Αόρατος μανδύας από καθρέπτες μπορεί να σταματήσει το χρόνο επ ‘αόριστον

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Northwestern έχουν σχεδιάσει ένα αόρατο μανδύα που μπορεί να κρύψει προσωρινά αντικείμενα για αόριστο χρονικό διάστημα. Αντικείμενα που καλύπτονται από αυτό το αόρατο μανδύα δεν θα εξαφανιστούν από το οπτικό πεδίο, αλλά μάλλον θα φαίνεται ότι ο χρόνος έχει σταματήσει τελείως για το καλλυμένο αντικείμενο. Ένα ρολόι, για παράδειγμα, θα συνεχίζει να λειτουργεί – αλλά για τον ανθρώπινο παρατηρητή, οι δείκτες ποτέ δεν θα κινούνται. Μια χρήση για μια τέτοια συσκευή απόκρυψης είναι η ασφάλεια, όπου ένας κλέφτης θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν χρονικό μανδύα μπροστά από ένα αντικείμενο που σκοπεύει να κλέψει – έτσι ώστε οι τυχόν εξωτερικοί παρατηρητές ή οι κάμερες ασφαλείας, η κλοπή – το φαινόμενο, στην ορολογία της φυσικής – δεν έχει ακόμη συμβεί. Υπάρχουν, βέβαια, καθώς και πολλές στρατιωτικές χρήσεις, γι αυτή την εφεύρεση.

Ο μανδύας αορατότητας Northwestern είναι κατασκευασμένος από έναν απλό παλιό καθρέφτη, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή θα πρέπει να καλύψει ολόκληρο το ορατό φάσμα φωτός. Οι περισσότερες από τις πρόσφατες έρευνες σε μανδύες αορατότητας (τόσο χωρικές όσο και χρονικές) έχουν επικεντρωθεί στη χρήση μετα-υλικών- τεχνητά υλικά που μπορούν να κάμψουν το φως με παράξενους και θαυμαστούς τρόπους. Μέχρι στιγμής, όμως, έχουμε καταφέρει μόνο να κατασκευάσουμε μεταϋλικά που λειτουργούν σε στενές ηλεκτρομαγνητικές ζώνες, όπως το υπέρυθρο φως ή τα μικροκύματα – το οποία δεν είναι και πολύ χρήσιμα εάν προσπαθεί κάποιος να κρύψει κάπου, κάτι ,από τον άνθρωπο.

Ο χρονικός μανδύας, σχεδιασμένος από τον μαθηματικό Miguel Lerma, χρησιμοποιεί τέσσερεις κανονικούς καθρέφτες (B, C, F, G) και τέσσερεις ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες (A, D, E, H), που μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ τους απόλυτα αντανακλαστικά, με απόλυτη διαφάνεια, ή οπουδήποτε μεταξύ τους. Βασικά, για μας για να αντιληφθούμε ένα γεγονός – όπως ένας κινούμενος δείκτης ρολογιού – το φως πρέπει να αναπηδήσει από το ρολόι και να χτυπήσει στο πίσω μέρος του ματιού μας. Αυτό συμβαίνει με την ταχύτητα του φωτός, η οποία για μια μικρή απόσταση είναι ουσιαστικά στιγμιαία. Εάν επιβραδύνει το φως πριν φτάσει το αντικείμενο, όμως, δημιουργεί μια περίοδο κατά την οποία το αντικείμενο δεν είναι φωτισμένο – και ως εκ τούτου δεν μπορείτε να δείτε το γεγονός.

Η διαδικασία είναι μάλλον πολύπλοκη, αλλά αλλάζοντας την ανακλαστικότητα των τεσσάρων ηλεκτρικά ενεργοποιημένων καθρεπτών, τα γεγονότα που συμβαίνουν στο αντικείμενο (Ο) μπορεί να κρύβονται από τον παρατηρητή. Η διάρκεια του χρονικού μανδύα είναι διπλάσια από το χρόνο που χρειάζεται το φως για να ταξιδέψει μεταξύ του Α και Β – και έτσι αν τοποθετήσετε το B πολύ, πολύ πολύ μακριά – όπως σε ένα άλλο πλανήτη – θα μπορούσε θεωρητικά να κρύψετε ένα αντικείμενο για λεπτά, ή ώρες … ή έτη φωτός. Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να το κάνετε ακόμη και εδώ στη Γη, αν έχετε δημιουργήσει ένα τεράστιο (και εννοώ εκατομμύρια μίλια τεράστιο) δίκτυο από καθρέφτες ικανό να αναπηδήσει το φως γύρω, για μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Προς το παρόν, αυτό ακούγεται σαν ο Miguel Lerma να μην έχει κατασκευάσει ακόμη τη συσκευή – αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ο σχεδιασμός του να μην μπορεί να εφαρμοστεί σήμερα, χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα και άμεσα διαθέσιμα υλικά. Στην πραγματικότητα, δεδομένης της φύσης της μηχανής του χρόνου αυτής της συσκευής, είναι πιθανό ότι κάποιος – ίσως ο στρατός – να έχει κατασκευάσει ήδη. Εμείς απλά δεν μπορούμε να το δούμε ακόμα …

Πληροφορίες από το extremetech

Γράφει η Eva Cat για το THE CURIOSITY OF CAT

ΠΗΓΗ

6 thoughts on “Αόρατος μανδύας από καθρέπτες μπορεί να σταματήσει το χρόνο επ ‘αόριστον

 1. Ανώνυμος says:

  Τελειο , θυμαμε καπου στην Αρχαια Ελλαδα νομιζω σε ενα πολεμο που ο αντιπαλος υπερτερουσε, μεσω των καθρεπτων και του Ηλιου σταματησε ο χρονος.
  Ακομα αυτο μου θυμιζει πως εμεις κινουμε το χρονο οταν βλεπουμε κατι αν εξαληψουμε το χρονο και κραταμε στιγμες τοτε συμπιεζεται και ο χρονος…..

  ιοε

 2. Ανώνυμος says:

  ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ… ΑΝΑΡΧΗ… ΑΠΕΙΡΗ… ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΘΕΟ…ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΧΑΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…

  ΠΡΩΤΟΝ…ΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΜΕΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΥΣΤΕΛΕΤΑΙ …ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ [ ΘΕΟΥ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ]…

  ΔΕΥΤΕΡΟΝ…ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΑΛΙΔΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΑΛΑΙΟ… ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟ ΑΡΧΙΚΗ [ Ο ΘΕΟΣ ] ΑΙΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ…

  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΩΘΕΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ…
  '' ΠΟΙΑ Η ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΟΣ….''

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΩΘΕΙ….

  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ…ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ [ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ] ΝΟΜΟΥΣ…ΜΟΝΟ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΗ ΑΙΤΙΑ [ Ο ΘΕΟΣ ] ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Η ΑΛΛΑΓΕΣ ..

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ …Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΣΤΗ…ΑΤΡΕΠΤΗ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ [ ΧΡΟΝΟΧΩΡΙΚΟΥΣ ]…

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ [ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ] ΤΗΣ ΑΚΤΙΣΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ [ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ]…

  Ο ΘΕΟΣ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΚΤΙΣΤΟ [ Ο ΩΝ ] ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΝ …ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ…ΚΑΘΩΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ [ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝΩΝ ]…

  Η ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ… Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ [ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ]…

  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΝ…ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ…ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΕΛΗΣΗ…ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ…ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ..ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ..

  Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΘΕΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ …ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

  ΕΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ…ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ….

  ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…ΠΟΣΟ ΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΝΙΩΣΕΙ ΤΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ….ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ [ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΕΔΙΑ ]…

  Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ [ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΟ ]…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ…..

  • Ανώνυμος says:

   και αυτό που κάνει ο ΓΙΑΝΝΗΣ με το κείμενο που έγραψε λέγεται Αγάπη

   δεν θα διαφωνήσω μα ούτε και θα συμφωνήσω μαζί του.
   μ'ενδιαφέρει μόνο να τονίσω την πράξη του αυτή.
   μέσω της οποίας αυτός ο άνθρωπος μοιράστηκε την αλήθεια του μαζί μας.

   είναι πολύ σημαντική και πολύτιμη,αυτή η αλήθεια για τον Γιάννη.
   είναι η σκέψη του,η θέση του και το συμπέρασμα του.

   γράφοντας εδώ,αυτά που νοιώθει στην ψυχή του,εκτίθεται και απευθύνεται στον καθένα από εμάς,όχι για να μας κάνει μάθημα η προσηλυτισμό στην θρησκεία που πιστεύει. (μίλησε για θρανία,όχι για ορθοδοξία)

   αλλά απλά και μόνο για να μοιραστεί την αλήθειά του με πρόθεση να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του στην αναζήτηση και έρευνα.αυτό νομίζω είναι ξεκάθαρο σε όλους μας.είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε μαζί του.
   αυτό λοιπόν είναι Αγάπη.

   ο Γιάννης παραπάνω έγραψε…
   'ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ… ΑΝΑΡΧΗ… ΑΠΕΙΡΗ… ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΘΕΟ'

   θέλω να προσθέσω ότι…
   ΑΚΤΙΣΤΗ ΑΙΤΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΗ ΟΥΣΙΑ Η ΑΓΑΠΗ.

   κανείς μα κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει-ακυρώσει-αλλοιώσει την αξία της
   Αγάπης.
   όποιος δεν δέχεται-πιστεύει την αξία της Αγάπης,τότε αναπόφευκτα δεν δέχεται
   την ίδια την ζωή-ύπαρξη.

   δεν θα γράψω για τις δυνατότητες της Αγάπης,τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε.
   η Αγάπη είναι η λύση και η απάντηση για τα πάντα,μηδενός εξαιρουμένου.

   αυτό που είναι σημαντικό,είναι η αποδοχή της αξίας της Αγάπης από όλους μας και η τοποθέτηση της ως αδιαμφισβήτητο δεδομένο.

   έχοντας αυτό το δεδομένο σαν κοινή αφετηρία όλων μας…τότε και μόνο τότε θα μπορούμε να συζητήσουμε,ερευνήσουμε…….καταλήξουμε κάπου για το καλό όλων μας.
   όποιος δεν θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του και τον συνάνθρωπό του,
   τότε δεν θέλει την ίδια την ζωή και ύπαρξη του.

   σε τελική ανάλυση ΔΕΝ έχει απολύτως καμία σημασία αν πιστεύεις σε κάποια θρησκεία ή όχι.
   δεν έχει καμία σημασία αν προσεγγίζεις το Θείο και την Αγάπη μέσω του Χριστού ή μέσω της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας.

   το θέμα είναι η προσέγγιση αυτή καθ αυτή και όχι η πηγή-πηγές των πληροφοριών που θα σε οδηγήσουν εκεί.

   σε προηγούμενες αναρτήσεις διαπιστώσαμε όλοι από πρώτο χέρι τις διαφωνίες μας.έγινε 'π α ν η γ ύ ρ ι'
   ένας φίλος σε κάποιο σχόλιο έγραψε ότι όλο αυτό ίσως και να μας βγει σε καλό.
   συμφωνώ μαζί του.
   τα είπαμε, τ'ακούσαμε και τα είδαμε όλα,όλοι μας, τις προηγούμενες μέρες.

   η διαπίστωση που έκανα εγώ είναι ότι οι χριστιανοί ξέχασαν το μήνυμα της Αγάπης..
   και οι μη χριστιανοί επιβεβαίωσαν ότι η Αγάπη δεν βρίσκετε στους χριστιανούς.

   η διαπίστωση αυτή προήλθε κατόπιν των 'μαχών' που έλαβαν μέρος.

   παράλληλα όμως με την αρχική διαπίστωση έλλειψης της Αγάπης,είχαμε και την επιβεβαίωση αυτής διότι κανένας δεν αρνήθηκε την αξία της !
   αλλά όλοι συμφώνησαν στην έλλειψή της.(με τον τρόπο ή τα λόγια τους)

   αυτά ήθελα να πω.καλή συνέχεια να χουμε,ελπίζοντας ότι πήραμε το μάθημα μας.
   με την Αγάπη μπορούμε να προχωρήσουμε,αναπτυχθούμε,εξελιχθούμε.
   χωρίς αυτήν λιμνιάζουμε και βαλτώνουμε.

   sketo or

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *