Διαφημίσεις

Το Ιράν, στέλνει ομάδες ελεύθερων σκοπευτών για να δώσουν μάχη ενάντια σε μια εισβολή « γενετικά μεταλλαγμένων» γιγαντιαίων αρουραίων.

Το Ιράν έχει στείλει ομάδες ελεύθερων σκοπευτών να καθαρίσουν τους δρόμους της Τεχεράνης από τα ογκώδη τρωκτικά που φτάνουν μέχρι τα πέντε κιλά και μολύνουν την συνοικία της ιρανικής πρωτεύουσας, δήλωσε η περιβαλλοντική υπηρεσία της πόλης.
“Φαίνονται κατά πάσα πιθανότητα ότι έχουν μια γενετική μετάλλαξη, ως αποτέλεσμα των ακτινοβολιών και της χημικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε σε αυτά.
“Είναι μεγαλύτεροι και έχουν διαφορετική εμφάνιση. Αυτές είναι αλλαγές που παίρνουν εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης. Έχουν αναπηδήσει από τα 60 γραμμάρια στα πέντε κιλά, και οι γάτες είναι πλέον μικρότερες από αυτούς.”

Τα «μεταλλαγμένα ποντίκια” τρέχουν ανεξέλεγκτα στην πρωτεύουσα, καθώς οι γάτες φοβούνται από το τεράστιο τους μέγεθος και το παραδοσιακό δηλητήριο φαίνεται να μην έχει καμία επίδραση σε αυτά.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ”
  1. για τα γιγάντια δίποδα ζώα που έχουν καταστρέψει τον πλανήτη τα ζώα τη φύση θα γίνει τίποτα;;;νομίζω πως μία καλή λυση είναι καταστρέψουμε το πιό βρώμικο είδος και καταστροφικό και μετά νομίζω οτι ο πλάνητης θα ηρεμήση

  2. Ξεκίνησε με τον εαυτό σου, που ρυπαίνεις αυτό το ιστολόγιο… Φαίνεται οτι όλοι εσείς οι κατ'επιφαση οικολόγοι είστε και πισωκουκουρούκου όπως το ίνδαλμά σας. Γι'αυτό και οι τάσεις αυτοκτονίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek