Διαφημίσεις

ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΥΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ « ΘΕΪΚΟ ΟΝ» ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ, ΜΑΣ ¨ΕΠΕΒΑΛΑΝ¨ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ (ΑΧΡΗΣΤΕΣ) ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ “ΣΟΦΟΙ”, ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ¨ΘΕΩΣΗ¨ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ “ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ”: «…ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΧΑΘΗΚΑΤΕ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ, ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΙΣΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ».

… ΟΜΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ – ΡΟΜΠΟΤ.

ΔΗΛΑΔΗ…
ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ;

ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ 4 ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ (ΠΑΠΑΣ) ;

ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ, ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ Η ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΛΑΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ;

ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ;

ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΛΟΓΙΚΗ» ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ «ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ», ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΙΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Υ.Γ.: ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ»… ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΧΘΡΟ. ΤΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΛΟΓΙΚΗ», ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ…”
  1. O ανθρωπος μπορει να νιωσει μονο δυο συναισθηματα , ΧΑΡΑ και ΦΟΒΟ . Ολα τα υπολοιπα ειναι υποδιαιρεσεις και παραγωγα τους . Αυτοι που μας καταδυναστευουν το ξερουν αυτο και μας "παιζουν" μονοτερμα . Ενα απο τα πιο δυνατα τους οπλα ειναι η λογικη μας γιατι την διαμορφωνουν οπως θελουν θετοντας αυτοι "τα ορια" και οχι εμεις αφου παιζουμε στο γηπεδο τους . ΜΗ ΣΥΣΧΗΜΑΤΙΖΕΣΘΕ ΤΩ ΑΙΩΝΙ ΤΟΥΤΟ , ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΗΜΑΣ ,ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.ΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ .ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ Ν Α ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ . ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗ .Ετσι κι αλλιως ζουμε μεσα σε ενα κοσμο ψευτικο , προσωρινο και ματαιο .

  2. Το πρόβλημα δεν είναι η λογική. Η ΛΟΓΙΚΗ είναι επιστήμη και αν θυμάστε τη δίδασκαν και τη σπούδαζαν οι Έλληνες!
    Η ΛΟΓΙΚΗ είναι απαραίτητη για να μπορείς να επιβιώσεις.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΩΣ ΛΟΓΙΚΟ.
    Ο άνθρωπος όμως δεν έχει μόνο ψυχή έχει και πνεύμα και αυτά τα δυο είναι ισχυρά όπλα έναντι στο παράλογο.
    Με την καθοδήγηση της ψυχής και ανωτερότητα του πνεύματος σου (αν το έχεις δουλέψει και το έχεις εξελίξει) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΝΙΜΩΣ.
    Αυτό βέβαια -επειδή όταν βλέπεις το λογικό θες να αντιδράσεις- έχει και ένα τίμημα και είναι ακριβούτσικο: τη σχιζοφρένεια και/ή την παράνοια.
    Συνέχισε εσύ να επιμένεις για το ποιό είναι το λογικό και έχουμε εμείς (το σύστημα) τους ειδικούς (ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κ.λ.π.) να ……. "επαναρυθμίσουμε" το "μηχάνημα"

  3. Ο καθε νοημων ανθρωπος οφειλει να κανει την εξης ερωτηση στον εαυτο του "σκεφτομαι λογικα?".Οταν λοιπον κανει αυτη την ερωτηση δυο απαντησεις υπαρχουν το ΝΑΙ και το ΟΧΙ.Προσωπικα πιστευω ομως οτι η ορθη απαντηση στο 100% των ανθρωπων ειναι το ΟΧΙ και θα εξηγησω το γιατι.Η ορθη και λογικη σκεψη ακολουθειται απο την ορθη και λογικη πραξη και αυτα εχουν σαν αποτελεσμα την τελοιοτητα της πορειας μας σε αυτον τον ματαιο κοσμο.Αν το σκεφτουμε ομως ετσι αραγε ποσοι απο εμας μπορουν να υπερηφανευτουν οτι εχουν κανει τα παντα τελεια??Ακομη και να εισαι τελειος στο 99.9% αρκει αυτο το 0.1% και η κακια στιγμη να σε κανει φονια,κλεφτη,συκοφαντη,να διαταραξει τις αρμονικες σχεσεις με φιλους,οικογενεια.Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι τον ΤΡΕΛΟ που εχει διαυγη σκεψη θα πρεπει να τον φοβομαστε γιατι ανα πασα στιγμη μπορει να παρει ενα μαχαιρι και να μας κυνηγησει.Το ασχημο λοιπον ειναι οτι ολοι ειμαστε ΤΡΕΛΟΙ εγω το ξερω και προσπαθω να τιθασευσω το τερας που κρυβω μεσα μου "ΕΣΥ ΣΟΦΕ ΛΟΓΙΚΕ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΝΗΡΕ ΤΕΛΕΙΕ" που καταδεχτηκες να με διαβασεις τι κανεις???…ΑνΩνυμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek