Διαφημίσεις

Οικονομική εξαθλίωση, συλλήψεις πολιτικών,ανακήρυξη ενός κόμματος ως εγκληματική οργάνωση, ενδεχόμενες εκλογές…γενικευμένη αποσταθεροποίηση.

Είναι η αρχή των δεινών μας;Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός είχε προορήσει τα γενόμενα λέγοντας αρχικά : “Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία…”

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

29 σχόλια στο “Βλέπουμε την αρχή των δεινών μας; Γ. Ιωσήφ: “Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία””
  1. ΑΜΗΝ!!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

  2. …. και θα αποσυρθεί το κεφάλαιο, κάτι το οποίο μαγειρεύεται αυτή την στιγμή. Τα επόμενα πιστεύω πως θα ακολουθήσουν τον δρόμο τους. Ελπίζω στην σύνεση και την αλληλεγγύη των πολλών.

  3. Σαφέστατα έρχεται πολιτειακή ανωμαλία. Είναι τα προφητευόμενα…

    Πρόσθεσε και την απόπειρα κατά Ερντογάν. Δεύτερη μέσα σε μικρό διάστημα.

    Μόλις δολοφονηθεί ή απομακρυνθεί με πραξικόπημα ο Ερντογάν, τότε ΑΜΕΣΑ πόλεμος με την Ελλάδα.

    Ο Γέρων Ιωσήφ είναι σαφής ως προς την ακολουθία.

    Να διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη. Αυτή η κυβέρνηση η σημερινή είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ του ψευτορωμαϊικου…

  4. ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΟΛΑ !

    ΟΡΙΣΤΕ, ΙΔΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,

    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !!!!

    ΤΩΡΑ !!!!

  5. Με την παγκόσμια ελίτ, τους τραπεζίτες κλπ μόνο ο Θεός μπορεί να τα βάλει πλέον, εμείς είμαστε αδύναμοι-ανίσχυροι μπροστά τους.

  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΕΡΝΤΑΚΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΝΝΟΩ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

  7. ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

  8. ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ….ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ…….ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ…….ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ…….ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ……..ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ……….ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΚΛΙΑ ΠΟΙΟΙ???????……..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ?????????????…………….ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ……ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ……ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ…..ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ……..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ……..ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ……..ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ…….ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΣΙΠ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ……….ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ…..ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ……..ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ……….ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ……..ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ …….ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ…..ΝΤΙΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ………ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΣΣΙΑ……..ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΧΡΙΣΤΟ……ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΣΙΠ……ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ…..ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ…..ΝΤΙΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ……………ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ……………….

  9. ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ . Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ . ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΝΕΜΕΣΗ .

  10. ΜΑΖΙ ΣΟΥ 7 54!!ΕΧΕΙς ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΠΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕ ΜΑΛΟΝ ΠΟΙΟς ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!

  11. ΗΤΑΝ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ 4Ε ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕiΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΧΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ jiannhs kozani

  12. Προς ΝΙΚΟΣ Κ.

    Νικολάκη η Ελλάδα δεν θα ελευθερωθεί με υπομονή και προσευχή από τον καναπέ. Χρειάζεται δράση. Κάποτε ενός ψαρά βούλιαζε η βάρκα του. Αυτός έμενε άπραγος και έβλεπε τα νερά να γεμίζουν την βάρκα του όλο και περισσότερο. Κάθονταν λοιπόν με σταυρωμένα τα χέρια και έλεγε "Αγιε Νικόλα βοήθαμε, Άγιε Νικόλα βοήθα με" και η βάρκα του γέμιζε περισσότερο νερο. Τότε βγήκε ο Άγιος Νικόλας και του είπε…"Εγώ σε βοηθάω, αλλά κούνα και εσύ τα χέρια σου". Με υπομονή προσευχή και καναπέ φιλαράκι, ελέυθερη Ελλάς δεν θα δεις ποτέ. Άλλα ένα πράγμα μου έχει δώσει η ιστορία. Η Ελλάδα έκατσε 400 χρόνια σκλαβωμένη στους Τούρκους. Μάλλον έφταιγε η πολύ υπομονή και προσευχή. 400 ολόκληρα χρόνια και με δήθεν εξωτερική παρέμβαση ξεκίνησε η επανάσταση. Τα συμπεράσματα δικά σας.

  13. 5:31 μ.μ. : ασε τις αγριαδες, και μαζευε παξιμαδια, κονσερβες, φαρμακα !
    και παρακαλα να εχουμε τουλαχιστον ρευμα και νερο !

  14. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ",
    ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !

  15. Βρε παιδια εγω φοβαμαι παρα πολυ και δυσκολα κρατιεμαι λογω προβληματων .Πιστευεται οτι ηρθε η ωρα τωρα να γινουν αυτα που ειπαν οι γεροντες .Αν καποιος ξερει κατι παρακαλω ας το γραψει για να παρηγορηθουμε.

  16. Βρε παιδια λετε αληθεια οτι ηρθε η ωρα. πεστε κατι να παρω λιγο θαρρος γιατι εχω σπασει ψυχολογικα με τα οικονομικα προβληματα και θελω βοηθεια.

  17. Ρε Ιωσήφ τι μας λες. Ο Θεός δεν ανταποκρίνεται στη φήμη του και γιατί αποδείχτηκε κατώτερος των προσδοκιών του ανθρώπου. Άσε μας. Τελειώσατε..Έφτασε πλέον το λυκόφως των βιβλίων με τις Διαθήκες και το λυκαυγές πάλι με τα βιβλία του Ησίοδου, του Ηράκλειτου, του Θαλή και των άλλων. Βρισκόμαστε ταυτόχρονα σε μιά εποχή που ξεψυχάει και σε μιά άλλη που θαμποχαράζει. Δεν υπήρξε ο Νώε, αλλά ο Δευκαλίωνας. Δεν υπήρξε η Μύριαμ αλλά η Αθηνά. Δεν υπήρξε ο άνθρωπος από λάσπη, αλλά η μεταφυσική που δίδαξε ο Αναξίμανδρος, ο Αναξιμένης, ο Ηράκλειτος και ο Θαλής πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια».

  18. 8:55 π.μ. ΚΑΤΣΕ ΟΡΘΙΟΣ ΡΕ ΜΛΚ !

    ΣΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΕΣ ΣΑ ΧΑΝΟΣ !

    ΚΑΤΣΕ ΟΡΘΙΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!!

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η Μ.Ν.ΠΑΝΟ ?

    ΠΟΥΛΑ ΤΡΕΛΛΑ ΡΕ, ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ,

    ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΔΝΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ?

    ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΧΡΕΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΤΡΕΛΛΟΣ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΛΕΝΤΙ !

    ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ 41-44 ….

    ΒΡΕΣ ΡΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΣΕ, ΠΑΙΣΙΟΥ …

    ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ "ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΦΟΡΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ, ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ" !

    ΜΗ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !

  19. Αργοναυτης ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΣΕ ΣΑΚΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ, ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ …. ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ,

  20. Πολιτική ανωμαλία …ήδη υπάρχει εδώ και καιρό Στην Ελλάδα, δικαστές δημοσιογράφους πολιτικής ανάλυσης αποκτήσαμε..κατοχή ζούμε , πείνα υπάρχει άστεγοι πολλαπλασιάστηκαν , ανεργία συνεχώς ανεβαίνει , Φόροι ο ένας πίσω απο τον άλλο , μισθοί μηδενίζονται , αν αυτά ολα δεν είναι σημεία των καιρών τι άλλο να σκεφτούμε , θα κοιμηθούμε αλλιώς θα ξυπνήσουμε και θα ειναι ολα διαφορετικά , το επόμενο ειναι η πολεμική στρατιωτική παρέλαση στις μεγάλες πόλεις την ώρα που θα χτυπήσουν θα είναι νύχτα… Οι γέροντες τα είπαν τους επέτρεψε ο Κύριος να τα πουν να προλάβει ο κόσμος να προετοιμαστεί για όλα αυτά που έρχονται , προετοιμασία προσευχής και όχι αγοραστική, ο θεός να ειναι κοντά μας σε αυτο τον ταλαιπωρημένο λαό που όλοι εχουν βλέψεις να φάνε τα πάντα. Ο Γέροντας Ιωσήφ οπως νωρίτερα και ο Γέροντας Παϊσιος προέβλεψαν την λαίλαπα που έρχεται , αλλά και σεβαστοί γέροντες εν ζωή το λενε ..προσευχή και ετοιμαστείτε όλα στον καιρό αυτα θα γίνουν , όσοι δεν πιστεύουν σύντομα τα μάτια και η καρδιά τους θα βιώσουν τις προφητείες απο άκρη σε άκρη. Ο θεός να είναι κοντά μας προσευχηθείτε και φυλάξτε δύναμη επιβίωσης , Καλή ημέρα και ευλογημένη να είναι . .

  21. ΦΙΛΕ 8.52 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ jiannhs kozani

  22. συλλήψεις πολιτικών,ανακήρυξη ενός κόμματος ως εγκληματική οργάνωση ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  23. συλλήψεις πολιτικών,ανακήρυξη ενός κόμματος ως εγκληματική οργάνωση

    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ……. Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ !

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ" ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *