Διαφημίσεις

Το έγκλημα του χαρακτηρισμού της νήσου Στρογγύλης σε “αρχαιολογικό χώρο” φαίνεται πως ολοκληρώνεται για τη χώρα μας με το πλήρες γκριζάρισμα της περιοχής και της παράδοσής της στους Τούρκους. Η ΑΟΖ παύει να υπάρχει για την Ελλάδα στο σημείο, διότι σύμφωνα με τον Νόμο της Θάλασσας η αρχαιολογική περιοχή δεν έχει οικονομική ζωή! Άρα, τέλος η ΑΟΖ.

Γι’ αυτό προφανώς τον λόγο η κυβέρνηση φρόντισε να αποσύρει τους 7 κομάντος που ήταν εγκατεστειμμένοι στο νησί!
Αυτό αναφέρει η “Ελεύθερη Ώρα” και ο δημοσιογράφος Ζαχαρίας Γεωργούσης: “Στο εν λόγω νησί υπήρχαν 7 καταδρομείς από συγκεκριμένη Μοίρα της Ρόδου. Όπως επίσης 15 κάτοικοι έδιναν οικονομική ζωή στο νησί. Με άνωθεν εντολή τόσο οι καταδρομείς, όσο και οι κάτοικοι εγκατέλειψαν το αεροσύνορο του ελληνισμού, μας εξομολογείται αξιωματικός.

Η κατάθεση ψυχής του αξιωματικού και τα ανατριχιατικά στοιχεία που αποκάλυψε, δίνουν την αίσθηση ότι βρισκόμαστε ενώπιον μεθόδευσης, που αγγίζει τα όρια εθνικής μειοδοσίας”, σημειώνει στο ρεπορτάζ της η “Ελεέυθερη Ώρα” και απευθυνόμενη προς τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Βενιζέλο, υπογραμμίζει: “Ο αρμόδιος υπουργός εξωτερικών οφείλει εξηγήσεις. Άραγε τι απαντά γι΄αυτή τη νέα εντυπωσιακή παράμετρο που προστέθηκε στην αποκρουστική νεοταξική γεωπολιτική εξίσωση, κατασκευασμένη από την υπάκουη γαλαζο-πράσινη διακυβέρνηση; Αληθεύει ή όχι αυτή η νέα συνταρκατική αποκάλυψη; Μετά την…εγκατάλειψη της Μικρασίας, την παραχώρηση χωρίς ντουφεκιά της Ανατολικής Θράκης και την προδοσία της Κύπρου μήπως είναι η σειρά της Στρογγύλης και του Καστελόριζου;”.

Όπως δε υπογραμμίζει η εφημερίδα, η πληροφορία ότι δόθηκε εντολή από υψηλά κλιμάκια να αόχωρήσουν οιειδικές δυνάμεις από την Στρογγύλη, έχειπλέον φτάσει και στο Κοινοβούλιο, ενώ καλεί και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει και να πάρει θέση για το θέμα που συγκλονίζει τη χώρα!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “ΕΓΚΛΗΜΑ! ΑΠΕΣΥΡΑΝ 7 ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;”
  1. Αν αυτό αληθεύει και μπορούν να μας το διαβεβαιώσουν και οι κάτοικοι του Καστελόριζου ή της Ρόδου που έχουν επικοινωνία με το νησί τότε πραγματικά παραδίδουνε την εθνική μας κυριαρχία αμαχητί…. Από παντού οχτροί. Από την Αλβανία, την Θράκη, τα Δωδεκάνησα τις νήσους Β. Αιγαίου… Άλλωστε και αυτή η τόσο φανερή προβοκάτσια με το φονικό και την αντιπαλότητα που δημιούργησε μήπως σκοπό έχει να μας πάρει την προσοχή από τα πάρα πολύ σοβαρά χωρίς σε καμμία περίπτωση να θέλω να υποβαθμίσω το γεγονός του θανάτου ενός ανθρώπου…

  2. αναζητειται ΒΡΙΑΡΕΩΣ…

    ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ τι εννοουσε λεγοντας οτι το καλλιτερο που μπορουσε
    να γινει για την δικη μας πλευρα στην Στρογγυλη ηταν αυτο που εγινε !!

    μαλλον θα ξεχασε το επιπεδο των δικων μας …πολιτικων !!!

  3. 10:28 Ποιο είναι το Τουρκικό όνομα στο νησί; Ελπίζω να μην εννοείς το "Μεγίστη" που είναι η επίσημη ονομασία του Καστελόριζου και είναι πέρα για πέρα ελληνικότατη

  4. 1ο ΜΕΡΟΣ:

    Μα την Παναγία και τον Χριστό θα σκίσω τ'αρχίδια μου και θα τα βάλω στο γραφείο με αυτά που ακούω… Ειλικρινά αυτό δεν έχει προηγούμενο. Ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι το 99,9999% των Ελλήνων, έχει χάψει αυτό που η Τουρκία θέλει να επικαλείται. Ουσιαστικά αυτήν την στιγμή στην σειρά των άρθρων που έχουν βγει περί "ανυπαρξίας ΑΟΖ" σε Στρογγύλη, η Τούρκοι έχουν πετύχει να κάνουν τους Έλληνες να λιβανίζουν ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΤΟΥΡΚΙΚΑ) ΨΕΥΤΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    Παρακαλείται ο 10:05 μ.μ. και ο 10:53 μ.μ. να πάρουν φόρα και να σαλτάρουν
    να γαμηθούν που ΟΡΘΙΟΙ κοιμούνται και από πάνω μιλούνε και για μάσκες τα
    μαλακισμένα. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ 'ΓΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ!!!! ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ!!!!
    Εσύ πάλι ρε μαλάκα 10:28 μ.μ. πού το είδες το τουρκικό όνομα..? Θα μας τρελάνεις?? Μπαλάκια με τις μύξες σου κάνεις και γράφεις ό,τι να 'ναι???
    Όσον αφορά τον zcode, δεν ξέρω αν είναι ο δημοσιογράφος Ζαχαρίας Γεωργούσης
    της Ε.Ω. αλλά αν είναι αυτός – διότι υπάρχει ένας "καθηγητής Γ.Ζ." εκεί στο
    z-code blogspot που διαδίδει τις παπαριές του, θα ζητούσα να ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ – ναι
    όπως το λέω – ο ρόλος του και οι διασυνδέσεις του. Για να λέει αυτά που λέει
    και να χτυπάει ανθρώπους που δουλεύουν για την Ελλάδα μάλλον κάτι παίζει.
    Για να μην αρχίσω να τον βρίζω μέχρι εκεί που δεν πάει, ειλικρινά κάποιος/οι
    να διερευνήσουν τί παίζει με αυτόν τον τύπο. Δεν μας τα λέει καθόλου καλά ο τυπάς…
    Δηλαδή τί θέλει να μου πεί? Ότι δεν ξέρει στοιχειώδη πράγματα για το ΔΤΘ?????
    Σοβαρά…? Σε μήνυμα που του έστειλα, περιγράφοντάς του ΓΙΑΤΙ είναι
    λάθος και ΓΙΑΤΙ τα διαγράμματά του είναι επίσης ΦΟΥΛ ΛΑΘΟΣ, και μάλιστα όλα
    αυτά με περισσή ευγένεια, ο τύπος ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. Γράφοντάς του μήνυμα στο μπλογκ του, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΗΡΤΗΣΕ κύριοι. Για ποιόν λόγο????? Λοιπόν , ΞΑΝΑΛΕΩ: Να διερευνηθεί ο ρόλος του γιατί κάτι μου βρωμάει …."ιμάμ μπαιλντί" εδώ πέρα…
    Πέρα από τον χαρακτηρισμό ώς "νήσου" της Στρογγυλής που είναι το μόνο σωστό όλου του παραπάνω κατεβατού, το άρθρο – προσέξτε τί σας λέω – επιτελεί ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ σκοπό. ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ!
    ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ – ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ – ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ε-ΓΚΛΩ-ΒΙ-ΣΜΕ-ΝΗ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ????? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ "ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ".

    2ο ΜΕΡΟΣ:

    ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΑΣΙΑ ΜΟΥ: ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ" ΦΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ… ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ… ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΚΟΡΙΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ:
    α) Κλείσει ελληνικές φωνές και να βγάλει εκτός (ΒΟΥΛΗΣ…?) όσους μπορεί να την απειλήσουν στο μέλλον με στρατηγικές κινήσεις.
    β) Δημιουργήσει αναταραχές στην Ελλάδα με σκοπό να πέσει η κυβέρνηση και
    να ΠΑΓΩΣΕΙ για άλλη μια φορά αυτό που έχει αρχίσει να γίνεται με την ΑΟΖ.
    Οι επαφές έχουν αρχίσει ΗΔΗ να γίνονται. Αυτό υποθέτω το ξέρετε. Όπως ξέρετε και τον λόγο που άρχισε. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ. Όπως ξέρετε επίσης και το ΓΙΑΤΙ ο θείος Σαμ το θέλησε. ΔΕΝ θα σας το πώ γιατί ΔΕΝ είμαι ανθέλληνας αν και μπορείτε να το καταλάβετε. Ξέρετε τί θα γίνει. Ξέρετε, και τα κατοχικά το έχουν επισημάνει ΚΑΙ άμεσα ΚΑΙ έμμεσα. Λοιπόν άλλο δεν στέκομαι σ'αυτό το σημείο γιατί ΜΟΝΟ κακό στην Ελλάδα κάνω…

    ΕΠΙΣΗΣ::: ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!! ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΦΥΡΙΖΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ? ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!! ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ Νο2…….

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  5. Μια ειαι η λυση….να βγει μια μυστικη εθνηκη οργανωση και να καθαριζει εναν εναν τους προδωτες….οι εχθροι ειναι πλεων εντως των τοιχων…..

  6. Εγω θελω να τους εκτελεσουν αυτους που μας προδωσαν οταν ερθει η ωρα κ τους απογονους τους…

  7. ο ΒΡΙΑΡΕΩΣ/1.28 εκφραζει μια αποψη

    που το σκεπτικο του εχει αρχη μεση τελος
    που αν παραβλεψουμε τις (συνηθεις) αθυροστομιες
    του λογου του ( γιαυτο και πιστευω οτι προκειται περι αντρικου μυαλου)

    τοτε τα συμπερισματα πρεπει να ειναι πολυ θετικα
    για την παρτιδα της ΑΟΖ της Στρογγυλης

    παρολον που αφηνει πολλα κενα στο σχολιο του
    ( που το ερμηνευει ομως ως επιφυλακτικη σταση εναντυ εχθρων)

    ετσι λοιπον μεχρις νεωτερας ας δεχτουμε αυτην την αποψη

    και βεβαιως βεβαιως ας παραμεινουμε επιφυλακτικοι ως προς το πολιτικο προσωπικο (Αντωνης+Βαγγελης Α.Ε.) που χειριζεται το ολο θεμα…ιδωμεν…

  8. kalımera paıdıa apo to kastellorızo.to dımosıeyma leeı cemata opos panta gıa na mas tromokratısoyn.den ıfıstate katı tetoıo oyte ta koymantos efıgan apo tın stroggılı alla oyte kaı menoyn pano stın stroggılı katoıkı mono enas farofılakas!! ntropı toys na lene tetoıa cemata!as erthoyn na kanoyn reportaz apo edo apo to kastellorızo kaı na mın kathonte ston kanape toys!!!!

    1. den ıfıstate katı tetoıo oyte ta koymantos efıgan apo tın stroggılı alla oyte kaı menoyn pano stın stroggılı katoıkı mono enas farofılakas!!

      Αυτό που λές είναι λανθασμένο, έχω μείνει εκεί πάνω ως δόκιμος επικεφαλής της ομάδας των 7 για 70 μέρες, εμείς οι 7 και ο φαροφύλακας. Εσυ είσαι απο το Καστελόριζο και δε ξέρεις οτι εκεί υπάρχει σταθερή ομάδα ειδικών δυνάμεων? Πλάκα μου κάνεις?

  9. EΓΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΟΥΣ ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ jiannhs kozani

  10. Φίλε μπλακ-άης,
    ειλικρινά μιλάς σαν αρχαίος Έλλην. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνεις στα λεγόμενά μου.
    Τα κενά οφείλονται σε δύο λόγους, ένας εκ των οποίων είναι αυτός που έγραψες στην παρένθεση. Όσον αφορά τις τελευταίες γραμμές σου, οι "Αντώνης&Βαγγέλης Corporation και ΣΙΑ",
    κάνουν ό,τι κάνουν διότι έχουν πάρει το ΟΚ από τον θείο. ΜΟΝΟ γι'αυτό. Κατά τα άλλα ξέρεις ότι συμφωνούμε στο αν τούτοι οι
    δύο και ΕΙΔΙΚΑ ο fatman είναι Ελληναράδες ή όχι…

    Φίλε 8:36, να'σαι καλά αγορίνα μου για την ενημέρωση και επιβεβαίωση των συζητήσεων εδώ. Να ξέρεις ότι το μήνυμά σου είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μηνυμα. Πολλοί για να κάνουν
    ένα ρεπορτάζ, αρέσκονται στην ιδέα μία αρνητική είδηση να παραμείνει αρνητική. Εσκεμμένα δεν την ψάχνουν σε βάθος. Απλά
    για να γίνει το ρεπορτάζ και να προκαλέσουν ντόρο. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ.
    ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ Η ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ….

    Άς είναι τούτο το μπλογκ αυτό από το οποίο θα ενημερωθεί ο Έλληνας για το αν είναι θετική ή αρνητική η εξέλιξη. Άς ενημερωθεί ο κόσμος ότι τα πράγματα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ πηγαίνουν καλά μέχρι τώρα τόσο σε επίπεδο επαφών όσο και σε επίπεδο πράξεων και υλοποίησης στόχων. Έστω και με καθυστέρηση ετών.

    Προς z-code:
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

    Προς βαβατιβι,
    τσάκαλε όταν έγραψα το μνμ δεν είχε αναρτηθεί το δικό σου παρά μόνο τα 4 πρώτα. Φίλε μου δεν μπορώ να πώ παραπάνω. Πρόσεξε λίγο και θα καταλάβεις: Στην αρχή ήμουν οργισμένος. Θυμάσαι? Στην ανάρτηση "NEW SUCCESS STORY μίκρυναν την Ελληνικη ΑΟΖ". Εν συνεχεία όταν θέλησα να εξηγήσω αναλυτικά τί παίζει, κάθισα και έγραψα μόνος μου σε ένα txt όπως κάνω πάντα το μηνυμα για να το ανεβάσω. Όμως…. ΕΑΝ το ανεβάσω
    αναλυτικά και με τα όλα του, αυτοί οι οποίοι θέλουν να προκαλέσουν στην κοινή γνώμη σύγχηση και εμφύλιο, θα κοιτάξουν να πάρουν από αυτά που θα γράψω εγώ (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ) και να τα μαγειρέψουν ώστε να τα παρουσιάσουν όπως θέλουν. Το κακό ξέρεις ποιό είναι? Ό,τι ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, αυτοί θα καταφέρουν τον σκοπό τους διότι θα έχουν πάρει από 'μένα ΈΤΟΙΜΕΣ τις τέλειες απαντήσεις και τα σωστά επιχειρήματα. Άρα τί θα καταφέρω? Ούτε ο Έλληνας θα με πιστέψει (όπως έχει δείξει η υποκειμενική μου εμπειρία), αλλά
    και ο Τούρκος θα έχει πλέον στην φαρέτρα του εναλλακτικές
    αντιμετωπίσεις. Σου ξαναλέω. ΔΕΝ θέλω να ακουστώ σαν εγωιστής
    ή σαν ψώνιο με αυτά που λέω. Αλλά μάλλον είναι καλύτερα
    να μην πώ τίποτα παρά μόνο το βασικό: Ότι δηλαδή τα πράγματα
    είναι τα ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετα από αυτά που θέλουν να πλασάρουν,
    και εκτός τούτου, να υπενθυμίσω ότι οι Τούρκοι ξέρουν πολύ
    καλά το επερχόμενο. Το οποίο είναι ΚΑΙ αναπόφευκτο. Και σου
    είπα γιατί. Διότι – ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ
    ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟΥ – "alea jacta est" από τον "θείο".

    Τίποτ'άλλο δεν μπορώ να πώ – συγχώρεσέ με φίλε μου – ΗΔΗ είπα
    πολλά. Αυτά που σας είπα επί του θέματος είναι 100% στάνταρ εάν εξαιρέσεις το "ΜΕΡΟΣ 2" του προηγούμενου μηνύματός μου στο οποίο δήλωσα ξεκάθαρα ότι ο συνειρμός περί Τούρκων είναι καθαρά υποκειμενική σκέψη ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ γεγονός.

    Ευχαριστώ σας για την κατανόηση και πάνω απ'όλα για την
    εμπιστοσύνη που δείχνετε – ακόμα ακόμα και αν είναι καθαρά
    σε επίπεδο ενστίκτου. Δυστυχώς η ανωνυμία είναι απαραίτητη.
    Καταλάβετέ με. Θα ήθελα να σας πώ και άλλα πολλά. Πάρα πολλά.
    Το "πολλά" δεν είναι τίποτα μπροστά στο πόσο συγκλονιστικά είναι αυτά. Με μεγάλη μου λύπη έχω διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια ότι η κοινωνία ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να τα μάθει. Θα τα απορρίψει. Μακάρι να μπορούσα να τα πώ. Θα αρκεστώ στο αβάσταχτο κόστος της δυστυχώς πολυτιμότατης ανωνυμίας. Alea jacta est for me as well mages… [Πρέπει να μείνω ανώνυμος (ο 2ος λόγος μπλάκ-άης, νόμιζες ότι το ξέχασα τσάκαλε?)]

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  11. αγαπητε και αξιοτιμε ΒΡΙΑΡΕΩΣ/11.23

    οταν ειδα την επικεφαλιδα του θεματος και διαβασα το κειμενο
    θυμηθηκα αμεσως την δικη σου τοποθετηση σε προηγουμενο αρθρο

    και γιαυτο βγηκα με ντουντουκα και σε εψαχνα19.9.13/11.54…

    δεν εκανα λαθος για σενα και γιαυτο και

    ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

    το κειμενο σου με τις αναφορες σου ακομη και με την αοριστεια
    που αφηνει (και εχει δικηο και ο μπλακ-αης) για τις πληροφοριες
    και τα στοιχεια που ΔΕΝ αναφερεις

    ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ροη θεματων

    στο τελος εδω μεσα ολοι μας καταθετουμε πληροφοριες αποψεις και γνωσεις
    και που ολοι ψαχνομαστε για να φτασουμε στην ΑΛΗΘΕΙΑ

    και οι αποψεις του ΒΡΙΑΡΕΩΣ για αυτο το θεμα
    ειναι απο αυτες που δεν πρεπει να μεινουν στην αφανεια

    ((χαιρομαι που σε συναντησα και εισαι μελος της…γειτονιας!!!))

  12. S.O.S…..S.O.S..!!!

    ….εαν αποφασισετε να αναρτηθει το κειμενο του ΒΡΙΑΡΕΩΣ
    αποφυγετε το σημειο που αναφερει για κατι:

    "ελιες… και αδενες…"

    γινεται πολυ …παραστατικος….

    (ευχαριστω! η εκτιμηση ειναι αμοιβαια ΒΡΙΑΡΕΩΣ)

    ((βαβατιβι εχεις σατυρα και σαρκασμο στο βαθος της σκεψης σου
    και εισαι ευχαριστος/στη αναλυση σου…))

    ((( θελω τοσο πολυ να πιστεψω οτι εισαι απο το Καστελλοριζο
    φιλε/η 8.36 και δεν συμβαινει τιποτα απο αυτα που γραφονται
    στο αρθρο και αντικρουεις εσυ με το σχολιο σου)))

  13. mın anısıxeıs fıle 3.27 eımaı apo kastellorızo kaı gnısıotatos kastellorızıos kaı malısta oso xronon eımaı meno sto nısı horıs na eho leceı oyte ena deyterolepto!!!pantos an ehete kapoıes aporıes kaı xero na sas apantıso me olın moy tın hara.

  14. Ακόμα κ κάποια πράγματα γραφοντε επίτηδες στα σαητ…για να μας τρομοκραρισουν….η απλά να μαςτο βάλουν σιγά σιγά στο νου…..να δούνε πως θα αντιδράσουμε …κ μετά τσουπ….η φήμη κ τα ψέματα βγαίνουν αληθεινα…. θα σα πω κάτι….μπορι στο νησί να ειμασται κυριολεκτικά 300 άτομα…… αλά μην μας λένε κ ΜΑΛΑΚΕΣ κ ο Λεωνίδας 300 είχε μαζί του…!!! Εδώ κ κάποια χρόνια μας έχετε ξεγραψη σαν νησί….πάρτε από ιατρική περίθαλψη …πάρτε από παιδιά,πάρτε από μεταφορικά μέσα….πάρτε από τουριστικές επενδισης……..κτλ….. κ ξαφνικά εφανιζετε Ι ΑΟΖ …..μνιμονια κτλ…….εφανιζοντε 5 τρις εκατομιρια ευρό …κ πάνε να τα ξεπουλισουν για να τα φάνε πάλη 10 λαμόγια…….γιατί δεν ρα βγάζουν στιν διμοσιοτιτα..???? Γιατί δεν γινοντε ρεπορτάζ στο νησί…?? Γιατί? Γιατί? Κ ποσά αλά γιατί…. Δεν τα αναφερο Αφτα για τον λόγο του νησιού μ…..αλά το καστελλοριζο μπορι να σωση όχι μόνο ΤΙΝ Ελλάδα κ ΤΙΝ Ευρώπη…….θα γινι.παταγος… Ας βρεθεί κάποιος ευλογημένος να τα βγαλη στην φορά….. Ένας!!!!!!

  15. κατα αρχην φιλε/η απο το Καστελλοριζο /20.9.13/6.00
    εχεις τον σεβασμο και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αγαπη μου

    καταγομαι απο ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησι και σαν ατομο που ξερει
    τι παει να πει ζωη σε νησι και μαλιστα απεναντυ απο κακο γειτωνα οπως
    τον βαρβαρο υποαναπτυκτο νομαδα …..τουρκο που με την παμπεσια του
    προσπαθει να κερδιζει εις βαρος των γειτονων του…

    σου ευχομαι παντα να εχεις καλη ζωη και να νιωθεις ολοκληρωση
    ζωντας τοσο αρμονικα με την φυση και την θαλασσα της ΕΛΛΑΣ !

    εαν πραγματι εχουν τα γεγονοτα οπως αναφερονται στο κειμενο
    ειναι απογοητευτικα

    αλλα η δικη σου επιβεβαιωση αλλαξε /μπερδεψε
    το τι ειναι και ποια ειναι η αληθεια
    γιαυτο αν θελεις
    περιεγραψε μας τις συνθηκες και τα αισθηματα του να εισαι ΕΚΕΙ

    και να ακους και να διαβαζεις τους ΕΔΩ να μιλανε για ΕΚΕΙ και για ΕΣΑΣ
    (χωρις εσας)…

    Παντα με ΕΛΛΗΝΙΚΗ αγαπη και ΕΛΛΗΝΙΚΟ σεβασμο!

  16. ανωνυμε8.19

    ….ποσο δικαιο εχεις !!!! διαολε…

    ποσο αληθινα ειναι ολα αυτα που αναφερεις !!! να πανε στο διαολο…

    ποσο αφημενοι στην μοιρα σας ειστε
    απο τους Αθηναιους "ωχαδελφιστες" !!! να παμε ολοι στον διαβολο…

    ντρεπομαι ….ντρεπομαι …ντρεπομαι …

    που οταν ψηφιζω αυτους τους ανικανους και ανεπαρκεις πολιτικους φωστηρες
    δεν εχω υπολογισει και την δικη σας ευημερια ….

    καλιτερα σας μεινουμε ολοι εμεις στον διαολο …διοτι εκει ανηκουμε !!!

    (ταπεινα ζητω ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ)……….

  17. Και οι Τούρκικες σειρές στην τηλεόραση συνεχίζονται και ήρθαν και νέες.Τσόκ γκιουζέλ!

  18. Ευχαριστούμε πολύ

    20 Σεπτεμβρίου 2013 – 6:00 μ.μ.
    21 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:34 μ.μ.

    για τις χρησιμότατες πληροφορίες.

    Εκεί πέρα που είστε φυλάτε Θερμοπύλες της πατρίδας.
    Ο Θεός να σας δίνει δύναμη…

    Χε χε… Μπλακ-αης,, δεκτό!
    Αντί για μύξα ας βάλει βλέννα!

    Ήταν δύσκολη μέρα σήμερα, γι'αυτό άργησα να γράψω.
    Τα λέμε.

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  19. perasa 3 mines ekei na fylao to nisi apo toys tourkous kai alous 3 sti niso ro kai tora oi igetes mas toys to paradidoyn.ntropi tha trizoyn ta kokala tis despoinas axladioti.osoi einai apo to kastelorizo kai osoi exoyme ypiratisei ekei kseroyme tin apomonosi kai tis kakoyxies.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *