Διαφημίσεις

ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ Ο ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ «ΛΕΦΤΑ» ΠΟΥ ΘΑ…ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!!!

Μπεξής – Σώρρας: Πάντα μαζί, για το «καλό» της Ελλάδας…!

Μία πραγματικά συνταρακτική αποκάλυψη δημοσιεύει το ιστολόγιο «Ολυμπία», καταρρίπτοντας μια για πάντα το παραμυθάκι του «εθνοσωτήρα» Σώρρα, που εδώ και μήνες περιφέρεται σε ΜΜΕ πουλώντας ελπίδες σ’ έναν γονατισμένο από την κρίση λαό! Δημοσιεύουμε το σημαντικότερο μέρος της ανάρτησης «Γραφικότητα ή κάτι βαθύτερο;», καλώντας σας να τη διαβάσετε ολόκληρη εδώ:

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το προαναφερθέν χρεόγραφο, υπ’ αριθμόν 2009-0500-SLW-0010-0216, εκδόθηκε από τον κ. Wozny στις 7 Αυγούστου 2009. Περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα αναπτύχθηκε μια συνεργασία μεταξύ κ. Wozny και κ. Σώρρα. Στις 18 Νοεμβρίου 2010, ο κ. Σώρρας απέστειλε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συμπεριελάμβανε τη φωτογραφία του συγκεκριμένου International Bill of Exchange (IBOE) που προφανώς είχε στην κατοχή του.

Ακριβώς 21 ημέρες αργότερα, στις 9 Δεκεμβρίου 2010, ο κ. Wozny δήλωσε στην πολιτεία της Washington, μέσω κώδικα UCC, την πρώτη εκχώρηση του συγκεκριμένου χρεογράφου το οποίο ήταν μέχρι τότε στην κατοχή του Σώρρα.

http://imgur.com/a/F0x8m#6

Η εκχώρηση έγινε στον νέο δικαιούχο του χρεογράφου, στη τουρκική εταιρεία Maan Guarantee Holding Anonim Sirketi, με έδρα στη Κωνσταντινούπολη. Πρόεδρος της τουρκικής εταιρείας είναι ο Mehmet Ali Tuksavul. Η εταιρεία αυτή δραστηριοποιείται στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, στην εκμετάλλευση ορυκτών πλούτων και κτηματικών περιουσιών, στην εξαγορά άλλων εταιρειών και σε αγορά πολύτιμων λίθων.

Ένα μήνα αργότερα το ίδιο χρεόγραφο εκχωρήθηκε στην εταιρεία Panther Continental S.A., μια θυγατρική της Maan Guarantee Holding Anonim Sirketi, με γραφεία στην Ελβετία και στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους και με πρόεδρο τον αδελφό του Mehmet Ali Tuksavul, τον Nezih Umut Tuksavul.


http://imgur.com/a/F0x8m#7

Μια ερευνα για τον Mehmet Ali Tuksavul στο διαδίκτυο φανερώνει ότι ο ίδιος είναι λάτρης του Κεμάλ και των Ρόθτσιλντ με αναμνήσεις παλαιών Οθωμανικών εποχών.

Ο κ. Σώρρας μέχρι στιγμής έχει αποκρύψει από τον Ελληνικό και Κυπριακό λαό την συνεργασία του με τον κ. Wozny αλλα και με του δυο Τούρκους. Η επικινδυνότητα του εγχειρήματος του Σώρρα για την ασφάλεια της Ελλάδος και της Κύπρου είναι υπαρκτή. Τα νέα αυτά στοιχεία αποδεικνύουν ότι η απαίτηση του Σώρρα για ανταλλαγή των χρεογράφων IBOE με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου ονομαστικής αξίας $600 δισεκατομμυρίων, ίσως να αποτελεί Δούρειο Ίππο που μπορεί να οδηγήσει στην υποδούλωση της χώρας από Τούρκους επιχειρηματίες. (Σ.Σ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!)

Για αυτά τα IBOE, ο βουλευτής Νικολόπουλος, “θυσιάζει” και την βουλευτική του ασυλία. Του ζητάμε να ζητήσει από τον κ. Σώρρα ένα από αυτά τα ΙΒΟΕ και να τα δώσει ο ίδιος στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, για να έχει σύντομα την απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Στοιχηματίζουμε πάντως ότι ο κ. Σώρρας θα βρει μια δικαιολογία και θα αρνηθεί να δώσει έστω και ένα ΙΒΟΕ στον κ. Νικολόπουλο.

“Η CYPRUS MOTHERLAND LAND BANK”

Το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2012, σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα, ο γιατρός Μανώλης Λαμπράκης, Πρόεδρος του οργανισμού End National Debt δήλωσε μεταξύ άλλων και τα παρακάτω για την Ελληνική γη στα κατεχόμενα:

«… να επανακτήσουν την γη των προγόνων τους. Μόλις λοιπόν ο κ. Σώρρας και εμείς ακούσαμε αυτή τη φωνή, με εντολή του κ. Σώρρα δημιουργήθηκε ήδη μία καινούργια τράπεζα που ονομάζεται Τράπεζα Γής της Κύπρου. Cyprus Motherland Land Bank. Σε αυτή την τράπεζα κατατίθενται 20 δις δολάρια και όποιος Ελληνοκύπριος επιθυμεί να πουλήσει την περιουσία του στα κατεχόμενα θα πηγαίνει στην τράπεζα θα καταθέτει τους τίτλους ιδιοκτησίας και εάν εις το μέλλον επιθυμεί να επανακτήσει την γη του θα αποπληρώνει το αυτό τίμημα …Ένας λοιπόν πολύ σημαντικός άνθρωπος ο οποίος μας είπε, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος, εάν γινόταν αυτή η κίνηση, θα μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον το 70% των γαιών της Κύπρου. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή το απόγευμα, 4 η ώρα, 600 δις για την Ελλάδα 50 δις για την Κύπρο. Επιπλέον 20 δις θα κατατεθούν την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον κ. Σώρρα εφόσον έχει την ώρα να μεταβεί στο Τορόντο για την χρηματοδότηση της Τράπεζας Γής…».

Ευτυχώς, στελέχη της Κυπριακής κυβέρνησης απέρριψαν την πρόταση. Όλες οι αποδείξεις δείχνουν τον κ. Σώρρα να έχει ένα σκιώδη ρόλο και να λειτουργεί σαν δάκτυλος ξένων μυστικών υπηρεσιών. Σε δηλώσεις του στον HellasFM της Νέας Υόρκης μιλάει για συναντήσεις με στρατηγούς της CIA και συζητήσεις για τη Μέση Ανατολή. Παρόμοια, η επιστολή του κ. Εμμανουήλ Λαμπράκη προς τον Θεόδωρο Καρυώτη, μιλάει για σχέσεις της οργάνωσης με τις ίδιες μυστικές υπηρεσίες.

Αναφορικά με την τράπεζα για την αγορά εκτάσεων στην τουρκοκρατούμενη Κύπρο, ο προβληματισμός είναι εμφανής. Οι Κύπριοι αδερφοί μας, που έχουν το δίκαιο με το μέρος τους, μπορούν να δικαιωθούν στα διεθνή δικαστήρια αφού υπάρχει νόμιμη διαδικασία να πάρουν πίσω τις περιουσίες τους. Γιατί κάποιος να προσπαθήσει να αγοράσει από τους Τούρκους σφετεριστές ελληνικές περιουσίες και να τους αποδώσει χρήματα; Και αν αυτά τα ακίνητα πουληθούν σε τρίτο, μήπως ουσιαστικά δυσκολεύουν οι δικαστικές κινήσεις των θιγομένων;

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό. Είναι καθαρά θέμα αναγνώρισης των τουρκικών εγκλημάτων. Ο κ. Σώρρας και ο κ. Λαμπράκης, έχουν αποδεχθεί μια ιδέα νομιμοποίησης των κτηνωδιών των Τούρκων και μετατροπής του προβλήματος σε κτηματομεσιτικό.

Ποιούς συμφέρει μια τέτοια κίνηση; Φυσικά όχι τους Κύπριους. Φυσικά όχι το Έθνος. Απαιτούμε εξηγήσεις από τον κ. Σώρρα σχετικά με τις παραπάνω αποκαλύψεις.

Γεώργιος Γιαβής – Επιχειρηματίας, Τρίπολη

Γεώργιος Γιαλτουρίδης – Επιχειρηματίας, Βοστώνη, ΗΠΑ

Θεόδωρος Καρυώτης – Καθηγητής Πανεπιστημίου, Washington, ΗΠΑ

Ελευθέριος Ρήνος – Ιατρός, Ρόδος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο «ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ» ΣΩΡΡΑΣ!!!”
  1. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΜΑΛΛΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΔ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΝΕΟ.ΣΑΡΡΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ

  2. άρα εν μέρη πιστοποιούνται αυτά που έγραφε ο ΟΕΑ για τον Σωρρα τελευταία.. οτι σχεδιάζουν να πάρουν εξουσία η χρυσή αυγή με τον εμίρη καρατζαφερη.. Και να εκτελέσουν το σχέδιο του σιωνισμού…
    δηλαδή μετά από σφαγή στην Τουρκία… η Κωνσταντινούπολη θα γίνει η πρωτεύουσα της νέας τάξης… Δήθεν ελληνικής… θα γίνει χρήση τον 600δις εκεί πέρα.. Θα πολεμηθεί η ορθοδοξία, θα προωθηθεί ο νεο-παγανισμός και τα δήθεν παιδιά ιντιγκο, κτλ και μετά ο σιωνισμός θα βρει πάτημα και θα καταστραφεί οτι απέμεινε τέλος πάντων από ελληνικής γης και Έλληνα.
    Νομίζω εδω το είχα διαβάσει, το τι σκοπεύει ο σιωνισμός… αφού η Ελλάδα περάσει στην αλλοιωμένη αρχαίο – λατρεία , να αφεθεί να αποδειχτεί οτι εμείς είμαστε ο αντίχριστος (και καλα) για 7 χρονια εξουσίας στο κόσμο… και να πασάρουν με ολικό αφανισμό την απόλυτη κυριαρχία τους. Με τον γιαχωβα…
    κάτι τέτοιο..

  3. Δεν αρκει να "χτυπιεται" η να "ξεσκεπαζεται" καποιος . Πρεπει να εξεταζεται πολυ προσεκτικα και το ΠΟΙΟΣ ,ΠΟΤΕ και ΓΙΑΤΙ τον "ξεσκεπαζει"…συνηθως αυτο ειναι και το ποιο σημαντικο και γι αυτο ακριβως περναει ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ.

  4. Μ@Λ@κιες. Ο σωρρας είναι τσεκαρισμενος ενεργειακά και είναι καθαρός. Θα δείτε και άλλα τέτοια χτυπήματα.

  5. Εξηγήστε μου γιατί δεν κυβερνάει ο Σώρας αφού έχει όλα τα λεφτά;
    Μπορούσε αντί να τρέχει από κανάλι σε κανάλι
    να φτιάξει ένα δικό του (εύκολο)!!!
    και αν είχε δίκιο όλοι θα ήμασταν μαζί του.

  6. Καλα ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ. ΜΕ ΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ Η CIA ΕΙΠΑ ΚΤΛ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. δΗΛ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΝΤ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΤΛ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΔΝΤ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΗΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
    τΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ

  7. ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ

  8. Εδώ υπάρχει μια σοβαρή πρόταση για να απελευθερωθεί η αξιοπρέπεια του Ελληνισμού και αντί κάποια επίσημη αρχή από πλευράς των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου να ερευνήση το θέμα και από επίσημα χείλη να δοθεί μιά σωστή απάντηση στον δοκιμαζόμενο Ελληνισμό,διάφοροι προταγωνιστές του θεάτρου σκιών, ανεβαίνουν στό πανί του καρακιοζοπαίκτη για να πεί ο καθένας την εξηπνωβλακεία του. Και του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου.
    Ας είναι…. Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ πλάστηκε στην γη έξυπνος και κατάντησε Ε Ξ Υ Π Ν Α Κ Ι Α Σ. Δέν πηράζει, τρώγοντας χαστούκια που θα πάμε. Θα συνέλθομε ! ! ! !

  9. Κύριε Τρύφωνος,
    και εγώ τον παρακολουθώ καιρό αυτόν τον άνθρωπο αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα αν είναι τίμιος ή όχι. Επειδή οι καιροί είναι πάρα πολύ πονηροί και επειδή όσο και να θέλουν να το γελοιοποιήσουν ως γεγονός η αλήθεια είναι ότι ΚΥΡΙΩΣ με εμάς τους Έλληνες τα έχουν βάλει αλλά κυρίως επειδή και εδώ αλλά και στην Κύπρο έχει ατέλειωτες ποσότητες πετρελαίου (στο νησί σας, αν δείτε χάρτες που έχουν δημοσιευτεί σχεδόν πνίγεστε γύρω γύρω από πετρέλαιο!!)
    Προσέχετε πάρα πολύ όλοι σας τι πιστεύετε.
    Από την ηλικία σας καταλαβαίνω ότι έχετε πίκρα μέσα σας για όλα όσα έχουν συμβεί και ανυπομονείτε να δείτε ελεύθερη την Κύπρο ξανά.
    Όμως δε νομίζω ότι θα γίνει με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να αγωνιστούμε για να ξαναγίνουμε αυτό για το οποίο πλαστήκαμε όπως λέτε.

    Αν πάρουμε δε και τις προφητείες -για όποιον τις πιστεύει- ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται ότι με αυτόν τον εύκολο τρόπο θα κερδίσουμε τα χαμένα μας εδάφη (και εσείς και εμείς) αντίθετα για σας λένε:
    πως όταν οι Τούρκοι κυνηγιόνται από όλους, Ρώσους, Δυτικούς, κ.λ.π. και θα έχουν αποσύρει αρκετά στρατεύματα από την Κύπρο για να τα χρησιμοποιήσουν αλλού εσείς θα βρείτε ευκαιρία, θα τους την πέσετε και θα πάρετε πίσω άμεσα, σε μια μέρα, τα εδάφη σας…….

    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    Ημίτρελη

  10. Καλά ….ο hellas-orthodoxy εναντίων Σωρρα
    Τσακωμός μεταξύ του ηλίθιου και του πανηλιθιου

  11. Τι μας λένε τα παπαγαλάκια ?, ότι χρήμα δεν υπάρχει και τα ομόλογα είναι πλαστά ?.
    Η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη δεν έχει ακούσει τίποτε περί Σώρρα (μούγκα απόλυτη…) όλους αυτούς τους μήνες….
    Χρωστάς 1000-5000 στη εφορία και σε πάνε φυλακή και ο Σώρρας χρωστάει 27 ΔΙΣ και δεν τον πάνε μέσα ?
    Κανει μύνηση ο Σώρρας στην ΔΟΥ Πατρών που δεν εισπράτει τον φόρο (27 ΔΙΣ) και η ΔΟΥ σφυρίζει κλέφτικα ?.
    Κάνει μύνηση σε όλους και έχει στείλει εξώδικα σε όλους, βουλευτές, κόμματα , αρχηγών κομμάτων,Υπουργείο Οικονομικών, Εισαγγελέα Αρείου Πάγου , κ.λ.π. και μούγκα όλοι ???
    Έχει κάνει εξώδικο προς την Τράπεζα της Ελλάδος , μούγκα και από αυτήν, συν ότι δεν μας λέει ότι τα ομόλογα είναι πλαστά κάτι το οποίο μας το λένε τα παπαγαλάκια που είναι ειδικά και γνώστες επί του θέματος, αλλά όχι η Τράπεζα της Ελλάδος και το Υπουργείο Οικονομικών ?.
    Το ΙΚΑ επίσημα του απάντησε ευχαριστούμε άλλα δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου όταν πρόσφερε χρήμα για φάρμακα και συντάξεις….
    Έχουμε παραίτηση του κ. Νικολόπουλου από την βουλευτική ασυλία και ερώτηση στον στουρνάρα τη γίνεται με αυτήν την υπόθεση (Σώρρα-END), και στουρνάρας και κυβέρνηση ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ???
    Και καλά οι "δικιά μας " κυβέρνηση ,αλλά η αμερικάνικη ??? Υπάρχει τόσους μήνες κάποιος που ισχυρίζεται πως έχει 600 ΔΙΣ από ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου και δεν θα ήταν τώρα στο Γκουαντάναμο άμα ήταν πλαστά ???
    Η απόλυτη μούγκα από παντού εκτός από τα στρατευμένα παπαγαλάκια τους …..
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    Αυτό αφιερωμένο στα στρατευμένα παπαγαλάκια:
    http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/03/artfmradio.html
    artFMradio – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

  12. O SWRrAS EINAI elmetempsixomenos sthn gy !!!ewinai apateonas re paidia to dexome giatoi den ton mpaglaronoune !!!auta pou tous leoi kai kanoi piasteton an kontate re ta omologa tis anatoloi einai gnisiotato kosmos olos prepoi na ksesikothi kai na paoi me to merostou einai oloitous p-lousioi kasi o malakokosmos pezi to pexnidi ton lepron!!kakalon kiopios katalabe!!!!

  13. ego xero oti oi pio plousioi anthropoi tou kosmou
    ehoun perousia peripou 60 disekatomiria
    paradigmatos harin o Bill Gates i axia tis perousias tou gia to 2013 ipologizete se 67 disekatomiria
    aftos o Soras pou ta brike ta 600 disekatomiria
    ke pos eine agnostos ston kosmo?

  14. Τα λογια ειναι φτωχια !Ας βγει καποιος και ας του κανει μυνηση του Σωρρα και μετα να γραψετε οτι θελετε.Οσο ομως επι του ασφαλου προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ειναι απατεωνας τοσο μεγαλυτερος γινετε και ο αγωνας μας υπερ του.
    Αγαπητα Κατοχικα, παρακαλω να ειστε πιο προσεχτικοι στις αναρτησεις σας.

  15. χαχαχαχαχα γελω απο τοτε που βγηκε ο Σωρρας-Σορρος και για τον Μπεξη επιβεβαιωνομαι ΔΥΣΤΥΧΩΣ και τρεχετε πισω από την ουρα του μπεξη μερικοι ακομα (συγνωμη για την εκφραση ) αλλα μου φαινεται αν δεν φατε σκατα να χορτασετε δεν θα καταλαβετε… Η ΕΛΛΑΣ είναι μια και δεν θα ερθουν οι σωτηρες απο τα εγκατα της γης να μας σωσουν… ο πραγματικός ΕΛΛΗΝ κοιτα παντα ψηλα γιατι τα παντα και να χασει θα εχει συντροφια τα αστρα που εχουν και το ονομα του και την ιστορια του γραμμενη εκει ψηλα … και θα ξαναφτιαξει μια Ελλαδα στην γη μεγαλυτερη και μονο αν πραγματικα αφυπνιστει τοτε θα αναψει η φλογα
    και ευχομαι να ειμαστε κοντα σε αυτην την στιγμη γιατι όλα τα κομματια φαινονται να συνδεονται και να ειναι ετοιμα ….

    Ενας Ελληνας…

  16. Oσοι κριτικάρουν τον Σώρρα ας πουν την άποψη τους και τη γνώση που κατέχουν περί των αληθειών που βγαίνουν στην επιφάνεια-για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα-για την Τράπεζα Ελλάδος (καθεστώς και προεδρείο +διαφάνεια) , για την Εθνική , για τον ΚΙΣ και το αφορολόγητο του κλπ για να δούμε που διαφωνούν πραγματικά…….

  17. Ηλιθιες και Ανυπόστατες Κατηγορίες και συκοφαντίες απο Γραφικά άτομα στην Αμερική δεν κοιτάνε που μας έχουνε ξεπουλήσει στην Γερμανία και στο ΔΝΤ με το μηνμόνιο που παραδίδει ξεκάθαρα την Εθνική μας κυριαρχία και το τι γίνεται και εγινε πρόσφατα στην Κυπρο προσπαθούν να εμποδίσουν να ελενχθούν απο τις αρμόδιες αρχές τα ομόλογα του Σωρρα και της END και τους αγωνιστές που φιμωμένοι απο τα μεγάλα ΜΜΕ αγωνίζονται υπερ της Ελλάδος και να πετάξουμε επιτέλους στα σκουπίδια τα Μνημόνια και τους Ανθέλληνες δημιουργούς τους

  18. δεν τους ενδιαφέρει ρε παίχτες πολύξεροι εάν είναι απατεώνας ο σώρρας… όλοι απατεώνες είναι. αυτό δεν καταλαβαίνετε. δηλαδή τί θα πούνε οι τραπεζίτες των ελληνικών τάχα μου τραπεζών στο σώρρα με τα πλαστά ομόλογα όταν όλες τους οι δανειακές συμβάσεις που έχουν συνάψει είναι παράνομες και καταχρηστικές και λεφτά του αέρα; δεν το πιάνετε; εάν τον μπαγλαρώσουν θα πρέπει να μπαγλαρώσουν όλο το τραπεζικό σύστημα και τους κεντρικούς τραπεζίτες. άρα συμφέρει να κυκλοφορούν τα ομόλογα του βοζνυ και να εκβιάζεται κόσμος και κοσμάκης και μέσω αέρα κοπανιστού να σε τυλίξει μετά το ασιατικό τόξο. τώρα τα περί γιατί δεν συλλαμβάνουνε το σώρρα και τέτοια, εδώ δεν συλλαμβάνουν άλλους και άλλους φονιάδες, τον σώρρα θα κοιτάξουν;

  19. Φιλε μου ανωνυμε που εγραψες: 13 Μαρτίου 2013 – 6:08 μ.μ.
    Εχεις πιασει πληρως το νοημα για το κινεζοεβραικο σχεδιο εναντιον των υπολειματων του πλανητικου ελληνισμου σημερα.!!!
    Συγχαρητηρια!!!

  20. Και μονο που βλεπετε τα κινεζικα σχιστα μογγολικα ματια και την τερατομορφη οψη του σωρρα (κινεζομορφο ορκ) αντιλαμβανεστε για ποιον εργαζετε αυτο το εκβιαζομενο απατεωνιστικο πρακτορακι με πλατες της αμερικανοεβραικης CIA. (οπως εχουν δηλωσει οι ιδιοι, οτι δηλαδη ειχαν επαφες με στρατηγους της CIA)

  21. ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA KAI TOYΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Ο ΜΠΟΚΕΡ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤ ( ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ) ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek