Διαφημίσεις

Η Ομάδα «Έψιλον»… ορκίστηκε στον Μυστρά;
Μετά από αιώνες οι Τούρκοι
άνοιξαν μυστική πύλη
κάτω από την Αγιά Σοφιά!!!

Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη

Μετά τον αναμφισβήτητο και πρωτόγνωρο θόρυβο που προκάλεσαν τα δημοσιεύματά μου τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες στην Ε.Ω. υπήρξε κινητικότητα και εξελίξεις γύρω από το θέμα της Ορκομωσίας του Μυστρά και των όσων -προσώπων και καταστάσεων- συνδέονται μ’ αυτόν. Αυτό και μόνο το συμβάν θα αρκούσε για να δείξει πόσο κοντά στην αλήθεια βρίσκονται όσα τολμά και δημοσιεύει αυτή εδώ η εφημερίδα! Σήμερα οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, καθώς επίσης και νεότερες πτυχές του θέματος αλλά και ένα πολύ πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στην Τουρκία. Ας τα δούμε λοιπόν ένα προς ένα…

Το πρώτο εντυπωσιακό περιστατικό, το οποίο είναι πέρα για πέρα αληθινό δημοσιεύθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες στον τουρκικό Τύπο. Αυτό από μόνο του προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς και διάφορους κύκλους και απασχόλησε τις συζητήσεις πολλών ανθρώπων που ασχολούνται με την έρευνα του «ανεξήγητου». Να τι ακριβώς συνέβη. Έγινε γνωστό συγκεκριμένα ότι οι Τούρκοι –θορυβημένοι προφανώς από «κάτι»- κατέβηκαν στις υπόγειες στοές της Κωνσταντινούπολης και έκαναν κάτι άκρως εντυπωσιακό: Άνοιξαν για πρώτη φορά ύστερα από πολλούς αιώνες μια μυστική κρύπτη, ακριβώς κάτω από τον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας που οι Τουρκομόγγολοι μετέτρεψαν σε μουσείο και που ο Ερντογάν θέλει να κάνει τζαμί!!!

Ακόμη πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις τουρκικές εφημερίδες, στο πλαίσιο δήθεν αρχαιολογικών ερευνών η ομάδα ειδικών επιστημόνων -η οποία έχει μέσα και ανθρώπους της ΜΙΤ- έφτασε στο τρίτο επίπεδο, δηλαδή αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Πόλης, όπου και προέβη σε προωθημένες εργασίες σε έναν τομέα άγνωστο μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για τον τομέα, όπου θρυλείται από την παράδοσή μας ότι Άγγελος Κυρίου μετέφερε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά αμέσως μετά την άλωση της Βασιλεύουσας… Άραγε αυτό το γεγονός είναι μία απόδειξη και δικαίωση αυτών που έγραφα για το θέμα, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, στις 9 Μαΐου; Υπενθυμίζω ακριβώς τι έγραφε τότε η Ε.Ω.:

«Έγινε… μυστική έρευνα (!!!) κάτω από την Αγιά Σοφιά, μέσα στις υπόγειες στοές της Κωνσταντινούπολης, για το αν υπάρχει κρυμμένος ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς! Με δήθεν πρόσχημα τα αρχαιολογικά έργα (συντήρηση αρχαιοτήτων, νέες ανασκαφές) προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ των Ελλήνων». [Ε.Ω., 9 Μαΐου 2013, σελίδα 9]

Αυτά όλα τα παραπάνω δείχνουν φυσικά πόσο αληθινές είναι οι πληροφορίες που έχουμε για το θέμα. Πληροφορίες που είναι οι καλύτερες, ακριβώς γιατί προέρχονται ΑΠΟ ΜΕΣΑ, όπως έγραφα ήδη από το πρώτο μέρος της δημοσιογραφικής μου έρευνας (Ε.Ω., 25 Απριλίου 2013). Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά ούτε να αποτελεί σύμπτωση ότι οι δήθεν αρχαιολογικές έρευνες των Μογγόλων (οι οποίοι σημειωτέον ανήκουν στις μιαρές φυλές) έγιναν αμέσως μετά την δημοσίευση του κειμένου μου, την αμέσως προηγούμενη Πέμπτη!

Όμως δεν είναι μόνο αυτά τα εντυπωσιακά που συνδέονται με τον Όρκο που έδωσαν οι Επίλεκτοι Έσχατοι Μαχητές του Πανελληνισμού στο κάστρο του Μυστρά. Αυτό το λέμε, επειδή οι αναφορές των δύο προηγούμενων άρθρων μου στον Μύστη Φουράκη προκάλεσαν συνειρμούς σε πάρα πολλούς σχετικά με το ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι Πανέλληνες που ορκίστηκαν να διώξουν από τη χώρα μας τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και να φέρουν στον τόπο αυτό μία καινούργια κυβέρνηση που θα μεγαλώσει την πατρίδα!!!

Το κεντρικό ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής ακόλουθο: Είναι άραγε ο κύκλος των Πανελλήνων που μυήθηκε στον Μυστρά η… περιβόητη Ομάδα «Έψιλον», η οποία συνδέεται με θρυλικά γεγονότα και καταστάσεις; Βέβαια, για το θέμα της Ομάδας «Έψιλον», στην Ε.Ω. έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σπουδαία κείμενα και άρθρα, τόσο από τον μεγάλο Έλληνα ερευνητή, κ. Γιώργο Πάλμο, όσο και από τον ίδιο τον Διδάσκαλο μου, δρ. Ησαΐα Κωνσταντινίδη. Σ’ αυτές τις αναλύσεις είχαν βγει πολλά σημαντικά στοιχεία για τους «Έψιλον».

Είναι λοιπόν οι περίφημοι Πανέλληνες, που είναι η τελευταία ελπίδα μας, η Ομάδα «Έψιλον»; Το ερώτημα αυτό υπονοεί την ταύτιση των μελών αυτών των δύο Ομάδων (ή μήπως τελικά πρόκειται για την ίδια Ομάδα;)… Αν δούμε πάντως τους στόχους των Ομάδων αυτών αμφότερων, είναι γεγονός πως ο βασικός τους στόχος είναι κοινός και δεν είναι παρά η σωτηρία του Έθνους και το μεγαλείο του Ελληνισμού! Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τα ίδια ισχύουν και σε ό,τι αφορά την μεθοδολογία που χρησιμοποιούν τα μέλη των δύο θρυλικών Ομάδων. Αυτό άραγε υπονοούσε ο Ιωάννης Φουράκης, όταν κάποτε μίλησε δημόσια για το τεράστιο ζήτημα του Μυστρά; Και τι υπονοούσε; Μάλλον… ότι οι Πανέλληνες και οι «Έψιλον» είναι ακριβώς ο ίδιος πυρήνας που εργάζεται αδιάλειπτα για τη συντριβή του Εχθρού και τη νίκη της Ελλάδας! Έχουμε και άλλα στοιχεία, με τα οποία θα χαρούν οι Φίλοι και θα στενοχωρηθούν ακόμη περισσότερο οι ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!!”
  1. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ Ε ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ!ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΑΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.

  2. KAΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ , ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΟΝΤΕ . ΟΥΤΕ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΚΚΑΛΟ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ , ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΩΘΗΚΕ…ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΟΠΡΙΓΚΙΠΕς . ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΔΩΣ ΤΟΥΣ .

  3. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ?ΤΟ VIDEO ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΕΕΕΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΜΕ "ΔΗΘΕΝ" ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ…!!!

  4. 12.36 ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ, (ΑΛΦΑ ΛΑΓΟΥ ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΓΕΙΡΑ)ΕΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ!!!!!!!!!!!!!!tasven

  5. Ο ίδιος ο Φουρακης λίγο πριν πεθάνει δήλωσε ότι έλεγε μαλακιες και ότι οι περισσότεροι που ασχολούνταν με αυτά ήταν πράκτορες ή παπατζηδες.

  6. Κατω εχει το αγαλμα του ΔΙΑ και οχι τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά
    ομαδα Ε υπαρχει μετα την Ε ερχεται η ομαδα Α

  7. Να σας πω τι εννοούσε ο Ιωάννης Φουράκης

    Σε ένα απόσπασμα από την τελευταία του ομιλία
    στο http://www.youtube.com/watch?v=Ptpxv0swmQk
    και στο 00:30 λεπτό είπε

    -….. όλοι εμείς που παριστάνουμε τους ταγούς και τους συγγραφείς, είμαστε κοινοί απατεώνες. Μη εξαιρουμένου του ομιλούντος, ….. –

    Και αν δείτε όλο το βίντεο θα δείτε πως δεν είχε καταλάβει τι είχε ομολογήσει και συνέχιζε σαν να μην τον αφορούσε η απάτη του! Αλλά γενικά είχε ενοχές!

    Να υποθέσω πως η αρθρογράφος δεν έχει δει το βίντεο ή ελπίζει να μην το είδαμε εμείς;

    Τα συμπεράσματα δικά σας!

  8. Έχει δίκιο εδώ ο 2.49.. Είναι αστείο να λέγεται και να πιστεύουμε ότι ο Φουράκης ήταν μύστης.. Για όσους ξέρουν..

  9. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΦΗΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ…ΤΕΛΙΚΑ Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΜΕΝΟΙ Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

  10. ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΦΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΝ ΔΕΛΦΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ
    ====
    O ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΌΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΟΜΑΣ Ε ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ… ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΗΘΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
    http://www.youtube.com/watch?v=Ptpxv0swmQk

  11. ας μας πει καποιος τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ γιατι τον εφαγαν αραγε? μια απλη σκεψη να περασει απο το μυαλο ολων μας, αν ζουσε τι θα εκανε τι θα ελεγε? κατω απο αυτες τις συνθηκες που ειναι η χωρα μας σημερα θα ειχαμε μνημονια? θα ειχαμε λαο υπνοτισμενο και αραχτο?

  12. ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΦΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΝ ΔΕΛΦΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ
    ====
    O ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΌΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΟΜΑΣ Ε ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ… ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΗΘΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
    http://www.youtube.com/watch?v=Ptpxv0swmQk

  13. Ωωω Ευπιστοι Έλληνες, Συνέλληνες, Πανέλληνες και λοιποί Τραντέλληνες. Όσο θα περιμένετε τις ομάδες Ε Χ Ψ Ω να μας σώσουν, να ξέρετε ότι κάποιοι άλλοι μας πη…νε! και νομίζουν πως μας αρέσει κιόλας. Που ήταν όλες αυτές οι ομάδες όταν οι Τουρανομογγόλοι κατέλαβαν το Βυζάντιο, στην καταστροφή της Μικράς Ασίας, του Πόντου, στα Σεπτμβριανά της Κων/πολης, στη διχοτόμηση της Κύπρου και τόσους άλλους αγώνες που ο Ελληνισμός πλήρωσε με αίμα, αιώνες τώρα. Που είναι οι σωτήρες όταν τα τελευταία μόνο χρόνια εχουμε 4000 αυτοκτονίες οικονομικού χαρακτήρα. Ευχαριστώ αλλά δεν θα αγοράσω άλλα βιβλία έχω πάρει ήδη αρκετά από τους Φουράκηδες, Λιακόπουλους, Βελόπουλους κλπ που τελικά μόνο αυτούς …σώζουν!

  14. Αν δεν βοηθήσουμε εμείς τον εαυτό μας δε θα μας σώσει κανένας! Εμείς είμαστε οι Έλληνες!Ποίους άλλους Έλληνες περιμένουμε να μας σώσουν δε μπορώ να καταλάβω….

  15. Κοψτε φατσες (απο το βιντεο) και βγαλτε συμπερασμα…αν αυτη ειναι η ομαδα Ε,Χ,Ψ κλπ ,ΟΥΕ ΚΙ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ , ΠΑΜΕ ΦΟΥΝΤΟ .

  16. Ρε αδέλφια αυτοί οι λεβέντες δεν είναι που θέλουν να πάνε στην κόκκινη μηλιά (ΚΙΝΑ) με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ οι οποίοι θα έρθουν με διακόσια εκατομμύρια όπως γράφει και η ΑΓ(ρ)ΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΉ ΓΡΑΦΗ

  17. 1:22 ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
    ΣΟΦΙΑ=ΑΘΗΝΑ . ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ (ΛΟΓΟ) ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

  18. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ UPDATES? Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΣΟΚΑΡΟ ΣΑΝ ΤΟ ΒΕΡΥΚΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.

    ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *