Δες το, συνέδεσε , δικό σου είναι το μονοπάτι ..

Loading...

2 thoughts on “Δες το, συνέδεσε , δικό σου είναι το μονοπάτι ..

 1. Ανώνυμος says:

  JADE JUDE ΙΟΥΔΑΣ
  Τζεντάϊ – Τζέντ – Τζούντ – Τζουντας – Ιούδας (Jade – Jude – Judas)

  (επίσης: Jade – Jedi – Sedi => Τζέηντ ο ανώτατος Θεός της Κίνας ως γενήτορας των σχιζοφυλετικών ιουδαίων και σαξόνων λευκο-κίτρινων μογγόλων, μέσω γενοκτονιών-βιασμών Πελασγών-Ελλήνων-Ιώνων-Γιουνάν)

  ΟΕΑ
  Οι Ερπετικοί Δρακονιανοί της Σελήνης έχοντας ως υψηλούς ηγέτες τους: Ασμονταϊ Μέτατρον και Ελ Σανταϊ (ιδε: Βίβλο – Παλαιά Διαθήκη) ή Ελλοχίμ Σενταϊ – Τζενταϊ (Ιδε τοΑπόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ, Ιδε ταινία Star Wars ιαπωνικής και εβραικής – μογγολικής – παραγωγής Χολυγουντ) – ή Τζεντάϊ – Τζέντ – Τζούντ – Τζουντας – Ιούδας (Jade – Jude – Judas), ζήτησαν από τον Δία άδεια για να αποβιβάσουν τους πληθυσμούς τους στη Γη.
  (επίσης: Jade – Jedi – Sedi => Τζέηντ ο ανώτατος Θεός της Κίνας ως γενήτορας των σχιζοφυλετικών ιουδαίων και σαξόνων λευκο-κίτρινων μογγόλων, μέσω γενοκτονιών-βιασμών Πελασγών-Ελλήνων-Ιώνων-Γιουνάν)
  Ο πάντα φιλόξενος "Ξένιος Ζευς" επειδή οι στρατιωτικές δυνάμεις του υστερούσαν αριθμητικά (διότι ήταν κυρίως εκπολιτιστική – επιστημονική αποστολή) και σε εκείνη τη στιγμή δεν είχε ακόμα πλήρως συνειδητοποιήσει τις επιθετικές – πειρατικές προθέσεις της Σελήνης, τους επέτρεψε να το κάνουν, υπό τον όρο ότι αυτοί θα συντηρούσαν πληθυσμιακή αναλογία 1:108 και θα σεβόταν την τότε προϋπάρχουσα πολιτισμική τάση και γλώσσα του πλανήτου (Αρχέτυπη Ελληνική)
  Οι Ερπετικοί από τη Σελήνη κατόπιν αποβίβασαν στο νησιωτικό σύμπλεγμα – ήπειρο της Ατλαντίδας (ή Υδατοχώρα υπό την κυριαρχία του Ανδρομέδιου Υπερ-υπουργού υδάτινου στοιχείου Ποσειδώνα) τους πρώτους Κινέζους υβριδιακούς τους αποίκους ικανούς να επιβιώνουν στη Γη και γενετικά σχεδιασμένους να αντέχουν σε επιθέσεις από γήινα μικρόβια. (βιοσυμβατότητα)

 2. Ανώνυμος says:

  Οι Κινέζοι κάτω από τις εντολές των πρώτων Ερπετικών Ιερατείων του Όφεως-Δράκοντα κάτω από την καθοδήγηση της Σελήνης γρήγορα εκφύλισαν και έστρεψαν τους Λευκούς Πελασγούς Έλληνες της Ατλαντίδος σε εμφύλιο παγκόσμιο πόλεμο εναντίον των φυλετικών αδελφών τους Πελασγών της Ευρώπης και της προϊστορικής Αθηναϊκής Αυτοκρατορίας (Ιδε: Πλάτωνα Τίμαιο – Κριτία). Στον καταστροφικό αυτόν παγκόσμιο εμφύλιο πόλεμο χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα της εποχής …«ειδικού αποτελέσματος», και όπλα μετεωρολογικού πολέμου που αναφέρονται στα αρχ. Ινδικά κείμενα Βέδες & Μαχαμπαράτα.
  Οι λευκοί Άτλαντες εξωθημένοι από τους Κινέζους της Ατλαντίδας (Ιδε βιβλία του Raymond Drake «Μικροί κίτρινοι κύριοι Ατλαντίδος») εισέβαλαν επιτυχώς στην Ευρώπη, αλλά οι Αθηναίοι μπόρεσαν και τους απέκρουσαν και τους υπερκέρασαν και έφτασαν στο σημείο να είναι έτοιμοι να τους πετάξουν πίσω στον Ατλαντικό Ωκεανό σε μια μαζική επιχείρηση αντεπίθεσης.
  Οι Μέτατρον Ελ Σενταϊ Τζεντάϊ, οι Ερπετικοί αυτοί φεουδάρχες ήταν τώρα έντρομοι επειδή οι Αθηναίοι κάτω από την καθοδήγηση του Διός ήταν πλέον έτοιμοι να αντεπιτεθούν μαζικά και να εξολοθρεύσουν τελείως τους Κινέζους της Ατλαντίδος με την κατηγορία της δόλιας ενορχήστρωσης του Πελασγικού Εμφύλιου Παγκόσμιου Πολέμου.
  Και έτσι μαζί με τον Γήινο Παγκόσμιο Πόλεμο ξέσπασε και ένας παράλληλος Διαστημικός Πόλεμος μεταξύ της Σελήνης και των διαστημικών επιτελείων του Διός.
  Η Δρακονιανή Σελήνη σε αυτό το σημείο (περί το 9.600 π.Δ.Χ., δηλαδή πριν περίπου 11600 χρόνια, Ιδε Πλάτωνα "Τίμαιο – Κριτία") χρησιμοποίησε τα βαρυτικά της κανόνια για να ασκήσει βαρυτική υπερπίεση πάνω στις λιθοσφαιρικές πλάκες της Γης και κατάφερε με αυτό τον τρόπο να βυθίσει και την Ατλαντίδα αλλά και λίγο αργότερα και τηνΑιγηίδα ζώνη(Σημερινή "Μεσόγειος Θάλασσα" και "Αιγαίο Πέλαγος" ή "Πελασγία Αιγαία", ήτοι η χώρα – κοιτίδα των Πελασγών) και έτσι να θανατώσει με πνιγμό στα βάθη της θάλασσας εκατομμύρια ψυχές Λευκών Ατλάντων και Αθηναίων. Η Πελασγική χρυσή εποχή υψηλής τεχνολογίας και αρμονικού με τη φύση πολιτισμού γρήγορα μετατράπηκε σε «λίθινη εποχή». Ο πολιτισμός γύρισε πίσω στο μηδέν και επήλθε το χάος.
  Την ίδια στιγμή η Σελήνη και τα Ερπετικά Ιερατεία του Όφεως & Δράκοντος ενημέρωσαν τους Κινέζους της Ατλαντίδος οι οποίοι και εκκένωσαν εγκαίρως την βυθισμένη Ήπειρο και διασώθηκαν στην Εσπερία (Σημερινή Αμερική).
  Τα σκάφη του Διός («Ιπτάμενα Άρματα Θεών», επονομαζόμενα από τους Δραβίδες Ινδούς Λευκής Φυλής, και ως «Βιμάνας» των Σαβαρτζνάνας Γιαβάνας, δηλαδή οι Ιπτάμενες Μηχανές των Πάνσοφων Ελλήνων (θεών), ως σκάφη του Διός Πατρός (Diaus Pitar) κυρίως επιστημονικών καθηκόντων) εκείνη τη στιγμή υστερούσαν αριθμητικώς σε σχέση με τον υπέρτερο σε διαστάσεις και αριθμούς επιθετικό πειρατικό Σεληνιακό αστροστόλο. Ο Ερπετικός Σεληνιακός Δρακονιανός Αστροστόλος αποτελείτε κυρίως από:

  Α) Τη ναυαρχίδα Σελήνη («Άστρο Θανάτου» υβριδιακό «κούφιο» σκάφος τιτανίου-ζιρκονίου)

  Β) Τη ναυαρχίδα Λίλιθ (σκοτεινό στιλπνό μεταλλικό Πλανήτη Πολέμου – «σκοτεινή σελήνη») ο οποίος γύρω στο 9.600 π.Δ.Χ. κατά τη βύθιση της Ατλαντίδας και της Αιγηίδος μετακινήθηκε και στάθηκε πίσω από τη Σελήνη σε μια σεληνοσύγχρονη τροχιά έτσι ώστε τα τρία σώματα Γη – Σελήνη – Λίλιθ να είναι σε μια συνεχή ευθεία (Ιδε Κάμπαλα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *