Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:48 - 13/01/2015

Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Σε περίπτωση μετενσάρκωσης μου θα ήθελα να επιστρέψω ως θανατηφόρος ιός έτσι ώστε να συνεισφέρω κάτι στην λύση του ανθρωπινου υπερπληθυσμου» – ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ

Ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι, από όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, εντελώς εκτός ελέγχου.

Τα σχέδια είναι τώρα σε εξέλιξη και υλοποιούνται από την Ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Σκοπός τους τα 6 – 7.000.000.000 άνθρωποι του πλανήτη να μειωθούν σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο μεταξύ 500 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων.

Υπάρχουν πολλά μέσα και μέθοδοι μείωσης του πληθυσμού σήμερα, με τους πρωταρχικούς να είναι τρεις. Μη βιώσιμη / εκμεταλλευτική διεθνή ανάπτυξη, η οποία οδηγεί σε μαζική πείνα (τουλάχιστον 40 εκατομμύρια θάνατοι ετησίως), η υπόθαλψη του πολέμου (το μίσος και οι στρατιωτικές προμήθειες σε όλα τα έθνη που οδηγούν σε εκατομμύρια θανάτους σε όλο τον κόσμο) και τελικά η δημιουργία και εξάπλωση των μολυσματικών ασθενειών που οδηγούν σε παγκόσμια πανδημία, πανούκλα και λοιμούς σε μια άνευ προηγουμένου κλίμακα.

Άλλες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν συσσώρευση και χρήση πυρηνικών, χημικών και βιολογικών παραγόντων, τα όπλα και τον πόλεμο, τη δηλητηρίαση και τη μόλυνση της τροφής και του νερού του πλανήτη, την εισαγωγή και τη χρήση των θανάσιμων φαρμακευτικών ναρκωτικών στην κοινωνία, τροποποίησης του καιρού και την ενεργοποίηση των σεισμών, ηφαιστειακές εκρήξεις και τα τσουνάμι μέσω ηλεκτρομαγνητικών ψυχοτρόπων όπλωμ τόσο στη Γη και στο διάστημα.

Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας η οποία περιορίζει την αύξηση του πληθυσμού και η εξάπλωση του θανατηφόρου ιού του AIDS, η αναγκαστική στείρωση σε χώρες όπως η Κίνα, οι αναγκαστικοί εμβολιασμοί, η άμβλωση, η ευθανασία, κλπ …

ο θάνατος, και η διαχείριση του ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, έχει γίνει η κεντρική οργανωτική αρχή του 21ου αιώνα!!!

Και η διεθνής εκστρατεία για την εξάλειψη των «άχρηστων παράσιτων» (σύμφωνα με τη Λέσχη της Ρώμης), εξ ονόματος της προνομιακής άρχουσας ελίτ του πλανήτη, γίνεται ολοένα και πιο αδηφάγα αφού το παγκόσμιο επίπεδο πληθυσμού συνεχίζει να αυξάνεται.

Για την εφαρμογή της «τελικής λύσης» της να… εξαφανίσει 4-5000000000 άνθρωπους από τη Γη, η παγκόσμια ελίτ θα αξιοποιήσει αναμφίβολα τις νέες αναδυόμενες βιομηχανίες βιοτεχνολογίας και νανοτεχνολογίας για να δημιουργήσει έναν σούπερ ιό, ένα «βιο-όπλο» για ένα παγκόσμιο «Kill-off», μια πανδημία της οποίας μόνο αυτή θα έχει την θεραπεία.

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 01/13/2015 @ 10:33 ΠΜ

    https://www.youtube.com/watch?v=OciFOp6DWJM

    ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ".

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΠΛΟΥ XINDI ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΙ ΑΝΝΟΥΝΑΚΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

    http://elregresa.net/wp-content/uploads/2012/01/20120113132443464782.gif

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*