09:12 - 16/08/2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: «Η αυγή μιας νέας εποχής έχει αρχίσει»: υποστηρικτές του ISIS μοιράζουν φυλλάδια στην Oxford Street του Λονδίνου, ενθαρρύνoντας τους ανθρώπους να εγκατασταθούν στο πρόσφατα ανακηρυγμένο ισλαμικό κράτος

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: «Η αυγή μιας νέας εποχής έχει αρχίσει»: υποστηρικτές του ISIS μοιράζουν φυλλάδια στην Oxford Street του Λονδίνου, ενθαρρύνoντας τους ανθρώπους να εγκατασταθούν στο πρόσφατα ανακηρυγμένο ισλαμικό κράτος

Όπως αναφέρει η Daily Mail:


Υποστηρικτές του ISIS μοιράζουν φυλλάδια στους ανθρώπους που περπατούν στην Oxford Street, ενθαρρύνοντάς τους να εγκαταλείψουν τη Βρετανία για το νέο ισλαμικό κράτος

Οι φανατικοί μουσουλμάνοι στέκονταν μπροστά από τις αφίσες δηλώνοντας ότι «η αυγή μιας νέας εποχής έχει αρχίσει» σε σχέση με το χαλιφάτο και τα φυλλάδιά τους εξήραν τις «θυσίες» που έγιναν στη Μέση Ανατολή.

Η Scotland Yard δήλωσε σήμερα ότι ερευνά αν οι άνδρες έχουν παραβεί τους νόμους περί τρομοκρατίας.

Μια μουσουλμάνα που συνάντησε τους άνδρες, πιστεύει ότι είναι από το Luton και συνδέονται με τους κήρυκες μίσους Anjem Choudary και Ομάρ Μπακρί, ενώ είπε ότι δέχτηκε ρατσιστικές προσβολές.

Η Asmaa Al-kufaishi, έγραψε: «Αυτή η ομάδα προωθεί την ISIS στην Oxford Street. Μας προσβάλουν ρατσιστικά όταν μιλάμε. Δεν ξέρουν το Ισλάμ.

«Προωθούν τον θάνατο αθώων ανθρώπων, λέγοντάς μου να πεθάνω για την πίστη και μου και την φυλή μου και με προσβάλουν. Αυτή δεν είναι ισλαμική συμπεριφορά».

Εικόνες με τους άνδρες και τα φυλλάδια τους έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα φυλλάδια περιγράφουν τα «χαρμόσυνα νέα» ότι «οι μουσουλμάνοι με τη βοήθεια του Αλλάχ, ανακοίνωσαν την επανίδρυση του Χαλιφάτου (sic) και διόρισαν έναν ιμάμη ως Χαλίφη (sic)».

Καθορίζει επίσης επτά κανόνες για τους υποστηρικτές, συμπεριλαμβανομένων της «υπακοής» στους ηγέτες του ISIS, στον νόμο της Σαρία, στο να «μεταναστεύουν» από το Ηνωμένο Βασίλειο προς το χαλιφάτο και να «εκθέσουν τα ψέματα» σχετικά με την εξτρεμιστική ομάδα.

Στους εξτρεμιστές του ISIS περιλαμβάνονται εκατοντάδες «Βρετανοί» – που έχουν πραγματοποιήσει πράξεις ακραίας βιαιότητας, ώστε ακόμα και η Αλ Κάιντα έχει διακόψει κάθε σχέση μαζί τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ειστε ενοχη ρε αγγλοι και κωλογγαλοι επισης αμερικανοι και κωλοεβραιοι ,δικα σας δημιουργηματα ειναι αυτα τα ζωα

  2. EXOYN APERIORISTH NEOTAJITIKH XRHMATODOTHSH….ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΤΑΣΦΙΝΤΑΝΙΑ.

  3. Ε ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

  4. ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ISIS ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ… ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΩΝ .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*