Διαφημίσεις

Με άκρα μυστικότητα επιβιβάσθηκε σε αεροσκάφος της Lufthansa με προορισμό το Μόναχο ή το Λονδίνο ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου, την περασμένη Πέμπτη.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν (αν και προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί) ότι το σημαίνον στέλεχος του
ΠΑ.ΣΟ.Κ. που διετέλεσε υπουργός Οικονομικών και Εθνικής Αμύνης, συνέχισε το ταξίδι του για το Ρίο ντε Τζανέϊρο με ιδιωτικό τζετ που ανήκει σε φίλο του Έλληνα επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαντωνίου εδώ και καιρό βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, αφού τόσο ο ίδιος όσο η σύζυγος κ. Σταυρούλα Κουράκου αλλά και ο κουμπάρος τους, επιχειρηματίας, κ. Γιώργος Κανδαλέπας ο οποίος είχε διατελέσει και γ.γ. του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας την δεκαετία του 1990. Ελέγχονται από τις Αρχές για τη διακίνηση 40 εκατομμυρίων δολαρίων από λογαριασμούς που διατηρούσαν στο κατάστημα της τράπεζας HSBC στην Γενεύη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της NEWSBOMB το ταξίδι του πρώην τσάρου της ελληνικής οικονομίας στη Βραζιλία γίνεται για λόγους υγείας. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαντωνίου φέρεται να έχει σοβαρή πάθηση στο συκώτι και αποφάσισε να εμπιστευθεί την ιατρική παρακολούθησή του σε φίλο του, έλληνα, ειδικό γιατρό που ζεί και εργάζεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τι λένε στο ΠΑΣΟΚ
Υπάρχουν όμως πολλοί που συνδέουν την αιφνίδια αναχώρηση του κ. Παπαντωνίου και μάλιστα στη Βραζιλία με τις έρευνες των αρμοδίων αρχών, ιδιαίτερα του ΣΔΟΕ, στελέχη του οποίου έχουν βρει στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι στον λογαριασμό του κ. Παπαντωνίου στην HSBC Γενεύης τα χρήματα δεν έμπαιναν με εμβάσματα από ελληνικές τράπεζες, αλλά η μεταφορά γινόταν από άλλες τράπεζες του εξωτερικού, παράλληλα δε, εκτός από την HSBC Γενεύης, χρήματα βρέθηκαν και σε λογαριασμό του πρώην υπουργού σε τράπεζας της Σιγκαπούρης.

Ανησυχία στις Αρχές
Σε κάθε περίπτωση, η αναχώρηση του κ. Παπαντωνίου έχει προκαλέσει ανησυχία στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, αλλά και στην συγκυβέρνηση αφού τρέμουν στο ενδεχόμενο το ταξίδι του στη Βραζιλία να μην συνδέεται με ιατρικούς λόγους αλλά να αποτελέσει ακόμα μια επανάληψη της υπόθεσης Χριστοφοράκου αλλά και άλλων οι οποίοι την τελευταία στιγμή πρόλαβαν να την «κοπανήσουν» στο εξωτερικό ξεγλιστρώντας μέσα από τα δάχτυλα της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας, προκειμένου να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους την εποχή της παντοδυναμίας τους.

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Γιάννος ντε Τζανέιρο! Την έκανε… κοπάνα στη Λατινική Αμερική;”
  1. …ότι έφαγε το λαμόγιο, θα το "ξεράσει"… η κατάντια του θα είναι το γεγονός ότι θα κρύβεται σε όλη του τη ζωή πια…

    1. Τι εννοεις θα κρυβεται;; Το οτι θα τρωει τα εκατομυρια εκτος Ελλαδος με τις βραζιλιανες ειναι καταντια;; θελω κι εγω χαχαχα.

  2. Ενας ακομη που ξεφευγει…!!! Να προλαβουμε τους αλλους μη μας την κοπανησουν και αυτοι νυχτα για λογους υγειας…!!!

  3. Οί προδότες τό άφησαν καί τήν κοπάνησε τό κάθαρμα. Αλληλοκαλύπτωνται τά ερπετά τής Ελλάδος.

  4. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ

  5. Μα τι ειναι αυτα που λετε !!! Ειναι αδυνατο να ξεφυγει οποιοσδηποτε απο την " ελληνικη δημοκρατια και δικαιοσυνη " . Δεν θελω να διαβαζω ανεδαφικα εδω μεσα . Αλλωστε βρε χαζα και να " ξεφευγε " κατι απο τα αετισια ματια της νιοπαντρης πλεον κυβερνησης μας λογω ΧΑΝΟΙ-ΜΟΥΝ… δεν θα επετρεπε η αξιωματικη αντιπολιτευση και αι λοιπε " δημοκρατικε " δυναμεις κατι τετοιο . ΘΑ ΧΑΛΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΑΠΟΛΥΤΩΣ . ΑΠΟΛΥΤΩΣ . Χαζα , ε χαζα . Μπαι γιανος …….φαε και πιες εις υγειαν των " δημοκρατικων " κοροιδων . Ουτε ο πρωτος εισαι , ουτε ο τελευταιος και μπραβο σου .

  6. 12 .46 ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ; Α ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΚΩΤΙ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ .

  7. 2:40 ότι κακό κάνει κάποιος σε αυτή τη ζωή, πάντα το πληρώνει…. δεν πρόκειται να χαρεί τίποτα πια αυτός…Μια ζωή κρυμμένος θα είναι…

    Πολύ εύκολα κάνεις συκώτι εσύ. Να πας σε γιατρό.

  8. Μαγκες στην βραζιλια τους εκδιδουν ποια"μονο το mexico αντιστεκεται στην διεθνη αστυνομια"αυτους πρεπει να τους εχουμε στην ιστορια γραμμενους στην ιδια κατηγορια με"εφιαλτη -Xατζηκατβίας-πηλιο γουση-και αλλους πολλους"να αμαυρωθη το ονομα του και στης μεταγενεστερες γενιες.

  9. Εγω θα προτεινα, να προφυλακισουν ολουs τουs πολιτικουs των τελευταιων 30 χρονων και αφου αποδειχτει απο την δικαιοσυνη οτι
    ειναι αθωοι να αφεθουν ελευθεροι.
    Οσοι ειναι ενοχοι, να δεσμευτουν οι περιουσιεs τουs !!!!!!!!!!!!!!!!! και
    μετα να τουs αφησουμε ελευθερουs να παρουν αεροπλανο?.. βαπορι?
    η' οτι αλλο θελουν και να πανε στο διαολο…Σιγα μη τουs πληρωνουμε
    κιoλαs.

    4everpao13

  10. 8.18 να εισαι σιγουρος πως αλλη ενοια δεν εχει απο το που θα τον γραψουμε εμεις κι η ιστορια . Μια ειναι η τιμωρια για αυτες τις περιπτω σεις αλλα ειμαστε τοσο χεστες που αποφευγουμε ακομα και να τη σκεφτουμε . ΔΙΚΗ – ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ Η ΕΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΩΦΕΛΟΥΣ . ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ , ΟΧΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ .

  11. Οκ, 9:29 τότε πήγαινε σε μία τράπεζα, κάνε μία ληστεία και φύγε στη Βραζιλία, να "τρως" εκεί τα χρήματα και να νιώθεις "ελεύθερος"… Δε θα σε αναζητήσει κανείς, θα ζεις όμορφα και όλα θα έχουν ξεχαστεί… θα έχεις και τις Βραζιλιάνες….

    Συνέχισε να γελάς, πλάκα έχεις….

  12. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ…ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…

  13. …ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ρε παιδια …ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ αυτο το θειο βρεφος …
    που κρυβεται και δεν μας εμφανιζεται…
    ξυπνατε ο μεγαλυτερος μεγαλος ΑΥΤΟΣ ειναι !!!
    αλλα…τα κανονισε …ωραια ! ωραιοτατα!!!!!!!

  14. Kala ekane, vrike ta xaivania k kala ekane!! meta tin apomakrinsi apo to tameio ouden lathos….. tin sunexeia tin xerete. paidia tin patisame, elpizo na mas ginei mathima gia tous epomenous. are exypne Ellina pou ta xereis ola!!!!

  15. Ο colgate αν θυμάμαι καλά. έτσι τον λέγανε στην εποχή του, για όσους ειναι κάποιας ηλικίας, φαίνεται πως έβαλε breelcreame για να μην ξαναγυρίσει.

  16. ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Ο ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!
    Τι πάει να πει "έχουν υποψίες" !!!
    ΗΛΙΘΙΟΙ

    Βιογραφικό ή μια μικρή καθημερινή ιστορία:
    Αυτός ο λιμοκοντόρος, κατέβαινε υποψήφιος στη Β'Αθηνών.
    Εκείνα τα χρόνια, δεν έχουν ακόμα ιδρύσει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ στο ΠΑΣΟΚ, ο "πρόεδρος" και οι παρέες του μόνο τρωγοπίνουνε από τις μίζες των ξεπουλημάτων και των προδοσιών τους. Έτσι, αρκετοί υποψήφιοι στις εκλογές δεν έχουν να τυπώσουν φυλλάδια και άλλοι δανείζονται και πάντως όλοι χρησιμοποιούν για αυτά ότι πιο φτηνό υπάρχει σε χαρτί.
    Ο κύριος Απίθανος λοιπόν, έχει τυλίξει μια φραγκάτη Μανταμίτσα από το Κολωνάκι (τότε που είχε πέραση στις αγάμητες, στα νιάτα του, που λέγανε ότι είναι ο …. "ωραίος" και ο Δάντης του ΠΑΣΟΚ), την παντρεύεται, ΤΙΣ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ σε εκλογές, λούσα, ιλουστρασιόν φυλλάδια, γκόμενες, ταξίδια, συγκεντρώσεις που έχουν αφήσει εποχή, κοστούμια, κ.λ.π.

    Γίνεται υπουργός (πανάθεμα την ώρα και για αυτόν και για όλους τους), τα φτιάχνει με την ιδιαιτέρα του (παντρεμένη επίσης με παιδιά), παρατάνε και οι δυο τους γάμους τους (τα έχει φάει από τη γριά, γιατί ήταν μεγαλύτερή του, τι να την κάνει τώρα που είναι και υπουργός?)
    και ξαναπαντρεύεται -επιτέλους- τον έρωτά του……… (όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα κάποτε, όταν τελειώσουν τις συναλλαγές τους, έτσι και ο Άκης, πέταξε τη γριά, πήρε τη βίζιτα)

    Τώρα λοιπόν, μάζεψε τα ΚΛΕΜΕΝΑ, πήρε και τα κοστούμια του μαζί με την αγαπημένη του (άραγε ακόμα αυτή είναι ή βρέθηκε καμιά καλύτερη "αγαπημένη";;;;) και μας ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ……..

  17. Μέγας μαλάκας και σκατιάρης ο Γιάννος Παπαντωνίου.. Παντα οταν εβγαινε στη τηλεοραση τον εδειχναν με ενα πλατύ χαμόγελο που θα εκανε ακόμα κι εναν αρουραίο να ΑΗΔΙΑΣΕΙ… Πρέπει να εντοπιστεί και να εξοντωθεί άμεσα! Σάπισμα και ισόβεια στο σκατολαμόγιο! Ο κόσμος πρεπει να ξυπνήσει και να τους πάρει ολους αυτους στο κυνήγι, πρεπει ολα τα λαμόγια να τα ξεριζώσουμε απο τη ρίζα.. Το μεγάλο κυνήγι άρχισε, οσο για σενα Γιάννο Παπαντωνίου θα σε κυνηγίσουμε μεχρι και κατω απο το κρεβάτι σου.. Παλιοπουσταρά ηρθε η ώρα σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek