Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:05 - 26/03/2015

Ασκήσεις κατάληψης ‘πυρηνικών θέσεων’ του NATO από Spetznaz ξεκίνησαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Ρωσία προχώρησε ηαφνικά σε ασκήσεις καταστροφής “εχθρικών βάσεων” με ειδικές δυνάμεις (Spetsnaz) υπό τον άκρως σαφή τίτλο «απενεργοποίηση θέσεων χειρισμού τακτικών πυραύλων», ως απάντηση στις απρόκλητες και άκρως επιθετικές ενέργειες του ΝΑΤΟ έξω από τα ρωσικά σύνορα.

Επίσης ζήτησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες την απόσυρση όλων των μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων από την Ευρώπη, καθώς η Μόσχε θεωρεί ότι “οι Αμερικανοί μεσω του “μανδύα” του ΝΑΤΟ παραβιάζουν τη Συνθήκη του 1968 για τη μη διάδοση πυρηνικού οπλισμού”.

Συγκεκριμένα, η Μόσχα σήμερα προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και για το ζήτημα της αποστολής αμυντικού συστήματος βαλλιστικών πυραύλων ( THAAD) στην Νότια Κορέα, λέγοντας ότι θα μπορούσε να απειλήσει την περιφερειακή ασφάλεια.

Όλα αυτά πιθανόν υποδηλώνουν και μετακινήσεις νατοϊκών συστημάτων εγγύς της ρωσικής επικράτειας, με πρώτη επιλογή τα κράτη της Βαλτικής και την Πολωνία.

Την ίδια στιγμή ρωσικές ειδικές δυνάμεις της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας (CVO), πραγματοποιούσαν ασκήσεις με κύρια αποστολή την « απενεργοποίηση θέσεων χειρισμού τακτικών πυραύλων», καθώς και την καταστροφή εχθρικών σχηματισμών, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της CVO

Στην περιοχή της Σαμάρα, περισσότεροι από 400 Ρώσοι Spetsnaz με 70 ειδικά διαμορφωμένα οχήματα, πραγματοποίησαν τις ασκήσεις αυτές. Υλοποίησαν σενάριο κατά το οποίο μία από τις ομάδες των ειδικών δυνάμεων «προσγειώθηκε» στο πίσω μέρος του «εχθρού», αποκαλύπτοντας την θέση της εχθρικής φάλαγγας, η οποία στην συνέχεια έγινε στόχος των ρωσικών όπλων.

Άλλοι κομάντος απενεργοποίησαν το « εχθρικό κέντρο επικοινωνίας» με έφοδο

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ιtar-TASS, σε αμερικανική στρατιωτική βάση στην Εσθονία μεταστάθμευσαν σε φιλανδικά πολεμικά αεροδρόμια αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 Fighting Falcon, F-18 Hornet, ενώ από την Σουηδία αναμένεται να συμμετάσχουν πολεμικά αεροσκάφη JAS-39 Gripen.

Οι ασκήσεις θα περατωθούν την 1η Απριλίου, και κατά τη διάρκεια των ασκήσεων αυτών των τριών χωρών, θα χρησιμοποιηθεί ο φινλανδικός και ο διεθνής εναέριος χώρος.

Στο ζήτημα της Νότιας Κορέας, η Ουάσινγκτον σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να αναπτύξει το πυραυλικό σύστημα, γνωστό ως THAAD, στην Νότια Κορέα ως αποτρεπτικό παράγοντα για τυχόν στρατιωτική πρόκληση από την Βόρεια Κορέα.

«Σε μια περιοχή όπου η κατάσταση είναι ήδη εξαιρετικά περίπλοκη από την άποψη ασφαλείας , αυτό θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μια άλλη ώθηση προς μια κούρσα εξοπλισμών στην βορειοανατολική Ασία με την περαιτέρω εμπλοκή πυρηνικών θεμάτων στην κορεατική χερσόνησο», ανέφερε η ανακοίνωση από την Μόσχα.

Η Κίνα έχει επίσης ήδη προειδοποιήσει ότι η εγκατάσταση του συστήματος θα μπορούσε να υπονομεύσει την ειρήνη και την σταθερότητα στην περιοχή.

Η Ρωσία υπενθυμίζουμε ότι μετακίνησε σήμερα μία ακόμη μηχανοκίνητη ταξιαρχία στα σύνορα με την Ουκρανία, ενώ το ΝΑΤΟ μετακινεί δυνάμεις στις χώρες της βαλτικής. Επίσης οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν σήμερα και μια δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου Minuteman III, στην Καλιφόρνια σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.


ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. καλά οι Spetznaz απλά είναι ολα τα λεφτά!
    εδώ δέστε https://www.youtube.com/watch?v=cSDh0UcKgU8
    λολ τα ατομάκια είναι σουπερ!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*