Διαφημίσεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ Δημιουργούνται μαϊμού δολοφόνοι? Θεωρητικό σενάριο!

Το βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία, περιέχει ίσως το σημαντικότερο στοιχείο των ερευνών ικανό να οδηγήσει τις διωκτικές αρχές στην ταυτότητα του ψυχρού εκτελεστή.

Το περπάτημα πρόδωσε τον δολοφόνο;
Ταυτότητα που όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί, αποκαλύπτεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, από το περπάτημα του αδίστακτου εκτελεστή που δείχνει εμφανώς να έχει δυσκολία στην κίνηση. Αυτή η λεπτομέρεια προκαλεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση των ερευνών, καθώς περιορίζει εντυπωσιακά τον κύκλο των υπόπτων και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τώρα την προσοχή τους ως αναφορά την ταυτότητα του εκτελεστή, σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ο 35αρης με το οπλοστάσιο
Ένας από τους βασικούς υπόπτους, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να είναι ένας 35χρονος αντιεξουσιαστής, που κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες αλλά και για επιθέσεις κατά αστυνομικών των ΜΑΤ στην περιοχή των Εξαρχείων. Τότε μάλιστα είχε προφυλακιστεί για μερικούς μήνες. Τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών μετά τον τυχαίο εντοπισμό ενός μικρού οπλοστασίου που είχε ξεχάσει, στο πορτ μπαγκάζ ενός νοικιασμένου αυτοκινήτου. Ήταν δύο τσάντες με σφαίρες, πολεμικά όπλα και χειροβομβίδες.

Λίγες ώρες αργότερα η αντιτρομοκρατική έκανε έφοδο στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια αλλά ο 35χρονος είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Όπως λένε οι αστυνομικοί κατά το παρελθόν είχε χτυπήσει σε τροχαίο ατύχημα και έκτοτε αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα.

Έρευνες και στην Κύπρο
Οι έρευνες των διωκτικών αρχών επεκτάθηκαν και στην Κύπρο, καθώς ένας στενός φίλος του βασικού υπόπτου της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, βρίσκεται προφυλακισμένος στην Λάρνακα, κατηγορούμενος για την στυγερή δολοφονία 5 οπλισμένων σωματοφυλάκων ενός επιχειρηματία στην περιοχή της Αγίας Νάπας.
Λίγες μόλις ώρες μετά την δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι Κύπριοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο κελί όπου κρατείται ο 30χρονος. Ήθελαν να δουν εάν είχε κρυμμένο κάποιο κινητό τηλέφωνο καθώς υποπτεύθηκαν ότι θα μπορούσε να είχε επικοινωνήσει με κάποιους στην Αθήνα για την δολοφονική επίθεση.

Δύο πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, που έχουν κοινό παρονομαστή την αγριότητα και την δολοφονική μανία των ανθρώπων που πάτησαν την σκανδάλη σκορπίζοντας το θάνατο.
πηγές
star.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “ΑΥΤΟΣ είναι ο ΦΟΝΙΑΣ των δύο εθνικιστών (φωτο);;;;”
  1. Απο τις 5.11.13 σε αρθρο των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ο σχολιαστης με ονομα …και πραμμα…ο ρουφιανος του μαξιμου ειχε ισχυριστει και το κατεγραψε σε δυο σχολια του οτι ο δολοφονος ειναι γνωστος και τον ξερουνε και τον παρακολουθουν και οτι ειναι θεμα χρονου η συλληψη του !!!
    ετσι θα τελειωσουν και τα σεναρια περι φηθεν οτι οι χρυσαυγητες εκαναν αυτην την δραματικη εγκληματικη θρικαλεοτητα…
    τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ολο και πιο σοβαροι και δικτυομενοι τα εμπιστευονται !!!

  2. Συμπερασμα : αυτοι που τον διαλεξαν-αν ειναι αυτος-ηθελαν και να πιαστει , αλλιως γιατι να βαλουν εναν ανθρωπο με τοσο τρανταχτο προβλημα στο βαδισμα να κανει τη δουλεια , μεσα σε τοσες καμερες που ηξεραν οτι τον γραφουν . Ποιοι ειναι αυτοι ; Το γιατι οτι αυτος δεχτηκε ειναι ενα αλλο ερωτημα που η απαντηση του ειναι σχετικα ευκολη υποθεση .

  3. Μακάρι να βοηθήσει ο Θεός και να ανακαλύψουν όντως το τέρας που έκανε το απαίσιο έγκλημα.
    Υπάρχει Συμπαντική Δικαιοσύνη!!!

  4. ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ "ΨΩΝΙΑ" ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ!!!!!

    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΑ……ΤΣΑΝΤΑ????

  5. ola psemata einai.pote ellinikies tromokratikes organoseis den eixan stoxo polites.panat eixan stoxo politikous.stratiotikous kai astynomikous(megala kefalia)aytoi pou ekanan to xtupima eixan stoxo POLITES>kai se 1-2 ebdomades pou 8a sulaboun kapoious oloi 8a panigurizoune pou I kubernisi stamatise tin tromokratia.kai tote ta nea metra kai oi foroi 8a perasoun sto xalaro kai den 8a milisei kanenas….

  6. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ? ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΕΙΝΕ. ΛΑΘΟΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΕΚΕΤΕΛΕΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ 7 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ…

  7. EΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΧΙΛΙΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ "ΕΤΣΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ, ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ κλπ κλπ" ΜΕΤΑ ΜΑς ΕΙΠΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ Μ@@@ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ… ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ… ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…

  8. 9.43 για ποιες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ τρομοκρατικες οργανωσεις μιλας , αφου οι ιδιες δεν δεχονται τον ορο ΠΑΤΡΙΔΑ η ΕΘΝΟΣ κλπ και μιλανε μονο για ταξικα αδερφια , πλουτοκρατια κλπ ; Οσο για τους νεκρους Ελληνες Εθνικιστες , τους θεωρουν εχθρους και μιασματα που ενοχλουν με τις ιδεες τους τα ταξικα αδερφατα τους και τους λαθρεπικους αδερφους τους . Μας δουλευεις ; Το οτι τους χρησιμοποιουν ντοπιες και ξενες παρακρατικες οργανωσεις , μυστικες υπηρεσιες ενχωριες και αλλοδαπες κλπ , ειναι γεγονος αναμφισβητιτο αλλα ας ανοιξουν τα στραβα τους να το δουν οι πιο " καθαροι " και " αγνοι" απο αυτους που ειναι εκει απο ιδεολογια . Δεν τους φταιει κανεις αλλος εκτος απο τις παροπιδες και το φανατισμο τους . Αν εχουν γκαγκαλα , ας αρχισουν να χτυπανε τους πραγματικους φασιστες και τους πραγματικους κατακτητες κι ας αφησουν τις αιωνιες μαλακιες τους .

  9. και θα ειναι και αριστεροι.μπαρουφες.ο κουτσος αναρχικος,ασ γελασω…χαχαχαχα.μην παν να τον πιασουν,και σε καμια υποτιθεμενη καταδιωξη ο κατηγορουμενως πυροβολιση και η αστυνομια αναταποδωση και βρεθει νεκρος.δεν θα μαθουμε ποτε την αληθεια.[οχι οτι θα μας την ελεγαν βεβαια]

  10. φιλε @ 4.01 ενας που ειχε παρει κοκα και κατι αλλο ειχε ξεχασει που μενει και πως τον λενε!!! εσυ τι νομιζεις οταν καποιος ασχολειται με οπλα του ειναι δυσκολο να ασχοληθει και με τα ναρκωτικαγια πωληση η χρηση;;;

  11. Η προσπαθεια καποιων να αποστασιοποιησουν την πασης φυσεως αριστερα απο τα ανανδρα φονικα – ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ-ουτε πειθει κανεναν , ουτε και τους τιμα . Ακομα και εξωγηινοι να ειναι οι φονιαδες , οι εγκληματικες ευθυνες της αριστερας ειναι ιδιες και ταυτοσημες με αυτες των κομματων της κατοχικης κυβερνησης . Η συμπεριφορα των αριστερων τοσο πριν , οσο και μετα τις ανανδρες στιγερες δολοφονιες των 2 παλικαριων και τον βαρυτατο τραυματισμο του τριτου , μας αποδεικνυει τη ρηση του σοφου λαου που λεει : ΘΕΛΕΙ Η Π@ΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ . Μας αρεσει η οχι , ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , ΣΥΣΩΜΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΗΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ . Ας δωσει η ΝΕΜΕΣΗ να στρεξει πανω τους και να τρεχει ποταμι , ωσπου να καθαρισει η Ελληνικη γη απο μισελληνες .

  12. δεν μπορειτε να στοχοποιειται ετσι απλα εναν ανθρωπο.Κι αν δεν ειναι αυτος??ποιος θα αναλαβει την ευθυνη αν παθει κατι σαν αντιποινα???

  13. 5.50 ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ . ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ;

  14. Κι' αυτή η σέχτα τι κάνει; Ακόμα δεν ανέλαβε την ευθύνη;
    Μήπως περιμένουν να τους γράψουμε και την προκήρυξη; Τι άλλο θέλουν πιά για να εμφανιστούν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *