Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζερεμη Σκαχιλ, ο Ομπάμα θα γίνει γνωστός στην ιστορία σαν ο πρόεδρος Δολοφόνος!

Στο καινούργιο τους βιβλίο το Double Down ο δημοσιογράφος των Ταιμς και πολιτικός αναλυτής Μαρκ Χαλπεριν και ο Τζον Αρθουρ Χειλεμαν, πολιτικός αναλυτής του New York Magazine, αναφέρουν ότι ο Ομπάμα είπε στους συνεργάτες του κατα την προετοιμασία των εκλογών το 2012 ότι ειναι ‘πολυ καλός στο να δολοφονεί ανθρώπους’ !

Ο Ομπάμα εχει εξαπολύσει 8 φορές περισσότερες drone επιθέσεις απο ότι ο προκατόχος του G. Bush.

Ο Bush είχε συνολικά 52 επιθέσεις με τα drone ενώ ο Ομπάμα, ο κάτοχος του Νόμπελ ειρήνης του 2009, εχει προς το παρών 419 επιθέσεις στο όνομα του.

326 φορές στο Πακιστάν και 93 στην Ιεμενη. Οι επιθέσεις των drone στην Σομαλια δεν ειναι γνωστές.

Με δυο drone επιθέσεις σκοτώθηκαν μεσα σε δυο εβδομάδες ο Αλ καιντα εχθρός, στην Αμερική γεννημένος, Anwar al-Awlaki και ο δεκαέξαχρονος γιος του.

Η Αμερική του Ομπάμα με αυτόν τον ίδιο ‘πιλότο του θανάτου’ ξεκίνησε με τις επιθέσεις αναγνώρισης (signatures strikes). Μια τακτική αναγνώρισης υπόπτης συμπεριφοράς στόχου χωρίς καν να γνωρίζουν τον συγκεκριμενο στόχο!

Αναγνωρίζοντας την συμπεριφορά των ανδρών και βάσει ανάλυσης συμπεριφοράς αξιοτιμουν το αν οι στόχοι ειναι επικίνδυνοι, λόγο ηλικίας για να πιάσουν τα όπλα. Το διπλό κτύπημα, το double tap, που ο στόχος ξαναχτυπτιετε για δεύτερη φορά και δολοφονεί όσους έχουν τρέξει για να βοηθήσουν τα θύματα.

Με αυτόν τον τροπο σκοτώνουν άοπλους και άμαχους πολίτες που τρέχουν να βοηθήσουν. Η στυχνη δολοφονία αθώων με τα drone υπό τον Ομπάμα έχουν συστηματοποιηθει και πολλαπλασιαστεί.

Ο Ομπάμα εχει επίσης πολλαπλασιάζει τις ‘capture/kill’ επιθέσεις με το Join Special Operations Command(JSOC). Κάποιος μέσα απο το jSOC είπε στον Jeremy Scahill (‘DirtyWars: The World is a Battlefield’) ότι με τον Obama πρόεδρο οι επιθέσεις είναι πιο αγριες, γρήγορες και ακριβείς με την έγκριση του Λευκού οίκου!

Ομπάμα, let me ask you, who are you?



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Δημοσιογράφος των Times: Ο Ομπάμας ο μεγαλύτερος δολοφόνος”
  1. Μπούρδες! Χωρίς καμμία διάθεση να υποστηρίξω τον Ομπάμα, απλά φέρεται πιο έξυπνα από τον Bush ο οποίος μπορεί να έκανε λιγότερες drone επιθέσεις αλλά έκανε δύο μεγάλους πολέμους σε Ιράκ και Αφγανιστάν που ξεκλήρισαν ολόκληρα έθνη. Το δόγμα της Αμερικής είναι πλέον οι στοχευμένες επιχειρήσεις εναντίον 'εχθρών' την Αμερικής με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και το λιγότερο κόστος και αυτό ο Ομπάμα το χρησιμοποιεί καλά. Αυτό φάνηκε από την εξόντωση του Μπιν λάντεν με μικρή ομάδα SEALS που είναι καλύτερο από το να βομβαρδίζει κανείς τα βουνά του Αφγανιστάν χωρίς σκοπό και στόχο. Η διαφορά του Ομπάμα με τους ρεμπουμπλικάνους είναι ότι εάν ήταν ο MCCain τώρα Πρόεδρος, η Συρία θα είχε βομβαρδιστεί χίλιες φορές και θα βρισκόμασταν ήδη σε παγκόσμιο πόλεμο. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω από τη στιγμή που κάποιος φαίνεται να αντιδρά συνετά πριν αποφασίσει να αιματοκυλίσει τον κόσμο όπως ο Ομπάμα, θα πρέπει να φταίει κιόλας. Ή μήπως εμείς εάν είμασταν υπερδύναμη θα αντιδρούσαμε διαφορετικά; Εάν μας δινόταν π.χ. η δυνατότητα να χτυπήσουμε με drone Τούρκους εμπόρους λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει εξαιτίας τους την Ελλάδα πιστεύετε ότι θα τους χαριζόμασταν; Ξυπνήστε!

  2. 12.58 ..αν δεν υπηρχε ο ρωσσοs τσαροs [ πουτιν ] ισωs. αλλα το κοκοκοκο στουs ρωσσουs μην το βαφτιζειs και λογικη . αλλο ονομα εχει χεσιμο. και σορρυ για το χυμα των εκφρασεων μου εναs ρεαλιστηs….

  3. Το δόγμα της Αμερικής από την στιγμή που στοιχίζει την ζωή κάποιων ατόμων δεν είναι δόγμα είναι δολοφονία. Μιλούμε για άμαχους ανθρώπους που ευρίσκονται στην ΧΩΡΑ τους και δεν κάλεσαν κανένα να τους σκοτώσει να μην χάνουμε και το μέτρο.
    Α.

  4. Προς 2:53: σίγουρα η άνοδος της Ρωσίας έχει παίξει τον ρόλο της και η Αμερική αρχίζει και 'κακαρίζει'. Θα πρέπει όμως να παραδεχθείς ότι με Ρεμπουπλικάνο Πρόεδρο η επίθεση Στην συρία θα είχε ήδη γίνει (δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στα σχόλια του McCain ότι ''οι Αμερικανοί θα επιτεθούν και οι Ρώσοι δεν θα κάνουν τίποτα'.
    Προς 5:28: Σαφώς και πρόκειται για δολοφονίες του ισχυρότερου προν τον πιο αδύναμο. ¨Ετσι δεν γινόταν όμως πάντα στην ανθρώπινη ιστορία; Ποιος είπε ότι υπάρχει μέτρο και δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *