Βενεζουέλα-Θα αγοράζουν ψωμί με… δακτυλικό αποτύπωμα

Βενεζουέλα-Θα αγοράζουν ψωμί με… δακτυλικό αποτύπωμα

Οι κάτοικοι της Βενεζουέλας σύντομα θα πρέπει να σαρώνουν το αποτύπωμά τους για να αγοράσουν ψωμί…

Ένα νέο μέτρο για να αντιμετωπίσει την έλλειψη συγκεκριμένων προϊόντων στην αγορά ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο. Σύντομα στο σούπερ μάρκετ θα τοποθετηθούν ειδικοί σαρωτές, στους οποίους ο πελάτης θα πρέπει να βάζει το δάχτυλό του για να καταγράφονται το αποτύπωμα και ο αριθμός των προϊόντων που αγοράζει από κάθε είδος.

Ο έλεγχος των τιμών στη Βενεζουέλα διατηρεί τις τιμές των τροφίμων και άλλων βασικών αγαθών δέκα φορές χαμηλότερα από τις γειτονικές χώρες. Οι σοβαρές ελλείψεις που έχουν καταγραφεί κατά καιρούς έχουν πυροδοτήσει κύμα διαδηλώσεων κατά του προέδρου, ο οποίος κατηγορεί τους κερδοσκόπους, που αγοράζουν προϊόντα φθηνά και στη συνέχεια τα πουλούν ακριβότερα σε άλλες χώρες, κυρίως στην Κολομβία, αποκομίζοντας μεγάλο κέρδος.

Το νέο σύστημα αποτυπωμάτων δεν θα επιτρέπει στους πελάτες να επισκέπτονται συνεχόμενα στα σούπερ μάρκετ και να αγοράζουν ασυνήθιστα μεγάλες ποσότητες τροφίμων, με τον Μαδούρο να χαρακτηρίζει το μέτρο «σύστημα καταπολέμησης της απάτης».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

enikos

Loading...

8 thoughts on “Βενεζουέλα-Θα αγοράζουν ψωμί με… δακτυλικό αποτύπωμα

 1. Ανώνυμος says:

  Άρχισαν τα όργανα για τον παγκόσμιο έλεγχο του ανθρώπου με σταγονομετρο το φαγητό για να μας επιβάλουν το πλήρη έλεγχο ακόμα και στην ελεύθερη βούληση

 2. Ανώνυμος says:

  Εδώ και 2 χιλιάδες χρόνια περίπου ,τα είχε γράψει ο ΙΩΑΝΝΗΣ ,στην Αποκάλυψη ,για το χάραγμα…..δειλά δειλά εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια….

 3. Ανώνυμος says:

  Και που είμαστε ακόμα…..Σιγά σιγά θα γινει παγκόσμιο το κακό….Με ολοκληρωτική κατάργηση του χρήματος και τσιπάρισμα για όλους…Όσοι θα αρνούνται πολύ απλα δεν έχουν να φάνε , όχι ψωμί αλλα ούτε τσίχλα….Οι μόνη λύση θα είναι τα βουνά.

 4. γιώργος says:

  Θα συμφωνήσω με τους δύο άλλους σχολιαστές . Τα πράγματα αρχίζουν να δείχνουν προς τα που το πάνε οι νεοεποχίτες . Τάχα για το καλό , για την αποφυγή της αισχροκέρδειας κλπ. Στώμεν καλώς , Στώμεν μετά φόβου Θεού .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *