Διαφημίσεις

Η γενικότερη άποψη για το “τι είναι εβραίοι;” είναι εσφαλμένη, διότι η λέξη “εβραίος” δεν χρησιμοποιείται από πολύ παλιά.
Αν κοιτάξετε την Βίβλο στο Βασιλειών (11,16 β), θα διαπιστώσετε ότι το όνομα που χρησιμοποιούσαν για τους Εβραίους ήταν ” Γιαχούντι”.

Η λέξη Γιαχού- ντι, προέρχεται από το Γιαχού ή Ιεχωβά ή Γιαχβέ ή Ιεβέ ή Ίακχος, τον βασιλιά YHVH ( IEVE ) του Δέντρου της Ζωής, που είναι ο θεός Διόνυσος.

Η ελληνική επιγραφή που βρέθηκε στο Μόργκαντον του Τενεσσή το 1885. Αν γυριστεί ανάποδα λέει : ” Για το Γιεχού”. Η Ερ. Μέρτζ δήλώνει ότι η επιγραφή αυτή είναι ελληνική.

Η λέξη ” εβραίος” χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο “βιβλίο της Εσθήρ”, 2400 χρόνια μετά το θάνατο του Αβραάμ (Βίβλο: κεφ. : ” Εσθήρ, 11.5.” ).

Αν ρωτήσετε κάποιον ποιος είναι ο γενάρχης των εβραίων, τότε σίγουρα θα απαντήσουν : ” Ο Αβραάμ”. Αλλά όπως θα δούμε παρακάτω δεν ήταν Εβραίος.

Ο Ααβραάμ έζησε 2300 π.Χ δεν ήταν Εβραίος μιας, διότι ήτο γέννημα του τόπου που ονομάζεται Ουρ, γνωστή ως Ουρ Κασντίμ, που βρίσκονταν στη Βαβυλωνία.

Εδώ το “Ούρ” οδηγεί στην αποικία των Ελλήνων στην Ούρ της Σουμερίας.

Όταν σύντομα αποδειχθεί ότι ο Μωυσής μαθήτευσε στα ηλιακά σχολεία των Ναβαταίων και των Ιεβουσαίων ( Ιεβέ), θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη.

Το Χορέβ και τα ιερά της Πέτρας ήταν τόπος Μύησης σ’ όλους τους Μεγάλου Μύστες, όπως τον Μωυσή, τον Ενώχ, τον Έσδρα, τον Ιεζεκιήλ κ.ά.

Η μυστική Γνώση του Χορέβ προέρχεται από την Ηλιούπολη της Αιγύπτου και την Ατλαντίδα…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Γιατί η άποψη για το “τι είναι εβραίοι;” είναι εσφαλμένη”
  1. …ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! … ΚΑΙ ΑΡΑ…
    ….ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ??????
    …ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ….

  2. έχει μια δόση αλήθειας πολοί από τους εβραιους ειναι ελληνικής καταγωγής για τι πολυ απλα εκει ηταν ελληνικη αποικία
    και μια συγκεκριμένη φυλη ειναι που δεν ασπαστικε τους ολυμπιους και συνεχισε να λατρεύει χθόνιες θεότητες οπως και αρκετοι ελληνες. Γιαυτο οι τεκτονες οι κατα αλλα 12θεοιστες λατρεουν στην ουσια οτι πιο εβραικο υπαρχη.

  3. "Η ελληνική επιγραφή που βρέθηκε στο Μόργκαντον του Τενεσσή το 1885. Αν γυριστεί ανάποδα λέει : " Για το Γιεχού". Η Ερ. Μέρτζ δήλώνει ότι η επιγραφή αυτή είναι ελληνική."

    και τι ακριβως αποδεικνυεται με αυτο????

    οτι ναναι…

  4. ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΕ!!!ΣΤΗΝ ΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ…..ΙΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ……ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ!!!Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΤΥΚΑΤΟΠΤΡΗΖΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ(ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΙ Η ΒΑΒΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…….ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ………..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ….ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥΣ!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΠΟΘΟΥΝ!!!……………………………ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΩΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ……………ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΩΗΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ…..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΥΛΗΨΗ ΣΟΥ!!!ΑΙΜΟΜΟΙΞΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΒΕΛΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ Η ΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ…………………….ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΤΟΙΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ…………………….ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΗΔΑ….ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ!!!ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ…….Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ……ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!!

  5. Eμένα πάντως μου θυμίζει την λέξη "υβρίδια" η λέξη εβραίος.
    Και πάντως ο Ιησούς απεκάλεσε το ιερατείο τους ( γραμματείς και Φαρισαίους) γεννήματα εχιδνών.Λέτε να το εννοούσε?

  6. ΣΤΟ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ Α' ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΒ', ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΚ ΓΕΝΟΥΣ ΑΒΡΑΑΜ. ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΥΣ ΙΩΣΗΦ ΙΣΑΑΚ ΓΙΑΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΛ ΛΕΒΙΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΠΑΡΗΛΛΑΓΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΣ "Η ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ", ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ.

  7. ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΥΣ ΙΩΣΗΦ ΙΣΑΑΚ ΓΙΑΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΛ ΛΕΒΙΝ, … ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΣ "Η ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"… ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ …ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ … ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ … ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ????? ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ… ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ… ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ…..

  8. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΑΡΠΗΔΟΝΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΛΥΜΑ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΣΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙ;

  9. Σκατά ιστορίες λέτε. Τι σχέση μπορεί να έχει το αεροπλάνο με το πορτοκάλι; Καμία! Περιπλανόμενοι νομάδες ήταν άραβες σιμίτες,ληστές,άρπαγες και δολοφόνοι μαχαιροβγάλτες,απόγονοι των αρχαίων Φοινίκων.Αυτοί ήταν. Καμία σχέση με τον Σαρπηδόνα. Αδελφό τους φύλο ήταν οι γιγαντόσωμοι Αμαλικίτες,που κατοικούσαν στα παράλια της σημερινής Περσίας. Από ανέκαθεν ακολουθούσαν του Έλληνες θαλασσοπόρους,όπως η ύαινα το λιοντάρι,για να τους αρπάξουν τα πλούτη. Αυτό το ομολογεί και η Κα Ερνιέτα Μέρτζ,Αμερικανίδα αρχαιολόγος.Ακολούθησαν τους Έλληνες στην Αμερική,όταν αυτοί έχτισαν αποικίες και το Παλάτι του Ποσειδώνα,στα Απαλάχια όρη (όπου βρέθηκαν Ελληνικά αγγεία και διπλοί Μινωϊκοί πέλεκυς, α-παλάχια= ο δρόμος πρός το παλάτι) το οποίο αναφέρει ο Όμηρος στην Οδήσειά του. Ο Σωκράτης ερωτηθείς στο φάληρο, ποιόν βλέπει ως εχθρός της Ελλάδος,έδειξε ένα Φοινικικό καράβι,που περνούσε εκείνη την ώρα. Εξ'άλλου ο Μελχισεδέκ ο Μέγα κατά την τάξη Αρχιερέας του Υψίστου Θεού υποδέχθηκε τον Αβραάμ που γυρνούσε από εμφύλιο πόλεμο,εξερχόμενος από την πόλη των Σολύμων όπου βρισκόταν ο Ναός του Αληθινού Θεού στον οποίο υπηρετούσε και προσέφερε σ''αυτόν άρτους και Οίνον,ως δώρο. Άρα τι σχέση έχουμε με αυτόν τον λαό των φονιάδων; Καμία.

  10. Μαλακιούλες ,
    Σαν να λέμε Δαναοί = Έλληνες = Χαμένη φυλή Δάν = Εβραίοι
    Έχει γραφτεί
    Ας διαβάσετε τον SHLOMO SAND Πως επινοήθηκαν οι Εβραίοι και θα σας λυθούν οι αποριες

  11. Η άνοδος του Μίνωα στον θρόνο της Κρήτης σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για τους οπαδούς του Κρόνου, οι οποίοι συσπειρώθηκαν γύρω από τον Σαρπηδόνα, αδερφό του Μίνωα. Ο Ηρόδοτος αναφέρει: "Όταν τα παιδιά της Ευρώπης, ο Σαρπηδών και ο Μίνως, μάλωσαν για την βασιλεία και επικράτησε ο Μίνωας, ο Σαρπηδών έφυγε μαζί με τους συντρόφους του. Οι εξόριστοι έφθασαν στην Μιλυάδα της Ασίας, όπου σήμερα κατοικούν οι Λύκιοι. Τότε λέγονταν Μιλυάδα και οι Μιλύες λέγονταν Σόλυμοι. Βασιλιάς ήταν ο Σαρπηδών…" ("Κλειώ", 173).Οι Κρόνιοι με ηγέτη τον Σαρπηδόνα δεν ξέχασαν ποτέ το μίσος για τους Διογενείς. Σύντομα απώλεσαν και κάθε στοιχείο Ελληνικής εθνικής συνείδησης. Η επόμενή τους κίνηση ήταν, να αναζητήσουν συμμάχους ομοϊδεάτες ανάμεσα στα βαρβαρικά φύλα που τους περιτριγύριζαν. Αυτοί βρέθηκαν στο σημιτικό βασίλειο των Ακαδίων, στην Μεσοποταμία, που είχε δημιουργηθεί πάνω στα ερείπια της Μινωικής Σουμερίας. Οι Ακάδιοι είχαν δύο κυρίαρχους αρσενικούς θεούς: τον "Ένκυ" και τον "Ενλίλ". Αμφότεροι άνηκαν στο πάνθεον των Αννουνάκι. Ο Ένκυ σύμφωνα με τον σερ Λώρενς Γκάρντνερ είναι ο θεός που οι Εβραίοι ονόμαζαν "Άδον" ή "Κύριο", δηλαδή "ο καλός θεός", ο Ενλίλ ήταν ο θεός Τυφών, που κατάστρεψε τις Ελληνικές πολιτείες των Σοδόμων και των Γομόρρων, και τον γνωρίζουμε ως Γιαχβέ, δηλαδή "ο κακός θεός". Ο τελευταίος, ο Ενλίλ-Γιαχβέ, ταυτιζόταν με τον Σεθ ή Σετ των Αιγυπτίων, δηλαδή τον Τιτάνα Τυφώνα των Ελλήνων.Οι Χαλδαίοι-Ακάδιοι πρέπει να καλοείδαν την συμμαχία με τους Σολυμίτες. Είναι η εποχή, που ο μάγος Αβραάμ από την πόλη Ουρ της Μεσοποταμίας περιφέρεται στην περιοχή της Φιλισταίας (Παλαιστίνης) κατασκοπεύοντας τις Μινωικές αποικίες, ενώ η δράση του φθάνει και μέχρι την Αίγυπτο, όπου υπήρχε κρυφό μεν αλλά ισχυρό ιερατείο του Τυφώνος. Ο Αβραάμ και οι δικοί του ονομάστηκαν Εβραίοι, λέξη που σημαίνει "περιπλανώμενοι". Πράγματι σκοπός της ομάδος αυτής δεν ήταν να στεριώσει κάπου, αλλά να αναγνωρίσει το έδαφος για την εισβολή που θα επακολουθούσε, και γι' αυτό το λόγο έπρεπε να βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.

    Στα χρόνια που ακολούθησαν η Κρόνια παράταξη ετοιμαζόταν πυρετωδώς για την αντεπίθεσή της. Σκοπός ήταν να καταληφθεί πρώτα η Αίγυπτος και κατόπιν η Παλαιστίνη-Φιλισταία. Παράλληλα η επιμειξία Κρονίων Ελλήνων και σημιτικών φυλών δημιούργησε τον πειρατικό λαό των Φοινίκων οι οποίοι, σύμφωνα με τον Πλούταρχο ("Περί Δεισιδαιμονίας" 171Β) ήταν Κρόνιοι. Η ναυτική ικανότητα του λαού αυτού επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για την εισβολή στην κυρίως Ελλάδα, πράγμα που το είδαμε να γίνεται πράξη αιώνες μετά, κατά την διάρκεια των Μηδικών πολέμων.

  12. ΠΡΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΡΘΡΟΥ : ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΟΣ ΟΕΟ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΑΙΑΙΟΟΣ ΟΕΟ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΑΙΑΙΑΟΟΣ! ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ! ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΓΗ ΑΡΚΕΤΑ!

  13. 22 Απριλίου 2013 – 8:09 μ.μ.

    Ακριβώς! μέσα είσαι……. είναι τα υβρίδια/ανθρωποειδή που δημιουργήθηκαν για να εξουσιάσουν και να καταδυναστεύσουν την ανθρωπότητα για λογαριασμό άλλων, που δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί της…… ακόμα, δεν είναι τυχαίο ότι προέρχονται απο τη Βαβυλώνα ούτε ότι το όνομα τους -Εβραίοι- είναι σχετικά πρόσφατο.
    Το μόνο σίγουρο πάντως -που αναφέρουν πολλοί σχολιαστές- είναι πως ήταν (δημιουργημένοι ή μη) μάγοι, περιπλανώμενοι "ανιχνευτές" των βασιλείων που στη συνέχεια κατάκλεβαν με δόλιους τρόπους και την κοπάναγαν νύχτα…… οι γυναίκες τους ήταν στη καλύτερη περίπτωση "φυτά" ευκολοχειριζόμενα και κακοποιημένα στη χειρότερη πουτάνες (διάβασε πόσες φορές έβγαλε στο κλαρί τη γυναίκα του ο Αβραάμ κατόπιν πλουσιοπάροχης αμοιβής και λέγοντας ψέματα ότι είναι αδελφή του)

  14. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ…

  15. ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Η ΦΥΣΗ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek