08:43 - 15/04/2015

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το HellasCoin;

Ποια είναι τα οφέλη του; Γιατί είναι καλύτερο από τα μετρητά ή τις πιστωτικές κάρτες; Δεχόμαστε αυτές τις ερωτήσεις όλη την ώρα, έτσι σκεφτήκαμε να γράψουμε μια λίστα με τους πέντε λόγους για τους οποίους εσείς, ή κάποιος, θα βρείτε το HellasCoin να είναι επωφελές να το έχετε και να το χρησιμοποιείτε.

1) Είναι κατασκευασμένο για τη γενιά μας

Τι εννοούμε με τον όρο ότι το HellasCoin είναι φτιαγμένο για τη γενιά του Internet; Κινούμαστε γρήγορα ώστε να ξεπεράσουμε τις μέρες του παρελθόντος που κυκλοφορούσαμε με μετρητά από χαρτί ή τραβούσαμε έξω την πιστωτική μας κάρτα. Το HellasCoin πηγαίνει αρκετά βήματα πέρα από την άνεση των πιστωτικών καρτών εξοπλίζοντας τους χρήστες με μια επιλογή πληρωμής που είναι σημαντικά χαμηλότερη σε τέλη και παρέχει σχεδόν στιγμιαίo χρόνο συναλλαγής.

Στην κορυφή της ευκολίας, το HellasCoin προσφέρει στους χρήστες των πιστωτικών καρτών την ελευθερία από τις ανησυχίες για απάτη, κλοπή ταυτότητας, και παράλυση των επιτοκίων. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μια πρόσφατη έκθεση από την Goldman Sachs ανακάλυψε ότι το 33% της γενιάς αυτής θεωρεί ότι δε θα χρειάζονται έναν τραπεζικό λογαριασμό σε 5 χρόνια.

2) Είναι γρήγορο, ασφαλές και παγκόσμιο

Το HellasCoin δεν κάνει διακρίσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε στον κόσμο, να το στείλετε σχεδόν αμέσως, σχεδόν δωρεάν. Η μεταφορά των hellascoins κοστίζει μόλις μερικά cents και μπορείτε να στείλετε όσα θέλετε. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα hellascoins δεν μπορούν να παραποιηθούν ή να αντιγραφούν. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε μια μέθοδο peer-to-peer, χωρίς την ανάγκη για μια τράπεζα ή τρίτων να επιβλέπουν.

3) Το HellasCoin έχει σχεδιαστεί με την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής στο μυαλό

Ο Block Explorer εμφανίζει ολόκληρο το ιστορικό των συναλλαγών HellasCoin ώστε να μπορούν να το δουν όλοι. Το ιστορικό των HellasCoin συναλλαγών μπορεί να αναζητηθεί από οποιονδήποτε με πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση. Με την πρώτη ματιά, θα μπορούσατε να εξετάσετε αυτό το επίπεδο διαφάνειας, το αντίθετο του ιδιωτικού. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να είναι απολύτως διαφανείς με τα οικονομικά τους ή να τα κρατήσουν πολύ ιδιωτικά.

Το πρωτόκολλο του HellasCoin δεν απαιτεί οι άνθρωποι να ταυτοποιήσουν τους εαυτούς με σκοπό να συναλλάσσονται, αν και ορισμένες επιχειρήσεις μπορεί να το ζητήσουν να για λόγους συμμόρφωσης. Σε αντίθεση με μια τράπεζα, όπου οι άνθρωποι έχουν συχνά ένα ή δύο λογαριασμούς, μπορείτε να δημιουργήσετε όσα πορτοφόλια HellasCoin θέλετε.

4) Το HellasCoin δεν υπόκειται στον πληθωρισμό

Ο συνολικός αριθμός των hellascoins που θα παραχθούν ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια, ο οποίος είναι διαφορετικός από τα άλλα νομίσματα. Όσο ο συνολικός αριθμός των ευρώ που κυκλοφορούν αυξάνεται, αυτό δημιουργεί τον πληθωρισμό.
Ο πληθωρισμός είναι όταν η αξία του ευρώ σας, για παράδειγμα, μειώνεται με την πάροδο του χρόνου λόγω της αυξημένης προσφοράς. Το HellasCoin από την άλλη πλευρά είναι σπάνιο και ανταλλάξιμο, το οποίο δίνει ενδιαφέρουσες ιδιότητες.

5) Το HellasCoin παρέχει οικονομική ελευθερία

Αν δεν έχετε πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό, το HellasCoin μπορεί να σας επιτρέψει να είναι η δικιά σας τράπεζα. Το HellasCoin είναι ταυτόχρονα ένα ανοικτό χρηματοδοτικό πρωτόκολλο και ένα νόμισμα που απαιτούνται προκειμένου να συναλλάσσονται ελεύθερα στο πρωτόκολλο.

To Hellas Coin δεν έχει ιδιοκτητη , δεν έχει τόκους , δεν δημιουργεί νέα νομίσματα από τον αέρα, δεν δημιουργεί ισχύ σε κάποιο άτομο η οργανισμό , ανήκει σε όλους μας εξίσου και είναι ένας μοναδικός τρόπος συναλλαγής που στέκεται απέναντι σε ότι μέχρι σήμερα μας πολεμά !

Το Hellas Coin δημιουργήθηκε από τους Έλληνες για τους Έλληνες και δεν είναι ένας κρατικός μηχανισμός ελέγχου ! Το Hellas Coin μπορεί να είναι η απάντηση σε οποιαδήποτε προσπάθεια έλεγχου της εξουσίας είτε τοπικής είτε παγκόσμιας !!

Το Hellas Coin δεν είναι ο πρόδρομος της αχρηματης κοινωνίας μιας και είναι νόμισμα το ίδιο , η ανωνυμία των συναλλαγών που προσφέρει είναι ακριβώς και η απόλυτη αντίθεση ώστε να το θεωρήσουμε πρόδρομο της αχρηματης κοινωνίας που θα δημιουργηθεί για τον πλήρη έλεγχο μας! Αρα μπορούμε να πούμε ότι το hellas Coin είναι ένα εργαλείο αντίστασης σε όλα όσα θα θελήσουν μερικές ομάδες εξουσίας να πετύχουν παγκόσμια !

https://www.facebook.com/GreekCoin

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    PROSPATHISA NA GRAFTO ALA DEN BGAZO AKRI OYTE ME TA BIDEO POU EXEIS ANEBASI FILE NIKO.EXO KATEBASI OLA TA ARXIA POU XREIAZETE ALA DEN KSERO TI KAI POS GINETE.1.000 SYGNOMI PAIDIA POU TO LEO ALA ETSI EINE DISTIXOS DEN BGAZO AKRI.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί