Διαφημίσεις

Οι Anonymous προειδοποιούν οτι θα χτυπήσουν την ελληνική κυβέρνηση στις 15 Ιουνίου. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο αναφέρουν οτι εφόσον η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να χτυπά οικογένειες τότε η ίδια η κυβέρνηση εχει γίνει τώρα στόχος κυβερνοεπίθεσης.

Τέλος στο βίντεο αναφέρουν οτι “δεν συγχωρούν μα ουτε και ξεχνάνε”.

Δειτε το μήνυμα των Anonymous.

Εδω αξίζει να υπενθυμίσουμε οτι ενα απο τα βασικά θέματα της συνάντησης των Υπουργών Αμυνας στο ΝΑΤΟ την προηγούμενη βδομάδα ηταν το θέμα της Κυβερνοάμυνας. Ηταν σαφές οτι εαν μια χώρα σύμμαχος δεχθεί επίθεση απο χάκερς οτι ισχύει οτι και με μια πραγματική επίθεση.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Απειλή ‘Anonymous’ για την ΕΡΤ – Προειδοποιούν την ελληνική κυβέρνηση”
  1. Ωραία, μας δουλεύουν και οι ανώνυμοι…
    15 ιουνίου, ημέρα σάββατο!!!
    Δημόσιο κλειστό, την κυριακή διορθώνονται τα προβλήματα και απο δευτέρα δουλεύουν όλα κανονικά!!!

  2. Μωρέ δε γαμιούνται και οι anonymous ; Τώρα καταλάβανε πως η κυβέρνηση δρα εναντίον των πολιτών; Και τι θα κάνουν; Θα ρίξουν καμιά σελίδα και θα κλάδους τα αρχίδια του Κοκοβίκου!!!

  3. Δεν μας παρατάτε ρε Anonymous…..όλο προειδοποιήσεις είστε….και στο τέλος τίποτα δεν γίνεται!!! Τσιράκια του συστήματος….

  4. Ανώνυμους και παπαριές. Αν έχει κάποιος τ'αρχίδια, να κάνει κάτι ως "επώνυμους" …

  5. ειπαν οι ανωνυμους…και κουτσαθηκε η γιδα απ το κερατο . Αν ειστε αυτοι που θελετε να μας κανετε να πιστεψουμε , χτυπηστε τις βρυξελλες , την ουασινγκτον το Ν.Α.Τ.Ο κλπ ρε "μαγκακια" κι αφηστε τις φιγουρες και του κωλου τα ενιαμερα.

  6. πουφ λογιαλογια λογια φατε εναν πολιτικο ανωνυμους να σας παραδεχτω τωρα αν πατε να ριξετε καμια σελιδουλα οκ σιγα τα ωα. Ρε δεν μας παρατατε λεω εγω

  7. Σιγα να μην σκισετε κανενα καλσον .Ο κοσμος σας εχει καταλαβει οτι ειστε νεοταξιτες.

  8. Μην παραλείψουμε να στείλουμε κανένα φανελάκι στο παλληκάρι που έφτιαξε το κλιπάκι διότι πρέπει να κουράστηκε και να ίδρωσε…
    Και ένα 10χρονο μπορεί να φτιάξει το ίδιο βίντεο.
    Και αν το έφτιαξαν οι ανώνυμοι που μάλλον χέστηκαν ξαφνικά για τις οικογένειες της ΕΡΤ και όχι για τις υπόλοιπες, τότε γιατί δεν είναι στα ελληνικά για να καταλαβαίνει και ο υπόλοιπος κόσμος.
    Πάλι όμως για ηλήθιους ψάχνει το σύστημα.

    (μήνυμα για την NSA : σήμερα έχεσ@ τρείς φορές)

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  9. Μηνυμα προς την ερτ και στην ελληνικη κυβερνηση!!! we are Aganaktismenus we are many, many, We are Greeks, and we do not forgive We do not forget, you will find us in front of you will avenge our generation

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *