Διαφημίσεις

Το υψηλότερο και πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, η Αίτνα, εξερράγη το Σάββατο, εκτοξεύοντας λάβα και στέλνοντας καπνό και στάχτη πάνω από τη Σικελία.

Παρά την έκρηξη, δεν χρειάστηκε εκκένωση ορεινών χωριών, ούτε υπήρξε ιδιαίτερη αναταραχή, πέρα από το προσωρινό κλείσιμο του εναερίου χώρου πάνω από τη Σικελία, σύμφωνα με το αεροδρόμιο της Κατάνια.

Το ηφαίστειο βρίσκεται σε σχεδόν συνεχή δραστηριότητα, με την τελευταία του μεγάλη έκρηξη να λαμβάνει χώρα το 1992. Της έκρηξης του Σαββάτου είχαν προηγηθεί υπόγειες σεισμικές δονήσεις.

Πληροφορίες: Reuters



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Δείτε στο βίντεο την έκρηξη του ηφαιστείου της Αίτνας – Καπνοί και στάχτες κάλυψαν τη Σικελία”
  1. ΕΥΤΥΧΩΣ η μεγαλη ελλαδα κραταει ακομη και γινεται αναχωμα για την μητερα ελλαδα [η θεα ΑΘΗΝΑ κατι εθαψε εκει για να σωσει την κυρια ελλαδα]. ο δρακος ανακαλυφθει εκει που κρυβοταν με επιτυχη εφοδος παρεδοθη και ζητησε εκεχειρια περιμενουμε να δουμε αν κρατησει την υποσχεση του εαν οχι τοτε θα γινη θνητος μαζι με τα υποχειρια του που ηταν μαζι του και αιφνιδιαστηκαν

  2. ΥΠΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ, ΣΗΜΑΤΩΡΕ. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΑ.

    Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΛΑΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΕΚΕΙ? ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.

    ΙΩ

  3. Ξύπνησε η Αίτνα, ο Ήλιος ξερνάει Χ-flares.
    Ετοιμαστείτε για τρελό κούνημα στη επέτειο του ΟΧΙ !!
    Ο Νοέμβρης μπαίνει γερά με τον ISON στις 2 Νοέμβρη να περνάει από την τροχιά της γης,
    στο δρόμο του για Ερμή(13-18 Νοέμβρη) και Ήλιο (28 Νοέμβρη)

    Χτες πάντως την νύχτα ο Ήλιος άρχισε να ξερνάει "δράκους " !!
    http://sohowww.nascom.nasa.gov//data/REPROCESSING/Completed/2013/c2/20131026/20131026_1424_c2_512.jpg

  4. διαβασα ενα βιβλιο στις αρχες 2000 που ελεγε οταν θα αρχισει να βρυχατε η Αιτνα τοτε σε δεκα μηνες θα υπαρξουν παγκοσμια γεωλογικα γεγονοτα που θα ταρακουνησουν τον πλανητη !…

    θα ψαξω να το βρω και θα σας απλωσω τον προβληματισμο
    του συγγραφεα (που αν δεν κανω λαθος λεγετε Ροδοπουλος)

    εγραφε μαλιστα οτι μετα θα αρχισουν να γινονται κοκκινα τα νερα της Αδριατικης και θα σημανει την εναρξη ισχυρων ηφαιστειακων εκρηξεων ακομη και σε ανενεργα ηφαιστεια που θα μας αλλαξουν τα φωτα (και την ζωη) ολων μας…

    μοναχα το αμερικανικο γελλοουστοουν και η δικη μας Θηρα και το γιαπονεζικο και το περουβιανο ειναι αρκετα …δεν θελουμε αλλα!!

  5. ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΑ ΠΑΝΤΑ… ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.

    ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ ΜΥΘΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΑΖΛ, ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΕΝΑΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣ ΣΗΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ.

    ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 5:31 ΓΡΑΦΑΜΕ:

    http://www.katohika.gr/2013/09/i-ipa-ekenonoun-ton-livano-kai-tin-tourkia.html

    …ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΤΣΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2013… ΤΟ 2014. ΑΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο Ο.Σ.Ε. ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΘΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ… ΑΥΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ… ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ…

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΩΤΑ… ΠΡΩΤΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ… ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ.

    ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΑΔΑΝΩΝ… ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΦΩΝ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΣΕΤ – ΣΗΘ… ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 72 Κ.Λ.Π. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

    …ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΝΑΣ… ΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ.

    …ΚΑΤΙ ΠΕΤΑΞΕ "ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ"… Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ. ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ … Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?… ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΕΜΑΣ… Η ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?!.. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ… ΠΕΤΥΧΕ!…

    ΑΥΤΑ.

  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 3:35

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ… ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΛΙΚΙΑΣ.

    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΕΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΥΠΗΡΞΕ ΟΝΤΩΣ ΑΡΚΕΤΗ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΔΑΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΑΥΤΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΝΑ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ Ή ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΥ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΝ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ…. ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΤΣΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 2013… ΤΟ 2014. ΕΓΩ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ …ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΗΧΑΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    ΙΩ

  7. προς ΙΩ
    συμφωνα με τον σωκρατη [λογικη] πρωτα πρεπει να αναλυουμε τις λεξεις '
    αρα λοιπον εγκελαδος -αντιπαλος ελλαδος -τυφων οπως λεει και ο ενας που βλεπει ειναι αυτος που κρυβει το φως -ταυρος αυτος που καταστρεφει την αυρα
    θυμησου μετα την σχασει παραυφαιστιου της αιτνας [βεζελζουβιος] αρχισε η καταστροφη του αρχαιοελληνικου πολιτισμου αρχομενου απο την περιοχη του ταυρου με τον Παυλο [ειχαμε τελαιτευα περιστατικο με παυλο???¨¨] και οδευσαμε μετα απο χιλια χρονια πολεμων στο νεο πολιτισμο ελληνορωμαικο απο οτι λει και λιαντινης
    σημερα που ξεκινα ο νεος πολιτισμος με αυτα τα υπεροπλα καταλαβαινεις τι θα γινει ????και τα σημαδια παντα ξεκινουν αρχαιοθεν απο τα ιδια σημεια
    Καταλαβαινεις τωρα τι πολεμος γινεται για να μπορεσουμε να εδρεωσουμε την γαια σε σταθερη και ασφαλη βαση στα επερχομενα γεγονοτα που ξεκινησαν σιγα σιγα απο τους υποσταθημους του ματριξ που ενας ειναι και στην αιτνα

  8. ΠΡΟΣ ΣΗΜΑΤΟΡΩ

    ΕΙΧΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΑΥΛΟ, ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ, ΕΠΙΣΚΟΠΟ (ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ) ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ – ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΣΤΩ.

    ΝΟΙΩΘΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΛΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ…. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΣΕ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ". ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.

    ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

    Ο ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ? ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ? ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ?

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ Η ΑΙΤΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ… ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.

    ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ…

    ΙΩ

  9. Η έκρηξη ηφαιστείων και ειδικά υπερηφαιστείων είναι ένα περίεργο πράγμα, που οφείλετε στην πίεση που ασκεί το μάγμα στο φλυό. Σε όλη τη γη υπάρχουν εκατοντάδες ηφαίστεια και περίπου 12 υπερηφαίστεια και λεω περίπου γιατί ακόμα δεν ξέρουμε πόσα είναι υποθαλάσσια.
    Τα υπερηφαίστεια έχουν ονομαστεί έτσι γιατί έστω και ένα από αυτά εαν βρεθεί σε έξαρση είναι ικανό να οδηγήσει τη γη σε μια παγετώνια περιόδο ή ένας συνδιασμός δύο ή τριών ηφαιστείων μπορεί να καταστρέψει κάθετι έχει ολοκληρωμένο κύκλωμα, λόγω της δημιουργίας παλμού.

    Έχει αποδειχθεί ότι η εκτόνωση της Αίτνας όντως βοηθά στην εκτόνωση των σεισμικών ακολουθιών στην περιοχή της Λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείων (θεωρία μετακίνησης συστατικών – μάγματος). Μια έκρηξη όπως αυτή που έγινε προχθές βοηθά να εκτονωθούν σεισμοί της τάξεως των 6 -7 ρίχτερ.
    Από μέρες (συγκεκριμένα από 7/9/2013) η ιστοσελίδα του Ηλία Τσιάπα είχε προβλέψει σεισμό μεγάθους περίπου 6,7 ρίχτερ για αύριο – μεθαύριο. Επίσης πρόβλεψε σαφώς ότι ακυρώνετε λόγω της ηφαιστειακής δραστηριότητας που εκτόνωσε τη δυναμική.

    Όμως να γνωρίζετε ότι το προσεχές διάστημα τη χώρα μας θα πλήξουν ισχυρά γεωλογικά φαινόμενα, καθόσον σε όλον τον πλανήτη υπάρχει υπερδιέγερση που δυστηχώς ενοποιεί τη δυναμική της στο στενό του Γιβλαρτάρ και εκτονώνετε στην ευθεία :
    1)Ιταλία Ελλάδα (Ιόνια – Πατραϊκός – Κορινθιακος – Αττική – στενό Κάρπαθος Κρήτη Ρόδος) και Ισραήλ ή
    2)Τυνησία – Ελλάδα (Κρήτη – Πελοπόνησσος – Μήλος – Μυτιλήνη) Τουρκία (Κων/πολη).

    Από τις αρχές καλοκαιριού παρατηρόντας τα επιστημονικά δεδομένα είχα προειδοποιήσει για επερχόμενα μεγάλα χτυπήματα του εγκέλαδου στη Νότια Ελλάδα. Βέβαια κάποιοι μας χλέβασαν, δυστηχώς η απάντηση των απανοτών χτυπημάτων μας δικαιώνει.

    Αυτά ήταν τα επιστημονικά. Πάμε τώρα στα συνωμοσιολογικά.
    1)Εαν θέλεις να χτυπήσεις μια περιοχή με ένα φυσικό φαινόμενο, είναι δύσκολο το απευθείας χτύπημα, με συσκευές τύπου χαρπ. Γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να προκαλέσεις σε χώρες που βρίσκονται ανατολικότερα. Η πρώτη φορά που την πάτησαν ήταν με το σεισμό της Ιαπωνίας. Η λύση βρέθηκε. Χτυπάς με μικρά χτυπήματα με συσκευές χαρπ ή εκρήξεις μικρών ατομικών βομβών (υποθαλάσσια για να μην σε πάρουν και χαμπάρι) σε μέρη μακρικά και γνωρίζοντας τη φορά των συστατικών ξέρεις ότι αυτά τα μικρά χτυπηματάκια θα ενωθούν πχ στο Γιβλαρτάρ και θα έρθουν με 1000πλάσια δυναμική. Δλδ ένας 4αρης απο ατομική βόμβα μπορεί άνετα να γίνει 5άρης.
    2)Εαν γνωρίζεις της γραμμές του πλανήτη (god code matrix 188) και καθημερινά παρατηρείς τα γεγονότα πάνω σε αυτές με απλά μαθηματικά μπορείς να προβλέψεις φυσικά φαινόμενα στις ίδιες ευθείες.

    Το θέμα φυσικά έχει πολύ ψωμί αλλά απλά ήθελα να σας δώσω μια μικρή ιδέα. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.

    Μυτιληνίος 2

    ΥΓ Από αυτόν τον υπερυπολογιστή που κάνει προβλέψεις διάβασα σε σχόλιο στο youtube ότι ο κόσμος φοβάται χτύπημα του ήλιου. Άρα υπάρχει στόχευση μαζική μάλιστα έστω και άθελα…..

  10. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ
    (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ)
    ΟΤΙ …..
    ΟMΩΣ…..
    ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ…
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ….
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ…
    ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΙΤΝΑΣ 26/10/2013
    ΚΕΙΜΕΝΟ:
    ΄΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΥΨΩΝΕΤΑΙ ΣΤΥΛΟΣ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗΣ ΥΨΟΥΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.
    ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΛΑΒΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ΄΄

    ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ;

    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ…..

    ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ (ΤΑΥΡΟΣ-LITTROW) ΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ/ΛΕΒΑΝΙΑ : 20 ° 0 '0 "Ν, 31 ° 0' 0" E (20 °, 31 °) ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ/ΛΕΒΑΝΙΑ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕ ΩΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ APOLLO 17 ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1972;
    Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΩΣ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ (ΤΑΥΡΟΣ-LITTROW) ΕΠΙ/ΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ 17 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΙΑΚΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ / ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ….
    (ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΙΤΝΑΣ;)
    ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ (ΤΑΥΡΟΣ-LITTROW) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ (MONTES ΤΑΥΡΟΣ) ΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ/ΛΕΒΑΝΙΑ :
    28 ° 24 '0 "Ν, 41 ° 6' 0" E (28,4 °, 41,1 °)
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ( ΤΟΥΡΚΙΚΑ : TOROS DAGLARI,
    ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ : ΌΡΗ ΤΑΥΡΟΥ)
    ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;
    ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ;
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  11. ΕΜ…. ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ… ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΙΓΕ…. ΑΥΤΟ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΗΞΕΡΑ….. (ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ)!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ (ΣΕ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΕΙ… ΤΟ ΞΕΡΩ.. ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ).

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek