Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “Από την μία ντυμένοι μπαχαλάκηδες και από την άλλη ντυμένοι ακροδεξιοί. Αυτά δεν είναι επεισόδια αλλά φιλικά παιχνίδια μεταξύ αστυνομικών.”
  1. Nai les kai den kserame ti skatoratsones einai. Olo to sistima vrwmaei. Apla prospathoun na kalipsoun ta akalipta. Auta ta vlepei kaneis? Oi vouleutes ipourgoi ta vlepoun auta? Apla to fagopoti pou kanoun den tous afini na ta doun auta. Me liga logia oloi autoi einai ta tsirakia tous

  2. ¨Ήταν σχεδιασμένο έτσι ώστε στην ομιλία του Μιχαλολιάκου στην Νίκαια χθες να γίνει μέσα σε καμένη και λεηλατημένη Νίκαια από τα "αντίπαλα" συνεταιράκια τους , έτσι ώστε να δημιουργηθεί κλίμα πόλωσης και έντασης για να υπάρξει ο μέγιστος διχασμός …

    Ούτε η επιλογή του Θύματος ήταν τυχαία γιατί ήταν ένα άτομο γνωστό με πολιτιστική δράση στον γενικότερο αριστερό χώρο , ήταν μουσικός και λογικά θα συγκινούσε συναισθηματικά η δολοφονία του μεγάλες μάζες νέων που κινούνται στον χώρο της αριστεράς γενικά , ούτε και ο τόπος ήταν τυχαίος , ούτε και η μέρα … Ήθελαν ένα νέο 2008 για να ξεκινήσει η τρέλα ..

    Πριν από λίγο ο υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση και που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Σαμαρά βγήκε να κάνει διάγγελμα και να μας μαλώσει γιατί δεν είμαστε καλά παιδιά και από εδώ και μπρος , αυτός που ξεπλένει την βία , την ανομία , το ξεπούλημα της χώρας , θα μας βάλει σε τάξη και θα γίνει ο σερίφης μας … Είναι επικίνδυνοι , ανεγκέφαλοι , γλοιώδες , υποκριτές και επιζήμιοι … Κάθε μέρα που περνά με όλο αυτό το κυπατζίδικο συνονθύλευμα στην νομή της εξουσίας , η πατρίδα είναι σε θανάσιμο κίνδυνο … Για την καρέκλα τους και τα προνόμια των οφιτσίων τους δεν θα διστάσουν να βάλουν τους κυπατζήζες να δημιουργήσουν ένα νέο 44 ..

    Μόνο που δεν τους πήγαν τα πράγματα όπως ήθελαν και δεν έγιναν εκτεταμένες ζημιές από τους δήθεν αναρχικούς και συνεταίρους της ανομίας που παράγει το άλλο μόρφωμα της ΚΥΠ η ΧΑ και έτσι η Νίκαια , μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα , δεν τσίμπησε και για αυτό τον λόγο επειδή δηλαδή ο "φωτισμένος " ηγέτης αυτών των επαχθών δολοφόνων που συντηρούν και χρηματοδοτούν στις τάξεις του επαγγελματίες μαχαιροβγάλτες , αναγκάστηκε να αναβάλλει την προγραμματισμένη ομιλία του στην Νίκαια ..

    Ο Σαμαράς και η παρέα του ξεβρακώθηκαν εντελώς … Είναι σε πανικό και με κάθε τρόπο προσπαθούν να καλύψουν τους εκτελεστές της ΧΑ γιατί φαίνεται πως οι της ΧΑ τους απειλούν με αποκαλύψεις … Έφτασε στο σημείο ο προεδρεύον της ΝΔ στην βουλή να ζητήσει την άδεια του Κασιδιάρη για να τηρήσει στην μνήμη του άγρια δολοφονημένου Φύσσα ενός λεπτού σιγή . , προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στον Κασιδιάρη να αρνηθεί υποκριτικά την σχέση της ΧΑ με τον φόνο .. Είναι αυτό που λέει ο λαός , ότι αφού σε δολοφονήσουν μετά έρχονται στην κηδεία σου να συλλυπηθούν τους συγγενείς και να σου βγάλουν και έναν μεγάλο επικήδειο για το τι καλός άνθρωπος ήσουν και τι μεγάλη απώλεια ήταν ο χαμός σου … Κανονική ΜΑΦΙΑ …

    Έχει καταρρεύσει το σύμπαν… Οι μηχανισμοί τους όχι μόνο δεν λειτουργούν , αλλά έχουν και τα αντίθετα αποτελέσματα .. Να πάνε στα τσακίδια το συντομότερο και αυτοί και όλοι οι βρωμιάρηδες πους τους ακολουθούν και εκτελούν τις βρώμικες και δολοφονικές τους εντολές … Σαμαρά ο υπεύθυνος για όλα αυτά είσαι εσύ και τα αφεντικά σου .. Όσο κρατάτε την εξουσία παράνομα και αντισυνταγματικά η ανομία και η βιαιότητα στην χώρα θα μεγαλώνει , γιατί φροντίζετε εσείς για αυτό …

    1. 12,32 έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πρόσεχε όχι μόνο η δεξιά αλλά και η αριστερά όλοι τους είναι μέσα στο κόλπο.μη νομίζετε ότι η αριστερά είναι θύμα και η δεξιά θύτης τα ίδια σκατά είναι όλοι.

  3. χρυση αυγη=1720 οπως και οπλοφορω=1720 οπως και χουντικος=1720 ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ;;;;
    ΧΑ = 601 οπως κακομοιρος……

  4. Ποιοι ειναι αυτοι ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ρε νουμερο??…οι αριστεροι??/οι πακιστανοι/οι αναρχικοι??..ποιοι ειναι ρε παρασιτο??…Ξερετε καλα οτι εαν βγει ακομα πιο δυνατη η Χ.Α την εχετε γαμησει για αυτο εχετε χεστει…κοτες..

  5. @20 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:32 μ.μ. Αυτό γράφω και εγώ , πως τα άκρα έχουν κοινό αφεντικό …

  6. ενα θα σας πω εχετε αναρωτιθη ποτε αν η μηπως 1 στο 1000000000 ειναι ματατζιδες με πολιτηκα; ποιος μου λεει εμενα μηπως τους βλεπω οταν φωρουν τα κρανοι εν ωρα υπηρεσειας; λεω μια υποθεση κανω γιατι δεν ψαχνουν ποιως χρειματοδωτη την οργανοση και τηνος συμφερωντα εξυπερετη; πρως θεου δεν ειμαι πολιτικοποιημενος απλα πρεπεινα την ψαχνης η νασου κοβη λιγο.

  7. ολοι ειναι μεσα οπως τα λεει ο φιλος ειδηκα οταν βλεπεις τον τσιπρα ναβγενη χθες στην γερμ.με τον εκπρωσοπο της παγγωσμιας τραπεζας και να κανηδηλωσεις τυχαιο δεν νωμιζω

  8. ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ..

    Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ….ΑΛΦΑ

    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙ ΒΡΕΙΤΕ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ!!

  9. OXI MONO H X.A. NA BΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΒΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ! Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ! ΒΛΕΠΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΕΙΝΑ,ΑΝΕΡΓΙΑ Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Κ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

  10. Νεοέλληνες ξερόλες….ο μπερές στους ένστολους έχει καταργηθεί εδώ κ 3 χρόνια…δεν λέω τπτ άλλο…συνεχίστε να πιστεύετε ότι "ενημερώνεστε" με τα ΜΜΕ.

  11. ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, SIEMENS, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ,ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, Η ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ, Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ + ΘΑΝΑΤΟΥ /////….ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

  12. Σκηνη ζηλειας :
    Μωρο μου που εισαι?
    -στα γραφεια της Χ.Α
    Δωσε μου εναν να μου πει την αλφα βητα.

    Αυτοι ειστε γελοιοι .

    Αntifa

  13. Ε ΡΕ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ,ΜΑΦΙΟΖΟΙ,ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Κ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ

    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΤΣΟΥΡΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
    ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ
    ΘΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ Κ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕς.

  14. Προς ανώνυμο 22 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:29 π.μ.

    Ναι ρε φιλαράκι νομίζεις εσύ θα έρθει ο σύριζα και θα σε σώσει. Κούνια που σε κούναγε. Λίγα "καλά" παιδάκια έχει μαζέψει και ο σύριζα. Μια και είναι νυστικοί να ξέρεις θα φάνε περισσότερα. Όλοι τα ίδια σκατά είναι. Να ήξερες μόνο τι παίζεται πίσω από την πλατούλα σου. Δεν υπάρχει κανένας πατριώτης ρε. Όλοι δουλεύουν για άλλα συμφέροντα. Ξύπνα.

  15. ΡΕ 5.29 ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ!ΤΕΛΕΙΑ Κ ΠΑΥΛΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *