωναν κάποιον,τότε δεν θα διέφεραν από τους ισλαμιστές που σκοτώνουν στο όνομα του αλλάχ! Κατά τα άλλα είμαι με το μέρος των μοναχών!

  7. από οτι ακουσα ερχεται ο πάπας απο σεπτέμβρη στο Άγιον Όρος. μήπως ετοιμάζονται για κάτι και ξέρουν πως θα βρουν σαν εμπόδιο αυτους τους μοναχούς και τους διώχνουν;

  8. Αναρχοπαπάδες; φαντάζομαι στο ιερό θα έχουν τον Τσε Γκεβάρα και αντί θυμίαμα θα φτιάχνονται με στριφτό.
    Εύγε εκκλησία, α και να μη το ξεχάσω… Πάνω από όλα αγάπη και συγχώρεση!!!!
    Χα χα χα χα χα!!!!

  9. καλα κανουν οι μοναχοι..να παρουν τα πιο βαρια καντηλια και να τους λενε:ελα να σου ριξω κανα καντηλι

  10. ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΟΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΡΗΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΛΠ.ΝΤΡΟΠΗ.

  11. 20-30 τα εβαλαν με ολους ( προσκυνημενο παπαδαριο -σιωνισμο- κ με τους νεους προδοτες πολιτικους) ΕΣΕΙΣ ΟΙ 20-30 ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΕΣ k οι νεοι ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ !!!!! εμεις ας μην το γραψω ….

  12. Στους σχολιαστές που χλευάζουν την ηρωική ενάντια στην πανθρησκεία αντίσταση των εσφιγμενιτών,
    θα πω μόνο το εξής.Ο Θεός να τους φωτίσει για να δουν αυτά που τους ετοιμάζει η Ν.Τ.Π και που σε λίγο καιρό
    θα βιώσουν.

    Όσο για την έλευση του πάπα στο Άγιο Όρος,αν αυτό συμβεί,τότε βρείτε σπηλιές να κρυφτείτε.
    Ο πέλεκυς της Θείας Δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς.

    Μήπως ήρθε η στιγμή που θα εκπληρωθεί η προφητεία του Αγιού Κοσμά του αιτωλού,που λέει το πάπα να καταράσθεστε γιατί αυτός θα είναι η αιτία;

    Μήπως η έλευση του πάπα σηματοδοτήσει μια σειρά γεγονότων που θα μας οδηγήσουν στα γνωστά γεγονότα των προφητειών;

  13. Αυτό που καταλαβαίνω από τα σχόλια σας είναι ότι οι περισσότεροι κοιμάστε όρθιοι και πληρώνετε και ξενοδοχείο… Πέφτει και το τελευταίο οχυρό το έχετε καταλάβει;;; Άσχετα με το αν πιστεύετε ή όχι στη θρησκεία, είναι η μόνη που μπορεί να μας κρατήσει ενωμένους απέναντι σε έναν υπαρκτό-ανύπαρκτο εχθρό… Νομίζετε ότι οι αστυνομικοί θέλουν να μπουν μέσα;;; Εαν δεν εκτελέσουν τις διαταγές και τους απολύσουν ποιός θα συμπαρασταθεί; εσείς που τους κατακρίνετε;;; Οι μοναχοί πρέπει να κάτσουν άπραγοι και απλά να προσευχηθούν και να μην κάνουν τίποτα όπως όλοι οι άλλοι με τα μνημόνια(συμπεριλαμβανομένου του γράφοντα);;; Απαντήστε μου σας παρακαλώ γιατί μάλλον είμαι πολύ χαζός για να καταλάβω ορισμένα από τα σχόλιά σας…

  14. ρε αθεραπευτο μαλακες οι ανθρωποι αυτοι ειναι οι τελευταιοι των μοικανων.αλλα εαν ειχατε αντιληψη δεν θα σας κυβερνουσαν καραμανληδες και παπανδρεοι 100 χρονια οργια.τι ενοχλουνε ωρε μουσκαρια επειδη δεν θελουνε αναπτυξη,και ευροπαικα κονδυλια.
    τι να πω ρε αξιζει να σας μιλαει κανεις

  15. Ποιος είναι ο λόγος που επιχειρούν 'ντου' σε εκείνη τη Μονή βρε παιδιά , δεν έχω καταλάβει…

  16. Ο,ΠΟΙΟς ΜΠΟΡΕΙ , ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΤΟΥς ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗς ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΚΑΤΟΙΚΟΥς ΤΗς ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΝΑ ΠΑΝΕ ___ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑς __Στα ΕΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΆ ΤΜΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥΝ ΤΟΥς ΔΙΟΙΚΗΤΕς ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥς ΥΠΗΡΕΣΙΑς ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΑΝ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ , ΝΑ ΤΟΥς ΕΝΥΜΕΡΩΣΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΟΠΟΙΟΥς ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕς, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙς 24112011 , ΕΠΙΣΗΜΩς ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς .(ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΛΟΓΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗς ΜΟΝΗς , ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ Ως ΕΧΘΡΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙς ΕΝΤΟΛΕς ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ . …ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ
    Σ Η Μ Ε Ρ Α ——-Τ Ω Ρ Α Α Α
    Σε περιόδους κατοχής και κατάλυσης του Συντάγματος ,να ξέρετε οτι , απο τη στηγμη που η αστυνομία , ο στρατός ΚΑΙ Η ΔΥΚΑΙΟΣΎΝΗ λάβουν επισήμως γνώση οτι κάποιος πολίτης εχει με δικόγραφο ενεργοποιεισει το αρθρο 120 του συντάγματος , υποχρεούνται(βασει της ΔΙΕΘΝΟΥς ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗς νομοθεσίας και προπάντων του Ορκου πουχουν δώσει) απο εκεινη τη μέρα και έκτοτε, να τον προστατεύουν , πάντα να μάχονται στο πλευρό του ή ακομη και να τον εφοδιάσουν με οπλισμό αν κι όποτε αυτος ο πολιτης το ζητήσει .
    .Προς αποφυγή εμφυλίου , Τουτα εδω , τα καταθέτουμε το συντομότερο ,ειτε μεμονωμένα ειτε ομαδικώς .
    Δηλώνω ενόρκως προς την εφορία , προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχή και προς κάθε φυσικό πρόσωπο , οτι απο σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια που η πατρίδα μου , το σύνταγμά της και η δημοκρατία της τελούν υπο την κατοχή του εχθρού και της κομματοκρατίας , θα πολεμήσω μεχρι τελικής πτώσης τον όποιον αποπειραθεί ή σκεφθεί να επιβάλει σε μένα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή του νόμου εκείνου ο οποίος έχει θεσπιστεί μέσω κατοχής απο επίορκους νομοθέτες πολιτικούς και κατηγορουμένους απο τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας …… . Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της ιερής δηλώσεως , παίζει πολυ σημαντικό ρόλο για αυτούς που καταθέτουν τούτα,διοτι τούς παρέχει καλύτερη κάλυψη όσο αυτή, κατατίθεται σε κοντινότερο χρονικό διάστημα απο το χρόνο τέλεσης των κακουργηματων εκείνων που καταγγέλονται μέσα σαυτην ) .δείτε

    Προστατέψτε νομικά(και ουσιαστικά) τουλάχιστο ,ό,τι υλικό και πνευματικό σας έχει απομείνει . Προστατεψτε τα παιδια και τα εγγόνια σας δώστε τους τη δυνατότητα να μπορούν να αντισταθούν νομικά αλλα και ουσιαστικά .
    Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερή δήλωση(ή κάποια άλλη ανάλογη, ειτε ομαδικά ειτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμένα αντίγραφα .. ΗΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗς ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΠΟΛΙΤΕς ταχουμε καταθεσει και εχουμε νομιμοποιησει(ΕΘΝΙΚΆ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς) την αντίσταση που προβάλουμε για την αποτιναξη της σκλαβιάςμας ,καθως και την ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ …., ( ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥς ΠΆΝΤΕς να καταθεσουν όσο είναι νωρίς ωστε να αποκτήσουν πραγματικά δικαιώματα ΚΑΘΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑhttp://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration….

  17. Ο διωγμός των Εσφιγμενιτών πατέρων, συμπεριλαμβάνεται στο σχέδιο ''GIOVANNI VEKKO'',το οποίο θα ανακοινώσω σύντομα. Οι ''μνημονευτές'' καλόγεροι, θα γίνουν ξεναγοί και γκαρσόνια διάσημων αιρετικών, σατανιστών, λεσβιών και τρανσέξουαλ πολιτικών της Ευρωμασονικής Ε.Ε. στα πλαίσια της Παγκοσμιοποίησης. Ξυπνήστε!

  18. και ενας μοναχος να μεινει στο κονακι ειναι η παναγια μαζι του.τους αλλους θα τους κανεται μαρτυρες γιατι θα πεσουν για την αγαπη του χρηστου εσεις που τους κυνηγατε ομως θα παρεται πολυ χρημα ομως μη το φατε ολο κρατηστε λιγο για να παρεται κανα συγχωροχαρτι απο τον παπα΄,γκριζινο

  19. οι Sιονιστες κανουν party στην banania αν καταλαβουν το τελευταιο Οχυρο ειμαστε ξεφτιλα θα μπουκαρουν μεσα η καθε ΕΓΚΑΘΕΤΟς ο καθε πρακτορας της ΝΤΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *