19:14 - 29/04/2015

Βίντεο αποδεικνύει την ύπαρξη εξωγήινων

Πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό βίντεο με αρχείο από τη NASA… και άλλους οργανισμούς, που έχουν εντοπίσει Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα και…όχι μόνο!

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  Ζούμε σε εποχή τέτοιας τεχνολογικής εξέλιξης, που μπορούν σε βίντεο και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση, να μας δείξουν αν θέλουν, συνάντηση κορυφής με Λένιν, Μάο, Σοιμπλε, Μιτεράν, Νταιζελμπλουμ, Περικλή, Ξέρξη, εκπρόσωπο των Μάγιας και στην οποία συντονιστές θα είναι ο Γκάντι και ο Μωάμεθ και πρόεδρος ο Ιησούς, σε βίντεο με εξωγήινους θα κολλήσουν;
  Εδω έπεισαν τον κόσμο επί χρόνια, ότι επιβατικά αεροσκάφη άλλαξαν τα δρομολόγιά τους στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, που δεν πετάει ούτε ψύλος χωρίς βίζα και ανενόχλητα έπεσαν σε πύργους και πεντάγωνο!
  Η κατάσταση μου φέρνει σαν να μπαίνει στη στάνη ο παραγιός του βοσκού και λέει ειδήσεις και τα πρόβατα βελάζοντας κουνούν συγκαταβατικά τα κεφάλια τους, δείγμα ότι συμφωνουν σε αυτό που ούτε καν καταλαβαίνουν!
  • 0
   0
   ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΝΗ ΦΙΛΕ[Η], ΕΠΕΣΕΣ ΔΙΑΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί