Είναι η κάρτα του πολίτη προάγγελος του χαράγματος της Αποκάλυψης;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Αποκάλυψη του Ιωάννου λέει:

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.

Μετάφραση: Και θα τους κάνει όλους και τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλούσιους και τους φτωχούς και τους ελεύθερους (επαγγελματίες) και τους δούλους (υπαλλήλους) να τους δώσουν χάραγμα πάνω στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους, για να μην μπορεί κάποιος να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, με το όνομα του θηρίου ή τον λεξάριθμο του ονόματός του. Νά η σοφία. Όποιος έχει μυαλό ας υπολογίσει τον αριθμό του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός του είναι 666.

Η υποχρεωτική κάρτα του πολίτη

Πρώτα θα δώσουνε σε όλους μία ηλεκτρονική κάρτα που θα είναι ταυτόχρονα ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάριο ασθενείας, τραπεζικό βιβλιάριο, δίπλωμα οδήγησης, χρεωστική κάρτα (πορτοφόλι ουσιαστικά) και μέσον αναγνώρισής μας από το δημόσιο, καθώς θα καταργεί την ανάγκη για οποιαδήποτε έγγραφα χρειαζόμαστε για οποιαδήποτε δικαιοπραξία.

Όποιος χάνει την κάρτα, θα έχει τεράστιο πρόβλημα., αφού αυτόματα θα ακυρώνεται ολόκληρη η ύπαρξή του για το κράτος και αν πέσει η κάρτα σε λάθος χέρια θα του δημιουργούνται απίστευτα οικονομικά και νομικά προβλήματα.

Έτσι θα προτείνουν την ταυτότητα που δεν χάνεται ποτέ. Ένα τσιπ εμφυτεύσιμο στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.

Δείτε τι έγραψα στο βιβλίο μου ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, το 2001.

1) Τι μας λένε για να μας πείσουν να βάλουμε το μικροτσίπ
οικειοθελώς;

α) Το μικροτσίπ φορεμένο στο δεξί χέρι και συγκεκριμένα ανάμεσα τα οστά του δείκτη και του αντίχειρα, θα αποτελεί την ταυτότητα του αμέσως προσεχούς μέλλοντος. Θα καταργήσει, συνδεόμενο δορυφορικά με τον κεντρικό υπολογιστή, όπου υπάρχει ο προσωπικός φάκελος του καθενός από εμάς, όλα τα έγγραφα που έχουμε εμείς στα σπίτια και τα γραφεία μας, αλλά και οι διάφορες υπηρεσίες στα συρτάρια τους.

Θα αντικαταστήσει λοιπόν τις απλές ταυτότητες, τα διαβατήρια, τις πιστωτικές κάρτες, τα βιβλιάρια τραπέζης, τα εκλογικά βιβλιάρια, τα βιβλιάρια υγείας και ενσήμων, τους τίτλους ιδιοκτησίας των ακινήτων, την άδεια οδήγησης και γενικά όλο το χαρτοβασίλειο του 20ου αιώνα.

β) Θα εντοπίζουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε περίπτωση απαγωγής, ή όταν τα έχουμε ανάγκη.

γ) Θα εντοπίζουμε όλους όσους είχαν κάποιο ατύχημα και έχουν την ανάγκη μας.

δ) Η τηλεϊατρική θα πάρει άλλες διαστάσεις και οι πάντες θα έχουν ιατρική εξέταση και περίθαλψη οποιαδήποτε στιγμή από απόσταση.

ε) Οι εγκληματίες και οι τρομοκράτες θα εντοπίζονται ακαριαία και κανείς δε θα ξεφεύγει από το νόμο. Το έγκλημα θα μειωθεί και η αίσθηση ασφαλείας των πολιτών θα αυξηθεί.

στ) Θα μειωθούν ή και θα πάψουν να υπάρχουν οι ουρές στα στάδια, τους κινηματογράφους, τα θέατρα, τις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες, αφού το μικροτσίπ και επομένως η ταυτότητα του καθενός θα αναγνωρίζεται ακαριαία και δε θα χρειάζονται ταμεία με χρήματα, αφού το μικροτσίπ θα λειτουργεί και σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι που θα προσθέτει και θα αφαιρεί πιστωτικές μονάδες (τα χρήματα του προσεχούς μέλλοντος) στο λογαριασμό του καθενός από εμάς.

2) Πώς θα λειτουργεί το μικροτσίπ σαν πορτοφόλι;

Έστω ότι πήγαμε στο Σούπερ Μάρκετ, ψωνίσαμε και φθάσαμε στο ταμείο. Όταν ο λογαριασμός θα είναι έτοιμος, αντί να δώσουμε τα χρήματα ή την πιστωτική μας κάρτα, θα βάζουμε το χέρι μας σε ένα σαρωτή (σκάνερ) που θα αναγνωρίζει το μικροτσίπ, θα μας συνδέει αυτόματα με την μερίδα μας στην τράπεζα και θα μας αφαιρεί από εκεί το αντίστοιχο ποσόν.

3) Τι θα γίνεται αν κάποιος αρνείται να το βάλει στο χέρι του;

Η τοποθέτηση (εμφύτευση) του μικροτσίπ – ταυτότητα στο χέρι θα είναι τόσο μαζική και θα φαντάζει τόσο αναγκαία που ελάχιστοι θα θελήσουν να μη το «πάρουν». Η ενέργεια τους θα έχει, όταν έρθει η ώρα, πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο από την άρνηση παραλαβής της σημερινής ταυτότητας και αυτό διότι:

α) Θα είναι ο μόνος τρόπος παραλαβής του μισθού ή οποιασδήποτε αμοιβής, αφού τα χρήματα θα καταργηθούν.

β) Δε θα μπορεί κανείς ούτε να αγοράσει ούτε να πουλήσει τίποτε χωρίς το μικροτσίπ στο δεξί χέρι.

γ) Αφού δε θα ισχύει καμία άλλη ταυτότητα ή έγγραφο, δε θα μπορεί να αποδείξει κανείς ποιος είναι, δε θα μπορεί να συναλλαγεί με το κράτος, τις εφορίες, υποθηκοφυλάκεια, τράπεζες, νοσοκομεία, φαρμακεία κτλ.

Κοινώς δε θα μπορεί να ζήσει ούτε να υπάρξει παρά μόνον αν πάει να ζήσει σαν ερημίτης στα βουνά.

δ) Όποιος δεν πάρει το μικροτσίπ, προπαγανδιστικά θα θεωρηθεί εχθρός της ανθρωπότητας και τρομοκράτης διότι δε θα συνεργάζεται με τις «αρχές» για τον έλεγχο και την πάταξη του εγκλήματος και της τρομοκρατίας. Θα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης όπως θα ορίζει ο ειδικός «τρομονόμος» που σίγουρα θα ψηφιστεί για τις περιπτώσεις αυτές.

4) Τι δικαιολογία θα βρουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους αντιρρησίες συνείδησης που δε θέλουν για θρησκευτικούς ή πολιτικούς λόγους το μικροτσίπ;
Θα πουν ότι το βασικότερο ανθρώπινο δικαίωμα είναι να προστατεύεται από τους τρομοκράτες και τους εγκληματίες, οπότε όλοι πρέπει να συνεργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Όποιος δεν θέλει το μικροτσίπ στο χέρι του θα είναι εχθρός της κοινωνίας.

Σήμερα ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδος,

με την αιτιολογία της επίδοσης επιδόματος στους φτωχούς, προτείνει μία κάρτα του πολίτη, που θα είναι και ταυτότητα και χρεωστική (πορτοφόλι) για να πληρώνεις με αυτήν αντί για μετρητά.

Έτσι ισχυρίζεται, ότι θα παραμένουν αξιοπρεπείς οι φτωχοί. Ταυτόχρονα για να μην ξεχωρίζουν οι φτωχοί και για να είναι αξιοπρεπείς, θα πρέπει να πάρουν όλοι την κάρτα του πολίτη.

Βέβαια, αν τα επιδόματα δοθούν σε χρήμα, πάλι δεν θα ξέρει κανείς ποιός είναι αυτός που παίρνει στον τραπεζικό του λογαριασμό το επίδομα, αφού όλοι με μετρητά θα συνεχίσουν να πληρώνουν, οπότε δεν στέκει αυτό σαν επιχείρημα.

Ο υπουργός μπορεί να έχει τις καλύτερες των προθέσεων, αλλά η Αποκάλυψη γράφει ότι θα ξεγελαστούν και οι καλύτεροι των ανθρώπων με την προτεινόμενη από το «θηρίο» μέθοδο.

Δείτε το βίντεο

με την ανακοίνωση του προάγγελου του χαράγματος του Αντιχρίστου, που αντιμετωπίστηκε σαν πολύ καλή ιδέα και σαν πράξη ηρωισμού και αντίστασης.

Δείτε τώρα και ένα άλλο βίντεο με την κάρτα του πολίτη και το εμφυτεύσιμο τσιπ και ο έχων νου ψηφισάτω, που λέει και η Αποκάλυψη.

ΠΗΓΗ

Loading...

17 thoughts on “Είναι η κάρτα του πολίτη προάγγελος του χαράγματος της Αποκάλυψης;

 1. Ανώνυμος says:

  Οσο και αν ειναι δυσκολο να το χωνέχουμε,
  ειμαστε στα έσχατα χρόνια.
  Πιστεύω οτι γυρω στο 2075 θα έρθει το Τ Ε Λ Ο Σ …..

  ΥΓ Θα με θυμηθείτε ….. τότε…..

 2. Ανώνυμος says:

  ΔΙΑΠΙΣΤΒΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 22/12/2012 ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΜΕΡΙΑ-ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ-ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΕΓΕΙΣ ΤΟ 2075 ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ-

  • Ανώνυμος says:

   2020 ολοκλήρωση ΓΠΠ

   Κήρυξη Ευαγγελίου – Ορθοδοξίας σε όλο τον κόσμο
   (σύμφωνα με Αποκάλυψη) το διάστημα που θα ζήσει αρμονικά
   ο κόσμος θα είναι περίπου 30 – 40 χρόνια.

   Μετά θα ξανασυσταθεί το αντίχριστο σύστημα ,
   & μετά απο την 7ετία του αντί θα έρθει η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ.

   Περίπου τότε θα έχουμε το ΤΕΛΟΣ + – 10 χρόνια…..

 3. Ανώνυμος says:

  ΑΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 1.1 Ο ΘΕΟΣ ΑΦΟΥ ΕΛΕΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΜΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΡΟΠΩΣ [ΕΝ ΤΑΙΣ ΕΣΧΑΤΑΙΣ ΤΑΥΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ] …..ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ;ΚΑΙ ΦΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Α.5.23 ….ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ [ΣΩΜΑ] ΑΜΕΜΠΤΩΣ ΕΝ ΤΗ παρουσια ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

 4. Ανώνυμος says:

  kai pios ena empodisi to tsiparisma de thimaste me to thriskevma stis staftotites o xristodoylas poy elege erxete h deksia toy kirioy gia na vgi o mpoyloykos kai molis vgike to vgalane to thriskevma nyxta ama perimene tin eklisia sothikate apo tin ali mpori nane kai simvoliko to sfragisma an dite sto epomeno kefaleo poy epitithente h akrides saftoys poy den exoyne to sfragisma toy theoy sto koytelo enoontas oti osi den einai me to theo opote to sfragisma mpori na einai kai simvoliko an eisai me to vromosistima me psefties kai poysties opote mpori namaste sfragismeni kai pali kai na mi to kseroyme ala de ta kitaei kanenas afta fovomaste ena komati piritioy mipos na fovomaste perisotero to simvoliko sfragisma kai mi arxisi kana kolozoo pali koyradoeksipnades anti na diavazete mikimaoys diavaste kai tin apokalipsi me prosoxi de dagkoni

 5. Ανώνυμος says:

  Όλοι θα την πάρουμε γιατί αλλιώς δε θα μας δανείσουν χρήματα οι Γερμανοί.
  Και χωρίς τα δάνεια της Γερμανίας πως θα ζήσετε; οπότε σφραγιστητε να πάρουμε δανεικά!

 6. Ανώνυμος says:

  Αλλιως δεν μπαινει ταξη σε αυτον τον κοσμο αφου πολλα ζωα κυκλοφορουν..
  Το κακο που ειναι για εξηγειστε μου..
  Σας αρεσει να υπαρχουν κλεφτες και εγκληματιες και ηλιθιοι χουλιγκανς?

 7. Ανώνυμος says:

  ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΜΕΤΩΠΟ,ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.ΕΝΝΟΕΙ,ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΙΑΙΟ ΛΩΒΟ-ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΟΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 8. Ανώνυμος says:

  ΕΚΕΊ ΠΆΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΊΓΟΥΡΑ … ΓΙΑΥΤΟ ΆΛΛΩΣΤΕ ΒΓΉΚΕ Ο ΣΎΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΌΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ… ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ ΑΛΛΆ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΣΊΓΟΥΡΑ… Ο ΣΥΡΙΖΑ = ΗΠΑ =ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ …. ΝΔ=ΓΕΡΜΑΝΙΑ=ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΌ ΤΣΙΡΆΚΙ ΤΩΝ ΗΠΑ…. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ[ΠΟΛΥ ΣΎΝΤΟΜΑ] ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΎΓΙΟ ΕΕ-ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΊΔΙΑ ΨΗΦΙΑΚΉ ΔΡΑΧΜΉ [ΙΣΌΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΆΡΙΟ ] ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ [ΓΙΑ ΑΡΧΗ ] ΚΑΙ ΤΣΙΠ ΑΡΓΟΤΕΡΑ… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΊ…. ΝΟΜΊΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΎΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΊ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ ΑΥΤΉ Η ΣΚΛΑΒΙΆ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΎΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ! ΧΡΟΝΙΑ….

  ΑΠΟΛΛΩΛΩ

  ΥΣΤ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΎΜΕ ΜΈΧΡΙ ΕΣΧΆΤΩΝ ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΌΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *