Διαφημίσεις

Απαγορεύουν στους διαιτητές να κάνουν το σταυρό τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα γιατί λέει είναι «δείγμα χαμηλής αυτοεκτίμησης». Απίστευτο. Τι άλλο θα πούν.
Συγκεκριμένα, στο τελευταίο σεμινάριο της ΚΕΔ έγινε ειδική σύσταση σε διαιτητή της Σούπερ Λίγκας να σταματήσουν οι ρέφερι να κάνουν τον σταυρό τους.
Κι αυτό την ώρα που είναι γνωστή η καλή σχέση που έχουν με τα με τα Θεία οι περισσότεροι Έλληνες διαιτητές, επιπέδου Σούπερ Λίγκας, ενώ κάποιοι το έχουν και για γούρι να κάνουν τον σταυρό τους πριν από την έναρξη ή μετά τη λήξη ενός ματς.
Δηλαδή και θεωρούνται άνθρωποι με χαμηλή αυτοεκτίμηση λόγω της σχέσης τους με τα Θεία και δεν τους επιτρέπουν να το συνεχίσουν όταν βρίσκονται στο γήπεδο, όπως συνέβαινε τόσα χρόνια…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

44 σχόλια στο “ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟ”
  1. …κανας γεροντας δεν ειπε τιποτα … αυτο ειναι πολυ σοβαρο !

    ευλογηστε το τσιπουρο γρηγωρα
    και αστε το να ρευσει αφθονο

    "κατι" πρεπει να ειπε "καποιος" γεροντας για το θεμα…

  2. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ….ΑΝΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ….ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ

    ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΡΙΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΜΩ ΑΡΩΣΤΙΕΣ…ΕΠΕΙΔΗ Ο ΨΕΥΤΟ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ…ΟΥΣΤ

  3. τωρα που θα σας την πεσουν οι πατερημαδες, οι θεουσες και οι τραγοπαπαδες …θα τα πουμε !!!

    ετσι φιλοι "αποπανω" /1.25&1.26…
    για να μην νομιζετε οτι η εταιρια Σαουλ/Παυλου …θα παρατησει τα δικαιωματα της στην …Ιερη παγκα..

  4. 1.25' και 1.26'

    μερικές απλές συμβουλές… ΄όχι απ΄τον δικό μου Θεό… αλλά από αρχαία Ελλάδα…
    Θεούς σέβου – Ακούσας νόει – Θυμού κράτε – Ψέγε μηδένα.

    Ευγένειαν άσκει – Κακίας απέχου – Άκουε πάντα

    Μηδέν άγαν – Ευλόγει πάντας – Γνους πράττε

    Υφορώ μηδένα – Φθόνει μηδενί – Διαβολήν μίσει

    Αισχύνην σέβου – Ευτυχίαν εύχου – Έριν μίσει
    Όνειδος έχθαιρε – Γλώσσαν ίσχε – Ύβριν αμύνου
    Κρίνε δίκαια – Βίας μη έχου – Ομίλει πράως
    Φιλοφρόνει πάσιν – Γλώττης άρχε – Ομόνοιαν δίωκε

    Έχθρας διάλυε – Κακίαν μίσει – Απόντι μη μάχου

    η "ψυχαγωγός"

  5. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΦΩΤΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΝΟς ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΣΦΥΡΙΞΕΙ" ΣΤ' ΑΥΤΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΤΕΙΟ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ.

    ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ / ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ DNA MAS ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΛΛΗΝΕΣ.

  6. Να σας δω να εγκαλείτε και τους μουσουλμάνους παίκτες που ευχαριστούν τον Αλλάχ και τι στον κόσμο. Κοτόπουλα. Και ο Μωάμεθ ήταν ψεύτης και ο Αβράμ αλλά μόκο τα παιδάκια. Μη σας βρει καμμιά καρπαΖΑ και η μαμάκα σας δεν έχει βάμμα ιωδίου

  7. ολοι εσεις που ειστε υπερ της απαγορευσης , τυφλωμενοι απο τα προσωπικα σας πιστευω , ανοιξτε τη σκεψη σας και δειτε τι ερχεται .

  8. ΠΡΟΣ "ψυχαγωγός"

    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΥΣΑΝ…

    ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

    ΤΙΠΟΤΑ
    ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΑΝΕ
    ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΑΝ
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΥΚΩΦΑΝΤΗΣΑΝ
    ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ

    ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ…ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΕΒΑΣΤΙΚΑΝ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

    ΕΠΕΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΣΡΑΗΛ

    ΟΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ http://www.youtube.com/watch?v=7aju5uVck4I

    Ο 1.26

  9. Ποσο απλο ειναι να ειρωνευεσαι αυτους που πιστευουν στο ΓΙΑΤΙ και οχι μονο στο ΠΩΣ,ενω εσυ πιστευεις στο γνωστο …ειδες φως και μπηκες.Ασε που δειχνεις ψευτομαγκας οταν λες ειρωνικα μαραγκο τον χριστο ενω την ιδια ωρα σε στελνουν στην ανεργεια και στην ανεχεια οι εργοδοτες του μαραγκου που ηλιθια τους υποστηριζεις.Η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη…….φιλε.

  10. 1.26 ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΕΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΤΡΑΓΙΚΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΑΙ…

  11. ΠΟΛΥ ΠΛΕΜΠΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΜΝΜΤ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΛΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΛΚ

  12. Περίεργο που σε όλο το κόσμο ασχολούνται τόσο πολύ με κάτι «που δεν υπάρχει». Που ασχολούνται τόσο πολύ σε κάθε τομέα (εκπαίδευση, εργασία κλπ) για να μειώσουν και να εξαφανίσουν κάτι «ανύπαρκτο». Περίεργο που η χαμηλή αυτοεκτίμηση συνδέεται μόνο με το Χριστιανισμό. Και περίεργο που δεν ασχολούνται με κανένα άλλο παρά μόνο με το Χριστό. Τι έγινε παιδάκια; Κάνουμε διακρίσεις; Εσείς οι μέγιστοι ανθρωπιστές;

    Όσο για κάποιους μάγκες εδώ μέσα. Δικαίωμα σας να μη πιστεύετε. Αλλά αφήστε το υφάκι του ξύπνιου γιατί όλα γίνονται μπροστά σας και κοιμάστε όρθιοι.

    Παναγιώτης

  13. Φιλε 1.26 οντως εγιναν αυτα απο φανατικους χριστιανους,οχλο που δεν εβλεπε ουτε γνωριζε τιποτα.Ομως ο καθενας κρινεται για τις δικες του πραξεις.Πρεπει ομως να ειμαστε πιο προσεκτικοι γιατι υπαρχουν κειμενα αρχαια ελληνικα που μιλανε για τον χριστο οπως η σιβιλλα η ερυθραια ιερεις του απολωνα,και ο αισχυλος επισης στον προμηθεα δεσμωτη απο τον στιχο 1025 και μετα που μιλα με την παρθενα θεα ιω της λεει μεταξυ αλλων,πως θα τον λυτρωσει ο υιος της που θα γεννηθει μετα απο 13 γενιες ανθρωπων!Ητραγωδια αυτη παρουσιαστηκε το 460-450 π.χ και αφου η γενεα ειναι 35 ετη βγαινει ακριβως στα χρονια του χριστου!Ως γνωστον ο αισχυλος ηταν μυημενος στα ελευσινια μυστηρια,στα οποια οσο και αν φαινεται περιεργο σε αυτους που δεν γνωριζουν,λατρευαν τον εναν θεο!οποιος ψαξει βρισκει αρκετα στοιχεια και σε παρα πολλους ελληνες φιλοσοφους πχ πυθαγορα πλωτινο και αλλους.Απο οτι φαινεται λοιπον στους δωδεκα θεους πιστευε μονο το ποπολο.

  14. 10.16/18.11.13/"γνωστε"-ανωνυμε
    ++++++++*++++++++++++++++++++

    ΜΑΖΕΥΕ-ΤΑ …. εισαι εκτος κλιματος Κατοχικων !!!
    πηγαινε σε αλλο ιστοτοπο ….
    το γνωστο "υφακι" σου
    του διχασμου…του αρχηγιλικιου…της ομαδοποιησης…

    το ζησαμε …και κανεις …μα ΚΑΝΕΙΣ !!!!…..δεν το αποζητησε….

    ΜΑΖΕΨΕ -ΤΑ !!!! πηγαινε αλλου …αν σε αφησουν και εκει ….
    για πολυ καιρο….(μολις σε καταλαβουν….)

    εδω μεσα σε αυτην την δεξαμενη προβληματισμων:
    ΔΕΝ θελουμε ….αρχηγους !!!
    ΔΕΝ θελουμε εξυπναδες καποιων οτι εχουν την …απολυτη Γνωση !!!!
    ΔΕΝ θελουμε διακρισεις σχολιαστων… σε δικους μας η οχι !!!
    ΔΕΝ θελουμε κριτικες κακοβουλων υποχθωνιων …σχεδιασμων !!!
    ΔΕΝ θελουμε κατηγοροποιηση σε …"ποιοτητες" η μη σχολιαστων !!!

    ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ …!!!….εισαι ΕΚΤΟΣ κλιματος Κατοχικων !!!!
    και στην ευχη (;) του δικου σου προσανατολισμου….

  15. 1016….αμα δεν σου αρεσει ….γιατι εισαι …εσυ…εδω ;;
    ………….αμα δεν ειναι του επιπεδου του….δικου σου…γιατι εισαι εδω ;;;;
    ………….δεν πιεζεται κανεις να δεχθει τους ορους και το επιπεδο μας…
    ………….λοιπον η μενεις και βγαζεις το σκασμο η φευγεις και …αντιο !!!
    ………… πολυ διχαστικη η παρουσια σου …σε προσεξαμε ηδη !!!

  16. 11.18

    σαφως και οι ΕΛΛΗΝΕΣ εκεινης της εποχης πιστευαν στον ΕΝΑΝ ΘΕΟ
    αλλα ολα τα υπολοιπα που επικαλεισαι οτι

    προβλεψανε…περιμενανε…μιλησανε…για τον ερχομενο (και συτος ηταν ο εβραιος απογονος …) δεν ισχυουν αλλα ειναι διαστρεβλωμενα επιχειρηματα των ηγετων της εταιρειας Σαουλ/Παυλου

    για να συνεχιζουν να επικαλουνται το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ και να παραμεινουν εποχουμενοι στις πλατες του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!

    Αυτος που ηρθε ηταν ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που θα φερει την ισοτητα και την δικαιοσυνη στον κοσμο και ηταν (…και ειναι…) ο

    ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ !!!!!

    Καμμια σχεση με εβραικες συνομωσιες και μεσαιωνικων σκοταδιστικων χειρισμων εξαφανισης του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

    Ηταν αρκετα περιεργοι και πολυ μεγαλοι αμφισβητιες ιδιαιτερα οι φιλοσοφοι της εποχης ωστε να μην κατευθυνουν στον σκοταδισμο τους συμπολιτες τους αλλα προς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ !!!

    Δεν υπηρξε ποτε ο πρωταγωνιστης του σακσεςς στορυ των 2013 -300 ετων του καταστατικου της εταιρειας Εκλλησιας Α Ε.

    (συζητηστε και με ΣΟΒΑΡΟΥΣ μελετητες και μελη της εκκλησιας και θα ακουσετε ακομη μεγαλυτερες ακηθειες…)

    μαγαπη σολους και σολες σας!.

  17. istaspis 11.18' ..
    σε διαβάζω "διαβασμένο".. και με βρίσκεις σύμφωνη..
    ο Μένανδρος είπε ότι ο όχλος έχει δύναμη αλλά.. αλλά μυαλό κουκούτσι..
    μέσα στη μάζα χάνεται η ατομική συνείδηση και ακόμα και ο πιο "ήσυχος" άνθρωπος υπό τη ψυχολογία του όχλου.. μπορεί να διαπράξει τα χειρότερα εγκλήματα…
    σημασία έχει να ζούμε και να πιστεύουμε χωρίς να ενοχλούμε και να χλευάζουμε τους συνανθρώπους μας.. να σεβόμαστε τα πιστεύω του..
    ο καθείς "ζωγραφίζει τον δικό του παράδεισο.. και αναπνέει εκεί μέσα"
    είτε κάνοντας τον σταυρό του.. είτε φορώντας.. πορτοκαλί μανδύες… είτε ερμηνεύοντας "χρησμούς"..
    πολλά σημεία των αρχαίων σοφών…συγκλίνουν στα σημεία του αληθινού χριστιανισμού.. και είναι τόσα που αρκούν να σε βάλουν σε σκέψεις..
    και έχω μια ανόητη ερώτηση…
    ξέρει κάποιος ποια ήταν η τελευταία λέξη του Χριστού πάνω στο σταυρό.. πριν αφήσει την τελευταία του πνοή…?
    ψάξε να τη βρεις… και μετά αφελώς σκέψου… αν εσύ αφήνεις τη τελευταία σου πνοή… εγκαταλείποντας τα εγκόσμια… σε τι γλώσσα θα μιλήσεις…? θα πεις.. αυθόρμητα oh sheet i'm dying…? η θα μιλήσεις στη γλώσσα που μιλά η ψυχή σου εκείνη την ίστατη στιγμή…?
    πάντα αφελώς αναρωτιέμαι.. γιατί ο κόσμος γέμισε από ξύπνιους..!

    τα σέβη μου
    η "Ψυχαγωγός"

  18. συμφωνω με τον 10.23 και επαυξανω :::::

    προς10.16…ΜΑΖΕΨΕ -ΤΑ ….δεν σε παιρνει….
    **************************
    το κλιμα των Κατοχικων ειναι Ισοτητα Ισονομια Ισοπολιτεια και μπορουμε και αποδεχομαστε τον καθεναν οταν ειναι ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ !!!
    Εσυ βρωμας απο μακρια διχασμο και χολερικοτητα….ΜΑΖΕΦΤΑ…για αλλου!

  19. "Ψυχαγωγε"εεεεεε….. σου κρουω τον κωδωνα !!!!!

    ντιν-νταν-ντινννν-νταννννν κτυπα ο κωδωνας!!!!!

    μπορεις να λες οτι θελεις …οπως θελεις…και οπως ειδες εχεις γινει και αποδεκτη απο αρκετους…

    απο την μια λες οτι δεν αποδεχεσαι το χλευασμο στα σχολια των αλλων …και τελικα ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ που καταληγεις με χλευαστικη κατηγορια των αλλων…αυτων που σε αποδεκτηκαν !!!!

    ντιννν-νταννν-ντινκλννν-ντακλννν…
    ο διασημος απο τον διαβοητο ειναι …δυο ποντους …κοντα !!!!
    μην γελοιοποιησε…..

    ντινννννν–νταννννν-ντιν-νταν
    …να θυμασαι τον κωδωνα …παντα !!!

  20. ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΣΥΒΥΛλΩΝ

    Αρχικά θα έπρεπε να ξέρεις ότι οι χρησμοί αυτοί είναι πλαστοί και ονομάζονται ψευτο- συβιλλικοί και δεν έχουν καμία ιστορική αξία. Συγγραφέας τους είναι ο Λακτάντιος και (δεν ξέρω αν υπάρχουν πληροφορίες γι αυτόν στον ιστό) αν ψάξεις για τον βίο του θα διαπιστώσεις ότι ήταν ένας αυλοκόλακας του μεγάλου Κωνσταντίνου και δάσκαλος του γιού του στα χρόνια που ο Κωνσταντίνος εδραίωνε τον χριστιανισμό. Έναν από αυτούς τους χρησμούς μάλιστα εκφώνησε σε λόγο του προς τους «αγίους συλλόγους» του χριστιανισμού ο ίδιος ο Κωνσταντίνος για να τους πείσει πως αν και αβάφτιστος είναι χριστιανός . Ο Λακτάντιος ως αυλοκόλακας του Κων/νου, ο οποίος από εθνικός ασπάστηκε τον χριστιανισμό, είχε κάθε λόγο και σκοπιμότητα να γράψει αυτούς τους χρησμούς για να γίνει αρεστός στον αυτοκράτορα και να βοηθήσει με τον τρόπο του (προπαγάνδα) στην εξάπλωση του χριστιανισμού.

    Όμως ούτε η επίσημη εκκλησία δέχεται αυτούς τους χρησμούς, αφού μάλλον κακό παρά καλό της έκαναν, και θα σου το αποδείξω λέγοντάς σου τα εξής. Σύμφωνα με τον απόστολο Παύλο οι αρχαίοι θεοί είναι δαίμονες και στις εικόνες (αγάλματα) αυτών κατοικούν δαίμονες. Όταν μιλούν λοιπόν οι αρχαίοι θεοί μιλούν οι δαίμονες. Αν δεχτούμε ότι μίλησε ο Απόλλων και είπε: “Χριστός εστίν εμός θεός” τότε (σύμφωνα με τον απόστολο Παύλο και τους πατέρες του χριστιανισμού) μίλησε ο δαίμονας που υποδύεται των Απόλλωνα και είπε ότι αναγνωρίζει τον Χριστό για θεό του (!). :Αν πάλι δεχτούμε ότι ο ίδιος ο Απόλλωνας ήταν αυτός που μίλησε και παραδέχτηκε ότι αναγνωρίζει τον Χριστό για θεό του, τότε αυτομάτως αναιρείται και καταρρέει ολόκληρο το θεολογικό σύστημα του χριστιανισμού αφού παραδέχεται ευθέως πως υπάρχουν και άλλοι “ζώντες” αλλά κατώτεροι θεοί του μοναδικού τριαδικού θεού(!).

    Ελληνοχριστιανισμός δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει ποτέ αγαπητέ αναγνώστη. Αυτό το έκτρωμα που στηρίζεται πάνω σε ψευτοχρησμούς και βωμούς αγνώστων θεών είναι ένα στανικό κατασκεύασμα που προσπαθεί να συνδέσει τα ασύνδετα. Η σχέση του χριστιανισμού με τον Ελληνισμό είναι η σχέση που έχει ο χασάπης με το πρόβατο. Χρησιμοποιώ το παράδειγμα του δασκάλου Λιαντίνη προσπαθώντας να σου εμφυσήσω ωμά την ουσία του Ελληνοχριστιανισμού.

    Πρόσεχε στο μέλλον τι διαβάζεις και τι δέχεσαι από αυτά που διαβάζεις. Να είσαι πάντα δεκτικός σε ότι δεν γνωρίζεις και να μην αφήσεις σε κανέναν θεό να σου φορέσει παρωπίδες. Η χριστιανική ρήση “ Πίστευε και μη ερεύνα” σημαίνει να πιστεύεις αυτά που σου λένε και να μην ερευνάς περαιτέρω, αλλά και, πιστεύεις δεν πιστεύεις να μην σταματήσεις ποτέ να ερευνάς. Είναι στο χέρι σου πως θα την ερμηνεύσεις. Η ελευθερία είναι θείο δώρο!

    Έρρωσο.
    —————> εχει συνεχεια

  21. —–>

    Αν και δεν μου αρέσει να κάνω αντιγραφή – επικόλληση σου παραθέτω ένα απόσπασμα από την χριστιανικότατη σελίδα της ΟΟΔΕ καθώς και τον σύνδεσμο της ανάρτησης μήπως και καταλάβεις τι εστί αυτό που με τόσο πάθος υποστηρίζεις.

    Σιβυλλικοί χρησμοί (2ος-3ος αιώνας μ.Χ.)
    Οι Σιβυλλικοί χρησμοί είναι απόκρυφα αποκαλυπτικά κείμενα που περιέχονται σε 14 συνολικά βιβλία. Από αυτά, στα βιβλία 6 & 7 περιέχονται πρωτότυπα χριστιανικά κείμενα που ήταν γνωστά στον Λακτάντιο στα τέλη του 3ου αιώνα μ.Χ. (The Anchor Bible Dictionary, New York-Doubleday, Vol. 6, σελ. 5), ενώ στο βιβλίο 8, περιέχονται χριστιανικές διασκευές ιουδαϊκών χρησμών (The Anchor Bible Dictionary, New York-Doubleday, Vol. 6, σελ. 4) που χρονολογούνται στον 2ο μ.Χ. αιώνα. Μέσα στα κείμενα αυτά αναφέρεται:
    "ώ ξύλον ώ μακαριστόν, έφ' ου θεός έξετανύσθη" (Συβιλ. Χρ. 6.26)

    Σε όλη την έκταση των σιβυλλικών χρησμών που σήμερα γνωρίζουμε ότι γράφτηκαν από χριστιανούς, η θεματολογία αφορά στο χριστολογικό περιεχόμενο των ευαγγελίων
    http://www.oodegr.com/paratir/meletes/stavros3.htm#7.

    Αυτό που υπογράμμισα είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει. Από χριστιανούς λοιπόν γράφτηκαν οι χρησμοί αγαπητέ-η'

  22. αγαπητε φιλταττε ΑΝΩΝΥΜΕ-Η /2.15.&2.17

    με αυτα τα δυο σχολια σου ΤΙΜΗΣΕΣ την ΘΕΤΙΚΗ υποσταση του ιντερνετ αλλα και ΑΝΕΒΑΣΕΣ το επιπεδο της δεξαμενης των προβληματισμων των Κατοχικων

    προσωπικα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την παρουσια σου και ελπιζω να εμφανιζεσαι και σε αλλα αρθρα της γειτονιας μας αφου το απλο αλλα κατανοητο ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ γραψιμο σου βοηθα στην αφυπνηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ολων μας

    τελικα θετικοτατη η παρουσια σου αποτελεσματικοτατη η τοποθετηση σου

    ((εγραφα στο δικο μου σχολιο οτι ΣΟΒΑΡΟΙ μελετητες και υψηλοβαθμα μελη της Εκκλησιας των χριστιανων ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ προσωπο ο χριστος αλλα και αλλες αληθειες πολυ πικρες για τους οπαδους…
    μια απο αυτες ειναι και η επιστημονικη/βιβλιογραφικη τοποθετηση σου))

  23. παρε τωρα την απαντηση σου απο τον ανωνυμο 2.17 εξυπνακια "Ψυχαγωγε" που προστρεξες να προυπαντησεις τον istaspis και να τον προσφωνησεις και ως διαβασμενο….φαινεται οτι παρασυρεσε πολυ ευκολα προς τα λαμπερον και δεν εχεις μαθει να ξεχωριζεις οτι .."οτι λαμπει δεν ειναι και χρυσος" !!!…αντε εξυπνακια φαε τις βρουβες σου τωρα…

  24. αγαπητέ στοπζαπγκ κωδωνοκρούστη ή όπως αλλιώς επιλέγεις κατά καιρούς να ονομάζεσαι…

    σ'ευχαριστώ που με παρακολουθείς τόσο στενά σε κάθε γωνιά… αδημονώντας.. να με δεις να ολισθαίνω σε ατοπήματα…

    έχω μάθει το άθυρμά σου… και της παρεούλας σου…

    πίστεψέ με .. δε με απασχολεί να γίνω αποδεκτή από όλους…
    δεν μπορούμε ολοι να αρέσουμε σε όλους..

    δε ξέρεις ότι όσο ασχολείσαι με κάτι τόσο μεγαλύτερη αξία του δίνεις..

    και συ αγαπητέ στοπ .. ασχολήθηκες αρκετά

    σήμερα ναι έχω κεφάκια και χλευάζω… μόνο όμως αυτούς.. που το τραβάει η ψυχούλα τους.. που χρησιμοποιούν 4-5 ψευδώνυμα…για να δημιουργήσουν κλίμα…. νομίζοντας ότι είμαστε ηλίθιοι…

    τουλάχιστον εγώ χρησιμοποιώ μόνο ένα..

    αυτή είμαι.. στραβή ανάποδη.. γελοία.. όμως πραγματική!

    τα σέβη μου

    η "Ψυχαγωγός"

  25. ΠΡΟΣ μπλακ-αηςείπε…

    αγαπητε φιλταττε ΑΝΩΝΥΜΕ-Η /2.15.&2.17

    ΜΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ…..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ ΣΑΝ ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

    ΕΠΕΝΕΛΛΗΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

  26. φιλε να ξερεις οτι σαυτη την ζωη δεν καταλαβαινουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο , ολοι ομως ακολουθουν τον δρομο που επιλεγουν ,στο τελος του δρομου ομως θα διαπιστωσουν αν η πορεια τους ηταν τελικα η σωστη. αν δηλαδη ακολουθησαν το φως η το σκοταδι.ευχομαι για το καλο σου να διαλεξεις το φως .οποιος καταλαβε καταλαβε

  27. ακουγεται …δυνατα !!!!

    ΝΤΙΙΙΝΝΝ- ΝΤΑΑΑΝΝΝΝΝ- ΝΤΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝ- ΝΤΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ντιν νταν ντττττττιιιιιιι … ντττττττααααααα
    που ειχες κρυμμενη τοση κακια μεσα σου ….
    πως ξεβρακωνει η δημοσιοτητα …τους παντες…
    ΝΤΤΤΙΙΙΝΝΝΝΝΝ– ΝΝΝΝΤΤΤΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝ……..

  28. κωδωνοκρούστη,

    μη μπερδεύεις την κακία με την "επίθεση"…

    δεν είμαι μαλθακή… ξέρω να πολεμάω.. με όλα τα όπλα..

    … και στα σαλόνια και στα αλώνια…

    μάλλον πόνεσε η αλήθεια… ε..

    μην σε απασχολεί … ούτε το "ξεβράκωμα" ούτε το "σήκωμα του γαντιού"… μου ταράσσει την ευδία ….

    το νου σου .. σε παρακολουθώ

    η "Ψυχαγωγός"

    Υ.Γ. αναφέρεσαι στη δημοσιότητα.. λες και παίζουμε σε υψηλή ζώνη τηλεθέασης… ε George άσε λιγάκι τα γκάζια…

  29. ….και σε συμπληρωση της επικλησης σου στον George για να αφησει τα γκαζακια….αλλλα και του οτι λαμπει δεν ειναι και χρυσος ….

    μαθε οτι
    """ Η ΣΙΩΠΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ"""

    …η Αληθεια της προσωπικης σου αποκαλυψης για την παρουσια σου…
    του περαδωθε και πανωκατω μετακινησεων σου

    οπως σου επεσανε και αλλος σχολιαστης …"τελικα για τι ψαχνεσαι εδω μεσα"… αντιλαμβανομαι οτι σε ετσουξε …

    γιαυτο και τελικα η δημοσιοτητα και τυφλωνει και αποκαλυπτει οταν δεν εχει ποιοτητες μια προσωπικοτητα να την χειριστει…

    γιαυτο και εσενα την μονιμως και ποικιλοτροπως "φαφλατου"
    σε ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ στα εξ ων συνετεθεις…

    Τελος να θυμασαι και τον κτυπο που σε προειδοποιει αλλος σχολιαστης για το ποσο κοντα ειναι η …γελοιοποιηση και η …βοη !!!! Ντιν-Νταν…

    Κριμα!!! γιατι στην αρχη σε πηραμε ολοι στα σοβαρα…κριμα……

    (αν και φαινοταν η "καλυψη και παραλλαγη "σου πισω απο την επικληση ποιηματων και συγραφικων αποσπασματων μεγαλων συγγραφεων

    και που αυτο μας εδειχνε το μεγαλοειδιατικο του χαρακτηρα σου που ηθελες να σε συνταυτησουμε με αυτα τα μεγαλα μυαλα…!!!
    και που δυστυχως ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ…)…

    φαφλαταδες υπαρχουν πολλοι που για να περνουν τις ωρες τους –μεταξυ των διαδοχικων πλυσιματων των πιατων– πετανε και καμμια ατακα στον ιστοτοπο για να ασχοληθουν καποιο αλλοι μαζι τους…

    μορφωμενους με Γνωσεις και αποψη ζηταμε …τουλαχιστον στην ποιοτικη δεξαμενη των Κατοχικων και Κατοχικες …

    Εισαι μεσα σε αυτο ;;; …καλοδεχουμενη!!!… διαφορετικα να θυμασαι τον κτυπο του προηγουμενου σχολιαστη…Ντιν-Νταν…

  30. προηγούμενος σχολιαστής… επόμενος σχολιαστής… παρεάκι υπέροχο…
    όταν δε… όλα τα αυτά τα πρόσωπα.. είναι ένα και το αυτό..
    ακόμα πιο υπέροχο το θέαμα..

    όταν η άποψή σου για ένα άτομο τη μια φορά είναι άριστη.. και παραδέχεσαι και θαυμάζεις και …και…και…
    και τη επομένη εξαπολύεις μύδρους…. και έπειτα… πάλι ζητάς να λυθεί η παρεξήγηση…. και μετά πάλι χτυπάς καμπανάκια….

    ε.. τότε τι να πω… τα λες όλα από μόνος σου!

    είπαμε.. κακό σπυρί… και ενοχλεί πολύ!
    εδώ θα γυροφέρνω.. μη σε απασχολεί.. και εγω σε συμπαθώ.. και έχω τα μάτια μου πάνω σου.. 🙂

    η "Ψυχαγωγός"

    Υ.Γ μετά από τόσα καμπανάκια… σκέφτομαι να ονομάζομαι πλέον .. ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ… εε τι λες?

  31. μπορει να μου πει ενας απο τους αθεους σχολιαστες που πιστευει οτι πηγαινει η ψυχη μετα θανατον?

  32. τώρα λοιπόν που τελείωσα με το πλύσιμο των πιάτων… στο γραφείο μου..(όσα δεν χωρούσαν στο πλυντήριο πιάτων)..
    ας ασχοληθούμε λίγο με την περίπτωση του "ανωνύμου" 8.13'..

    μιας και μίλησες για λάμψη.. έχω να σου πω ότι η αλήθεια πάντα στο τέλος λάμπει.. και ότι "scripta manent"…

    μίλησες για κάλυψη και παραλλαγή… εγώ θα σου μιλήσω για "κάλυψη-απόκρυψη" που ενώ ως άντρας θα έπρεπε να τη γνωρίζεις καλά.. φαίνεται ότι εδώ μέσα σου διέφυγε…

    άλλωστε χρειάζεται εφυία.. για να καλύπτεις απόλυτα.. τα διαδικτυακά σου ίχνη…

    επαναλαμβάνεσαι χρησιμοπιώντας συνέχεια τις ίδιες λέξεις εκφράσεις και τρόπο γραφής… βλέπε ..

    http://www.katohika.gr/2013/11/galloi-oi-tsitsidoi-diadilotes-tou-syntagmatos.html
    18 Νοεμβρίου 2013 – 12:42 μ.μ.

    θα σε συμβούλευα να ξαναδιαβάσεις κάτι που σου είχα γράψει στο παρελθόν.. μεγάλε ευεργέτη

    http://www.katohika.gr/2013/11/pagkosmio-teren-seismon-estiasmeno-mono-se-4-simia.html
    5 Νοεμβρίου 2013 – 11:29 π.μ.

    αυτά τα ολίγα… για να μην κουράζουμε τους "Κατοχικούς και Κατοχικές" όπως τους αποκαλείς και εσύ..

    τα σέβη μου
    Ιώ η "Ψυχαγωγός"

    Υ.Γ. Φαέθων, ΙΩ, απολωλο, ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, Υμητος, ΜΑΡΙΑ ΒΑΙΑ, ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ, κοζανίτη γιάννη και λοιποι πόσο λείπει η παρουσία σας εδώ μέσα… το επίπεδο έχει πέσει κατακόρυφα…

  33. ντιννταν….ντιννταν….ντιννταν…ντιννταν…
    ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ…ΝΤΑΝ..ΝΤΙΝ….ΝΤΑΝ…ΝΤΙΝΝ

    …Φαέθων, ΙΩ, απολωλο, ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, Υμητος, ΜΑΡΙΑ ΒΑΙΑ, ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ, κοζανίτη γιάννη και λοιποι (!!!)

    αχχ!! πόσο ΜΟΥ λείπει η παρουσία σας εδώ μέσα…
    αααχ!! το επίπεδο ΜΕ ΜΕΝΑ έχει πέσει κατακόρυφα…

    ελατε σε βοηθεια μου …αποκαλυφθηκα …

    θυμηθειτε οτι ετσι εκανα και εγω που προσετρεξα
    οταν εκραζε για βοηθεια η ΙΩ/ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ/ΦΑΕΘΩΝ/ΑΘΗΝΑ
    και για συμπαρασταση ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΣ /ενιοτε ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΝΤΙΝ…ΝΤΑΝ….ΝΤΙΝ…ΝΤΑΝ…ΝΤΙΝ…ΝΤΑΝ…….ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

  34. προς 20 Νοεμβρίου 2013 – 2:35 μ.μ.

    εδω παει…

    ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ Η ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤYΟΥ HELLENIAN
    ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
    ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ
    ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ… AΠO THN ΠPΩTH ΔIAΣTAΣH,
    AΦIKNOYMENOΣ EIΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,
    AΠOKTHΣE EΛEΓXO TΩN NEΩN IKANOTHTΩN ΣOY.
    ΣYNHΘIΣE THN NEA OΠTIKH TΩN OΦΘAΛMΩN ΣOY.
    ΠEIPAMATIΣOY ME TIΣ NEOENEPΓOΠOIHΘΕΙΣEΣ ΔYNAMEIΣ ΣOY.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΞ ΑΚΡΙΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ…. ΟΥΔΕΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ
    ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.
    ΠOΛΛEΣ AΠO TIΣ ΔΙΟΔOYΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ EINAI ΠAΓIΔEYMENEΣ.
    ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΒΟΡΑ, ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, ΒΡΩΜΕΡΑ, MIΣANΘPΩΠA ΔPAKONIANA ΣEΛHNIAKA ONTA.
    ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤA ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ENTYΠΩΣIAKA ΠOΛYXPΩMA ΦΩTA, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΥΛΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘOYN ΝΑ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣOYN.
    MEINE MAKPIA AΠO ΑΥΤΑ TA ΣEΛHNIAKA ΠAPKA – "LUNA PARK", TA OΠOIA EYPIΣKONTAΙ ΔIAΣKOPΠIΣMENA EIΣ TPOXIA ΠEPIΞ THΣ ΓAIAΣ(ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΥΛΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ.ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΟΠΤΡΑ ΑΠΟ ΝΕΤΡΙΝΟ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙ.)
    MEINE MAKPIA AΠO THN ΔPAKONIANH ΣEΛHNH.
    ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.
    ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ.(ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ)
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΣΟΥ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ.
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ.
    ΦOPA ΠPOΣΩΠEIA.
    ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.
    ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣE ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ.
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΕΙ ΕΞΑΥΛΩΝΕΤΑΙ
    ENΔEXOMENΩΣ, NΑ XPEIAΣΘEI ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕIΣ.
    ΘA EIMEΘA EKEI.
    NA ΘYMAΣAI, ΟΤΙ MONON H AΓNOIA KAI Ο ΦΟΒΟΣ ΤΡΕΦOYN ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
    ΔΙΟΤΙ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
    ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ
    ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔPAKONIANHΣ ΛΕΒΑΝ (ΣΕΛΗΝΗΣ) ΚΑΙ THΣ ΛΙΛΙΘ, ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΣ KAI OYPΛIAZONTAΣ BAΣANIZOMENEΣ,(Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ)
    OMHPOI TOY ΓAΛAΞIAKOY EΓKΛHMATIA ΤΖIOYNT-ΓIAXBE-IAXΩBA-ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ,ΣΕΝΤΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ XPIΣTOY-ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ KAI TOY KATAΠTYΣTOY,
    ΠPΩHN ANΔPOMEΔIOY, ΠPOΔOTH AΠOΣTATH KPONOY-ΣABBAΩΘ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΟΣΟΙ EΛΛHNEΣ KAI OΣOI ANΘPΩΠOI, EXOYN AΠOΠOIHΘEI THΣ ENΦΩTOY ANΘPΩΠINOY ΦYΣEΩΣ TOYΣ
    KAI EXOYN ΣYNEIΔHTΩΣ METATPAΠEI EIΣ EPEBOΛAΓNA AΠOKTHNΩMENA EPΠONTA ΠPOBATA
    – ΠΙΣΤΟYΣ OIAΣΔHΠOTE ΘΡΗΣΚΕΙAΣ 'H ΣTOAΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ OYΔEMIA ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔIAΦYΓHΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ''ΚΑΛΟΥ'' ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.

  35. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
    ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ) ,ΣΩΦΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.(ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ )
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ,ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
    ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ OI ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.
    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΟΣ… ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣEΩΣ
    Ο.Ε.Α.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 11.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ .
    ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.

    Υ.Γ. ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ.ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΡΑΧΩΔΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΟΠΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΑΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ.ΑΠΟΦΥΓΕΤΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ.
    Υ.Γ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Π.Χ. ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ,ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ,Κ.Λ.Π)
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

  36. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΟΥΦΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΠΩς ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ¨" ΦΑΤΕ ΤΟ ΦΑΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ" ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ????

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΥΜΕΝΟΙ…

    ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΝΟΥΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=vYgXgyvRN3E

    ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *