Διαφημίσεις

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ,ΟΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΡΟΠΛΟΙΟ ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΠΛΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΝΚΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ,ΕΙΠΕ ΣΕ ΝΑΟ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 29 ΜΑΙΟΥ……
ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΟΥΝΗ ΜΕ ΙΟΥΛΗ..ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΗ–ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ–ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ–ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
Ο ΠΑΠΑ ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ.Ο ΠΑΠΑ -ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 2009..ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ..

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΗ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ,ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΥΣΙ,ΠΙΘΑΝΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΡΥΣΙ…….

ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ….ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ..
Ε……ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟΠΛΟΙΟ ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ,ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..

ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ..ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΙΟΥΝΗ -ΙΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ….

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΕ ΙΡΑΝ ,ΡΩΣΣΙΑ,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ,ΧΙΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ…ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΥΚΙΔΕΣ,Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ..ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ.
πηγη

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

47 σχόλια στο “ΑΠΟΛΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ”
  1. ο κοσμας ο αιτωλος ειχε πει οτι το ποθουμενο θα ερθει οταν ερθουν δυο πασχαλιες μαζι. αυτο εγινε το 1912 που ελευθερωθηκε η βορεια ελλαδα, εκεινη τη χρονια επεσαν μαζι πασχα και ευαγγελισμος. το 2013 δεν σημαινει απαραιτητα κατι αφου η προφητεια εκπληρωθηκε. μπορει να γινουν τα γεγονοτα το 2014.

  2. Αυτοι οι καλοι(;) ανθρωποι οι χριστιανοι απο τοτε που τους θυμαμαι μονο για καταστροφες και σκοτωμους εχουν να λενε!
    Μαλλον πρεπει να το κοιταξει αυτο η ψυχιατρικη επιστημη…

  3. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ,ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  4. ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ FALSE FLAG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

  5. O ΠΑΠΑ ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΤΟ 2024.ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ….(ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ).ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΣΕΞ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ,ΤΟ 2020.

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ…ΓΙΑ ΤΟ 2024 ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΟΚΟΤΗΤΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΚΛΠ

  6. .ειμαστε…δυοοοο…ειμαστε τρειςιιιιις ειμαστε
    χιλιοι δεκατρειιιιιις-Ρε κοιταξτε λιγο απεναντι
    και συνελθετε.Στη Πολη…ο δισεκατομυριουχος
    Ντοναλντ Τραμπ κατασκευαζει τον ενα ουρανοξυστη μετα τον αλλο και προτου τελειωσουν οι μπογιατζηδες τους φουλαρει
    με τουρκαλβανακια δευτερης γενεας -ΟΛΟΙ
    ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ-και δουλευουν με τα μισα ευρω απο οτι θα παιρναν στην ελλαδα,
    για το καλο και τα συμφεροντα της ΑΜΕΡΙΚΗΣ
    και φυσικα για το βαθυ κρατος της ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
    -Μη ξεχνας φιλε μου ,προσφατα,η συναντηση
    ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΟΜΠΑΜΑ κρατησε τοσες
    πολλες ωρες,που ποτε στο παρελθον και σ αλλους αρχηγους κρατων δεν εγινε κατι
    αναλογο.-Τι λετε σεις…συζητουσαν για την
    FENERBPAKSE…-######################
    -ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΕ ΑΥΓΑ..!

  7. 9.38 ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ 5-5 , ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ 5-5 . ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΑΝΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ . ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΕΦΤΕΙ 5-5 , ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2024. ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ .

  8. Δεν εχετε που να εκτονωσετε τη μιζερια σας και η εσχατολαγνεια, σας εχει παρει τα μυαλα και σας εχει κανει φυτα. Αυτο ειναι το προβλημα σας ειστε φυτα και ζειτε μια εικονικη πραγματικοτητα και νομιζετε οτι κατι κανει το αθλιο μυαλο σας. Αντι να ασχολειστε να αναγεννησετε το ξεκουτιασμενο σας μυαλο αισχατολαγνολογειτε αναζητωντας ανακουφιση και διεξοδο απο τη μιζερη ζωη σας. Οσο υπαρχουν τετοιοι ηλιθιοι σαν και εσας ο Θεος που τον επικαλεισθε θα αναβαλει τα παντα μονο και μονο διοτι υπαρχετε εσεις με τα πλανεμενα και σκουριασμενα μυαλα σας. Ο θεος θα αφηνει το κακο να κυριευει τον κοσμο μηπως και συνετιστουν και ξυπνησουν κατι κολλημενα και κακοψυχα οντα σαν και εσας. και αν συμβουν κακα θα οφειλετε στο οτι υπαρχουν μικροψυχοι και κολλημενοι σαν ολους εσας που εσχατολογειτε. Ενας νους που εχει αγαπη και λαχταρα την αληθεια και την ψυχικη πληρωση το τελευταιο που θα κανει ειναι να εσχατολογει και να περιμενει τα δεινα να ερθουν για να τιμωρηθουν οι ¨κακοι¨του κοσμου οπως επιθυμειτε ολοι εσεις οι μικροψυχοι και κακοψυχοι. Γιατι κατα βαθος περιμενετε με λαγνεια τα μελουμενα κακα η καλα μπας και με το κακο των αλλων αλαξει κατι και ικανοποιηθει η ζηλοφθονη ψυχη σας και ανακουφισθει λιγο η μιζερια σας. Δεν εχετε καταλαβει ακομα ηλιθια ανθρωπακια οτι ολος ο σκοπος της υπαρξης μας ειναι να εκμεταλευτουμε λεπτο προς λεπτο τη ζωη μας για αναγεννηθουμε εις Χριστον οπως ο ιδιος μας ευαγγελιστηκε. Εγω που τα γραφω αυτα δεν ειμαι καλυτερος σας ομως αν μη τι αλλο προσπαθω να μην μενω συνεχεια στην ιδια ταξη μετεξετασταιος. καληνυχτα ηλιθιοι

  9. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…… ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΑΜΕ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΑΖΙ
    (1 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ = 3 ΜΗΝΕΣ….2 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ = 6 ΜΗΝΕΣ = ΜΑΙΟ ΜΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ?)

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  10. Άνθρωποι κυνικοί, ιδιαίτερα με τα πολιτικά πράγματα, αλλά και με χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι όσοι πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας, σύμφωνα με Αμερικανούς ψυχολόγους.

    Όπως αναφέρουν οι ψυχολόγοι, οι θεωρίες αυτές είναι τρόπος προσέγγισης ενός κόσμου στον οποίο νιώθουν αδύναμοι.

    "Η οικονομική κρίση, οι τρομοκρατικές επιθέσεις και οι φυσικές καταστροφές είναι διαρκείς απειλές πάνω στις οποίες δεν ασκούμε κανέναν έλεγχο. Όταν βρισκόμαστε μπροστά σε τέτοιους κινδύνους δραστηριοποιείται η αμυγδαλή", υποστηρίζει ο Πολ Γουέιλ, επιστήμονας του Κολεγίου Ντάρμουθ.

    Προσθέτει πως ο εγκέφαλος υπεραναλύει επαναξιολογώντας διαρκώς τις πληροφορίες που διαθέτει, σε μια προσπάθεια κατανόησης του συμβάντος και αναγνώρισης των κινδύνων αλλά και του τρόπου που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

    "Αν γνωρίζεις την αλήθεια που οι άλλοι αγνοούν, τότε έχεις μεγαλύτερο έλεγχο", καταλήγει ο δρ Γουέιλ.

    Σημειώνεται πως σύμφωνα με δημοσκόπηση το 63% των Αμερικανών ψηφοφόρων θεωρεί αληθινή τουλάχιστον μία θεωρία πολιτικής συνωμοσίας.

    Πηγή: http://www.skai.gr/news/health/article/232781/kunikoi-me-hamili-autoektimisi-osoi-pisteuoun-se-theories-sunomosias/#ixzz2UM30HZ7q
    Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

  11. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.16 ΜΕ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΝΤ.ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ.

    ΜΕ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ,ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ,ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

    ΣΤΟ STO YOUTUBE ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ(ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 2012).

    ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ,ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ,ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.

    ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΒΙΤΑΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ,ΟΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΤΟ ΚΑΚΟ..

    Ο ΠΑΠΑ -ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ,ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ.

    ΒΑΛΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,
    Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ…
    ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012,ΕΓΡΑΦΑΝ ΒΙΒΛΙΑ..

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΘΑ ΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΛΠ.

    ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ…ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ….ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑ…ΑΥΤΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΦΥΛΑΚΗΣΕΙΣ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΛΠ..ΑΥΤΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ?

    ΤΟ 1999 Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ..

    ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ,ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ?

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ,Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ,Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ,Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ?

  12. Γελοίοι αρχικαραγκιόζηδες.. ορίστε που είναι η Πόλη, όλη δικιά σας.. πηγαίνετε να την πάρετε.. άρρωστοι σχιζοφρενείς!! Ανάξιοι και για κλάσιμο στη μύτη!!

  13. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.16 Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
    ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.

    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ ,Η ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ,
    Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ,Ο ΑΓΙΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΙΖΕΡΟΙ?ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ?

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ(ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ).

    ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ?

  14. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΤΑΟΥΙΛ???????????
    ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΟΥΪΛ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ :
    "Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ 1985 ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ…. ''ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ ΑΦΟΥ ΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ.''ΑΠΟ

    <>

    ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΝΟΩ(ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ)

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ.

  15. Εσύ πανηλίθιε 12:16 θέλεις να ζεις μέσα στη σαπίλα για να αγιάσεις προφανώς και δεν οραματίζεσαι έναν καλύτερο κόσμο, μπράβο σου που πέρασες την τάξη πανηλίθιε, άσε λοιπόν τους κακόψυχους στην ησυχία τους και στάσιμους.

  16. Μην πιστευετε τιποτα στις σημερινες τις προφητειες ειδικα οτι δινεται με ακριβεστατη χρονολογια..
    Κι αν ακομα συμβουν καποια γεγονοτα δε σημαινει οτι ηθελε ο θεος να γινουν καποιοι που γνωριζουν απλα παραπανω ειναι βαλτοι για να μετακινησουν τις θεσεις των πιστων προς αυτους.
    Εαν θελεται την πραγματικη αληθεια θα πρεπει ν αφησετε τους "σημερινους προφηες" και να ερθεται πιο κοντα στο θεο..

  17. ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ,ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΑΧΩΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΩΣΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ,Ή ΤΗΝ ΛΑΚΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ…ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ..ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ,ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΡΟΦΙΜΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

  18. Ενω εσυ 12:06 σκεφτεσαι να αγιασεις σε εναν κοσμο καλυτερο που θα σου φερουν οι προφητειες εαν και εφοσον, και ενω τω μεταξυ θα καθεσαι να αισχατομαλακολογεις με την μουχλιασμενη κεφαλα σου. Ευτυχως που απαντατε για να επιβεβαιωνεται η πεποιθηση μου για το ποσο ακλονητοι βλακες ειστε. Οσο για τον καλυτερο κοσμο που οραματιζεσαι ηλιθιε, εσυ και να ερθει δεν προκειτε να τον καταλαβεις γιατι την σαπιλα θα την εχεις ακομα μεσα σου, και αν δεν την καθαρισεις και στον παραδεισο να σε βαλουνε δεν θα καταλαβεις τιποτα. Απλα ειναι τα πραγματα βλακα, ξυπνα

  19. 7:35 Δεν αποκαλεσα ηλιθιο κανενα αγιο απο ολους αυτους που λες. Η ηλιθιοτητα ειναι προνομιο των χοικων ανθρωπων που αναμεσα στα αλλα κρεμονται αλογιστα και πανω σε προφητειες. Βεβαια οι προφητειες των αγιων απευθυνονται κατα την γνωμη μου σε ανθρωπους εντος εισαγωγικων ηλιθιους και ενδεχομενως να τους οφελει κιολας. Αλλα την προφητεια αλλιως την βλεπει ενας προχωρημενος πνευματικα και αλλιως ενα "νηπιο". Η προφητεια δηλαδη ειναι εργαλειο πνευματικης προοδου για ανθρωπους συνηδητοποιημενους που αναζητουν τη τελειοτητα. Για τους εμπαθεις ομως ειναι εργαλειο που καλα θα κανουν να μην το πολυχρησιμοποιουν διοτι δεν τους οφελει πνευματικα , αλλα απεναντιας τους ζημιωνει, διοτι ασχολουνται περισσοτερο με αυτο παρα με την ουσια της πνευματικης ζωης

  20. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΦΘΟΝΟ.

    ΕΔΩ ΜΕ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΦΘΟΝΟ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΧΩΝΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ,ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ,ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΑ ,ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΡΓΟΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ,ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ…ΠΡΙΝ ΔΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.

    ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΘΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΝΤΙΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ(ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΤΑ),ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ..

    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΜΑΤΑ ΑΓΙΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ………

  21. τιποτα απολυτως δεν θα γινει…ολοι στο πλουταρχο να σπασουμε πιατα και να πιασουμε το κωλο σε κανα γκομενακι….(α ρε ορθια διποδα…στα τεσσερα θα σερνεστε απο τη πεινα.)

  22. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΑΝ ΗΘΕΛΕ.ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΤΑΥΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ-ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΕ?.ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΕΡΧΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΕ ΕΚΑΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ-ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ!!!!

  23. 8:36 πμ Και φαντάζομαι τώρα,ότι από τον Σεπτέμβριο,θα έχουμε ανάπτυξη,ε;Μα πόσα κιλά σκατά,μπορεί να χωρέσουν,μέσα στο κεφάλι του ανθρώπου;Δεν έχετε πάρει χαμπάρι,ότι θα γίνει της πουτάνας,με τους λαθραίους,και εσείς ακόμα βαυχαλίζεστε.H oικονομία της χώρας,κατέρρευσε,αλλά εσείς εκεί.'Οτι λένε στο mega ,η τρέμη,ο πρετεντέρης και στον αντ1 ο μπουμπούκος.ΡΕ ΟΥΣΤ!

  24. ποιος σας ειπε οτι οι Μαγιας πεσανε εξω…δεν ειπαν αυτοι το '12 …αυτοι ειπαν 26000 χρονια κυκλος. 1/1000 να πεφτουμε εξω ειναι + – 26 χρονια…μεσα πευτουν και αυτοι …!

    και κατι αλλο…αν εχουν δικιο μερικοι και θα εχουμε αναπτυξη…σημαινει οτι πιασαμε πατο τωρα…πολλα να περιμενετε τοτε γιατι τον εχθρο στην κατρακυλα τον περιμενεις παντα να πιασει πατο πριν του την φορεσεις και συ

    σκορπιος

  25. ΑΝΩΝΥΜΕ 4.31ΜΜ
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ..
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ…ΕΧΕΙ ΗΔΗ 24 ΤΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΛΙΓΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ,ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ,Η ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΡΘΡΑ Ο ΚΑΛΝΤΕΡΙΔΗΣ,Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ (ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ,ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ)…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ,ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.

    ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ 14000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ,ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

  26. 2.40 οταν ο πατροκοσμασ λεει για δυο καλοκαιρια μαζι μπορει να ενωουσε την επανασταση του 1821 γιατι ηταν ποθουμενο και αυτο.

  27. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΕΝΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ….

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ<>

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ..ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΚΕΙ..

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ?ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ 9 ΜΕΡΕΣ,ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.

    ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΛΠ,ΟΣΟΙ ΖΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ..ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΦΑΠΑΞ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΙ,ΕΛΕΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ,ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

  28. ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ?

    ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ?

    Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.

    ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 50 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΩΝ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1880.

    Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1880,ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΧΑΡΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΖΕΙΣ….ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ 3.51.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ.
    ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΛΑΣΕΙ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ..
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ.?

    ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΦΘΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
    ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.
    ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ Ή ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΕΛΝΕΙ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΑΝ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.
    ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑ ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΑΓΑΘΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
    ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΔΕΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ.
    ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΟΝΕΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΝΟ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ..
    ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΚΩΘΕΙ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΟΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ,ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ,ΕΧΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΚΛΠ,ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ…ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕΣ.

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΨΥΧΗ.Ξ
    ΕΝΑΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ(ΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ)
    ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΗΣΕΙ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΚΟ,ΕΣΤΩ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ.

    ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΦΟΡΜΗ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΛΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΙΧΩΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ….

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΔΙΧΩΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ..ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΚΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ…..ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΚΑΤΑ…ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΛΑΚΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ..

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΑΝ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ,ΝΗΣΤΕΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΚΑΤΙ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ

  29. Ειμαι ο ανωνυμος που υβρισα συνελληνες ως ηλιθιους. Ζητω συγγνωμη (οχι ταπεινα γιατι η ταπεινοτητα περασε απο επανω μου και δεν κολλησε ως φαινεται,δυστυχως). Για το περιεχομενο των δηλωσεων μου ομως δεν μετανοιωνω ουδολως, διοτι πως να το κανομε δεν μπορει ο ανθρωπος το τελειο δημιουργημα του Θεου να μην αγωνιζεται να αποτιναξει το βουρκο της αμαρτιας απο πανω του ,αλλα να σερνεται πισω απο προφητειες κ να σπαταλα το χρονο του εκει παραμελοντας τον ενα και μοναδικο αγωνα που του εθεσε ο Θεος Σωτηρας ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ της ψυχης του. Οταν καθαριζεται η ψυχη -πιστευω-τοτε ακτινοβολει η δικαιοσυνη και η χαρη και στον ατομικο περυγυρο του καθενος μας αλλα και σε ολοκληρο το συμπαν, και ετσι επερχεται η δικαιοσυνη και το θελημα του θεου. Ειμαστε οι μικροι "θεοι "πανω στη γη οπως κατεικονα και καθομοιωση μας επλασε ο θεος,οπως ομολογουν τα ιερα βιβλια και οι Ορθοδοξοι πατερες. Πραγματικα τι αλλο ζηταμε απο το θεο? μας εκανε εν δυναμη θεους, μας ενεφυσησε πνευμα αγιο απο το δικο του, τι αλλο να μας δωσει ρε παιδια ?Αυτο αν συνειδητοποιησουμε καλα τοτε θα καταλαβουμε οτι οι προφητειες -ειναι μεν θεοσδοτες- αλλα απευθυνονται δυστυχως σε εμας, ανθρωπους εμπαθεις και σκοτισμενους. Αν ειχαμε νοιωσει την αγιοτητα που μας ζητα ο Χριστος μεσα μας , καμια αναγκη δεν θα ειχαμε να γνωριζουμε για τα μελλουμενα, γιατι η κατα Χριστον τελειοτητα κ αγιοτητα ειναι παρελθον,παρρον και μελλον, ειναι η αιωνιοτητα που γευεται η ψυχη μας απο ετουτον το κοσμο ακομα. Πειτε μου αξιζει να ασχολειτε κανεις επισταμενα με προφητειες ενω εχει να κανει την τοσο σπουδαια δουλεια της καθαρσης, που χρειαζεται αγωνα και τεχνη ειδικη?
    ΥΓ: Παντως στο ατυχες υβρεολογιο μου και σε οσους με τιμησαν και μου απαντησαν, διαπιστωσα καποιες αντιδρασεις επιθετικες (απαραδεκτο για αληθινο ορθοδοξο Χριστιανο),αλλα και αντιδρασεις ηπιες χωρις θυμο οπως ακριβως αρμοζει σε Χριστιανο,πραγμα που δειχνει οτι καποιοι συνελληνες εχουν πραγματικο ηθος και πραοτητα , και μπραβο τους

  30. Θεωρώ 8:09 ότι έχεις ακόμα πολύ δουλειά να κάνεις με τον εαυτό σου σε σχέση με την Ορθοδοξία, θεωρητικά καλά τα πας αλλά στην πράξη… Αφού δικαιολογεις τον εαυτό σου για το "ατυχές υβρεολόγιο" θα δικαιολογήσω και εγώ τις επιθετικές αντιδράσεις… και ποιός σου είπε ότι δεν ταιριάζουν σε αληθινό Χριστιανό;; Γι' αυτό σου λέω, ψάξου λίγο διαφορετικά.
    Φιλικά

  31. ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ.
    Υπάρχουν πέντε βασικά είδη διορατικών αντιλήψεων. Πρώτον: συνειδητή διόραση, Δεύτερον: ασυνείδητη διόραση, Τρίτον: παρασυνειδητή διόραση, Τέταρτον: υποσυνειδητή διόραση, Πέμπτον: υπερσυνειδητή διόραση. Αυτά τα πέντε είδη διορατικών αντιλήψεων προκαλούν διαφορετικές μορφές διανοητικής αντίληψης.
    Στην Παθολογική Ψυχιατρική υπάρχουν διάφορες Βιοτυπολογικές μορφές. Κάθε προσωπικότητα αντιδρά εμπρός στις διορατικές αντιλήψεις σύμφωνα με την ειδική ατομική Προσωπολογική και Ψυχοπαθολογική Διάγνωση. Υπάρχει ο Φυσιολογικός Παράνους, ο ασθενής Παρανοϊκός, ο Σχιζοφρενής, με αντιδράσεις βίαιες, στιγμιαίες και τρομερές. Υπάρχουν επίσης ο Νευρασθενής με διπλή νοσηρή προσωπικότητα, ο Ολιγοφρενής, κοινός δολοφόνος, ο Επιληπτοειδής, ο σχιζοειδής με ποικιλία υπερευαισθησίας ή υπεραισθητικότητας με Γονιδιακή Επιληπτοειδή βάση κτλ. κτλ.
    Στην πορεία μιας περιστασιακής αντίδρασης κάθε Διορατικός μιλάει και ενεργεί ανάλογα με το είδος της Προσωπολογίας και την Ψυχοπαθολογίας που τον χαρακτηρίζει σαν Ανθρώπινη Οντότητα.

  32. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.
    ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΕΚΒΑΛΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ:Η ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
    ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΑΠΙΣΤΟΥΣ.ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΙΣΤΗ ΙΣΗ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΚΟΚΟΣ ΣΙΝΑΠΕΟΣ,ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΣΑΤΕ ΒΟΥΝΑ.

    Ο ΑΓ.ΜΑΡΚΟΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ…

    ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ.

    ΑΜΗΝ!
    ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

  33. απο παραπονεμενος ελλην

    αν ο θεος ηταν τοσο πολεμοχαρης θα επρεπε τους μαλακες που λενε αυτα τα πραγματα να τους εχει φαει λαχανο, επισης πρεπει να ειστε τοσο πολυ αφελεις που να πστευετε οτι υπαρχει λογικος ορθοδοξος μοναχος και που ειναι εντος της εκκλησιας που θα ελεγε τετοιες παλαβομαρες. αντε καντε καμια δουλεια διαβαστε κανα βιβλιο ιστορικο θεολογικο, πατε κανα μπανιο, βρειτε καμια αδελφη ψυχη καντε ερωτα και αστε τα παλαβα για τους ψυχιατρους. και καλο παραδεισο αδελφια.

  34. ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΜΕΤΑ 1-2 ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ή ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ. ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ & ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ. ΘΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑΥΤΟΝ. ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ & ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΗ-ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ).ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ & ΥΛΙΚΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ-ΠΑΛΙ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ-Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

  35. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ …ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ…ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
    —ΤΟ 1940 Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΑΚΩΒΟ ΤΣΑΛΙΚΗ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

    —ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!Ο ΜΟΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΗΤΑΝ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.

    —-ΤΟ 2001 ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ,ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΙΠΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ,ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ..

    —ΤΟ 1999 ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ,ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ….ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ….ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ..
    —ΕΝΑ ΑΛΛΟ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 1 ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!
    —ΤΟ 1991 ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ…!!

  36. ΠΑΙΔΙΑ, ΑΓΡΥΠΝΗΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ, ΗΓΓΙΚΕΝ ΓΑΡ Η ΩΡΑ!
    ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ.

  37. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ?
    ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΣΧΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ.
    ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΠΕΣΕ 5 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΜΕΡΕΣ Η ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΧΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΙΣ 29 ΚΑΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΠΑΝΤΗΚΟΣΤΗ- ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ Η ΑΛΛΗ.

  38. μολις ανακαλυψετε ενα ορθοδοξη σελιδα τρεχετε να μας βρισετε να μας λετε οτι μπορειτε ,ενα εχω να σας πω πειτε στα αφεντικα σας οτι ο χρονος σας τελιωνει γαβγιζετε οσο θελετε κανονιζετε χωρις τον ξενοδοχο.
    εμεις μπενουμε στης δικες σας σελιδες ασχολιομαστε με σας εσεις τξ ζορια τραβατε

  39. Η αληθεια ειναι οτι δεν πρεπει να ασχολουνται οι χριστιανοι με χρονους προφητειων .θα γινουν οταν θα γινουν και κανενας δεν γνωριζει χρονο.και οι αλλοι που θυμονουν δικιο εχουν.εχουν τοσα βασανα και ακουνε και τρελες απο καποιους .

  40. Τώρα που τα διαβάζετε αυτά, 17-5-2014, τί σκέφτεστε;… Απαντήστε παρακαλώ εσείς που είστε υπεύθυνοι για αυτή την ανάρτηση. Γίνεστε πρόσκομμα σε όσους κατηγορούν την Εκκλησία. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει. Αναρτήστε καλύτερα το βίο ενός Αγίου. Περισσότερο καλό θα κάνετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek