σχ.Hellas-Now: Για να καταλάβουμε πως δουλεύει το σύστημα και που πάει το πράγμα (δηλαδή σε μια παγκόσμια κυβέρνηση) και γιατί όποιος είναι πατριώτης θεωρείτε ακραίος! διαβάστε το παρακάτω.

Για να επιτευχθεί η παγκόσμια κυβέρνηση, είναι απαραίτητο να αφαιρεθούν από το μυαλό των ανθρώπων ο ατομικισμός τους, η πίστη στην οικογενειακή παράδοση, ο εθνικός πατριωτισμός, και τα θρησκευτικά δόγματα.

Brock Chisholm

Ο Δρ George Brock Chisholm CC (18 Μαΐου 1896 – 4 του Φεβρουαρίου του 1971) ήταν ένας Καναδός βετεράνος στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ιατρός, και ο πρώτος Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Τιμήθηκε το 1959 ως Ανθρωπιστής της χρονιάς.

To achieve world government, it is necessary to remove from the minds of men their individualism, loyalty to family tradition, national patriotism, and religious dogmas.

Brock Chisholm

Dr. George Brock Chisholm CC (18 May 1896 – 4 February 1971) was a Canadian First World War veteran, medical practitioner, and the first Director-General of the World Health Organization (WHO). He was named in 1959 Humanist of the Year.
ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...
2 Σχόλια
 1. Ανώνυμος 3 έτη ago
  0
  0
  ''…με περιούσια καταγωγή''…αυτό μάλλον ''ξεχασαν'' να το βαλουν στο βιογραφικό…
 2. Ανώνυμος 3 έτη ago
  0
  0
  Πρώτο μέλημα των παγκοσμιοποιητών είναι να πολεμηθεί ο εθνοκεντρισμός, για αυτό και όλες οι τοποθετημένες απο αυτούς κυβερνήσεις, μεταξύ των οποίων και οι δικές μας, μιλούν με ευκολία για πατριωτισμό, ενω τρομοκρατούνται με την ιδέα κινημάτων που έχουν βάση τον εθνοκεντρισμό. Μάλιστα για να το επιτύχουν αυτό, έχουν μετονομάσει τα κινήματα που έχουν φιλοσοφία βασισμένη στον εθνισμό, ως εθνικιστικά ή ακόμη και ναζιστικά ώστε να φοβίζουν τις λαϊκές μάζες! (και δεν εννοώ απαραίτητα την Χρυσή Αυγή, η οποία ενδεχομένως και να παίζει έναν ειδικό ρόλο στα δικά τους σχέδια, ώστε να στιγματίζουν τα πραγματικά εθνοκεντρικά κινήματα). Έτσι για να μην μπερδευομαστε!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

CONTACT US

Στείλτε μας ένα email και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Sending

©2017 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων