Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

76 σχόλια στο “ΔΕΝ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΣΕΙΣΜΌΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑΤΊ Η ΕΛΛΆΔΑ ΦΥΛΆΣΣΕΤΑΙ…..ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ;”
  1. NΤΙΝΑ, αυτή τη φορά, είπες το πιο καίριο!
    Μπράβο, σπαθί κοφτερό, θα πρέπει, να είναι η σκέψη μας, ακονισμένο κι` αστραφτερό (καθαρό).
    Ο Νους μας άγρυπνος παρατηρητής & η σκέψη γρήγορη & επίμονη, για να οραματίζεται τον στόχο με Δύναμη, ώστε να δίνει …σάρκα & οστά στις
    σκεπτομορφές, που ο Νους έχει συλλάβει.
    Από το ΝοεΡό όΝειΡο, στο …ΝεΡό, λοιπόν, πάντα στο νερό, ΝεΡό,
    ΝΕΡΟ, ΝΕΡΟ, ΝΕΡΟ…
    art

  2. Ιω,
    δεν εχει νοημα ν ασχολεισαι. Υποτιθεται οτι τις προηγουμενες μερες ο stranger ξ ε κ α θ α ρ ι σ ε το ποιοι εχουν θεση εδω μεσα και ποιοι οχι. Τα οποια "πρακτορακια" η στην καλυτερη των περιπτωσεων "κολλημενα μυαλα", το μονο που κανουν ειναι να ξεφευγουν απο την ουσια της καθε αναρτησης, και να προσπαθουν να παρασυρουν και αλλους μαζι τους…Εσκεμμενα? Απο φανατισμο? Επειδη αλλα διαβαζουν αλλα καταλαβαινουν? Επειδη δεν τους αφορα η καθε αναρτηση παρα μοναχα να "την πουν" σε καποιον και σημερα, και να εξωτερικευσουν ολη τους την…"θετικη ενεργεια"? Δεν ξερω γιατι, δε με αφορα το γιατι. Απλα οταν βλεπω οτι τα σχολια πανε να ξεφυγουν απ την ουσια της αναρτησης, οταν βλεπω ανθρωπους τοσο φανατικους με τις ταμπελες, εγω παω αλλου….
    Αληθεια, ο Χριστος σας δεν ειχε πει "ο αναμαρητος πρωτος το λιθο βαλετω"?……Λεω εγω τωρα….

  3. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ>

  4. 5.17 ποτε ρε γκιουμι ειπε ο Χριστος αυτα που λες ; Εσυ και κατι αχρηστοι σαν κι εσενα πηρατε το Λογο του Κυριου και τον κοψωραψατε στα μετρα σας για να κρυψετε την ανοησια , την ανικανοτητα και το μισογυνισμο σας . ΟΥΣΤ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ , ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

  5. ΕΡΩΤΗΣΗΣ ή ΕΡΩΤΗΣΙΣ ;;;

    ρε παιδία, επειδή λανσάρεστε για ελληνάρες, πότε θα μάθετε να γράφετε Ελληνικά;;; έλεος πια, είστε οι μέγιστοι βιαστές του Ελληνικού πολιτισμού…
    Μας έχετε πρήξει με τις μπούρδες σας.

  6. Λες οτι είπε ο stranger οτι δεν έχουν θέση τα πρακτοράκια και τα κολλημένα μυαλά, για τα πρακτοράκια δεν ξέρω αλλά τα κολλημένα μυαλά, έχουν και αυτοί δικαίωμα στο να μάθουν η έστω να δουν σιγά σιγά την αλήθεια. Νομίζω οτι σε αυτό έχει λόγο ο stranger ποιά να περάσει(και εμένα με έχει κόψει αρκετά). Αλλά εσύ πως κρίνεις τους άλλους τι λένε. Δηλαδή το δικό σου σχόλιο είχε αξία τώρα. Και εσύ ξέφυγες και εσύ μας την είπες, αν κατάλαβα σωστά.ΝΤΙΝΑ

  7. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… ΣΤΟΠ.

    ΟΣΟ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΝΓΚΟ… ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ… ΣΤΟΠ.

    ΕΧΕΤΕ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ KILL BILL… ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ… ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ… ΣΤΟΠ.

    ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΟΥ 8R (- +) ΝΟΤΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ… ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ… ΣΤΟΠ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΝΑΙ! ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ.. ΣΤΟΠ.

    ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!

    Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ (;) ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ Ν.Α.Τ.Ο. Η ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ;

    ΥΓ.

    Η ΒΡΑΣΤΗ ΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΜΕΖΕΣ… ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ.
    http://1.bp.blogspot.com/-w1V_zyDLAi0/TZJ36X7NjVI/AAAAAAAAAEY/FNh9qusWZkA/s1600/%25CE%25B3%25CE%25B1%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF.jpg

  8. Οσο ολοι σας προσπαθειτε να επιβαλει ο ενας τα πιστευω του στους αλλους καποιοι πιο ψηλα τριβουν τα χερια τους και χαμογελανε.Οταν μαθουμε να ζουμε ενωμενοι και χωρις να τρωγομασται μεταξυ μας τοτε θα εχουμε κανει ενα μεγαλο βημα για το καλο της ΕΛΛΑΔΑΣ

  9. Προς τους ανώνυμους που ρωτάνε αν θα γίνει σεισμός.

    Μια ερώτηση παιδιά: Θέλετε να γίνει σεισμός, λιμός, καταποντισμός; Αν θέλετε συνεχίστε να το σκέφτεστε.
    Αν δεν θέλετε να γίνει αλλάξτε τρόπο σκέψης.
    Και εξηγούμε (ζητώ συγνώμη, για την απειρία μου και για την απλοϊκή απόδοση του πράγματος , σε αυτούς που γνωρίζουν).
    Ο κόσμος που ζούμε και ότι τον περιλαμβάνει (όλα όσα είναι ορατά σε εμάς) είναι σαν ένα μεγάλο σφουγγάρι το οποίο ρουφάει ότι του δώσεις μέσω των σκέψεων μας. Δηλαδή, αν κάτσουμε όλοι μαζί και σκεφτόμαστε κάτι συγκεκριμένο θα γίνει. Τώρα για τους σεισμούς, όπως εκείνοι έχουν τον τρόπο να τον φτιάξουν και να τον κατευθύνουν έτσι και εμείς έχουμε τον τρόπο να τον αποφύγουμε. Το πρόβλημα όμως είναι ότι για να προκληθεί ένας σεισμός πρέπει να δημιουργηθεί ένας όγκος στο σφουγγάρι τον οποίο όγκο δύστυχος δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε, τουλάχιστον όχι ακόμα, οπότε βάζουμε τις σκέψεις μας σαν τοίχο σε αυτό που έχουν γεμίσει το σφουγγάρι για να βρει αντίσταση ο όγκος και να πάει αλλού, σε μέρος που δεν θα μας βλάψει.
    Αν δεν μπορείς να το πιστέψεις σκέψου πως επιτρέπεις στο μυαλό σου να πιστέψει ότι κάποιος τον κατασκευάζει και κατά συνέπεια κάποιος μπορεί να τον "προφητεύσει"…..

    Τίνα

  10. 5:17 ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ!Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.ΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..)ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΝΑ

  11. ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΥΓ.ΚΑΝΤΙΩΤΗ
    Ο ΣΕΙΣΜΟΚΡΑΤΟΡ", ΕΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΓΕΡΑΝΙΟΥ 20, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
    Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟ9ΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΛΗΝΕΥΣΟΥΝ. Κ.Ε.Μ.Ε.Α.Σ

  12. Ναι Ναι η Ελλαδα προστατευεται αλλα οι Ελληνες αυτοκτονουν …..Αυτα……..καταλαβατε……αντε για νανι τωρα….αυτους τους θανατους τους να το θυμηθητε η Γαια θα τιμωριση

Αφήστε μια απάντηση

elGreek