Διαφημίσεις



 Οι Άγιοι όμως και Θεοφόροι Πατέρες της Εκκλησίας μας είχαν προφητεύσει την έλευση της μασωνίας με το όνομα «τεκτονισμός» πρίν ακόμα αυτή δημιουργηθεί και μας είχαν από τότε ήδη αποκαλύψει την δολιότητα και πονηρία και βλασφημία των φαρισαίων σταυρωτών του Κυρίου μας. Θέλετε παραδείγματα;

Οι 33 «βαθμοί» των μασώνων έχουν σαφή και βέβηλη αναφορά στα 33 χρόνια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, τον Οποίο υποβιβάζουν σε «προφήτη» εξισώνοντάς Τον με τον …Βούδδα και τον Μωάμεθ. Προχωρώντας πιό πέρα την μεγάλη τους βλασφημία Τον αποκαλούν «φωτισμένο τέκτονα 33ου βαθμού»! Δεν τους φθάνει δηλαδή μόνο να αρνούνται την Θεότητα του Κυρίου μα ς, αλλά τον βαπτίζουν και όμοιό τους, δηλαδή «τέκτονα»! Καθόλου παράξενο. Γιατί όλοι αυτοί , που ονομάζουν σήμερα «τέκτονα» τον Κύριόν μας δεν είναι παρά οι απόγονοι, τα τέκνα των φαρμακερών φιδιών, εκείνων των παλαιών Φαρισαίων ,που τολμούσαν και τότε να αποκαλούν τον Κύριον περιφρονητικά «ΥΙΟ ΤΕΚΤΟΝΟΣ».
Ας δούμε λοιπόν τί λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος( τον οποίο ,σημειωτέον, οι σημερινοί εβραίοι αποκαλούν… «ρατσιστή»!):
Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, Υπόμνημα εις το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον, ομιλία ΝΕ΄, Πατερικαί εκδόσεις «Γρηγόριος ο Παλαμάς», Θεσσαλονίκη 1981,σελ.17.
«… “Ο Αβραάμ ο πατέρας σας ένοιωσεν αγαλλίασιν δια να δή την ιδικήν μου ημέραν, και την είδε και εχάρη”. (Ιω. 8,37). Πάλιν δείχνει ότι αυτοί είναι ξένοι προς τον Αβραάμ , αφού, δι’ εκείνα που εκείνος έχαιρεν , αυτοί νοιώθουν λύπην. Εδώ νομίζω ότι εννοεί την ημέραν του Σταυρού, την οποίαν προεικόνισεν ο Αβραάμ με την θυσίαν του κριού και του Ισαάκ . Τί λέγουν λοιπόν εκείνοι ; “Δεν είσαι ακόμη σαράντα ετών και έχεις ιδεί τον Αβραάμ;”. ; Ώστε ο Χριστός ευρίσκετο πλέον κοντά εις τα σαράντα χρόνια”. Λέγει εις αυτούς: “Προτού να γεννηθή ο Αβραάμ , εγώ υπάρχω. Και επήραν λίθους δια να τους ρίψουν επάνω του”. Βλέπεις πώς απέδειξεν ότι είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον Αβραάμ; Διότι αυτός που εχάρη διά να ιδή την ημέραν και έδειξεν τόση φροντίδα δι’ αυτό , είναι φανερόν ότι εθεώρει αυτήν ως ημέραν που του εδόθη ως ευεργεσία και ότι ήτο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ αυτός που εφάνη την ημέραν εκείνην. Διότι, επειδή έλεγον, « Ο ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΟΣ ΥΙΟΣ» (Ματθ. 13,55) και τίποτε επί πλέον δεν τον θεωρούσαν, σιγά-σιγά οδηγεί την σκέψιν τους προς τα υψηλότερα…».

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι φαρισαίοι ήταν εκείνοι που αποκαλούσαν «τέκτονα» τον Κύριον. Δεν χρειαζόμαστε άλλες αποδείξεις για να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι και οι σημερινοί δημιουργοί των τεκτονικών( δηλαδή μασωνικών στοών –αφού μασώνος=masson σημαίνει τέκτονας) είναι τα παιδιά των τότε φαρισαίων ,δηλαδή οι σιωνιστές εβραίοι! Φανταστείτε πλάκα που κάνουν αυτοί (μαζί με τα δαιμόνια) όταν –μή γένοιτο- αλλαξοπιστεί και γίνεται τέκτονας κάποιος ορθόδοξος Χριστιανός. Πού να ήξερε ο καημένος ο μασώνος , που προσπαθεί να «φωτισθεί» και «να γίνει θεός», τα κρυφά γέλια που κάνουν οι εβραίοι επειδή τον θεωρούν κατώτερο και από τον Αβραάμ ακόμη!
[u]Εικόνα
H ιερά κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου με άθικτο το ωτίο εδώ και 1600 χρόνια! Υπόψη ότι το ωτίο είναι το πρώτο πράγμα που λυώνει στον θανόντα ανθρωπο.(ΙΜ Βατοπεδίου) Ας ΤΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΑΥΤΆ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ .

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *