Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Για να δούμε που το πάνε με τις ψευδοαπειλες του Ηλίου! Άνευ μετάφρασης !”
  1. ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ.

    ΣΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΗΛΙΟΣ.

    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ HAARP,ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.

    (ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ TO HAARP ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ή ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.)

    ΑΥΤΗ Η ΦΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ FALSE FLAG ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΗΔΗ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΦΛΑΣΑΡΕΙ,ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ.

    ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 200+ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ;
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    1. Ο Λιακόπουλος είναι Φυσικός και μιλάει ως Φυσικός και με το τι λεει η Φυσική ως επιστήμη!
      Το "φλας" συνεβει στο παρελθόν, θα συμβει ξανά!

      Η πυρηνική βομβα που λες, αφενός μεν θα εκπεμψει εναν παλμο και θα καψει τα ηλεκτρονικα κυκλώματα (Η/Υ- Servers-τηλέφωνα-επικοινωνιες και οτιδηποτε λειτουργει με IC), αφετερου δε τα απλα ηλεκτρικα κυλώματα (π.χ. φωτισμός) θα μεινουν ανεπαφα!

      Το "φλας του Ήλιου" είναι τελειως διαφορετική περίπτωση. Αν ερθει στην γη, θα καταστρεψει καθε μα καθε τι που δουλευει με ηλεκτρισμό, βασει του φαινομένου της αναδρασης! Η ατμόσφαιρα θα είναι τόσο φορτισμενη με ιοντα, που αποιαδήποτε αποπειρα λειτουργειας ηλεκτρικής συσκευης θα προκαλέσει κεραυνο και κατα συνεπεια, βεβαιο θάνατο!
      Τελικα, είτε το θελουμε, είτε οχι, θα επιστεψουμε στην εποχή των κεριων και της γκαζόλαμπας!

  2. krataga k egw plhrofories gia Seismoys, F.E.M.A.,9/8/13,apospasmata apo radioekpompes,ekrh3eis toy hlioy.mia allh apopsh sto video ayto gia xrhsimopoihsh D.A.R.P.A (prwin H.A.R.P.) kai E.M.P. rixnontas to ftai3imo stis eklampseis toy hlioy.Apoti fainetai etoimoi einai h sxedon etoimoi,to swsto timming psaxnoyn.

  3. Το βίντεο απλά επιβεβαιώνει το τραγουδάκι "put the blame on Sun" – αυτη τη φορά…
    Φαντάζομαι πως πολλοί ειχαν σκεφτεί πως πιθανότατα όλες αυτες οι "ειδησεις" για τις ηλιακες καταιγίδες είναι καθογηγουμενες για να μας πείσουν πως ότι συμβεί θα είναι "φυσικό φαινόμενο" όπως και πολλοί σεισμοί και πολλά άλλα… Λέτε να χτυπήσει ο… ηλιος μας μονο την Αμερικη πάλι ή όλο τον πλανήτη;

  4. Mια ζωη μαλακιες θα ακουω απο ολους εσας τους παντογνωστες που ξερετε τα παντα.

    Παντελως ασχετοι ειστε με το θεμα.

    Ο ηλιος ειναι αρρωστος εδω και χρονια και φανηκε απο τον κυκλο 24 οταν αρχιζε.

    Πεταγεστε και λετε τις μαλακιες σας ο καθεις αντι να ερευνησετε.

    Ειμαι ηλιακος αστρονομος και παρακολουθω με τηλεσκοπια τον ηλιο απο κοντα.

    Ο ηλιος θα σκασει καποια στιγμη και εχει πολλους τροπους να το κανει και σεις εδω μασατε το χορτο που σας πασσαρει ο καθε μαλακας πισω απο το πληκτρολογιο.

    Αν δεν ασχοληθεις με τον ηλιο απο κοντα βουλωσε το και μην μιλας (μιλαω για την πρωτη ανωνυμη απαντηση).

    Καποιοι εδω αντι να ανοιξετε τα στραβα σας και να ψαξετε σοβαρα βγαινετε και επιδυκνειετε την ηλιθιοτητα που σας διεπει.

    Καλημερα σας.

    1. Είμαι πολύ προβληματισμένος με την ηλιθιότητα που έχει πλέον επικρατήσει στην Ελλάδα. Ο κόσμος από την τηλεόραση τρώει πολύ παραμύθι ο,τι και να δεις είναι γελοίο, από τις ειδήσεις μέχρι τις τηλεπωλησεις, δεν συζητάμε για τα ριαλιτυ.

      Αισθάνομαι ότι ο κόσμος επιλέγει να είναι ηλίθιος και είμαι πολύ στενοχωρημένος. Οι «συνομωσιολόγοι» που έμαθαν και μπορούν και βλέπουν τι παίζεται υπάρχουν εδώ αλλά είναι λίγοι και δυστυχώς μια τεράστια μερίδα του κόσμου έχει αποχαυνωθεί πλήρως. Αυτοί είναι χαμένοι από χέρι!

      Ο πολύς κόσμος έχει τελειώσει, δεν σκέφτεται και σε λίγο θα δέχεται τα πάντα χωρίς αντίδραση, ακόμα και αν απαγορευτούν κάποια αυτονόητα πράγματα που σήμερα θεωρούνται δεδομένα. Συνέβη στο παρελθόν, θα συμβεί ξανά.

      Ο κλασικός νεο-έλληνας: "Ελα μωρε.. "φλας του ηλιου και κουραφεξαλα"…
      Ο πρωην νεο-έλληνας και νυν νεκρο-έλληνας, αν είχε την ελάχιστη επίγνωση του ποιος πραγματικά είναι, ίσως να έκανε ένα βήμα μπρος ώστε να πάψει να είναι αυτό που είναι:
      Μια καρικατούρα ανθρώπου που απέχει έτη φωτός απ τον άνθρωπο

  5. 9.35 Αν δεν με απατα η μνημη μου , ο Θεος εχει επιτρεψει τουλαχιστον ενα κατακλησμο και τον αφανισμο μεσω αυτου των παντων-πλην Νωε κλπ-γιατι να μην επιτρεψει δηλαδη και κατι αλλο ; Εκτος κι αν πιστευεις πως δεν εχουμε γινει ακομα ενα απεραντο μπουρδελο ωστε να αξιζουμε κατι τετοιο .

    1. Σε απατα η μνημη σου!
      Οι εβραοι στην ιστορία τους έχουν έναν κατακλυσμό καταγεγραμένο (αυτόν του Νώε), εν αντιθεσει με την αρχαια ελληνική γραμματεία που έχει καταγεγραμένους τρεις!
      1) Κατακλυσμός του Ωγύγου
      2) Κατακλυσμός του Δαρδάνου
      3) Κατακλυσμός του Δευκαλίωνος

  6. ΠΡΩΤΟΝ: Προς τον ΤΗΕΟ.
    Εάν αγαπητέ είσαι ειδικός αστρονόμος και φανερώνεσαι να μας πεις ότι ο ήλιος είναι άρρωστος και μάλιστα ότι θα σκάσει, γιατί δεν γράφεις για τον απλό κοσμάκη τα αποτελέσματα των ερευνών σου ή των θεωρειών σου (έστω κι ανώνυμα) για να καταλάβουμε κι εμείς τι συμβαίνει και έτσι, να μην μας παραμυθιάζουν. Αυτό είναι το σωστό!

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ανώνυμε 5:18 -> Ο Θεός μετά τον Κατακλυσμό έκανε διαθήκη προς τον Νώε και προς όλους τους απογόνους του (δηλ. εμάς) ότι δεν θα ξαναγίνει παγκόσμια καταστροφή μέχρι το τέλος (εννοείται της 2ας Ελεύσεως του Κυρίου) και μετά τον διασκορπισμό των ανθρώπων στη Βαβέλ, ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναεμποδίσει τον άνθρωπο να κάνει σε ό,τι θελήσει να πραγματοποιήσει. Το σίγουρο είναι ότι ο Θεός θα εμποδίσει αυτούς τους σατανικούς εγκληματίες να βλάψουν την γη και τους κατοικούντας επ αυτής, μέχρι να τελειώσει το έργο της σωτηρίας (και ήδη κοντά είναι)…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *