Διαφημίσεις

Θα στα πω εν τάχη μιας και το κάθε δευτερόλεπτο πια για μένα μετράει αυτη την περιοδο ,από την ημέρα που ανακοινώσαμε οτι το κατοχικά νέα ΑΛΛΑΖΕΙ και βάζει μπρος για πραγματική άμυνα και αν μπορέσουμε φουλ επίθεση (που μάλλον για εκεί μας πάνε) έχουν συμβεί τα εξής “συμπτωματικά” γεγονότα. Το αυτόματο στο facebook (το γνωστό rss που αναρτά ότι βγαίνει από την ιστοσελίδα μας ) δεν λειτουργεί από την πρώτη μέρα ΑΛΛΑΓΗΣ μας !! 
Τι σημαίνει αυτό? σημαίνει ότι ενώ ενημερώναμε μερικές χιλιάδες άτομα και μέσα από το facebook τώρα πια και αφού έχουμε κάνει μάχη να διορθώσουμε ενημερώνουμε με τα χίλια ζόρια μερικές εκατοντάδες!! 

Το επόμενο συμβάν ειναι πιο παράξενο, Μετα από την ανακοίνωση μας και ενώ συνεργαζόμαστε τρία χρόνια χωρίς
κανένα πρόβλημα με την adsense  μας ανακοινώθηκε ότι ο λογαριασμός μας είναι παράνομος και τίθεται σε διαθεσιμότητα εκτός και αν αλλάξουμε κάποια άρθρα που ενοχλούσαν τους όρους της εταιρίας κολοσσού (αυτής που εγώ,εσύ ,όλοι μας την κάναμε μάγκα και μας ελέγχει την Ζωή!!) Από την adsense εταιρία της google καταφέρναμε τα τελευταία 3 χρόνια να πληρώνουμε κάποια έξοδα μας , ήταν μια βοήθεια σημαντική ,αλλά μόνο βοήθεια μιας και ο χρόνος που αφιερώνουμε κάθε μέρα τα τελευταία τρία χρόνια δεν πληρώνετε με καμία εταιρία διαφημιστική!! Έτσι λοιπόν και το λίγο που έβγαζε η κάνουλα σαν βοήθημα σταμάτησε, η βρύση ξεράθηκε!! 

Μέτα από αυτό μας ήρθε η επόμενη , στο εξωτερικό και ιδιαίτερα σε αραβικές χώρες το κατοχικά δεν ανοίγει άλλα όποιος προσπαθεί να μπει ώστε να μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ …εμφανιζόμαστε σαν κακόβουλη ιστοσελίδα !!! ..δηλαδή το φίμωμα έχει πολλές μορφές ,αν δεν μπορώ να σε κάνω να το βουλώσεις μπορώ να σε κάνω να φαίνεσαι άσχημος ,κακός ,πολύ κακός!!!!!!! 

Συνεχίζουμε με απλα τα οποία όμως έχουν μορφή χιονοστιβάδας ..στα σχόλια σπαταλάμε περισσότερη ώρα πια να σβήνουμε πάρα να επιτρέπουμε , η επίθεση είναι κατά χιλιάδες …ιδίως του νέου τρόπου και πολύ έξυπνου ώστε να φαγωθεί περισσότερος χρόνος..η νέα μορφή τρομοκρατίας στα σχόλια …η μορφή του σχόλιου που έχει μελετηθεί…είναι σχόλια με κανονικό λόγο σαν εικόνα άλλα όταν τα διαβάσεις (που πρέπει να το κάνεις ) θα δεις ότι είναι ασυνάρτητα σε λόγο,νόημα κοκ!! Φθάσαμε μέχρι στο σημείο να σκεφθούμε οτι μπορει να είναι ένας νέος τρόπος προγραμματισμου μας !!!….δηλαδή μια γλώσσα αλλόκοτη που όταν την διαβάσεις μπορεί να σου δημιουργήσει κάτι…κάτι κακό!! 

Με αυτά θα σταματήσω …ελπίζω να έδωσα εικόνα…η δύναμη μας εισαι εσύ…εσύ είσαι το ίντερνετ ,εσύ είσαι το δίκτυο, όπως και όλα τα άλλα εσύ είσαι η δύναμη!! Εμείς σου δίνουμε το λόγο μας από εμάς θα ακούσεις το ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ μόνο όταν ΠΕΣΕΙ και το ίντερνετ , δεν θα τους κάνουμε την Χάρη και αυτό είναι υπόσχεση!! Εσύ από την άλλη αν θες μας βοηθάς!!…Να στε έτοιμοι το πάρτι τώρα ξεκινάει …αντοχή ,πνεύμα ,πράξη!!




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek